Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Surimi benim damak tadina bayagi uygun bi urun. çiğ olarak ta yenebiliyo. Firinda citir yaparakta . Ben cig tadina baktim guzeldim sonra tel peyniri fibi ince ince seritlere bolup yagsiz tabada biraz döndürdüm. Lezzetlide oldu. Ama baya baua karbonhidrat bombardimani oldugu icin 3 tane yedim 8 tane hakkimiz olmasina ragmen :) arada yenebilir degisik lezzet en azindan :)
Benimde siparis vermem lazim arrik. Gurmeneti benimde kullanma vaktim geldi bi pirinc vardi hani sifir kalorili unuttum adini :) oda hicbiyerde yok. Bide seker de alamadim henuz. Zeroyu bulamadim :/ karisimida bulamadigima gore bu 3 unu siparis vericem mecburen :)

ben 2 günlük yaptım 2 yumurta 1/4 kalıp beyaz peynir yarım paket kabartma tozu 4 yk yulaf kepeği 1 çay kaşığı mahlep 2 yk yoğurt...

bunları yağlı kağıda poğaça kadar koydum hamuru cıvık değildi... maşallah şişti tabak gibi oldu bende akşama hamburger yapcam bunla...

Ben yapinca genelde civik oluyo oyuzden muffin kaliplarina koyuyordum kasikla. Bu kati oluyosa oyle yapiyim bende. Mahlep yok ama cikicam birazdan aktardan alirim. Bide peynir derken? %7 yag oranli peynir var o olurmu mesela.

Ben yapinca genelde civik oluyo oyuzden muffin kaliplarina koyuyordum kasikla. Bu kati oluyosa oyle yapiyim bende. Mahlep yok ama cikicam birazdan aktardan alirim. Bide peynir derken? %7 yag oranli peynir var o olurmu mesela.

mahlepi marketten kabartma tozu içerenlerden alma içinde şeker var dediğin gibi aktardan yada baharatçıdan al... bisküvi simit tadı veriyor ben seviyorum...

peynirimi evde kalmış olan yağsız aldığım ama pazardan aldığım bir peynir yağ yüzdesi 5-7 lerde filandır... ben kullanıyorum arada zaten yağsız tatsız başka türlü yenmiyor bende poğaçaya koydum... dediğim ölçüyle katı yaptım süt koyarsam cıvık oluyor ben muffinlerde sevmiyorum içi çiğ gibi oluyor bu resmen bisküvi gibi oldu tam anlamıyla pişti ilk iyice ısıttım fırını tepsiyi koyunca 150 derecede 50 dk pişti...

ya bişey sölicem
başına gelen varmı???
bu dukan süper ötesi , kesinlikle işe yarıyo hatta artık spora çıkmaıyorum hava çok soğuk çünkü evde bişeler yapıyorum ama yürüyüş gibi temiz hava gibi olurmu hiç?

neyse derdim şu... çook hızlı kilo veriyorum.. acabaa normalmi ki? bünye olarak çok hızlı alıp veren bi yapım var zaten bir haftada kilo alabimişliğim var yani:))))

şimdi dukanla 2 gün önce : 77.5(protein günüm)
dün sabah :76.8(protein + sebze günüm)
bugün sabah :76.2)protein günümdü)

normalmi? yani sporsuz hiç bir günde 600 gram birden vermemiştim de? acaba sebzeden dolayı ödem topladım onumu attım diye düşündüm ne bilim?

Aktardan aldim toz seklinde az evvel mahlebi :) evdeki peynirle deniim ozaman. Aynen senin olculerinle. Du bakalim aksam eve gidince yapiim bakiim basarabilecekmiyim :)

Kizlarrrrrr. Atagin 3 gunuydu sanirim bi aksam aynada yuzume bakinca korkmustum. Boynum haric yukarsi yuzumun tamami kipkirmiziydi. Ama nasil kirmizi anlatamam. Dedim kremimi degistirdim herhalde o dokandi. Bikac gun kremde surmedim yavas yavas kizariklik gecti ama sifirlanmadi hic. Dun gene kirmizi gibiydi ama su dakka itibariyla bildigin pancar. Alerjimi yapti acaba beni. Hic dukandan suphelenmemistim taa ki google da aratip ayni benim yasadiklarimi yasayanlari gorene kadar. Ne alerji yapar diye dusununce yumurtadan baskasi aklima gelmiyo. Yumurtayimi kessem acaba . Napiim ki ben

bence biran önce doktoruna danışmalısın yulaf kepeği ya da kullandıysan tatlandırıcı gibi dukanla birlikte kullanmaya başladığın bi şeyden olabilir yada komple diyetin bi etkisi olabilir daha sonra bununla komplike farklı rahatsızlıklarda oluşabilir tedbir almakta fayda var bi doktorunla görüş derm ben

bugün sabah tartldıımmmmmmm ve 62.8 gördümmmm çokkk mutluyumm gidiyooo sunundaa kilolar ayrıcaa bundan sonra her sebze-protein sabahında hiçbi şey yemeden tartılmaya karar verdimmm

kızlarr dukanıı sakın bırakmayınn böyle bi diyett yok resmen çookk müthişşş 10 günde 4 kilo verdm resmen harikaaaa

kızlarr dukanıı sakın bırakmayınn böyle bi diyett yok resmen çookk müthişşş 10 günde 4 kilo verdm resmen harikaaaa

