kızlar ben liptonun elmalı çayını aldım bugün yeşil çaylar çok ağır geliyo o yüzden elmalı denemek istedim ama besin değerlerinde yüzde 2 kalori ve 0.6 karbonhidrat yazıyo dukana uygun mudur içebilir miyim acaba ??? :44:
Boyum 1.70-1.71 civarında :)
Bugun pinarin light peynirini almistim sabahtan beri baya bi yedim:)) ama yag orani 12civarlarinda ve sanirim benim diyetin ilk gunu yandi.yarini ilk gun sayicamm:)
bende bahçıvanın beyaz peynirini kullanıyorum süzme peynire benziyor tadı güzel light ama %8 yağ içeriği var onu tükettiğim zamanlarda gün boyu yağ almamaya çalışıyorum. birde evde yarım yağlı ve yağsız süt yoğurt var eğer peyniri lor yemediysem yani %8 lik yediysem light ürünleri tüketiyorum ama kurallara uyduysam yarım yağlılarla devam ediyorum zaten içerikleri %1,5 yağ...
hani dikkat edin en azından atak döneminde ama seyirde biraz daha esnek olun esnek dediğim sadece yukarda yazdıklarım gibi daha uzun soluklu bir diyet olmasına yardımcı olur...
Günaydın Herkeseeeee
çok soğuk buz gibi bir hava var bu sabah zor kalktım zor geldim işe ama kahvemi içtim kendime geldim
kızlar yarım saat sonra yeşilçayları içelimmm
.....
Merhaba bende bugun itibariyle dukan diyetine başlamış bulunuyorum sabah kalkar kalkmaz ilk işim krep yapmaya girişmek oldu fakat malesef beceremedim tavaya yapıştı kaldı ben de ögle yemeğinde tekrar denemeye karar verdim kahvaltı olarak hindi jambonlu peynirli yumurta yedim ve ayran içtim. şimdilik baya kararlı görünüyorum ama umarım başarılı olurum benim yolum baya bi uzun çünkü sabah tartıldım 109.4 kg geldim. dukan testi ne göre 79 kg olmam gerekiyor ama ben mümkünse 75 e düşmek istiyorum.
bir de bişey sormak istiyorum evde doğadan'ın kayısılı form çayı var onu kullanmam da bir sakınca olurmu
Gunaydinnnnnn..Ben disardayimhava buz gibi oturdum biyerde kahve iciyorum sonra bisuru isim var aksama kadar kosturmaca bide oglenleri hep diasarda oluyorum tavuk sisten baskada altarnatif bulamiyorum gidaklicam yakinda yesilcay aksama kaldi
tatlım bende liptonun elmalısını içiyorum içeriğini iyice okudum meyve parçacıklarından filan bahsetmiyor öyle bir çaya denk geldim meyve parçacıkları vardı raf ömrü 6 aydı... bunu hatırlamıyorum açıkcası şimdi bakmaya da üşendim ama daha uzun diye biliyorum... tatlandırıcı da tüketsen çok az miktarlarda da olsa karbonhidrat alıyorsun... hani hiç dikkat etmedim kitapta yada forumda içilmemesi gerektiği ile ilgili... zaten 2 günde bir meyveli yoğurt bile tüketebiliyoruz... bence o kadar takılmayın çay özel meyve parçacıklı filan değilse...
Bende anlamadim daha sebzeye bile gecmedim herseyim muntazam ama dundwn bugune 400 gr fazlayim. Kafayi yicemkabizlikla buyuk sorunum var
Herkese merhaba, güzel ve huzurlu bir gün olur inşallah
Yeni başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum, sağlıkla hedefinize ulaşırsınız inşallah
Diyet işi sabır ve sebat gerektiriyor, sabırla devam edenler hedeflerine ulaşıyorlar, biz de başaracağız inşallah
Kaçamak yapmazsak hedefimize çabuk ulaşırız, onun için elimizden geldiğince tükettiklerimize dikkat edelim
Sporla desteklerseniz sıkı ve ince bir vücuda sahip olursunuz, bugün benim 141. günüm
ilk başlarda koşu bandı kullandım, açık havada yürüme imkanım olsa tercih ederdim ama yok maalesef
6 buçuk haftadır da callanetics yapıyorum merak edenler buradan bakabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
Olduğum kilodan daha ince görünüyorum, bu da çok moral veriyor insana, mutlaka spor yapın bence
arada kiloda takılmalar olacak ama sonrasında mutlaka gidiyor,
ben hiç kaçamak yapmadığım ve düzenli spor yaptığım halde kilo veremediğim yada çok az verdiğim hafta oluyor
onun için umudumuzu kaybetmiyeceğiz, sabırla devam edeceğiz ve yaza kadar incecik olacağız inşallah...
Offf. Bugunde yine morel bozuklugu. Daha oncede demistim 67 yapisti bana diye. 2 gun saf protein yaptim. Tam 67.0 oldum.hah dedim artik 66yi gorecegim. Ama dun 67.2 bugunde 67.4 ciktim. Sebzelere yuklenmiyorum. yine ayni seyleri tuketiyorum. neler oluyor anlamadim yahu!!
bugün seyirimin ilk günüydü
vedeeeeee
protein+ sebzeyle başladım
sabah:
1 yumurta (haşlanmış)
1 kb kadar light peynir
şekersiz sütsüz kahve
öğlen:
dukan krebi
içine light peynir
domates+salatalık+kıvıcıktan yapılmış salata:))))) (günler sonra bunu yemek müthişti)
ara: 2 yumurtadan yapılmış omlet
akşam
dukan biber dolması
light yogurt üstüne
biber dolmasnı şu şekilde yaptım:1 baş minik soğanı dogradım kıymayı koydum 1 tatlı kaşığı kadar ve salçası ,nane,sumak tencerenin kapağını kapadım kısık ateşte buharda pişirdim
4 tane minik biber dolmasının içine bu kavrulmuş harcı doldurdum
az su koydum ve kısık ateşte pişirdim:)))))))) evdekilerede normal biber dolması yaptım nefisdi:)))
sizce protein+sebze günüm olmuşmu???
ama çokk fazla süt içiyorum hem seviyodum da zaten 2 günde 1 lt süt içtim sorun olur mu kiiiiii ??? :18::18::18:
sütüm yarım yağlıymışşşşş 100ml de 1.5 yağ 4.7 karbohidrat var yazıyooo kötü mü olmuş ve ben 2 günde 1 lt içti yardııımmmm lütfeeennn
canım süt ürünleri % 1,5-2 yağ oranında olacak... karbonhidrata çok takılma tabi sadece süt için :)
Ben zaten seyire gecmedim. 7.atak gunumdeyim. Toplamda dun 1600 vermistim bugun 1200e geriledim. Kabizliktan ziyade tuvaletim gelmiyo. Goji berry aldim bugun bide onu denicem. Cok tesekkur ederim alakan icin :)
çookkkk teşekkür ederim sütüm uygunmuş ama biraz azaltmam lazım galiba
kilo çokk kötü bi şey arkadaşlar yaaa bence her şeye rağmen dayanalım vee verelim benim için okulda çok sorun oluyoünideyim ve tıpta okuyorum sırf kilom yüzünden hocalarım bile dalga geçer oldu tombik dr diye çağırıyolar herkesin içinde diyetisyen felan olma sakın işsiz kalırsın dediler ayrıca arkadaş gibi görünen fırsatçılarda var hayatımda ve sürekli laf sokma derdindeler erkek arkadaşımın yanında rezil ettiler beni o yüzden acil vermem lazım kimseye de anlatamıyorum yazmak istedim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?