Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım bende antepliyim memleketten biber salçası getirdim çok az kullanıyorum çünkü o salçaları sıvı yağ ekleyerek kurutuyorlar saklıyorlar aman ha dikkat et ona...

Yaa ben kalkar kalkmaz kahvalti edemiyorum midem bulaniyor o yuzden hep gec kahvalti yapmaya alistim hatta cogu zaman yapmam diyette gec kahvalti yapmamin olumsuz bi etkisi olurmu siz en gec saat kaca kadar yapiyorsunuz kahvaltinizi

canım geç kahvaltının zararı yok ama bendeki etkisi şu kalktığımda hemen yapmazsam kahvaltıyı metabolizmamı çalıştıramıyorum sanırım yada nasıl söylesem erken yaparsan direk wc ye gidiyorum ve çalıştığını hissediyorum ne zaman biraz beklesem geciktirsem o gün kabızlık için ne yapsam derdine düşüyorum...

iki yıl once dukan diyeti ile 6 kg vermiştim ancak geri aldım şu an tekrar yapmak iistiyorum ama kendime guvenmiyorum tavuk ve yulaf kepeği gorunce bayılacak gibi oluyorum gaza gelmem lazım pfff:18:

kızlarr size sormak istedgım bşrsey var dukan dıyetıne baslayalı yaklasık ıkı hafta oldu 3 kılo vermıstım ortalama 1 kılosunu gerı aldım hıcbır kacamak yapmama ragmen seyırdeyım acaba sebzelerden dolayımı boyle oldu bırde regl donemımde bır tuhaflık oldu tam olarak adet goremedım acaba metebolızmamın degısmesımı buna neden oldu böyle bır durum yasayan var mı destek lutfeeenn

soldaki peynirli poğaça

1 kalıp beyaz peynirin yarısı çatalla ezilir üstüne 3 yk yulaf kepeği 3 yk buğday kepeği 1 paket kabartma tozu çay bardağı süt 1 tk susam 2 yumurta iyice çırpılır ısınmış fırına yağlı kağıt serilmiş tepsiyle konur 180 derece 45 dk pişer...

kabızlık problemim yüzünden ben buğday kepeği kullanıyorum... normalde buğday kepeğini günlük yulaf kepeği hakkınızın 1 kaşığı ile değiştirebilirsiniz elinizde yoksa aynı ölçüde yulaf kepeği kullanın... bu poğaça 3 günlük

sağdaki tarçınlı kek

3 yumurtayı 4 kaşık tatlandırıcıyla çırptım ama baya çırptım 5 dk. üzerine 6 yk yulaf kepeği galeta karışımı 1 yk buğday 1 yk yulaf kepeği 1 paket kabartma tozu yarım çay bardağı süt 1 yk tarçın 6-7 damla petibör aroması 1-2 damla elma aroması bunlarlada iyi ce çırpıp slikon kalıba döktüm 200 derecede 10 dk 150 derecede 40 dk pişirdim... aromalar bir yana tarçını bastım harika oldu... aslında bundan sonraki hedefim ceviz aroması ben hep tarçınlı cevizli kek yapardım birde onu alırsam daha iyi olacak zannımca :)

canım yulaf kepeği galeta karışımı aynı dediği gibi bir karışım yumurta beyazıyla filan harmanlayıp yapmışlar daha una yakın ve içeriğinde yulaf kepeği 2/3 yani 3 kaşıkta 2 kaşık yulaf kepeği var o yüzden fark... içeriğinde yemememiz gereken hiç birşey yok sadece atak döneminde yasak anca seyirde ve ilerisinde tüketebilirsin... doğalsanın ki var bende ben başka marka görmedim henüz...

derisini yemediysen tavuğun sorun yok... ben birkaç tarifine göz attım dukanın derisiyle pişiriyor ama derisini sıyırıp yiyorsun... sabah ciğer de pek bir farklı olmuş yoksa sende mi anteplisin :) ataktasın değil mi? atakta soğanı sebzeden sayıyor çeyrek soğan ekleyebiliyoruz seyirdeyken sp günlerinde bile 1 yk kadar sebzeye izin var

