Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar gurmenetten alışveriş yapmak istiyorum ödemeyi nakit olara ürün tesliminde mi yapıyoruz yoksa kredi kartı şart mı ve ürünler kaç gün içinde elimize ulaşıyo yardımcı olur musunuz

ben kartla aldım da kapıda ödeme bölümü yok birde gidahammaddeleri.com adresinden bak orda kapıda ödeme var... sana bakmışken bende birşeyler buldum alayım bari :)) normalde 2-3 günde geliyor aras kargo cinslik yapmazsa... benim bir kargom gurmenetten 2 haftada geldi aynı zamanda o yazdığım diğer siteden de almıştım. gecikti dediğimde sağolsun ilgilendiler 4-5 günde elimde oldu... gurmenetteki aromalar diğer sitede de olsa iptal ederdim gurmenet eğer sorun çıkarsa kargoda hiç sallamıyor seni...

çokk teşekkür ederm diğr siteyi önerdiğin için ben hala öğrenci olduğm için kart felan bulunmuyoooo maalesef :26: tatlandırıcı bulsam yetr hiç bi yerde bulamadm burdaki migroslarda da yokk

Hoşbuldum Teşekkürler.

Günde 2 lt nin altına düşmüyorum en fazla 2,5 lt içebiliyorum 3lt ye çıkamadım.Yeşil çay da 1-2 fincan içiyorum.Koşu bandım var onda koşuyorum ve bölgesel egzersiz yapıyorum benim sorunum kollarım ve belden aşağısı göbeğim çok az var ve onu dert etmiyorum çünkü en son kilo alıp ve ilk verdiğim bölgem göbeğim :)) vücudum nasıl toparlanacak bilmiyorum hiç mutlu değilim yaşım küçük vücuduma gereken özeni göstermedim çok pişmanım sarkmalar düzelirmi?
Bir de haklısınız çünkü tatlı ihtiyacımı sadece tarçın kesmiyor ekmek poğaça krep vs yiyemiyorum yumurta et tavuk yemekten atak evremde içim dışıma çıktı balık vs de yok buralarda yarın ps günüm dört gözle bekliyorum sebzeleri bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi :)))
Tariflere bakıyorum hep süt tozu jelatin vs var hiçbirşey yapamadım atak evremde de ve şimdi Gurme.net e baktım sipariş vereyim bari çünkü eminim bir zaman sonra pes ederim sadece bu şekilde diyet yapamıyorum :) ilginiz içinde ayrıca teşekkürler

Ins cnm bn bu diyetten basks hic bi diyette kilo veremedim sonra kurkcu dukkani gibi dondum buna.d iyikide donmusum.d

Arkadaslar bisey sorucam bu gurmenetteki aromalar yemeklere gercek tadi veriyormu memnunmusunuz meyve aromalari almak istiyorum

tatlım ben hindistan cevizi,tere yağı,çikolata,vanilya,kakao,aromaları aldım kullandım.kakao ve çikolata aromalarını beğenmedim.beğenmedim derken çok dikkatli kullanmalısın az koyunca aroma vermiyor biraz fazla kaçıncada acılık veriyor.ama diğerleri süper :)

a.s.hoş geldin zeynep erva :)
benimde kızımın adı erva :)

seni çok iyi anlıyorum bende ilçede oturuyorum ve il merkezlerine bayyaaaa uzağım :)
ben internetten süt tozu ve tatlandırıcı alıyorum.diğer ürünleri il merkezine gittikçe stokluyorum :)
süt peynir işine gelince normal süt yoğurt peynir kullanan arkadaşlar var.çokta güzel kilo verdiler yinede sen bilirsin tabi..
bu arada küçük yerlerde bazı imkanları değerlendirmek lazım.örneğin ben burada ki markete (mi market)rica ettim benim için light süt getiriyorlar :)
sende şansını bir dene istersen :)

canım yaa sen bir harikasın....
iyiki varsın

Arkadaslar bisey sorucam bu gurmenetteki aromalar yemeklere gercek tadi veriyormu memnunmusunuz meyve aromalari almak istiyorum

açıkcası ben yorumlara inanıp tereyağ aromasını aldım gurmenetten tereyağının hiç böyle bir tadı kokusu varmı bilmiyorum yada sanmıyorum diyeyim ama aroma mükemmel kokuyor ve güzel tat veriyor... keklere de fix petibör aroması kullanıyorum oda güzel gerçeğe yakın... fındık aroması uzun süre kalmıyor ben onu neskafelerime katıyorum birde tatlandırıcılı krep yaparsam ona koyuyorum... yoksa kekte pek hissedilmiyor en azından ilk günden sonra... zeytin aroması aldım eh onunda pek alakası yok zeytin özlemimi bastırır mı acaba diye aldım oda aynen krep yaparsam kullanıyorum...

