aa evet aynıymışbana da 3 gün çıktı testte ben de 5 mi 6 mı yapsam diye düşündüm ama baktım 4 günden sonra kilo veremiyorum 5 gün yaptım o yüzden
BUGÜN BENİM PROTEİN+SEBZE GÜNÜMDÜ
bende kıymalı soğanlı salçalı harç haırladım sıfır yağsız hiç kullanmadım o harcı kendi buharıyla pişirdim karnıbaharları iri iri kıydım az suyla pişirdim
süper az susuz i yemek oldu
ama dana gibi yedim yedim doymadım nerdeyse yarım kilodan fazla yaptıgım karnıbaharlı o yemeği yedim
yerken anlamadım şimdi patlıycak gibiyim acaba abarttımmı işi olurmu ya
gerçi karnıbaharın 1 kg bile 250 kalori çok kalorili bişe diil ama diyetteyken bu kadar yemeye alışık olmadıgım için acayip suçluluk duyyyorum acaba 2 gün protein mi yapsam bilemedim?
Ozaman ben takitanin sitesinden takita stevia zero yu alim degilmi. En iyisi bu diyosun. Toz olarak iki cesit var sitede ama birinin ustunde pasta resmi falan var onu aliim. Bide aynisinin tablet tatlandiricisini aliim. Birsuru cesit var ama sen stevia dedin diye bakmiyorum oburlerine :) icim rahat olsun icerkende, baska bisi istemiyorum :) sagol bebegimm :)
yaa evet sebze yedim sadece üstüne yoğurt koymuştum ama olmamış mı ki yoğurt yetmiyo muu :18: :26:
BUGÜN BENİM PROTEİN+SEBZE GÜNÜMDÜ
bende kıymalı soğanlı salçalı harç haırladım sıfır yağsız hiç kullanmadım o harcı kendi buharıyla pişirdim karnıbaharları iri iri kıydım az suyla pişirdim
süper az susuz i yemek oldu
ama dana gibi yedim yedim doymadım nerdeyse yarım kilodan fazla yaptıgım karnıbaharlı o yemeği yedim
yerken anlamadım şimdi patlıycak gibiyim acaba abarttımmı işi olurmu ya
gerçi karnıbaharın 1 kg bile 250 kalori çok kalorili bişe diil ama diyetteyken bu kadar yemeye alışık olmadıgım için acayip suçluluk duyyyorum acaba 2 gün protein mi yapsam bilemedim?
Herkese Günaydınnn:)
Başlangıç tarihi: 29.11.2013
Başlangıc kilo: 87
Kaçıncı gün : 62
Gecen haftaki kilo : 76.5
Güncel kilo: 75.3
Hedef kilo : 55
Boy :1,62
bu hafta süperim yaaa yaşasıınn
...
Başlangıç tarihi: 10.01.2014
Başlangıc kilo: 84.5
Kaçıncı gün : 20
Gecen haftaki kilo : 80.4
Güncel kilo: 78.0
Hedef kilo : 60
Boy :1,70
bu hafta bana da yaradııı
vay beeee 2 kilodan fazla...
oooo süper vermişsin...
Başlangıç tarihi: 10.01.2014
Başlangıc kilo: 84.5
Kaçıncı gün : 20
Gecen haftaki kilo : 80.4
Güncel kilo: 78.0
Hedef kilo : 60
Boy :1,70
bu hafta bana da yaradııı
tebrikler :13:
...
canım stevia yeni bir ürün ve bitkisel bazlı yanlız yeni olduğu için hala araştırmalar devam ediyor heryerde okuyabilirsin hiç bir zararı yok diye yanlız üstünden yıllar geçmeden araştırma yapılmadan bu en doğrusu diyemeyiz bu tarih itibariyle en iyisi... stevia nın bir tanesi lif eklenmiş olan 500 g fiyatı 20 lerde olacak... birde stevia zero var bu lif katkısız aynı şeker gibi kristal yapısı yanlız bu bire 2 tatlılık veriyor lif ekli olana göre ve kalorisi tamamen sıfır diye ben tercih ettim... ben çok araştırdım tatlandırıcıları kendimde fabrikada kullanmaktayım zinharrrr uzak dur diyeceğim şeyler değil zaten en zararlılarını coca cola zero içerisinde tüketiyorsunuz. önemli olan limitleri aşmayın nasılsa suda içiyoruz limitler altındaysa kolayca atılır...
Seni danisman doktorum ilan ediyorum :) o zaman siparisi veriyorum hocam stevia zeronun :) he bide cok opuyorum :))
herkese günaydınn
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 59
Gecen haftaki kilo : 60.7
Güncel kilo: 60.5
Hedef kilo : 52
Boy :1,64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?