Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Gunaydin kizlarrrrr. Muhtesem bir sabah kahvaltisi yaptim gunler sonra :) gozunu sevdigimin domatesi ne ozlemisim keretayi :) bu sabah son kez tartildim 10 gun atagin ustune bu sabah itibariyle tamm 2.300gr oldu :)))) tartilmalarima burda son veriyorum artik haftaya persembeye :)

günaydın fıstıklarımmm yeşilçay saatimiz geldiiii ama ben kahve içiyorum :) yarım saat sonra içicem
yeşilçayımı

...

önceden yaptığın diyette etkilemiştir... inşallah seyirde verirsin ama 10 gün atağa sanki 1.9 kilo azyürüyüşünü yaptın mı??? su ve yeşil çayı sormayacağım sanki yolunda gidiyordu onlar...

hehehe diğer diyetlerde hor görülen tüm sebzeler dukanla kıymete biniyor 10 günden sonra domates sana nasıl lezzet verir :)

inşallah tartılmazsın artık...

günaydın fıstıklarımmm yeşilçay saatimiz geldiiii ama ben kahve içiyorum :) yarım saat sonra içicem
yeşilçayımı

...

valla bende senin gibi kahvemi koydum sabah geldiğimde nedense canım birşey istemiyordu yeşil çayı sabahtan içtim şimdi de kahvemi

inşallah öğleden sonrayı tuttururum :)

Birde bu 10 gun boyunca 6.gunde sanirim ilacla cok az tuvalete ciktim bidahada hic cikmadim. Sebzeden umudum var endiseliyimde. Isin tuhafi bu kabizlik degil bildigin tuvaletim yokk.. oyy daglarrr

sabahları aç karnına light kefir iç birkaç gün... benimde bazen öyle oluyor kabızlık bile değil yemiyorum çıkmıyorum filan diyorum artık :)))

Callan i nasil yapiyorsunuz ben bir kac kere deneyeyim dedim ama hepsindede sonunu getiremedim.cok zorladi beni. vucudum -15 kg dan sonra cok saldi kendini.Acil birseyler yapmaya baslamam lazim

sonradan alışıyor insan call a ben cardio olanını yaptım bana biraz daha iyi geldi sonuna geliyorsun diğeri süre olarak uzun...

incelme süper olmuş maşallah

bende call ı bir düzene bindirsem bu seferde ayağımda sorun oldu hala zor basıyorum geçsin bende düzenli yapacağım sıkılaşmak lazım...

Hayırlı cumalar

incelme süper olmuş maşallah

bende call ı bir düzene bindirsem bu seferde ayağımda sorun oldu hala zor basıyorum geçsin bende düzenli yapacağım sıkılaşmak lazım...

Bacaktaki incelmeyi yanlış yazmışım 8 cm

bacağında ki ağrı calldan sonra mı başladı? kasları zorlama, ben de kasları zorlamışım ilk başladığımda uzun sürdü iyileşmesi, hap kullandım dr vermişti...

valla bende senin gibi kahvemi koydum sabah geldiğimde nedense canım birşey istemiyordu yeşil çayı sabahtan içtim şimdi de kahvemi

inşallah öğleden sonrayı tuttururum :)

gün içinde 2 tane tüketelim de boşver :13: bi arkadaşım 9lu çay almış bana da verdi ilk defa içtim içinde bir sürü şey var
kekik,mate,biberiye,yeşilçay vs vs tadı kötü ama süper bişey anında lavobaya koştum içer içmez :)

bilemiyorum canım ya call ı da dediğim gibi gün aşırı yaptım her gün yapmadım cmrt gecesi uykumda oldu pazar ağrısıyla uyandım sabaha karşı kireçlenme dedi doktor 5 sene önce de merdivenden düşüp burkmuştum hep nüksedermiş...

bende de var o hatta teker teker aldıydım kendim karıştırıp yapıyordum çok oldu onu yapmayalı bende mi denesem... iyi geliyordu o çay...

bende de var o hatta teker teker aldıydım kendim karıştırıp yapıyordum çok oldu onu yapmayalı bende mi denesem... iyi geliyordu o çay...

dene bence cnm çok etkili olduğu kesin 4 te yeşilçay yerine yine ondan içicem bir gün yeşilçay bir gün dokuzlu çay
artık böyle devam ederim :)

...

