Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

çok çok haklısınızzz hepimiz çekiyoruzz böyle işteee şuan 63 üm ama boyum kısa 1.60 10 kilo daha vericemmm bunaldım artık

bugün ne yedimmmmmmm

sabah: peynirli poğaça + peynir

öğle: tavuk döner + ayran

ara: hibiskus çayı + peynirli poğaça

akşam: tavuk ciğer

ara: meyveli yoğurt 2 adet çilek aroma ve tatlandırıcı ekli...

ara: hibiskus çayı

1,5 lt su...

sabah kan ve idrar tahlili verdim. evet 5. ayın içindeyim. bakalım beni dukan ne kadar etkilemiş yarın sonucu alınca göreceğim...

Hahaha delii harbi baya varmis yedigin :) ama ben henuz sebze kismina gecemedigim icin o guzel proteyinli salatalari yiyemiyorum iste :) döneri ise hic dusunmemistim hem ekmek sorununndan dolayi hadi porsiyon yesemde cok yaglidir diye hic denemedim.boyna izgara modundayim :)

Beni tatmin eden bi kilo gorseysim mutlulukla beklicektim ama hic olmadi . 7 gunu bitirdim kendimi sakinlestirmeye calisiyorum.sinirli olan hicbiseyi tuketmedim suana kadar. Peynir dahil yedigim hersey sifira yakin yagsiz. Zero hic icmedim.2lt den fazla su iciyorumdur bitki caylari haric. Gunde iki bardak yesil cay. Butungun is geregi kosturuyorum zaten. Uatune aksam yarim saat kondisyon bisikleti. Tatlandiriciyi henuz tatlida hic kullanmadim. Yani henuz tatli bisi yapmadim kendime. Sadece sabah ictigim ilk bardak cayima bitane koyuyorum okadar.

valla benim sp günüm ise fix döner yerim... ama baya peçete harcıyorum onlar peçetenin arasında getiriyor ben yeniliyorum peçeteleri... bazıları peçeteye yapışır illa ekmeğe çekicem diyor o zaman pideye çektiriyorum gelince yine itinayla peçetenin üstüne alıyorum hem ekmek hem peçete çekmiş oluyor yağını... artık kıymadan döner yasak ya o yüzden rahat yiyin...

aaa bak goji berry i sabah aç karnına yiyorum bazen üstüne 1-2 bardak soğuğa yakın su içiyorum oda iyi geliyor kabızlığa...

Yarin sabah iribariyle bende denemeye basliycam en buyuk sorunum bu suanda. Hic tuvalete cikmadim. Hergun bi kasik yeme hakkim varmis nasilsa belki ise yarar

Ohh bir alternatifimde oldu sayende cok saagol ya :)

düzenli olarak içme çünkü kayısılı form çay bizim kabızlık problemlerinde başvurduğumuz bir çözüm alıştırma vücudunu ki kabızlık olursa rahat kullan...

Tamam o zaman 5 i bi yerde cayimda var onu iceyim ben:))Birde hibiskus cayindan bahsediyorsunuz o nedir hic duymadim ne amacla kullaniyoruz bu cayi marketlerde falanda denk gelmedim hic aktardanmi aliyoruz

Bu hibiakusmudur nedir gidip aktardan bi hevesle aldim hemen demledim. Kipkirmizi cok hos gorunuyodu taaa kiii bi yudum alana kadar. Yahu icemedim ben. Tursu suyu desen diil salgam desen diil migdem allak bullak oldu icemeden doktum

Kizlaaarrr yaaa ben atagin 2ci gununde yani bugun isyerinde yemek saatimde yemekhaneye bi indim yiyebilecegim hicbisi yok sonra tonbaligi aldim yedim light oda kesmedi basim falan donmeye basladi tekrar yemekhaneye indim ve sinitzeli goturdum( yarin biraz daha kissam dengelermiki tavuk sonucta ama kizartiliyor tabi olmuyo dimiiii

Merhaba,
Yaklasik 250 gram tavuk gogsunu tavaya yapismicak kadar cok cok az yagli ve bolca baharatli bir sekilde pisirip marketten aldigim incecik bir lavasin icine koyuyorum, suzme yogurttan yaptigim ayranla beraber tuketiyorum. Atak evresi icin guzel bir menu mu sizce?

kesinlikle değil marketten aldığımız lavaşı diyetimiz süresince kullanmamalıyız. sonuçta içinde bize yasaklı olan un vs var. onun yerine internette tarifi verilen dukan krebinden yapıp ona sarsan çok doğru bir şey yapmış olurdun :) genel olarak söylemek gerekirse diyet bisküvi, diyet çikolata, lavaş, yulaf ezmesi, yulaf, yağlı süt ve yoğurtlar (peynirde %7 gibi olabiliyor, sütte %1.5in altında olmalı bence) kullanamıyoruz. aynı zamanda içinde patates nişastası içeren jambon türevlerini de tüketemiyoruz.

ayy canım çok geçmiş olsun aman dikkat et zorlama kendini bende bir tarçınlı,bi yaseminli yeşilçay içiyorum
artık alıştım tadına tuhaf gelmiyor eskisi gibi

Kızlarrr Günaydın,

çaylar hazırlandımı haydii yeşilçay içmeyee

Merhaba bugun atakta 2. Gunum kalkar kalkmaz tartildim ve _900 gordum :)) Ama sabah uyuyakalmisim kahvaltimi 11 gibi yaptim baya gec oldu

Bugun izin verdim kendime ise gitmedim arkadasima kahvaltiya geldim. Tabi butun yiceklerimde benle beraber geldi:) isin komigi herkese diyetteyim deyip salatalik domates yiyemem demem cok ilginc geliyo :) herkese dert anlatmakta baya zormus :) yorum yapanlarmi dersin sacma bulanlarmi dersin :) kisaca kahvaltiyi 11 de yaptim birazsaatlerim degisti bugun. Simdi turk kahvesi icicem sorada yesilcay :) aksamda ogle yemegi yerim artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…