Bende bi onu deneyemedim diye icim icimi yiyodu. Aliimde yapiim diye gun sayiyodum bunu soylemen iyi oldu suan siliyorum aklimdan :))
Bende evelki gun karnabahar denemeleri yaptim. Cig olarak rondoda gecirdigim karnibaharla yaptigim kisiri bir alahin kulu gercek kisirda ayirt edemedi :)) soyleyince herkes sok oldu :) dunde pilavini yapiim dedim. Domates sogan biguzel kavurdum attim karnabahrlari birazda su biraktim pissin diye goruntu aynen bulgur pilavi oldu. Oda ayirt edilmicek goruntudeydi ama tadi kisirin verdigi mutlulugu veremedi ama yunede bulgurdan cok uzak bi tat degildi:) evdede babam bana aciyan gozlerle bakiyo nerden buluyosun bu uyduruk yemekleri otur dogru duzgun yemek ye hasta olcan diye :))
Az evvelde ilk defa nisasta kulladim. Bi kasik nisasta bi bardak sut tatlandirici ve vanilya aromasiyla muhallebi yaptim sogusun diye dort gozle bekliyorum. Eyy dukan sen nelere kadirsin :))))
Kızlar ya iş yoğunluğundan ve stresten ihmal ettim burayı offf buradan uzak kalmak bana hiç yaramadı motivemi kaybediyorum
hızlaofff hafta sonu çok kaçamak yaptım bu hafta + ile çıkmam inşallah karşınıza
karnabaharla kolay bir yemek daha buldum... işten gelince karnabaharı bir kazana kaynamaya atıyorsun üzerini değiştirip gelip alıyorsun ocaktan o kadarcık pişicek... bir kaseye didikleyip koyuyorsun başka kasede 1 yumurta istediğin kadar peynir 1 kaşık yoğurt 3-4 kaşık süt baharatları çırpıyorsun karnabaharın üstüne döküp mikrodalgaya atıyorsun 20 dk pişiyor
aynen eşimde yediklerime biraz alışsada yinede hala söyleniyor...
biraz soğusun hemen dolaba at buzdolabında daha iyi oluyor kıvamı :) en azından tatlılarımız filan var ya durum çokta vahim değil...
benim bu ay sonunda güçlendirmeye geçmem lazım artık seyiri bitirme vakti geliyor... aynı zamanda 26 şubatta tüp bebek tedavisine başlıyoruz... kabız olmamam lazımmış dukanla 4,5 aydır benle bütünleşen kabızlığıma nasıl veda edeceğimi kara kara düşünüyorum... eğer Allah kısmet ederde hamile kalırsam güçlendirmeden devam edicem zaten dukanda öyle öneriyor...
Ayyyyyyy canim benim yaa hadii insallahh tez elden bi bebis gelir :))) 4.5 ayda kac kilo gitti bakalim :) hamileliktede dikkat ederseb bisicik olmaz :) ay cok sevindim :))
kız kaçamağı ne ara yaptın ???????
karnabaharla kolay bir yemek daha buldum... işten gelince karnabaharı bir kazana kaynamaya atıyorsun üzerini değiştirip gelip alıyorsun ocaktan o kadarcık pişicek... bir kaseye didikleyip koyuyorsun başka kasede 1 yumurta istediğin kadar peynir 1 kaşık yoğurt 3-4 kaşık süt baharatları çırpıyorsun karnabaharın üstüne döküp mikrodalgaya atıyorsun 20 dk pişiyor
aynen eşimde yediklerime biraz alışsada yinede hala söyleniyor...
biraz soğusun hemen dolaba at buzdolabında daha iyi oluyor kıvamı :) en azından tatlılarımız filan var ya durum çokta vahim değil...
benim bu ay sonunda güçlendirmeye geçmem lazım artık seyiri bitirme vakti geliyor... aynı zamanda 26 şubatta tüp bebek tedavisine başlıyoruz... kabız olmamam lazımmış dukanla 4,5 aydır benle bütünleşen kabızlığıma nasıl veda edeceğimi kara kara düşünüyorum... eğer Allah kısmet ederde hamile kalırsam güçlendirmeden devam edicem zaten dukanda öyle öneriyor...
taaam 21,2 kg gitti yarın belli olur önceki gün meraktan tartıldıydım 73,8 çıktım halbuki 9 dan sonra çok şey yedim acaba aldımmı diye tartıldım ama vermişim... yani dukanda kurallara uyduğun sürece gece bile yiyebiliyorsun...
yıllarca sorun bende diye tedavi gördüm... doktor artık tek yapabileceğimiz zayıflaman başka sorun yok demeye başladı... benim eşşek sıpası kocam doktora gitmeye nazlanınca bende azimle diyet canavarı oldum. sonunda da ulaştım hedefime... yanlız eşimde sorunlar çıktı zayıflamam bana kar kaldı :)))) uzatmadan tüp bebeğe geçelim dedik inşallah hayırlısı olur... inşallah dikkat ederim de bunca emeğime yazık olmaz...
Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 78
Gecen haftaki kilo : 64,4
Güncel kilo:64,2
Hedef kilo : 59
Boy :1,63
cumartesi pazar cnm ya 2 günde 2 kilo aldım :) varmı böyle bişey sonra pazartesi salı dikkat ettim akşam sadece yoğurt yedim
1.600 gram gitti kaldı 400 gram yarın da tartı günü bakalım ne olcak
Canım hakkında hayırlısı olsun..Umarım Allah gönlüne,gönlümüze göre verir...Bende mart ayında başlayacağım kısmetseİnşallah ikimizde hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alırız
Bebegim yaa kiyamam. Gec olsunda guc olmasin hayirlisiyla insallah tez elden :) acele degil ama cabuk cabuk :))))))
21.2 miiiiiii 4.5 aydaaaa. Valla supersin ne diim. Ben 94 le basladim sanirim ayni kiloda baslamisin sende. 5 ay sonra bende olabilirmiyim acabaokadar umutsuz ve hayal gibi geliyorki yrn tartiya cikicam ama korkuyorum. Cok zor kilo veriyorum ben. Senelerce mahfettim metabolizmayi abuk subuk seylerle. Off darisi basima diim ne diim. Tekrar tekrar kocaman alkislar sana
durumum vahim( hızlandırmak için bişiyler yapmam lazım..veremeyince motivasyonumda düşüyor
çok sevindim canım hayırlı olur inşallah ve sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.darısı banataaam 21,2 kg gitti yarın belli olur önceki gün meraktan tartıldıydım 73,8 çıktım halbuki 9 dan sonra çok şey yedim acaba aldımmı diye tartıldım ama vermişim... yani dukanda kurallara uyduğun sürece gece bile yiyebiliyorsun...
yıllarca sorun bende diye tedavi gördüm... doktor artık tek yapabileceğimiz zayıflaman başka sorun yok demeye başladı... benim eşşek sıpası kocam doktora gitmeye nazlanınca bende azimle diyet canavarı oldum. sonunda da ulaştım hedefime... yanlız eşimde sorunlar çıktı zayıflamam bana kar kaldı :)))) uzatmadan tüp bebeğe geçelim dedik inşallah hayırlısı olur... inşallah dikkat ederim de bunca emeğime yazık olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?