gidahammaddeleri sitesinden de vanilya aroması aldım onun şişesi daha küçük daha az damla kullanıyorum ama çok gerçekçi bir aroma uzun sürede hissediyorsun aynı kokuyu hem fiyatı da daha uygun şimdi ordan sipariş vericem hindistan cevizi ve muz aroması düşünüyorum... pudingleri muzlu yapayım diye... meyve aromalarını ben tercih etmedim çünkü limon kabuğu rendesi kullanıyorum portakalda aynen... ayrıca çalıştığım fabrikada bir sürü meyve aroması numunem vardı ordan çilek kullandım yoğurtlarıma kattım... tabi fabrikadakiler direk kimyasal olduğu için en tehlikesiz olan yoğurda ekledim :)))

aklınızda olsun meyve aromalarını alkollerle gerçek meyvelerden alırlar meyvenin hem asitliği yüksek onu alırlar hem alkolden az kalır o yüzden fazla kullanırsanız acılık hissedersiniz...

aaaa bende hindistan cevizi alıcam nasıl çıktı????????????

Normlde annem bnm kola ve sodayla kek yapiodu ordan biliom

kola artık eskisi gibi değil şekerin yanında tatlandırıcı da kullanıyorlar... yurtdışında bazı ülkelerde bazı tatlandırıcılar yasaklanıyor ama bizde hepsi limitli ve serbest onlarda basıyorlar limiti elverdiğince hatta şimdilerde herkesi zeroya yönlendiriyorlar... eskiden soda kola eklerlerdi benim annemde yapardı evde kabartma tozu yoksa onların içindeki karbonatı kabartıcıları kullanırdı...

peynirde çok kasmayın kasarsanız tek yiyebileceğiniz lor peyniri oda uzun soluklu bir diyet yapmanızı engeller... olabildiğince peynirleri sıcak suda birkaç kez bekletip yiyin... eh alırkende kaşar almayın tabi olabildiğince light yağsız beyaz peynirler...

kızlar ben şu konjiyaku pirincinden almıştım ya. hadi bi 2. deneme yapalım dedim. pilav yaptım kendilerini yine mantarlı et sotenin suyuyla tatlandırdım. yani aynı oldu ne eklesem tadı yok mantarın bir tadı var oda yerken mantar gibi gıcır gıcır ediyor ama tat sıfır... neyse artanı her zamanki gibi sütlaç yaptım oda tatsız ama işte gidiyor yinede yanlız dün bir olay oldu... ben bu pirinci pazar pilav yaptım pazt günü iş yerinde yerim diye neyse pazt unutmuşum salı günü götüreyim dedim. hiç açmadım kabını kapaklı kaptaydı dün iş yerinde öğlen kabı bir açtım ki iş yerindekiler tek ben bile değil kokudan bayılacaklardı. aman yarabbim ne kokusu bilemiyorum daha böyle keskin tuhaf bir koku duymadım görüntü korkunç ötesiydi. üstüste solucanlar gibi duruyordu. dehşete kapıldım yemin ederim. kabıyla birlikte attık. hatta 2 poşete koydum sıkı sıkı kapadım çöpten köpek tırtıklar da yer diye

iş yerindekiler bana acıyarak bakıyor zayıflamak için psikopata bağladı neler yiyor diye söylenmeye başladılar... aklınızda olsun alacak olanlar önermiyorum yada yiyecekseniz kesinlikle yaptığınız an tüketin ayyyy 1 gün sonra vücutta da öyle oluyor mu acaba

Bende bi onu deneyemedim diye icim icimi yiyodu. Aliimde yapiim diye gun sayiyodum bunu soylemen iyi oldu suan siliyorum aklimdan :))
Bende evelki gun karnabahar denemeleri yaptim. Cig olarak rondoda gecirdigim karnibaharla yaptigim kisiri bir alahin kulu gercek kisirda ayirt edemedi :)) soyleyince herkes sok oldu :) dunde pilavini yapiim dedim. Domates sogan biguzel kavurdum attim karnabahrlari birazda su biraktim pissin diye goruntu aynen bulgur pilavi oldu. Oda ayirt edilmicek goruntudeydi ama tadi kisirin verdigi mutlulugu veremedi ama yunede bulgurdan cok uzak bi tat degildi:) evdede babam bana aciyan gozlerle bakiyo nerden buluyosun bu uyduruk yemekleri otur dogru duzgun yemek ye hasta olcan diye :))
Az evvelde ilk defa nisasta kulladim. Bi kasik nisasta bi bardak sut tatlandirici ve vanilya aromasiyla muhallebi yaptim sogusun diye dort gozle bekliyorum. Eyy dukan sen nelere kadirsin :))))

Kızlar ya iş yoğunluğundan ve stresten ihmal ettim burayı offf buradan uzak kalmak bana hiç yaramadı motivemi kaybediyorum
hızla offf hafta sonu çok kaçamak yaptım bu hafta + ile çıkmam inşallah karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…