Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bende anlamadim daha sebzeye bile gecmedim herseyim muntazam ama dundwn bugune 400 gr fazlayim. Kafayi yicem kabizlikla buyuk sorunum var

Herkese merhaba, güzel ve huzurlu bir gün olur inşallah

Yeni başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah

Diyet işi sabır ve sebat gerektiriyor, sabırla devam edenler hedeflerine ulaşıyorlar, biz de başaracağız inşallah

Kaçamak yapmazsak hedefimize çabuk ulaşırız, onun için elimizden geldiğince tükettiklerimize dikkat edelim

Sporla desteklerseniz sıkı ve ince bir vücuda sahip olursunuz, bugün benim 141. günüm

ilk başlarda koşu bandı kullandım, açık havada yürüme imkanım olsa tercih ederdim ama yok maalesef

6 buçuk haftadır da callanetics yapıyorum merak edenler buradan bakabilir

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

Olduğum kilodan daha ince görünüyorum, bu da çok moral veriyor insana, mutlaka spor yapın bence

arada kiloda takılmalar olacak ama sonrasında mutlaka gidiyor,

ben hiç kaçamak yapmadığım ve düzenli spor yaptığım halde kilo veremediğim yada çok az verdiğim hafta oluyor

onun için umudumuzu kaybetmiyeceğiz, sabırla devam edeceğiz ve yaza kadar incecik olacağız inşallah...

bugün atakta 4. günüm vee beennn 66 dan 63.5 e düşmüş bulunuyorum iyi gibi şubat tatili bitene kadar 61 felan olurum umarım

Bende anlamadim daha sebzeye bile gecmedim herseyim muntazam ama dundwn bugune 400 gr fazlayim. Kafayi yicem kabizlikla buyuk sorunum var

Kabızlıkla ilgili önceden bir sürü paylaşım olmuştu, ben bol sıvı ve bitki çayı, açık şekersiz çay tüketmekle buldum çareyi

yinede fayda etmezse çok sık olmamak kaydıyla 1lt kaynamış suya form çay atıyorum akşam üstü aç karnıma içiyorum

kesin çözüm oluyor, sizde zamanla deneye deneye kendi çözümlerinizi bulacaksınız, arada artılar görebilirsiniz, bu biz de de oluyor

kabızlığa bağlı yada sebze tüketimi sonrası vücudun su tutmasına bağlı olabilir, bunlar geçici, sonra eksilere geçilecek mutlaka

en iyisi saf protein günü sonrası tartılmak...

ama çokk fazla süt içiyorum hem seviyodum da zaten 2 günde 1 lt süt içtim sorun olur mu kiiiiii ??? :18::18::18:

kızlaaar ben baslayalı bugun tam 2 hafta oldu seyır donemındeyım suanda toplamda 3 kılo verdım kabızlıkla ılgılı bol su tuketımı ve bıtkı cayları ıyı sonuc verır ve yulaf kepegı kesınlıkle tuketın derım cok tok tutuyor

Ben zaten seyire gecmedim. 7.atak gunumdeyim. Toplamda dun 1600 vermistim bugun 1200e geriledim. Kabizliktan ziyade tuvaletim gelmiyo. Goji berry aldim bugun bide onu denicem. Cok tesekkur ederim alakan icin :)

1 haftalik bir mesele desem oda degil. 67yi goreli bugun tam 3 hafta olmus. 3 haftadir 67de dolasiyorum. Cok cok cok sinir bozucu.

Kizlar bugun goji berry aldim kabizlik sorunum icin sanirim yiyebiliyoduk. Ataktayim ben 7.gunum nasil kullanicam bunu. Yada kullanabilirmiyim. Diyetimi etkilermi bilemedim

sütüm yarım yağlıymışşşşş 100ml de 1.5 yağ 4.7 karbohidrat var yazıyooo kötü mü olmuş ve ben 2 günde 1 lt içti yardııımmmm lütfeeennn

1 haftalik bir mesele desem oda degil. 67yi goreli bugun tam 3 hafta olmus. 3 haftadir 67de dolasiyorum. Cok cok cok sinir bozucu.

Canım spor ve sınırlı izinlileri bırakmayı demiş ya arkadaş bencede onları dene, inşallah faydadı gelir

Kizlar bugun goji berry aldim kabizlik sorunum icin sanirim yiyebiliyoduk. Ataktayim ben 7.gunum nasil kullanicam bunu. Yada kullanabilirmiyim. Diyetimi etkilermi bilemedim

Atakta 1 yemek kaşığı, seyirde de sebze gününde 2 kaşık, saf proteinde 1 kaşık diye biliyorum, atakta sebze tüketilmediği için kabızlık

oluyor, seyire geçince rahatlarsın inşallah

sütüm yarım yağlıymışşşşş 100ml de 1.5 yağ 4.7 karbohidrat var yazıyooo kötü mü olmuş ve ben 2 günde 1 lt içti yardııımmmm lütfeeennn

Süt ürünlerinin toplamı (süt,yoğurt,peynir) 1 lt yi geçmemeli, süt günlük 1 bardak içilebiliyor diye biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…