Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Tamam o zaman 5 i bi yerde cayimda var onu iceyim ben:))Birde hibiskus cayindan bahsediyorsunuz o nedir hic duymadim ne amacla kullaniyoruz bu cayi marketlerde falanda denk gelmedim hic aktardanmi aliyoruz

canım hibiskus yani nar çiçeği duraklamalar için dukanda kullanılan bir çay çokta etkili...

aktardan aldığın 2 tutam nar çiçeğini 1 tutam yeşil çayı eğer ekşi seviyorsan 2-3 kuşburnunu ve dal tarçını kaynar suya atıp 3-4 dakika kaynatıyorsun ister yazın soğut iç ister kışın sıcak iç...

Bu hibiakusmudur nedir gidip aktardan bi hevesle aldim hemen demledim. Kipkirmizi cok hos gorunuyodu taaa kiii bi yudum alana kadar. Yahu icemedim ben. Tursu suyu desen diil salgam desen diil migdem allak bullak oldu icemeden doktum

evet biraz ekşi ama tarçını fazla atabilirisn yada 1 adet karanfil... çok ekşi ise seyrelt iç yani sıcak su ekle tatlandırıcı ekle...

aslında böyle birşey yemek zorunda kalırsan şinitzeli soy sonra peçetenin arasında sık yağını al öyle ye... nerden kısacaksın ki diyet sınırsız sonuçta anca atak yapabilirsin kilonda duraklama yada artış olursa yap

canım diyeti nerden okudun yada öğrendin bilmiyorum ama yanlış yerden öğrenmişsin...

öncelikle dukanın kitabını al internette daha fazla sitede araştırma yap...

çünkü bu diyette ekmekle vedalaşacaksın dışardan alamazsın ne lavaş ne ekmek anca evde 1,5 yk yulafla kendin yapabilirsin...

süzme yoğurt en yağlı yoğurttur senin ise tüketeceklerin yağsız olanlar light olanlar yani diyetin anlamını içeren üstünde de öyle yazan ürünler...

ayy canım çok geçmiş olsun aman dikkat et zorlama kendini bende bir tarçınlı,bi yaseminli yeşilçay içiyorum
artık alıştım tadına tuhaf gelmiyor eskisi gibi

teşekkür ederim kireçlenme varmış ayak bileğimde basamıyorum hala ilaç verdiler onları sürüp uzattım ayağımı oturuyorum

yeşilçaya alıştık artık :)

evet bende meyve yiyemediğimi anlatırken baya zorlanmıştım :)))))))))))

ben mühendisim adamlar s harfine kadr blok yapmış 10ar katlı 5er katlı. tek tek maliyetlerini, hakedişleri hazırlıyorum ve sövüyorum yap 20 - 30 katlı olsun bitsin öldüm öldüüm

:))))))))))) ya deprem olursa 20-30 kat aşağıda alır soluğu onlarda ölür ölüüüürr :)

Açilin ben mimarim :))))))

beni anlarsın o zaman sabahtan beri uğraşıyorum çıldırdım istifa edesim geldi

Rabbim kolay versin sabır versin İnş cnm

teşekkürler canım hepimize ah ahh

topike bak mimar mühendis dolu 1 tane diyetisyen geliyormu tıp okuyan var gıda müh. var hadi yandan tutma sayılırız ama diyetisyen yok hepsi kendi eforuyla veriyor zaar :)))))))))

evleriniz çizilir, maliyet hesaplarınız hakedişleriniz yapılır. aslında şantiyeci olsam dolaşmaktan kilo verirdim.

evet masa başında oturmak çok kötü birşey... bizim fabrika da sezonluk meyve suyu inşallah nisan mayıs gibi üretimi dolanmaya başlarım kış ise ofiste klimadan mayışmış tek spor wc ye gidip gelmek olarak geçiyor...

senin de çok zormuş ama en azından mayışıyon sevdim bak burda müşteriye laf anlat ekibe anlat muhasebeye git ay beziyor insan iş değiştirebiliriz istersen. ben fabrikadaki tüm meyve sularını içerim

senin de çok zormuş ama en azından mayışıyon sevdim bak burda müşteriye laf anlat ekibe anlat muhasebeye git ay beziyor insan iş değiştirebiliriz istersen. ben fabrikadaki tüm meyve sularını içerim

yok yok değiştiremem bu işi zor buldum :))) haftanın 3 günü çalışıyorum ben birde gıda fabrikalarındaki en kötü şey kokudur... bizimki bir meyve kokuyor yemin ederim sana girdiğim ilk yıl her işten geldiğimde 1 kg meyve tüketirdim hele de ananas neyseki alıştım... biz meyve konsantresinin yanında aroma da ekliyoruz o yüzden dukana başladığımda hiç yadırgamadan aromalarla tatlandırıclarla tatlılara en kolayı yoğurtlara geçtim...

meyve sularının da çoğunun hiç tadına bakmadım. dukanda zaten yasak dukandan önce de laboratuvara girip kendime tatlandırıcıyla kalorisiz meyve suyu yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…