çok normal internette takip edersen güzelim deneyimleri ataktan seyire geçtiğinde sebzelerden dolayı alabileceğin söyleniyor zaten bu normal ama tekrar vermeye başlaman lazım... regl etkilemiştir tabiki de... bende adet de sıkıntı çektim doktora gidip aylık ilaç başladı bende daha öncelerde de ara ara düzensizlik olurdu ama dukan yüzünden 2 ay kadar şaştı... ilaçla devam ettim bende 2 aydır düzenliyiz...

cok tesekkur ederım canım bı anormallık oldugundan korktum dr a da gıttım gercı herhangı bır sorun olmadıgını soyledı ılac onerdı ama yogun bır kanaman olur dedı bende ıstemedım adetlerım duzenlıdır bu ay sadece sorun yasadım oda duzelıcek sanırım :)

Ozaman ben seyire gecrikten sonra direk karisimdan kullanmaya baaliim madem bi zarari yasagi yok. Hem miktar fazla hem belki bagirsaga iyi gelir. Ozaman yulaf kepegi yerine hep karisim alirim ben sanki

Herkese güzel ve huzurlu bir gün diliyorum

hala diyetisyenimiz yok ama

Diyetisyenler asla kilolu olmamalı bence, hastalarına etkisi olmaz, marankinin dedikleri çok etkilemiyor beni, kendisi fit değil

Ender saraç daha fit, dedikleri daha tesirli oluyor benim için

Gerçi diyetisyenler dukan yapmazlar, tavsiye de etmezler, benim gittiğim diyetisyen hiç onaylamıyor,

bizim yaşam tarzımıza uygun değil, bir ömür boyu devam edemezsin diyor

böbreklerime ve karaciğerime zararı oldu mu hiç diye tahlil istemiştim, korktuğun bir diyeti niye yapıyorsun demişti...

Ozaman ben seyire gecrikten sonra direk karisimdan kullanmaya baaliim madem bi zarari yasagi yok. Hem miktar fazla hem belki bagirsaga iyi gelir. Ozaman yulaf kepegi yerine hep karisim alirim ben sanki

ben tatlıları karışımdan yapıyorum tuzluları kepekten... ama kepeğim biterse sanki hiç almayacakmışım gibi geliyor

benim bir ara hastanede yemekhanede çalışıyordum. diyetisyenle beraber aynı zamanda tıp fak. diyetisyeniydi. iyi arkadaştık onda bile kalıyordum bazen tam gözlem altındaydım yani bazen o bile acıyıp bana birşeyler yediriyordu işin kötüsü kız aşırı zayıftı o yiyerek kilo almak için uğraşıyordu ben vermek için... ondan sonra anladım ki zayıf olan hiç bir diyetisyen beni anlayamaz bende nedense hafif balık etlilere güveniyordum. hatta gittiğimde bende diyetteyim dediğinde hah işte bu diyordum

dukan diyetinde de haklısın diyetisyenlerle geçtiği için hep ömrüm hiç biri onaylamadı belki de o yüzden bu kadar geç tanıştık...

Haklısın canım, bende diyetisyene gittiğimde şunu anladım senin durumunu ve duygularını anlamıyor, diyetisyenlere diyetisyen olmadan önce 5-10 kilo alıp vermelerini şart koşmaları lazım, o zaman biraz karşısındakiyle empati yapabilir belki...

canım testini yap ona göre belirle atak süreni... tekrar başladım dediğine göre bu 2. biliyorsun hayatında 2 kez yapmayı öneriyor dukan bunu iyi değerlendir...
Evet ikinci olcak simdi cok kararliyim basladigim isi bitircem o zmn 2 haftada 5 kilo fln vermistim smdi tamamini vercm sureci cok iyi biliom kitabim var her aksam tkrar tekrar okuyup motive olcm.d

silikon ile karışım alıp hemen denemeliyim çok teşekkür ederiiiim

Bende pko oldugu icin bn biraz zorlanirim heralde ama en iyi dukan la veriom baska diyetleri denedm hic veremiorum.d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…