Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlaaaar benm bugün 7. günüm atak 5 gün yaptım 66 ile başladım atakta 63 e düştüm şuan hala 64 63 arası gidip geliyo 64 çıkıyo bazen bu duraklama mı ne yapmam lazım lütfeenn yardım edin moralim çok bozuldu bugün saf protein günüm ve akşam tartıldım 64tü :18: :18: :26: ne yapmam lazım yardım edinnnnnn

10 gun olan atak etabinin sonuna gelmis bulunuyorum cok sukur. Salataligi ozleyecegim hic aklima gelmezdi acikcasi :)
10 gun atakta 94.1 ile basladiğım yolculuğa 92.2 ile devam ediyorum. Evet kilo fazlama ragmen 1.9 verdim 10 gun atakla. Ama soyle dusunuyorum. Ben dukana baslamadan 15-20 gun once kendi capimda bi diyete baslamistim ve 97 kiloydum. hic ara vermeden direk dukana baslayinca muhtemelen atakta verilen o buyuk kilolari ama aslinda su kaybini benkendi kendime yaptigim diyette vermisim :) 97 den 94 de dusup akabinde dukana basladim. Ve 10 gunde 1.9 kulaga hos geliyor :)
Bu hafta bildirim yapmadim haftaya anca listeye girme kivamina gelirim :)
Kisacasi : YARIN SALATALIK YİCEEEEEEEMMMMMMMMMMM :))))))))))))

Birde bu 10 gun boyunca 6.gunde sanirim ilacla cok az tuvalete ciktim bidahada hic cikmadim. Sebzeden umudum var endiseliyimde. Isin tuhafi bu kabizlik degil bildigin tuvaletim yokk.. oyy daglarrr

ben de taaam 3 gündür callan yapıyorum :)
Efsun sen kaç kilo verdin ve ne kadardır spor yapıyorsun? sporun etkisini ne kadar zamanda hissetmeye başladın? dukanda hangi dönemdesin? çok sorudum kusura bakma:)

Callan i nasil yapiyorsunuz ben bir kac kere deneyeyim dedim ama hepsindede sonunu getiremedim.cok zorladi beni. vucudum -15 kg dan sonra cok saldi kendini.Acil birseyler yapmaya baslamam lazim

ben de taaam 3 gündür callan yapıyorum :)
Efsun sen kaç kilo verdin ve ne kadardır spor yapıyorsun? sporun etkisini ne kadar zamanda hissetmeye başladın? dukanda hangi dönemdesin? çok sorudum kusura bakma:)

Bugün 144. günüm, 19.4 kilo verdim, 9 eylülde dukana başlayınca koşu bandı kullanmaya başladım, 3 ay kadar düzenli koşu bandıyla yürüyüş yaptım

koşu bandım arıza yapınca 12 Aralıkta callan 10 günde 10 saat gençleşmeye başladım, 21 gün tamamladım süper calla geçtim

22 gündür süper call yapıyorum, ölçülerimide 9undan 9ununa alıyorum

4 ayın sonunda aldığım ölçü farkı

Bel: 12 cm
Göbek:17 cm
Kalça:16 cm
Bacak en kalın yeri: 6 cm

Spor yaptığım için sarkma olmadı toparlana toparlana verdim, iyice sıkılaşmak için devam ediyorum

4 kilo daha verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, spora güçlendirmede de devam...

Callan i nasil yapiyorsunuz ben bir kac kere deneyeyim dedim ama hepsindede sonunu getiremedim.cok zorladi beni. vucudum -15 kg dan sonra cok saldi kendini.Acil birseyler yapmaya baslamam lazim

Canım 10 günde 10 saat gençleş ile başla istersen, türkçe dublajlı olduğu için güzel tarif ediyor, 1-2 kere sonuna kadar yaparsan

seve seve devam edersin, beni çok rahatlatıyor call, bedenimi güzel şekle soktu, özellikle basenler güzel şekil alıyor

aynada bakınca değişimi fark etmemek mümkün değil, benim sorunum zaten basen ve üst bacaklar, iyice incelmesini istiyorum...

