yok yok değiştiremem bu işi zor buldum :))) haftanın 3 günü çalışıyorum benbirde gıda fabrikalarındaki en kötü şey kokudur... bizimki bir meyve kokuyor yemin ederim sana girdiğim ilk yıl her işten geldiğimde 1 kg meyve tüketirdim hele de ananas neyseki alıştım... biz meyve konsantresinin yanında aroma da ekliyoruz o yüzden dukana başladığımda hiç yadırgamadan aromalarla tatlandırıclarla tatlılara en kolayı yoğurtlara geçtim...
meyve sularının da çoğunun hiç tadına bakmadım. dukanda zaten yasak dukandan önce de laboratuvara girip kendime tatlandırıcıyla kalorisiz meyve suyu yapardım
Bende dukana tekrar basladim bugun ilk gunum 15 kilo kadar yolum var 67 kiloyum atak evresini 4 gun dusunuyorum .
beni anlarsın o zamansabahtan beri uğraşıyorum çıldırdım istifa edesim geldi
teşekkürler canım hepimize ah ahh
evleriniz çizilir, maliyet hesaplarınız hakedişleriniz yapılır. aslında şantiyeci olsam dolaşmaktan kilo verirdim.
topike bak mimar mühendis dolu 1 tane diyetisyen geliyormu tıp okuyan var gıda müh. var hadi yandan tutma sayılırız ama diyetisyen yok hepsi kendi eforuyla veriyor zaar :)))))))))
Kabizlik basa bela gercektenBende anlamadim daha sebzeye bile gecmedim herseyim muntazam ama dundwn bugune 400 gr fazlayim. Kafayi yicemkabizlikla buyuk sorunum var
sinirli izinlileri kullanmiyorum uzun zamandir. sadece bu arakar urfada biber salcasi denen seyden biraz fazla tukettim sanirim ondan.yoksa baska hicbir ihtimal yoköyle durumlarda dukan sınırlı izinlileri tüketmeyin, fazladan spor yapın o da olmazsa yumruk yöntemini uygulayın diyordu denedin mi ki hepsini :44:
sinac haftam spor yapmiyorum. suyu gayet iyi tuketiyorum. hibiskusu kibrista bulmak imkansizzzzspor ne alemde su tüketimin nasıl??? hibiskus denedinmi???
topike bak mimar mühendis dolu 1 tane diyetisyen geliyormu tıp okuyan var gıda müh. var hadi yandan tutma sayılırız ama diyetisyen yok hepsi kendi eforuyla veriyor zaar :)))))))))
tatlım atakta yulaf kepeği galeta karışımını kullanamıyorsun. sadece yulaf kepeğini günde 1,5 yk tüketiyorsun. seyir evresine geçtiğinde karışımı kullanabilirsin hatta damak tadı olarak daha çok seveceksin. yulaf kepeğinden 2 kaşık eğer karışım kullanırsan 3 kaşık tüketebiliyorsun ataktan sonra...
bugünki yediklerim
sabah: ciğer ve soğan kavurması, peynir , çay
ara: 1 bardak süt
öğlen: yulaf kepeği yoğurt karışımı
ara: 1 bardak süt
akşam: tavuk haşlama (haşlama biraz yağlı oldu ama tavuğun kendi yağı bi kez suyunu değiştirdim ama gine de biraz yağlıydı)
2 lt su
bu kadar olmuş mu sizce yanlış bi şey var mı???
ben geldim kupamla... fırında da kekim pişmekte kekimin tadını ayhhh pardon yeşil çayımın tadını bozmasın diye onu sonra yicem
ohh valla keyiff :) ben daha hiç denemedim kek filan yapsam mı ki
ben de kek ve poğaça istiyorum en basitinden
Kızlarrrr bize yardımcı olun :) güzelinden ve kolayından bir tarif hiç fena olmaz bu arada YEŞİLÇAY SAATİİİİGELDİİİ
...
Yaa ben kalkar kalkmaz kahvalti edemiyorum midem bulaniyor o yuzden hep gec kahvalti yapmaya alistim hatta cogu zaman yapmam diyette gec kahvalti yapmamin olumsuz bi etkisi olurmu siz en gec saat kaca kadar yapiyorsunuz kahvaltinizi
olmaz olmaz sıkıntı yok. ben de bazen atlarım yapmam geç yaparım bir sakıncasını görmedim gayet güzel kilo veriyorum
Bende dukana tekrar basladim bugun ilk gunum 15 kilo kadar yolum var 67 kiloyum atak evresini 4 gun dusunuyorum .
3 gün müüü yanlış mesleği okumuşum ben valla muhteşem bir işin vararomaları ben de çok seviyorum ama dukanda en zor olan taraf böyle tam istediğim gibi poğaça tarifine denk gelmedim. ben hamur yapıp arasına peynir koymak istiyorum iyi ki orada ben çalışmamışım şimdikinin iki katı olurdum heralde
hoşgeldiiin kolay yolun kolay benim de 17 kilom kaldı beraber veririz
Dukana basladıgımda ilk 6 gun 5 kilo vermiştim ve baya farketmişti.
Araya ramazan girdiği için uyamadım.Acaba tekrardan mı başlasam
Hahaha seni en iyi ben anlarim. Ben mutahirlikte yapiyorum sayilirbutun gun belediyede ruhsat takibi pesinden sabahtan aksama kosturuyorum hala siskoyum anacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?