Offf. Bugunde yine morel bozuklugu. Daha oncede demistim 67 yapisti bana diye. 2 gun saf protein yaptim. Tam 67.0 oldum.hah dedim artik 66yi gorecegim. Ama dun 67.2 bugunde 67.4 ciktim. Sebzelere yuklenmiyorum. yine ayni seyleri tuketiyorum. neler oluyor anlamadim yahu!!
Bende anlamadim daha sebzeye bile gecmedim herseyim muntazam ama dundwn bugune 400 gr fazlayim. Kafayi yicemkabizlikla buyuk sorunum var
Kabızlıkla ilgili önceden bir sürü paylaşım olmuştu, ben bol sıvı ve bitki çayı, açık şekersiz çay tüketmekle buldum çareyi
yinede fayda etmezse çok sık olmamak kaydıyla 1lt kaynamış suya form çay atıyorum akşam üstü aç karnıma içiyorum
kesin çözüm oluyor, sizde zamanla deneye deneye kendi çözümlerinizi bulacaksınız, arada artılar görebilirsiniz, bu biz de de oluyor
kabızlığa bağlı yada sebze tüketimi sonrası vücudun su tutmasına bağlı olabilir, bunlar geçici, sonra eksilere geçilecek mutlaka
en iyisi saf protein günü sonrası tartılmak...
ben de geçen hafta takılmıştım biraz. normalde 20 dk yuruyus bile yapmam ama 3 gün boyunca 10-15 dk spor yaptım merdiven çıkar gibi bir alet var bende onunla çalıştım. ondan sonra kırılmaya başladı sen de bi dene istersen.
1 haftalik bir mesele desem oda degil. 67yi goreli bugun tam 3 hafta olmus. 3 haftadir 67de dolasiyorum. Cok cok cok sinir bozucu.
kızlaaar ben baslayalı bugun tam 2 hafta oldu seyır donemındeyım suanda toplamda 3 kılo verdım kabızlıkla ılgılı bol su tuketımı ve bıtkı cayları ıyı sonuc verır ve yulaf kepegı kesınlıkle tuketın derım cok tok tutuyor
Ilkizcim hedef kilon kac:)
1 haftalik bir mesele desem oda degil. 67yi goreli bugun tam 3 hafta olmus. 3 haftadir 67de dolasiyorum. Cok cok cok sinir bozucu.
Kizlar bugun goji berry aldim kabizlik sorunum icin sanirim yiyebiliyoduk. Ataktayim ben 7.gunum nasil kullanicam bunu. Yada kullanabilirmiyim. Diyetimi etkilermi bilemedim
sütüm yarım yağlıymışşşşş 100ml de 1.5 yağ 4.7 karbohidrat var yazıyooo kötü mü olmuş ve ben 2 günde 1 lt içti yardııımmmm lütfeeennn
Haydi Yeşilçay içmeye
....
Atakta 1 yemek kaşığı, seyirde de sebze gününde 2 kaşık, saf proteinde 1 kaşık diye biliyorum, atakta sebze tüketilmediği için .
Cok sagol tatlim.o vakiy yrn sabah basliyorum icmeye :)
Heh bende diyodum nerde kaldi bu kizhemen koyiim cayimi eve varmis bulunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?