Callan i nasil yapiyorsunuz ben bir kac kere deneyeyim dedim ama hepsindede sonunu getiremedim.cok zorladi beni. vucudum -15 kg dan sonra cok saldi kendini.Acil birseyler yapmaya baslamam lazim

ben de daha çok yeniyim ve yeni kilo verdiğim için dediğin gibi sarkmalarım çok. callan cardio uyu temin etmeye çalıyorum. ama benim daha kilo vermem gerektiği için cardio arıyorum. sen artık kilo vermek değil sadece toparlanmak istiyorsan 10 saatte 10 yaş olabilir diye düşünüyorum. hareketleri zor buluyorum ve bazılarını beceremiyorum ama zamanla alışırım diye bırakmıyorum. gerçi daha 4 defa yaptım:)

önceden yaptığın diyette etkilemiştir... inşallah seyirde verirsin ama 10 gün atağa sanki 1.9 kilo azyürüyüşünü yaptın mı??? su ve yeşil çayı sormayacağım sanki yolunda gidiyordu onlar...

Bebegim dedigim gibi 15 gun oncesi o odem kilolarini 5 kilo yu yani kendim verdigim icin muhtemelen su degil daha cok kilo olarak verdim. 10.gunun sonu bu sabahti bu sabahta 2.300 olmus :) evet belki az ama metabolizma bukadar demekki diyip moralimi bozmuyorum :) sanada soz veriyorum 1 hafta tartilmicam hic :)
Gunde 3-4 bardak yesilcay 2litre falanda su iciyorum. Fazlasi oluyo eksigi olmuyo. Ben zaten cok su icerim normaldede. Yuruyis desen ben sabahtan aksama kadar is geregi sokaklardayim zaten ayaklarima kara sular iniyo. Heraksamda yarimsaat kondisyon bisikleti yapiyorum. Kisaca elimden gelen herseyi yapiyorum. 1 kasik yag hakkimi bile kullanmadim hic. Kisitli izinlilerden hicbisey kullanmadim.sutum yogirdum cokelegim hepsi sifira yakin yag. Kiymami ozel yagsiz etten cektirdim. Yulaf kepegimi hic aksatmadim. Ne deniyosa yaptim. O kendi kendime yaptogim rejim olmasa daha da verirdim ama dedigim gibi odem kismini ben orda bitirinci atakta verecek fazla su kalmadi. 98 dim. Kendi kendime 94.1e dustum 15 gunde. Ve akabinde dukana basladim94.1 ile. Simdi 91.8 :) gidicekk heppsiiiii :)))))

teşekkürler tüm sorularımı cevaplamışsınız. Ben de dukancıyım, ama ben hain dukancıyım çünkü tüm kurallara uymadım. Galiba artık dukan etkisini kaybetti bende. hedef kiloma 3 kilo var şu anda. 1hafta daha deneyip kilo veremezsem güçlendirmeye geçeceğim. Bende sarkma da çok. 4 gündür call 10 günde 10 yaşı yapıyorum.... Bilmem kendim için doğru egzersizi mi seçtim. Çünkü yürüyüş yapamıyorum..

sabahları aç karnına light kefir iç birkaç gün... benimde bazen öyle oluyor kabızlık bile değil yemiyorum çıkmıyorum filan diyorum artık :)))

Aynen aynen bende oyle diyorum. Gelmiyo cunku :) karbonatada basladim sabah aksam iciyorum onu. Kafiride hic sevmem ama onuda deneriz napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…