kızlarrr her an tatlı krizinde olan biri olarak tatlı krizlerine yeni bir formül buldum sabah kalktm canm nasıl tatlı istiyo mutfağa gittim yapıyım bi şeyler diye baktm tatlandırıcım bitmiş sıvı tatlandırıcı felan da hiçbir yerde bulamamıştım baktım dolapta zero kola var içsem biliyorum bi faydası olmuycakben de kolayı çaybardağına koydum 2 saat oda sıcaklığında beklettim asidi gidene kadar sonra sıvı tatlandırıcınızz hazıırrr onlada bugünki yulaf kepeği hakkımı kullanarak bir güzel helva yaptım şuan onu yiyorummm
Vay beee cok ilgincmis nasi yaptin bakalim detay alalim :))))
Tadi nasıl oldu cnm aslnda kek de yapilabilir :))kızlarrr her an tatlı krizinde olan biri olarak tatlı krizlerine yeni bir formül buldum sabah kalktm canm nasıl tatlı istiyo mutfağa gittim yapıyım bi şeyler diye baktm tatlandırıcım bitmiş sıvı tatlandırıcı felan da hiçbir yerde bulamamıştım baktım dolapta zero kola var içsem biliyorum bi faydası olmuycakben de kolayı çaybardağına koydum 2 saat oda sıcaklığında beklettim asidi gidene kadar sonra sıvı tatlandırıcınızz hazıırrr onlada bugünki yulaf kepeği hakkımı kullanarak bir güzel helva yaptım şuan onu yiyorummm
Tebrikler canim..ins yarin 61 i görürsün:))yarın 61 leri görücemm inşalahhbiraz önce tartıldımm 62.3 düüü
Tadi nasıl oldu cnm aslnda kek de yapilabilir :))
Tebrikler canim..ins yarin 61 i görürsün:))
Ellerine saglik valla :)) yulaf kepegi hakkimi kullnmadigim bigun ilk is bunu denicem :) once ekmeksiz bi gun gecirmem lazim :))( ama fikir sahane :)normal helva gibi 2 yk yulaf kepeğini 1 çk zeytin yağı ile hafif kararana kadar kavurdum sonra kızgınlığını alsın diye 1 yk süt koydum sütü biraz çekince yarım çaybardağı kolayı koydum çekene kadar karıştrdım çok güzel olduu kola gibi de kokmadıı fotoğrafını atmak isterdim ama çoktaann mideye indirdim
günaydın kızlar...
gojiberry migrosta gördüm birde büyük bir kipa vardı burda ben antalyadayım orda gördüm yine büyük marketlerin kuruyemiş bölümüne bakabilirsin...
merhaba,
seyirde gojiberry günlük tüketim miktarı ne kadardı acaba?
Selamun aleyküm hanımlar uzaktan takipten sonra üyelikle beraber buradayım beni de aranıza alır mısınız :)
Kendimi tanıtmak isterim izninizle.23 yaşındayım 9 aylık evliyim medrese mezunuyum ve hocalık yapıyorum, eşim memur olduğu için Artvin'de yaşıyorum gurbet hayatı yaşıyoruz :)
Neyse konumuza geleyim bende dukancıyım ve bu yolda yeniyim küçükken zayıf çelimsiz bir şeydim :) daha sonra ilkokul zamanımda hızlı kilo alma dönemim oldu daha sonra ergenlik dönemimde normale döndüm lakin liseden mezun olduktan sonra yatılı kuran kursuna gittim ve çook kilo aldım evlenirken 70 kiloydum evlendikten sonra temiz hava, yeşillik, mis gibi sular derken 86 kg oldum :)
Boyum 164 civarında burada minik bir köyde olduğumuz için diyetisyene gidemedim ailelerimizin yanına gidince 2 hafta diyetisyene gittim ve 3 kg verdim daha sonra evimize geldik, gelirkende araştırmalarımın sonucunda dukan kitabımıda alarak geldim :)
Alışverişimi tamamladım ve dukana başladım tartıya çıktığımda 84.3 tüm. 6 Gün ataktan sonra bugün seyirimin 1.günündeyim (sp) ve bu sabah tartıldım 81.4 üm.Ben çok zorlanıyorum şöyle ki ilçe ile aramız 2 saat ilçede sadece light süt var il ile aramız toplamda 3,5 saat orda da yoğurdumu bulamamıştım light süt ile mayaladım peynirimi vs buldum ama tatlandırıcı dana toz jelatin süt tozu mistik çay vs hiçbirşey bulamadım internetten sipariş vermekte biraz sıkıntılı elime ulaşması açısından bu durumda sadece tolere kullanmama gibi bir avantaj sağlıyor bana lakin ileride zorlanır mıyım bilmiyorum çünkü tatlıya aşırı düşkünüm :)) Bir de yulaf kepeğinden yapılan hiçbirşeyi yiyemiyorum krep vs ancak yoğurtla yiyebiliyorum.İnşaAllah başarılı oluruz hep birlikte,bana da destek olmanızı istiyorum ve hepimizee boool bool -'ler diliyorumm çok uzun oldu kusura bakmayın
Kızlar merhaba uzun bi süre ara vermiştim dukanıda yapamamdımgerci 65 ten 58 e düştüm sonra annemin hastalığı çıktı gelen giden hastane derken özel temekler yapamadım kendime iş yerime de getiremedim haliyle garçi sıkılmıştımda şimdi tekrar 55 e düşene kadar kaldığım yerden devam etmek istiyorum umarım duraklama yaşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?