teşekkür ederim seni de tebrik ederim süperiz biz süperiz süperiz süperiiizikimiz de baya güzel geçirmişiz haftayı ne güzel ben sevdim bu günü
akşam ödül olarak bir çay kaşığı dukanella yicem
hahaha iyiymiş ben ödülümü pazara saklıyorum açıkbüfe kahvaltıya gidicem :)
...
Herkese güzel ve huzurlu bir gün diliyorum
Ben tatlandırıcı olarak bir kere takita formtat 60 kullandım, geçenlerde markette takita stevia görmüştüm, 2.ci olarak onu aldım bitmek üzere
içeriğinde bir zararı yok gibi ama bir daha ki sefere formtat 60 alırım, hem bilindik, hem daha hesaplı
Bu hafta biraz kilo verdim çok şükür, benim yavaş vermemin r..l le de ilgisi var galiba, sık oluyorum ve uzun sürüyor
onun için 1-2 hafta kilom vermem ya duruyor ya da yavaşlıyor, ocak ayında 3.6 kilo vermişim, benim gibi zor kilo veren biri için iyi
Şubatta da 3 kilo verebilirsem martta da 1 kilo verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, 230 günlük bir güçlendirme dönemim
olacak, inşallah başarıyla tamamlarım
Başlangıç tarihi: 9.9.2013
Başlangıc kilo: 85.4
Kaçıncı gün : 144
Gecen haftaki kilo : 67.2
Güncel kilo: 66
Hedef kilo : 62
Boy :1.63
Hepinizi tebrik ederim. Ben galiba Dukanı kendime küstürdüm... 20 gün kadar saf protein günlerini gerektiği gibi yapamadım malum muhasebeciyiz yıl sonu mesaileri.... Pazartesi gününden beri saf protein yapıyorum ama tık yok ne aşağı ne yukarı. Bir kaç gün daha şansımı deneyip olmazsa güçlendirmeye gireceğim. Toplam 12 kilo verdim bu kadarına da şükür:)
sana açık değil o büfeeeee... gerçi açık büfenin sevdiğim kısımları var bir kere kimsenin tabağında seninki kadar peynir çeşidi yok sonra o yediğin peynirler için vijdan azabı çekiyorsun yağ yüzdesini bilmiyorsun sonuçta ayrıca gördüğün incecik dilimlenmiş hindi jambonları hindi füme gibi değerlendirme... öylece çoğu şeye bakıp bakıp yeşillik domates salatalık yemekte pek zevk vermiyor... içini kararttım galiba olabildiğince dikkat ederim 1 günde benim olsun diyorsanda çok çok seyiri bir hafta daha uzatırsın :))
canımcım bitti gidiyor seyir hayavaş veriyorsun ama sabrından iradenden ödün vermedin tebrik ederim seni...
yok be canım ya daha 8 kilo varçok az kalmış kıskandıııııııımtebriklerrr çok az kaldı güçlendirmeyee
canım bence çok fark var. gençleşmişsin çokkk :)) tebrikler...bir önce sonra resmi paylaşayım gerçi hayret edilecek birşey yok nedeni kiloluyken kendimi zayıf çekme konusunda uzmandım. şimdi salaş hatta pek bakımsız halimle de idare eder olduğum için kasmıyorum zayıf çıkıcam diyeilk resimde 95 kilo ikinci 75...
Eki Görüntüle 955956
yumurta peynir domates salatalık filan yerim ya hepsini yemem
Sağol canım, iyi oldu bana hak ettim, zorlukla verince daha dikkat ederim belki. 2011 yazında 62 kilolardaydım
salınca kendimi 85 küsüre çıktım 2 senede, bu kadar zorlukla verince salamam artık kendimi herhalde
yaş ilerledikçe vermek zorlaşıyor, artık çok dikkatli olmam lazım
Canım 2 resim arasında bayağı fark var, özellikle omuz kısmın ve yüzünden çok belli oluyor, tebrik ederim
bayağı ince görünüyorsun...
bir önce sonra resmi paylaşayım gerçi hayret edilecek birşey yok nedeni kiloluyken kendimi zayıf çekme konusunda uzmandım. şimdi salaş hatta pek bakımsız halimle de idare eder olduğum için kasmıyorum zayıf çıkıcam diyeilk resimde 95 kilo ikinci 75...
Eki Görüntüle 955956
Tebrıklerrrr :) ne kadar zamanda verdınız kılonuzu
ayyy kilo alıpta böyle olması aslında daha farklı olur ben herhalde en son lisede filan 75 kiloydum hiç bu kiloda olmadım gözüm alışa alışa yerleşti kilolar demekki
zayıf olunca ne farklar oluyor belki bilsem gözüm korkardı ben mutlu mesut 85-90 arası 10 senedir gidip geliyorum hatta 85 olunca pek bir zayıf hissederdim bu kadar yeter verdiğim filan derdim
evet tuhaf birşey heryerden veriyor olmak giydiğim eşofmanlar hadi bollaştı onu anlıyorumda boyları bile uzadı demekki komple heryerden inceliyorum ki kumaş aşağıya sarkmaya başladı...
teşekkür ederim güzeli birde düzenli sporu oturtsam sanırım daha da ince görünürüm birde moral olarak düzelip makyaj filan olursa sanırım daha farklı dururum...
Canım benim eşofmanlarımda belimden düşüyor, ayaklarımın altına giriyor paçaları, her taraftan verdiğimiz için öyle oluyor
Çok seviniyor insan gerçekten ama göğüslerimde çok küçüldü oysa çok küçülmesini istemezdim, zaten normaldi
Düzenli spor harika oluyor, vücut tamamen şekle giriyor, kendin bile şaşıracaksın inan bana...
128 gün oldu... :)
açlık çekmediysen sıkıntı yok... ama biraz hafif kalmıştır...
herkese günaydınn
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 59
Gecen haftaki kilo : 60.7
Güncel kilo: 60.5
Hedef kilo : 52
Boy :1,64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?