dene bence cnm çok etkili olduğu kesin 4 te yeşilçay yerine yine ondan içicem bir gün yeşilçay bir gün dokuzlu çay
artık böyle devam ederim :)
...
Bebegim dedigim gibi 15 gun oncesi o odem kilolarini 5 kilo yu yani kendim verdigim icin muhtemelen su degil daha cok kilo olarak verdim. 10.gunun sonu bu sabahti bu sabahta 2.300 olmus :) evet belki az ama metabolizma bukadar demekki diyip moralimi bozmuyorum :) sanada soz veriyorum 1 hafta tartilmicam hic :)
Gunde 3-4 bardak yesilcay 2litre falanda su iciyorum. Fazlasi oluyo eksigi olmuyo. Ben zaten cok su icerim normaldede. Yuruyis desen ben sabahtan aksama kadar is geregi sokaklardayim zaten ayaklarima kara sular iniyo. Heraksamda yarimsaat kondisyon bisikleti yapiyorum. Kisaca elimden gelen herseyi yapiyorum. 1 kasik yag hakkimi bile kullanmadim hic. Kisitli izinlilerden hicbisey kullanmadim.sutum yogirdum cokelegim hepsi sifira yakin yag. Kiymami ozel yagsiz etten cektirdim. Yulaf kepegimi hic aksatmadim. Ne deniyosa yaptim. O kendi kendime yaptogim rejim olmasa daha da verirdim ama dedigim gibi odem kismini ben orda bitirinci atakta verecek fazla su kalmadi. 98 dim. Kendi kendime 94.1e dustum 15 gunde. Ve akabinde dukana basladim94.1 ile. Simdi 91.8 :) gidicekk heppsiiiii :)))))
Canim yine bu sitede callan la ilgili bir topik var aratirsan cikar.orada arkadaslar paylasmislardi indirdikleri linklerigünaydın kızlar. hangi siteden indiriyoruz acaba yardım edermisiniz lütfeeennn
Cardio yu bilmiyorum canim. 10 gunde 10 yas genclesi indirmistim ben.20 25 dakika ancak dayanabildim.sonunu getiremedim bir turlusonradan alışıyor insan call a ben cardio olanını yaptım bana biraz daha iyi geldi sonuna geliyorsun diğeri süre olarak uzun...
ben de daha çok yeniyim ve yeni kilo verdiğim için dediğin gibi sarkmalarım çok. callan cardio uyu temin etmeye çalıyorum. ama benim daha kilo vermem gerektiği için cardio arıyorum. sen artık kilo vermek değil sadece toparlanmak istiyorsan 10 saatte 10 yaş olabilir diye düşünüyorum. hareketleri zor buluyorum ve bazılarını beceremiyorum ama zamanla alışırım diye bırakmıyorum. gerçi daha 4 defa yaptım:)
güzelim günde 3-4 bardağa çıkma yeşil çayda 2-3 bardak yine iyi fazlasına kaçma özellikle bağırsak çalıştırıcı çaylar mide içerisinde bulunan sindirime yardımcı tüycüklere bir süre sonra zarar vermeye başlıyor o zaman bu çayları kestiğinde bağırsak sorunları ağır kabızlık sorunlarıyla başbaşa kalıyorsun o yüzden çok zorlama derim ben bende fix günde 2 bardaktır yeşil çay YARAMASS ında dediği gibi saat 10 ve 16 yı tutturmaya çalışırım akşam siyah çay içerim yine sıcak birşeyler gerekse adaçayı içerim tarçın yada kahve zaten şu an midemiz zor durumda hem proteinlerle başbaşa kaldı hem sıvıyı sadece içtiğimiz suyla çaylardan alıyor sebzemiz meyvemiz düzenli değil. eh tatlandırıcılar var hep toxin biriktiriyor extra ehemmiyet gösterilecek bir diyet tabi herkesin bünyesi farklı belki 4-5 bardak içsende birşey olmayacaktır ama ne olur ne olmaz
eh herşeyi yapmışsın seyirin hayırlı olsun diyelim inşallah güzel sonuçlar alırsın nede olsa hareket var... bencede gitsin hepsi ben eski kazaklarımı giyiyorum omuzları aşağıya düşüyor resmen omuzlarımdan büyük bir yük kalkmış inşallah sende böyle şeyleri yaşadıkça daha bir seveceksin dukanı ama diyetin özü sabır ve irade her diyetin diyelim...
