Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

3 gün müüü yanlış mesleği okumuşum ben valla muhteşem bir işin var aromaları ben de çok seviyorum ama dukanda en zor olan taraf böyle tam istediğim gibi poğaça tarifine denk gelmedim. ben hamur yapıp arasına peynir koymak istiyorum iyi ki orada ben çalışmamışım şimdikinin iki katı olurdum heralde

Bende dukana tekrar basladim bugun ilk gunum 15 kilo kadar yolum var 67 kiloyum atak evresini 4 gun dusunuyorum .

hoşgeldiiin kolay yolun kolay benim de 17 kilom kaldı beraber veririz

Dukana basladıgımda ilk 6 gun 5 kilo vermiştim ve baya farketmişti.
Araya ramazan girdiği için uyamadım.Acaba tekrardan mı başlasam

Hahaha seni en iyi ben anlarim. Ben mutahirlikte yapiyorum sayilir butun gun belediyede ruhsat takibi pesinden sabahtan aksama kosturuyorum hala siskoyum anacim

Bende anlamadim daha sebzeye bile gecmedim herseyim muntazam ama dundwn bugune 400 gr fazlayim. Kafayi yicem kabizlikla buyuk sorunum var
Kabizlik basa bela gercekten

öyle durumlarda dukan sınırlı izinlileri tüketmeyin, fazladan spor yapın o da olmazsa yumruk yöntemini uygulayın diyordu denedin mi ki hepsini :44:
sinirli izinlileri kullanmiyorum uzun zamandir. sadece bu arakar urfada biber salcasi denen seyden biraz fazla tukettim sanirim ondan.yoksa baska hicbir ihtimal yok

spor ne alemde su tüketimin nasıl??? hibiskus denedinmi???
sinac haftam spor yapmiyorum. suyu gayet iyi tuketiyorum. hibiskusu kibrista bulmak imkansizzzz uzun zamandir turkiyeye gitmiyorum. gider gitmez ilk alacagim sey o zaten...

veeeeee buarada dun sabah 67.4 dum.
sabah erkenden.sinava gittigim icin sabah tartilamadim ve bu saate kadar sadece su icebildim. eve simdi girdim. tartildim ve 66.3 üm :)))

bugünki yediklerim
sabah: ciğer ve soğan kavurması, peynir , çay
ara: 1 bardak süt
öğlen: yulaf kepeği yoğurt karışımı
ara: 1 bardak süt
akşam: tavuk haşlama (haşlama biraz yağlı oldu ama tavuğun kendi yağı bi kez suyunu değiştirdim ama gine de biraz yağlıydı)

2 lt su

bu kadar olmuş mu sizce yanlış bi şey var mı???

Eski yazilari bi okiim dedimde gozume takildi. Karisim ne oluyor? Ben hic gormedim hangi markanin. Bide yulaf kepegi 2 kasik karisim neden 3 kasik. Ozaman miktar olarak fazla diye ben kesin karisim aliirm zaten kabizlikta var. Ama acaba etkisi varmi kepek kadat. Yano fark ne anlayamadim. Ikiside ayni etkiyemi sahip. Zaten zor kilo veriyorum bide iyice zora sokmiim yanlis bisi yapip

şu ana kadar gayet güzel gidiyorsun

yarın bildirim günüüü bakalım kim ne yapmııış

Kızlarrrr bize yardımcı olun :) güzelinden ve kolayından bir tarif hiç fena olmaz bu arada YEŞİLÇAY SAATİİİİ GELDİİİ

...

ben hazırııım yeşilçayımla çook mutluyuz evet nolur şöle arasına peynir koyacağım kolay malzemeli bir poğaça ve kek tarifi varsa çok makbule geçer. netten kara kek denedim olmadı

Yaa ben kalkar kalkmaz kahvalti edemiyorum midem bulaniyor o yuzden hep gec kahvalti yapmaya alistim hatta cogu zaman yapmam diyette gec kahvalti yapmamin olumsuz bi etkisi olurmu siz en gec saat kaca kadar yapiyorsunuz kahvaltinizi

Yaa ben kalkar kalkmaz kahvalti edemiyorum midem bulaniyor o yuzden hep gec kahvalti yapmaya alistim hatta cogu zaman yapmam diyette gec kahvalti yapmamin olumsuz bi etkisi olurmu siz en gec saat kaca kadar yapiyorsunuz kahvaltinizi

olmaz olmaz sıkıntı yok. ben de bazen atlarım yapmam geç yaparım bir sakıncasını görmedim gayet güzel kilo veriyorum

Bende dukana tekrar basladim bugun ilk gunum 15 kilo kadar yolum var 67 kiloyum atak evresini 4 gun dusunuyorum .

canım testini yap ona göre belirle atak süreni... tekrar başladım dediğine göre bu 2. biliyorsun hayatında 2 kez yapmayı öneriyor dukan bunu iyi değerlendir...

bizim meslek eczacılık gibi oldu diploma kiralama Allahtan ben üretimde iş buldum da fazla bile geliyorum ama azından hiç iş yapmıyor değilim :)))

canım arasına koyamıyorsun ama ben fazla peynirli yapıyorum o açığı kapatıyor... birde beyaz peynir olupta fazla ezmezsen içinde büyük parçalar daha çok poğaçaya benziyor... sınırlı izinlilerde susamda var yumurta sarısı sürüp üstüne de susam attın mı biraz daha benziyor...

evet valla biz otellere verdiğimiz için makineleri de var yazın buz gibi meyve suyu hali hazırda iyiki tutuyorum kendimi ne mısır şurubu koyuyoruz aklın durur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…