Arkadaslar benim atakta 4. gunum benimde kilo bildirimi yapmam gerekiyormu
10 gun olan atak etabinin sonuna gelmis bulunuyorum cok sukur. Salataligi ozleyecegim hic aklima gelmezdi acikcasi :)
10 gun atakta 94.1 ile basladiğım yolculuğa 92.2 ile devam ediyorum. Evet kilo fazlama ragmen 1.9 verdim 10 gun atakla. Ama soyle dusunuyorum. Ben dukana baslamadan 15-20 gun once kendi capimda bi diyete baslamistim ve 97 kiloydum. hic ara vermeden direk dukana baslayinca muhtemelen atakta verilen o buyuk kilolari ama aslinda su kaybini benkendi kendime yaptigim diyette vermisim :) 97 den 94 de dusup akabinde dukana basladim. Ve 10 gunde 1.9 kulaga hos geliyor :)
Bu hafta bildirim yapmadim haftaya anca listeye girme kivamina gelirim :)
Kisacasi : YARIN SALATALIK YİCEEEEEEEMMMMMMMMMMM :))))))))))))
Gunaydin kizlarrrrr. Muhtesem bir sabah kahvaltisi yaptim gunler sonra :) gozunu sevdigimin domatesi ne ozlemisim keretayi :) bu sabah son kez tartildim 10 gun atagin ustune bu sabah itibariyle tamm 2.300gr oldu :)))) tartilmalarima burda son veriyorum artik haftaya persembeye :)
günaydın fıstıklarımmm yeşilçay saatimiz geldiiii ama ben kahve içiyorum :) yarım saat sonra içicem
yeşilçayımı
...
Birde bu 10 gun boyunca 6.gunde sanirim ilacla cok az tuvalete ciktim bidahada hic cikmadim. Sebzeden umudum var endiseliyimde. Isin tuhafi bu kabizlik degil bildigin tuvaletim yokk.. oyy daglarrr
Callan i nasil yapiyorsunuzben bir kac kere deneyeyim dedim ama hepsindede sonunu getiremedim.cok zorladi beni. vucudum -15 kg dan sonra cok saldi kendini.Acil birseyler yapmaya baslamam lazim
Bugün 144. günüm, 19.4 kilo verdim, 9 eylülde dukana başlayınca koşu bandı kullanmaya başladım, 3 ay kadar düzenli koşu bandıyla yürüyüş yaptım
koşu bandım arıza yapınca 12 Aralıkta callan 10 günde 10 saat gençleşmeye başladım, 21 gün tamamladım süper calla geçtim
22 gündür süper call yapıyorum, ölçülerimide 9undan 9ununa alıyorum
4 ayın sonunda aldığım ölçü farkı
Bel: 12 cm
Göbek:17 cm
Kalça:16 cm
Bacak en kalın yeri: 6 cm
Spor yaptığım için sarkma olmadı toparlana toparlana verdim, iyice sıkılaşmak için devam ediyorum
4 kilo daha verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, spora güçlendirmede de devam...
incelme süper olmuş maşallah
bende call ı bir düzene bindirsem bu seferde ayağımda sorun oldu hala zor basıyorum geçsin bende düzenli yapacağım sıkılaşmak lazım...
sonradan alışıyor insan call a ben cardio olanını yaptım bana biraz daha iyi geldi sonuna geliyorsun diğeri süre olarak uzun...
valla bende senin gibi kahvemi koydum sabah geldiğimde nedense canım birşey istemiyordu yeşil çayı sabahtan içtim şimdi de kahvemi
inşallah öğleden sonrayı tuttururum :)
Hayırlı cumalar
Bacaktaki incelmeyi yanlış yazmışım 8 cm
bacağında ki ağrı calldan sonra mı başladı? kasları zorlama, ben de kasları zorlamışım ilk başladığımda uzun sürdü iyileşmesi, hap kullandım dr vermişti...
Cardio olanını yapmadım hiç nasıl yorucu mu?
gün içinde 2 tane tüketelim de boşver :13: bi arkadaşım 9lu çay almış bana da verdi ilk defa içtim içinde bir sürü şey var
kekik,mate,biberiye,yeşilçay vs vs tadı kötü ama süper bişey anında lavobaya koştum içer içmez :)
bende de var o hatta teker teker aldıydım kendim karıştırıp yapıyordum çok oldu onu yapmayalı bende mi denesem... iyi geliyordu o çay...
Callan i nasil yapiyorsunuzben bir kac kere deneyeyim dedim ama hepsindede sonunu getiremedim.cok zorladi beni. vucudum -15 kg dan sonra cok saldi kendini.Acil birseyler yapmaya baslamam lazim
önceden yaptığın diyette etkilemiştir... inşallah seyirde verirsin ama 10 gün atağa sanki 1.9 kilo azyürüyüşünü yaptın mı??? su ve yeşil çayı sormayacağım sanki yolunda gidiyordu onlar...
Bugün 144. günüm, 19.4 kilo verdim, 9 eylülde dukana başlayınca koşu bandı kullanmaya başladım, 3 ay kadar düzenli koşu bandıyla yürüyüş yaptım
koşu bandım arıza yapınca 12 Aralıkta callan 10 günde 10 saat gençleşmeye başladım, 21 gün tamamladım süper calla geçtim
22 gündür süper call yapıyorum, ölçülerimide 9undan 9ununa alıyorum
4 ayın sonunda aldığım ölçü farkı
Bel: 12 cm
Göbek:17 cm
Kalça:16 cm
Bacak en kalın yeri: 6 cm
Spor yaptığım için sarkma olmadı toparlana toparlana verdim, iyice sıkılaşmak için devam ediyorum
4 kilo daha verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, spora güçlendirmede de devam...
sabahları aç karnına light kefir iç birkaç gün... benimde bazen öyle oluyor kabızlık bile değil yemiyorum çıkmıyorum filan diyorum artık :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?