Haklisin zaten bende en fazla 3 bardak iciyoru. Sabah bide oglen aksamda bazen oturunca yemekten sonra sicak bisiler iciim diye iciyorum ama bazen. Genelde 2 bardaktayim. Evet kendi payima dusen herseyi yaptim. Motivaayonum tam. 2 kilo bile belli etti kendimi bikere yuzumdeki sislik indi. Asagi dogru bakinca yanaklarimi gormuyorum :)
Seyrimin ilk gununde sabah 1 dilim jambon 2 yumurta ile omlet. Bi dukan ekmegi birazda yagsiz cokelek yedim. Oglen de ton balikli salata yaninda yagsiz ayran. Aksamda bi hevesle gidip ispanak yapicam kendime. Ustune yogur:) bu aksam et yemicem :) sadece ispanak ve yogurt bide dukan ekmegim :) olur dimi. Bi yanlislik varmi. Seyirin yabancisiyimda ben :) bide ara ogun naapsam bilemedim
Bugün 144. günüm, 19.4 kilo verdim, 9 eylülde dukana başlayınca koşu bandı kullanmaya başladım, 3 ay kadar düzenli koşu bandıyla yürüyüş yaptım
koşu bandım arıza yapınca 12 Aralıkta callan 10 günde 10 saat gençleşmeye başladım, 21 gün tamamladım süper calla geçtim
22 gündür süper call yapıyorum, ölçülerimide 9undan 9ununa alıyorum
4 ayın sonunda aldığım ölçü farkı
Bel: 12 cm
Göbek:17 cm
Kalça:16 cm
Bacak en kalın yeri: 6 cm
Spor yaptığım için sarkma olmadı toparlana toparlana verdim, iyice sıkılaşmak için devam ediyorum
4 kilo daha verip güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, spora güçlendirmede de devam...
canım yoğurt ıspanağın demirini bağlıyor ben yanyana kullanmamaya çalışıyorum ıspanaklı yumurta da iyi bir fikir olabilir... sabah domates salatalık tüketseydin canım... birde sabah jambon var ben jambonların çoğunun içeriğinde patates nişastası gördüğümden alamadım sen olmayanını buldun galiba????
sende benim gibi kabızlık problemi yaşıyorsun sebzelerin oranını artırabilirsin... yoğurt ta protein sonuçta ama zayıf kalıyor açlık hissetmezsen hafif kalmazsa tüketebilirsin tabi yumurtayla biraz daha güçlü bir menü olacaktır...
sebze günlerinde ara öğünleri atlamamaya çalış ve havuç salatalık yeşillik karnabahar lahana yaprakları gibi şeyler deneyebilirsin tüm bunlar kabızlık problemi için...
ve seyirde sınırlı izinlilerinde meyveli yoğurt var 2 günde 1 protein günlerinde 2 adet çilek dilimlenmiş tatlandırıcılı light yoğurt tüketebilirsin... yine lif açısından iyi olur... bunu tüketmediğin bir günde sabah aç karnına 1 adet küçük kivi de yiyebilirsin... ben haftanın 1 günü kivi 2 günü de çilekli yoğurt tüketiyorum...