Bende onu indirdim canim ama yerde yaptigi egzersizlere gecince dayanamiyorum devamini bir turlu getiremedim :|Bende senin gibi bacaklardan muzdaribim ust bacagim en kalin yerinden 63 cm,alt bacagim 39 cm. Anlayacagin epy kalinlar. Bacaklarim incelsin istiyorum ozellikle. yarin yeniden baslayacagim.Senden gaza geldim bak:))

Yerde yapılanda bende zorlanıyorum, boynumu zorlamamak için boynum yorulunca 2 elimle destekliyorum, benim bacağımın en kalın yeri 68 cm di son ölçtüğümde 60 cm, daha da inceleceğini umuyorum, 55 olsa harika olur, bıkmadan devam edelim inşallah istediğimiz ölçülere ulaşacağız...

İnsallaaaahhhh 55 olsa halay cekerek ispartayi dolasirim valla:)) diyete ilk basladigimda 71 cm di. Dusun artik.Bacaklarimin birbirne surtmesinden aldigim kotlar 1 ay dayanmiyordu valla.Bir once incecik oluruz insallah.:) Bide bu callan sabah aksam 2 kere yapsam nasil olur sence.Daha hizli etki alirmiyimkiii

Canım ara vermeden devamlı yap kesinlikle daha incelecek eminim, 2 kere yapma konusunu bilemiyeceğim,

ben günde 1 kere call, fırsat bulunca da 1 kere QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND : 20 dk basen ve kalça için yapıyorum

istersen call bölümünde lotusa sor o sana cevap verir

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600

Arkadaşlar protein olarak sadece 1 günü süt,peynir,yoğurt,yumurta vesaire geçiremezmiyiz et türü yememiz şartmı arada böle yapamzmyz?

tebrik ediyorum helal olsun valla

...

günaydın kızlar. hangi siteden indiriyoruz acaba yardım edermisiniz lütfeeennn

çokk iyi vermişsin yaaa bende sennle aynı durumdayım sen atak dahil ilk haftaların da kaç kilo vermiştin ???
canım atakta tam olarak hatırlamıyorum ama 3-4 kilo gitmişti.5 gün yapmıştım. sonraki haftalarda ortalama haftada 1 kg kadar gitti.ama son bir iki haftadır gram gram gidiyo ( direnç zamanıyla karşılaştım sanırım çünkü uzun bi zaman 60 da kalmıştım geçmiş yıllarda. 2 gün sp yapıyım dedim. bugün 2. gün. 1 günde bile 200-300 gr farketti. bu haftadan umutluyum bakalım. 60ın altına inicem inşallah :)) yaptığım özel bişey varmı yok aslında. sabah 7de evden çıkıp akşam yine 7 gibi eve giriyorum. bütün günüm işte geçiyo. her akşam eşimle yürüyüşe çıkıyoruz ama bir haftadır onuda hiç yapamadım. eve gelincede yemek vs. kolumu bile kaldıramıyorum

Ben sizi neredeyse başından beri takip ediyorum zaten. kurban bayramında başladım ben siz de benden kısa bir zaman önce. ama siz tabi benden epey fazla yol aldınız iradeniz sayesinde. Tebrik ediyorum.

teşekkür ederim güzelim... irade sanırım biraz da zorunluluklara bağlı... benim kilom 95 ti ve her geçen gün yükseliyordu belki başladığımda 96-97 de olmuşumdur ilk hafta hiç tartılmadım atak bitene kadar, belkide çok umutlu değildim diyelim... ama çok diyet denedim benim gözümde sağlıklı sayabileceğim bir bu kalmıştı çaresizlik iradeyi güçlendiriyor... belki vereceğim 10 kg filan olsa bu kadar azmedemezdim...

ataktan sonra seyire geçişte bu dalgalanma olacak duraklama olarak görme suyuna yeşil çayına ve günlük yürüyüşüne dikkat et aşarsın illa da birşey yapmak istiyorsan hibiskus çayı yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…