Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yarin gidip alicam eczaneden tatlandiricimi tatli bisiler yemezsem duser bayilirim ben:) bu arada boyun kac cnm?

Boyum 1.70-1.71 civarında :)

İçebilirsin. 100 gramda 0.6 gram karbonhidrat ama tek bir çay 2 bilemedin 3 gramdır ki bu durumda hiç dikkate alınmayacak kadar az kb var, göz ardı edebilirsin.

Bugun pinarin light peynirini almistim sabahtan beri baya bi yedim:)) ama yag orani 12civarlarinda ve sanirim benim diyetin ilk gunu yandi.yarini ilk gun sayicamm:)

Yağ oranı çok yüksek maalesef :) İlk güne heba olmuş ama olsun yarın daha dikkatli bir şekilde tekrar başlarsın :) Yarın benim de ilk günüm olacak

Günaydın Herkeseeeee

çok soğuk buz gibi bir hava var bu sabah zor kalktım zor geldim işe ama kahvemi içtim kendime geldim
kızlar yarım saat sonra yeşilçayları içelimmm

.....

Merhaba bende bugun itibariyle dukan diyetine başlamış bulunuyorum sabah kalkar kalkmaz ilk işim krep yapmaya girişmek oldu fakat malesef beceremedim tavaya yapıştı kaldı ben de ögle yemeğinde tekrar denemeye karar verdim kahvaltı olarak hindi jambonlu peynirli yumurta yedim ve ayran içtim. şimdilik baya kararlı görünüyorum ama umarım başarılı olurum benim yolum baya bi uzun çünkü sabah tartıldım 109.4 kg geldim. dukan testi ne göre 79 kg olmam gerekiyor ama ben mümkünse 75 e düşmek istiyorum.

Canim oncelikle hosgeldin. Merak etme tek yolu uzun olan sen degilsin :) cogumuz ayni kaderi paylasiyoruz :) benimde atakta 7.gunum. ama henuz 1 kilo civari verebildim .. pes etmemeye moralimi yuksek tutmaya calisiyorum. Inatci kilolarlada ugrasmasi zor:) ayrica omletine gelince, bende sabahlari 2 yumurta ve bi yy.k tepelee yagsiz lorla cirpip omlet yapiyorum tavayi ocaga koy biraz isinsin aonra 2-3 y.k yagsiz sut koy tavaya bir dakka sonrada cirpilmis harvi dok. Kisik ateste iyice pisir. Alt ust yapma direk tavada ikiye katla ozaman bisey olmuyo :) basarilar tatlim :)

Günaydın Herkeseeeee

çok soğuk buz gibi bir hava var bu sabah zor kalktım zor geldim işe ama kahvemi içtim kendime geldim
kızlar yarım saat sonra yeşilçayları içelimmm

.....

Gunaydinnnnnn..Ben disardayim hava buz gibi oturdum biyerde kahve iciyorum sonra bisuru isim var aksama kadar kosturmaca bide oglenleri hep diasarda oluyorum tavuk sisten baskada altarnatif bulamiyorum gidaklicam yakinda yesilcay aksama kaldi

Bende bugun basladim kararli gibiyim ama tatli krizlerimi nasil gecistiricem onu bilmiyorum 80 kiloyum hedefim 65 birbirimize destek olarak sanirim basarabiliriz:)

ben tatlı krizlerim için limonlu cookie ve dukanella tarifini kullanıyorum kurabiyenin üzerine dukanella sürüp çayın yanında afiyetle tüketiyorum

Bu arada kızlar bu hafta iddialı geliyoruuuum şu anda -1.5 kilodayım perşembeden beri hem de hiç spor yapmadan seyir evrem dukanın tahmin ettiğinden çook daha kısa sürecek galiba maşallah deyiiiin

Ooo masallah sana spor bende yapmiyorum 20dak yuruyuse ozen gosteriyorum o kadar

Bu arada dukanellaya bakim bi internette nutella gibi bisi olmali:)

Tesekkur ederim destegin icin :))Hep beraber basaricaz insallah

Offf. Bugunde yine morel bozuklugu. Daha oncede demistim 67 yapisti bana diye. 2 gun saf protein yaptim. Tam 67.0 oldum.hah dedim artik 66yi gorecegim. Ama dun 67.2 bugunde 67.4 ciktim. Sebzelere yuklenmiyorum. yine ayni seyleri tuketiyorum. neler oluyor anlamadim yahu!!

ben de geçen hafta takılmıştım biraz. normalde 20 dk yuruyus bile yapmam ama 3 gün boyunca 10-15 dk spor yaptım merdiven çıkar gibi bir alet var bende onunla çalıştım. ondan sonra kırılmaya başladı sen de bi dene istersen.

Benim arkadasimda da aynisi oldu 1hafta boyunca ama pes etmedi sonra 1-2 kilo birden gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…