aaaaa ama neden ?
Tamam o zaman 5 i bi yerde cayimda var onu iceyim ben:))Birde hibiskus cayindan bahsediyorsunuz o nedir hic duymadim ne amacla kullaniyoruz bu cayi marketlerde falanda denk gelmedim hic aktardanmi aliyoruz
Bu hibiakusmudur nedir gidip aktardan bi hevesle aldim hemen demledim. Kipkirmizi cok hos gorunuyodu taaa kiii bi yudum alana kadar. Yahu icemedim ben. Tursu suyu desen diil salgam desen diil migdem allak bullak oldu icemeden doktum
Kizlaaarrr yaaa ben atagin 2ci gununde yani bugun isyerinde yemek saatimde yemekhaneye bi indim yiyebilecegim hicbisi yok sonra tonbaligi aldim yedim light oda kesmedi basim falan donmeye basladi tekrar yemekhaneye indim ve sinitzeli goturdum( yarin biraz daha kissam dengelermiki tavuk sonucta ama kizartiliyor tabi olmuyo dimiiii
Tesekkur ederim haklisin zaten atak donemi 5gun bu donemde birebir uymak gerekir evde egzersizlerlede desteklemeye calisiyorum 80le basladim henuz tartilmadim uzun bir surede tartilmayi dusunmuyorum motivasyonum dusmesin diye 1ay sonra tartilcam bilmiyorum dogrumu yapiyorum
1 ay biraz geç tatlım haftada 1 tartılsan iyi olur en azından ataktan sonra ne kadar kilo verdin bunu bilmen iyi olur dukanla hedefleriniz pratikte tutmuşmu???
Merhaba,
Yaklasik 250 gram tavuk gogsunu tavaya yapismicak kadar cok cok az yagli ve bolca baharatli bir sekilde pisirip marketten aldigim incecik bir lavasin icine koyuyorum, suzme yogurttan yaptigim ayranla beraber tuketiyorum. Atak evresi icin guzel bir menu mu sizce?
ayy canım çok geçmiş olsunaman dikkat et zorlama kendini bende bir tarçınlı,bi yaseminli yeşilçay içiyorum
artık alıştım tadına tuhaf gelmiyor eskisi gibi
Bugun izin verdim kendime ise gitmedim arkadasima kahvaltiya geldim. Tabi butun yiceklerimde benle beraber geldi:) isin komigi herkese diyetteyim deyip salatalik domates yiyemem demem cok ilginc geliyo :) herkese dert anlatmakta baya zormus :) yorum yapanlarmi dersin sacma bulanlarmi dersin :) kisaca kahvaltiyi 11 de yaptim birazsaatlerim degisti bugun. Simdi turk kahvesi icicem sorada yesilcay :) aksamda ogle yemegi yerim artik :)
ben mühendisim adamlar s harfine kadr blok yapmış 10ar katlı 5er katlı. tek tek maliyetlerini, hakedişleri hazırlıyorum ve sövüyorumyap 20 - 30 katlı olsun bitsin öldüm öldüüm
:))))))))))) ya deprem olursa 20-30 kat aşağıda alır soluğu onlarda ölür ölüüüürr :)
ben mühendisim adamlar s harfine kadr blok yapmış 10ar katlı 5er katlı. tek tek maliyetlerini, hakedişleri hazırlıyorum ve sövüyorumyap 20 - 30 katlı olsun bitsin öldüm öldüüm
çelik yaparım sağlam yaparım bişeycikler olmaaz valla bak
Merhaba kızlarrr
yeşilçay saatiii
Açilin ben mimarim :))))))
Açilin ben mimarim :))))))
Rabbim kolay versin sabır versin İnş cnm
topike bak mimar mühendis dolu 1 tane diyetisyen geliyormu tıp okuyan var gıda müh. var hadi yandan tutma sayılırız ama diyetisyen yok hepsi kendi eforuyla veriyor zaar :)))))))))
beni anlarsın o zamansabahtan beri uğraşıyorum çıldırdım istifa edesim geldi
teşekkürler canım hepimize ah ahh
evleriniz çizilir, maliyet hesaplarınız hakedişleriniz yapılır. aslında şantiyeci olsam dolaşmaktan kilo verirdim.
evet masa başında oturmak çok kötü birşey... bizim fabrika da sezonluk meyve suyu inşallah nisan mayıs gibi üretimi dolanmaya başlarım kış ise ofiste klimadan mayışmış tek spor wc ye gidip gelmek olarak geçiyor...
senin de çok zormuş ama en azından mayışıyon sevdim bak burda müşteriye laf anlat ekibe anlat muhasebeye git ay beziyor insaniş değiştirebiliriz istersen. ben fabrikadaki tüm meyve sularını içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?