Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

aa evet aynıymış bana da 3 gün çıktı testte ben de 5 mi 6 mı yapsam diye düşündüm ama baktım 4 günden sonra kilo veremiyorum 5 gün yaptım o yüzden

bende 5 yapmaya karar verdim seyır cunku uzun surcek zaten atakda da cabuk kılo verıyorken kıymetını bılım dedım benım bu gun 2.gunum bıttı cumartesıye kadar devam:)

yok canım bence gerek yarın dıkkat edersin az da hareket ettın mı tamamdır bence:)

Herkese Günaydınnn:)

Başlangıç tarihi: 29.11.2013
Başlangıc kilo: 87
Kaçıncı gün : 62
Gecen haftaki kilo : 76.5
Güncel kilo: 75.3
Hedef kilo : 55
Boy :1,62

bu hafta süperim yaaa yaşasıınn

...

Başlangıç tarihi: 10.01.2014
Başlangıc kilo: 84.5
Kaçıncı gün : 20
Gecen haftaki kilo : 80.4
Güncel kilo: 78.0
Hedef kilo : 60
Boy :1,70

bu hafta bana da yaradııı

canım stevia yeni bir ürün ve bitkisel bazlı yanlız yeni olduğu için hala araştırmalar devam ediyor heryerde okuyabilirsin hiç bir zararı yok diye yanlız üstünden yıllar geçmeden araştırma yapılmadan bu en doğrusu diyemeyiz bu tarih itibariyle en iyisi... stevia nın bir tanesi lif eklenmiş olan 500 g fiyatı 20 lerde olacak... birde stevia zero var bu lif katkısız aynı şeker gibi kristal yapısı yanlız bu bire 2 tatlılık veriyor lif ekli olana göre ve kalorisi tamamen sıfır diye ben tercih ettim... ben çok araştırdım tatlandırıcıları kendimde fabrikada kullanmaktayım zinharrrr uzak dur diyeceğim şeyler değil zaten en zararlılarını coca cola zero içerisinde tüketiyorsunuz. önemli olan limitleri aşmayın nasılsa suda içiyoruz limitler altındaysa kolayca atılır...

canım bende ilk karnabahar kısırı yaptığımda yedim koca 1 tabak sonra midem şişti patlayacağım sandım hatta normalde bulgur şişer öyle hissedersin acaba psikolojim mi bozuldu bulgur mu sanıyor dediydim ama karnabaharda aynı şekilde şişiriyormuş... su toplarsın normale döner hiç extra sp yapma

Seni danisman doktorum ilan ediyorum :) o zaman siparisi veriyorum hocam stevia zeronun :) he bide cok opuyorum :))

Seni danisman doktorum ilan ediyorum :) o zaman siparisi veriyorum hocam stevia zeronun :) he bide cok opuyorum :))

doktor ben değilim ama adayımız var

eh 4 ayı devirmişim güzelim sorun sorun hepisini cevaplıyım

bende öptüm kuzum bol istikrarlı bol eksili günler...

herkese günaydınn
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 59
Gecen haftaki kilo : 60.7
Güncel kilo: 60.5
Hedef kilo : 52
Boy :1,64

Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo:73
Kaçıncı gün : 71
Gecen haftaki kilo : 65
Güncel kilo: 64,4
Hedef kilo : 59
Boy :1,63

Kaplumbağa hesabı; yavaş yavaş...

Hepinizi tebrik ederim. Ben galiba Dukanı kendime küstürdüm... 20 gün kadar saf protein günlerini gerektiği gibi yapamadım malum muhasebeciyiz yıl sonu mesaileri.... Pazartesi gününden beri saf protein yapıyorum ama tık yok ne aşağı ne yukarı. Bir kaç gün daha şansımı deneyip olmazsa güçlendirmeye gireceğim. Toplam 12 kilo verdim bu kadarına da şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…