Merhaba Efsun başarını kutluyorum umarım bende senin gb olabilirim bana göre çok deneyimlisin ben 11. günmdeym seyr evresndeym adet dönemi öncesine geldiği için hiç vermedm desem olur daha doğrusu tartlmyrm bile sabrla adet olmayı bekledm ve bugün şükür oldum.. sence ne kadar süre sonra anlarım gerçek kilomu 4-5 gün beklemelimiyim birde her gün et türü tüketmek zorundamyz diğer proteinlerle de geçirebilirmyz her zaman olmasada haftada 2 gün falan mesela et yemesem olurmu acaba :/
Gezmedigim market kalmadi ama yulaf kepegi karisimini bulamadim
Teşekkür ederm canm içimi biraz olsn ferahlattın şimdi sabrla bitmesini bekleyeceğim maalesef bende eti pek sevmyrm tavuğuda fazla sevmyrm balık falanda yiyemyrm kıymayla kırmızı eti yiyebilyrm diğer çeşitleride yiyemyrm aslında yarı vejeteryan gbymşm sebzeyle beslenyrmşm ben diyete başlayınca anladm bazen midem bulanyr Allah sabrını verr inş. ondan sordm haftada 2 gün falan sebze günmde protein olarak et dışındaki ürünleri tüketsem iyi olur diye düşündm :)Canım tabii ki başarırsın, hatta ben çok zor kilo veriyorum sen belki daha da iyi kilo verirsin
adet dönemi sonrası en iyi neticeyi ben tam temizlendikten sonra alıyorum, ben de normalde eti çok sevmem ama
kilo verebilmek için mecburen et,tavuk, balık yemek zorundayız, ben genelde tavuğu tercih ediyorum
bıktırıcı olmasın diye günlük yapıyorum, daha lezzetli geliyor, arada kıymayla köfte yada kıymalı yumurta
olarak yiyorum, yemek yapmaya zamanım olmazsa da ton balığı yiyorum,
sebze günlerimde bol kıymalı kabak, patlıcan yada karnıbahar yapıyorum son zamanlar,
etsiz olunca oluyor mu, nasıl olur hiç bilmiyorum canım
tartı için en uygun gün saf protein gününün sonraki sabahı olduğu söyleniyor...
Ben yulaf kepeğini de karışımınıda genelde kipa dan alıyorum ama karışım her zaman bulunmuyor..
Dogru dedin yaaa ispanaga yumurta kiriim hala eve varmadim gec degil :) bide marketten surumi aldim 2-3 cubuk yerim belki yaninda. Sabah salatalik domates yazmai unutmusum yemez olurmuyum hemde ne yedimmm :)) jambon kismina gelince. Evet cogu patates nisastali. Fumelerin bile cogunda var. Ben metrodan bulmustum kucuk paket bi jambon. Nisastasisdi tuhaf bi markasi vardi. Simdi marketten ciktim ama bulamadim. Hindi fumelerimi ikiye bolup yerim artik bazi sabahlar :) sabah zorlaniyorum yumurtadan baska bisi bulamiyorum. Bide cokelek iste.
Bugun ilk sebze gunumdu ama ara ogun yapamadim oglen zar zor bi balikli salata yedim sabah beri kosturuyorum daha eve gidemedim
Gezmedigim market kalmadi ama yulaf kepegi karisimini bulamadim
Bu aralar yine gezmeler çoğaldı( Off off zaten iştahım çok açık Zor günler geçiriyorum anlayacağınız
canım sabah için hindi fümene lor peynirini koy sar börek gibi eğer vaktin varsa mikrodalgada biraz kızart yoksa da ben öyle de yerdim... benim için görsellik doyurucu mesela tabağa öyle sardığım hindi fümemi dilimliyordum 1 yumurtayı dilimliyordum sebze günü bile değilse 2 tane tere koca tabağa bunları serpiştiriyorum sanki çok yemişim gibi geliyordu :))
ayrıca akşamdan poğaça yap kendine ben eskiden yulaf kepeği yumurta filan baya peynirli poğaça yapıyordum artık şüphe ediyorum kendimden sanki peynirin için azıcık kepek karıştırıp pişiriyorum gibinedir benim bu peynir aşkım... eh böyle yapınca sabahları ekstraya gerek kalmıyor bir poğaça bir sütlü kahve yetiyor...
sebze günlerini değerlendirmeye bak geçen servis marketin önünde durdu işe giderken eh herkes 3 ü 1 arada simit filan aldı bende sevine sevine markete koştum hepsi şaşırdı simit alıcam sandılar ben havuç gördüydüm hemen atladımeh tekrar hatırlatayım arkadaşlar sadece proteine bağlı besleniyoruz vitamin konusunda eksikllerimizi sebzeden almalıyız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?