Ne güzel tebrk ederm benmde 12 gün oldu ama henüz ne kadar verdiğimi bilmyrm umarım 2 kg kadar vermş olayım en azndan adet dönemime denk geldi bişey anlamdm hiç bişey şimdi bitmesini beklyrm tartıya çıkmak için bu arada kaç kiloydun başladğnda

teşekkür ederimmm sen de baya bi vermişsindir ama tartlmak için adetinin bitmesini bekle bence 66 ile başladm şuan 62yimmmmm
sen kaçla başlamıştın ??

günaydın kızlar...

ben geldim hibiskus çayımla extra tarçınlı yeşil çayda ekledim iyi oldu gibi hadi afiyet olsun herkese...

kız bende baya yorum okudum hiç kızarmaya denk gelmedim ama yumurta alerjisi olabilir yumurtalar bozuk olabilir... onun dışında kızarmaya neden olabilecek birşey gelmiyor aklıma neler yedin acaba olduğu gün?????

kız bende baya yorum okudum hiç kızarmaya denk gelmedim ama yumurta alerjisi olabilir yumurtalar bozuk olabilir... onun dışında kızarmaya neden olabilecek birşey gelmiyor aklıma neler yedin acaba olduğu gün?????

Diyete basladigimde oyle bi kizarma olmustu ama gecmisti. Sonra ben cildiyeye gittim. Bu kizarma icin diil genel olarak sorunlar icin. Asiri yaglanma falan vardi. Bana bi gece bide sabah surulecek krem verdi. 4 gundur onu kullaniyodum yuzumun kizarmasini ona baglamaya basladim. Dun gece dayanilmaz bi hal aldim. Yuzum ciger gibi oldu ve goz altlarimda kocaman balonlar olustu. Yuzum iki kat sisti. Sabah uynir uyanmaz doktora gitttim. Beni gorunde sok oldu. Demek kullandigimiz ilac alerji yapmis bazi hastalarimda oluyo bu dedi. Salak herife antibiyotik alerjim var dedigim halde bana yuksek oranda antibiyotik iceren krem vermis. Sonuc ortada. Alerji icin bi krem bide igne yazdi git acilde vurdur dedi. Acile bi gittim. Igne dedigi kortizon. E benim kortizonada alerjim var dedim bu serefsiz doktora. Sinirlendim vurdurmadim igneyi.doktora soyledim bana hala bisi olmaz diyo. Vurdum kapiyi ciktim. Ozel hastane bide. Topu serefsiz olmus bunlarin. Deneme tahtasina dondurdu guzelim cildimi mahvetti. Balon seklinde kirmizi bi suratla geziyorum suanda. Sinirlerim alt ust oldu.

ayyy buna üzüldüm işte hepte dışardasın... bende geçenlerde hasta oldum inat ettim doktora gitmicem diye gittim eczaneye kendim seçip beğenip aldım ilaçlarımı birazda eczacı yönlendirdi valla daha iyi oldu ama benim abim doktor yengem hemşire kuzenim ebe 3 yıldan fazlada hastane de çalıştım artık özümsedim mi nedir

ayrıca babamın bir lafı vardı çok severdim doktora götürürdüm mesela doktor tarif eder birşey olursa beni arayın işte bir hafta 10 gün sonra geri gelin kontrole gelin uyarır ya babamda adama doktorluğu benim üstümde mi öğreniyorsun neden çağırıyorsun yokmu düzgün tedavisi senin yüzünü bir daha görmemi gerektirmeyecek derdi

bence sakin ol alerjinle ilgili google dan etken maddeleri arat... bir eczaneye git durumunu anlat... onun önerdiği ilacın prospektüsünü aç senin araştırıp bulduğun etken maddeler var mı teyit et sonra onu kullan...

Valla eczacilar daha bilgililer. Bana alerji yapan ilac icin hatta soylemedinmi doktora antibiyotikli ilaci niye vermis sana dedi. Kafalarina gore is yapiyilar deli ettiler beni insan icine cikicak halde diilim herkes suratima bakiyo
Eve geciyorum simdi zaten off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…