Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

karnabaharla kolay bir yemek daha buldum... işten gelince karnabaharı bir kazana kaynamaya atıyorsun üzerini değiştirip gelip alıyorsun ocaktan o kadarcık pişicek... bir kaseye didikleyip koyuyorsun başka kasede 1 yumurta istediğin kadar peynir 1 kaşık yoğurt 3-4 kaşık süt baharatları çırpıyorsun karnabaharın üstüne döküp mikrodalgaya atıyorsun 20 dk pişiyor

aynen eşimde yediklerime biraz alışsada yinede hala söyleniyor...

biraz soğusun hemen dolaba at buzdolabında daha iyi oluyor kıvamı :) en azından tatlılarımız filan var ya durum çokta vahim değil...

benim bu ay sonunda güçlendirmeye geçmem lazım artık seyiri bitirme vakti geliyor... aynı zamanda 26 şubatta tüp bebek tedavisine başlıyoruz... kabız olmamam lazımmış dukanla 4,5 aydır benle bütünleşen kabızlığıma nasıl veda edeceğimi kara kara düşünüyorum... eğer Allah kısmet ederde hamile kalırsam güçlendirmeden devam edicem zaten dukanda öyle öneriyor...

kız kaçamağı ne ara yaptın ???????

Ayyyyyyy canim benim yaa hadii insallahh tez elden bi bebis gelir :))) 4.5 ayda kac kilo gitti bakalim :) hamileliktede dikkat ederseb bisicik olmaz :) ay cok sevindim :))

kızlar yaa bugün moralim çokkk bozulduu sabah 61.8 felan geliyodum ama bugün öğle yemeğinden sonra tartıldm 63 çıktı hiç kaçamak felan da yapmadm niye böyle oldukii ?? ((((

Ayyyyyyy canim benim yaa hadii insallahh tez elden bi bebis gelir :))) 4.5 ayda kac kilo gitti bakalim :) hamileliktede dikkat ederseb bisicik olmaz :) ay cok sevindim :))

taaam 21,2 kg gitti yarın belli olur önceki gün meraktan tartıldıydım 73,8 çıktım halbuki 9 dan sonra çok şey yedim acaba aldımmı diye tartıldım ama vermişim... yani dukanda kurallara uyduğun sürece gece bile yiyebiliyorsun...

yıllarca sorun bende diye tedavi gördüm... doktor artık tek yapabileceğimiz zayıflaman başka sorun yok demeye başladı... benim eşşek sıpası kocam doktora gitmeye nazlanınca bende azimle diyet canavarı oldum. sonunda da ulaştım hedefime... yanlız eşimde sorunlar çıktı zayıflamam bana kar kaldı :)))) uzatmadan tüp bebeğe geçelim dedik inşallah hayırlısı olur... inşallah dikkat ederim de bunca emeğime yazık olmaz...

kız kaçamağı ne ara yaptın ???????

cumartesi pazar cnm ya 2 günde 2 kilo aldım :) varmı böyle bişey sonra pazartesi salı dikkat ettim akşam sadece yoğurt yedim
1.600 gram gitti kaldı 400 gram yarın da tartı günü bakalım ne olcak

Canım hakkında hayırlısı olsun..Umarım Allah gönlüne,gönlümüze göre verir...Bende mart ayında başlayacağım kısmetse İnşallah ikimizde hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alırız

Bebegim yaa kiyamam. Gec olsunda guc olmasin hayirlisiyla insallah tez elden :) acele degil ama cabuk cabuk :))))))

21.2 miiiiiii 4.5 aydaaaa. Valla supersin ne diim. Ben 94 le basladim sanirim ayni kiloda baslamisin sende. 5 ay sonra bende olabilirmiyim acaba okadar umutsuz ve hayal gibi geliyorki yrn tartiya cikicam ama korkuyorum. Cok zor kilo veriyorum ben. Senelerce mahfettim metabolizmayi abuk subuk seylerle. Off darisi basima diim ne diim. Tekrar tekrar kocaman alkislar sana

günaydınnn bidirin zamaniiii

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 17
Gecen haftaki kilo : 91.8
Güncel kilo:90.6
Hedef kilo : 75
Boy :1,71

Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 78
Gecen haftaki kilo : 64,4
Güncel kilo:64,2
Hedef kilo : 59
Boy :1,63

cumartesi pazar cnm ya 2 günde 2 kilo aldım :) varmı böyle bişey sonra pazartesi salı dikkat ettim akşam sadece yoğurt yedim
1.600 gram gitti kaldı 400 gram yarın da tartı günü bakalım ne olcak

en azından telafi yöntemi öğrendin... ama kaçamakların ayda 1 kez olursa telafi kısmında zorlanmazsın...

bende dün çok zorlandım... bugüne kadar hatay mutfağını bildiğimden dışarda kaç aydır oradan uzak duruyordum bir yer var gözüme kestirmiştim dolup taşıyor herhalde çok güzel yemekler diye dün gezerken eşim burda yiyelim ne olacak tarif ederiz dedi... neyse ben tarif ettim nasıl istediğimi Allahtan sebze günümdü salataya sardım yağsız nar ekşisiz sade sonra bir tabak geldi hepinize uyarım olsun hatayla ilgili bir yer görürseniz girmeyin arkadaş yemin ederim bir ara kokusundan mayıştım zor tuttum tabağın içinden etleri tavukları seçtim yedim ama içim gitti ucundan azıcık alcaktım ama şurda güçlendirmeye ne kaldı restoran kaçıyormu diye zor tuttum...

eh ordan çıktık kahve içelim dedi yaa zaten yemekten gözüm aç kalkmışım bari kahvem biraz değişik olsun dedim uzunca bir muhabbetten sonra şekersiz kremasız aromalı bir kahvede anlaştık adamla hatta hiç çekinmedim gittim aroma şişelerinin üstünü okudum. şansıma almancaydı çakma almancamla anladığımı düşünüp aldım kahvemi tadına bir baktım şekerli... adamda aromalarımız şekerli bir tat bırakıyor demişti 2. yudumu aldım benmi abartıyorum diye zorla kocama içirdim oda şekerli dedi eh sonra 2 yudum daha aldım ve bıraktım kahvemi pehhh ne şanssız gündü... sonra eve gelip pes etmeden kendime fındık aromalı neskafe yaptım kekimle yedim... kazasız bildirim gününe ulaştım.

çok teşekkür ederim... amin cümlemize isteklerini verir inşallah... sende mi tüp bebek tedavisi yaptıracaksın???

evet güzelim geç olsunda güç olmasın ama daha da geç olmasın...

ben emin ol senden daha umutsuz başladım. bi bu kaldı bunu da yapmadı demesinler diye başladım dukana... iş yerinde bile seni bildik bileli diyettesin diye takılıyorlardı... bende zor kilo verdim burda bir arkadaşımız vardı tlbtlb adlı... o 3 ay durakladım diye diye sakinleştirdi de sabrettim... inşallah 5 ay sonra sende incecik bir hatun olursun...

çok sevindim canım hayırlı olur inşallah ve sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.darısı bana

Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 66
Gecen haftaki kilo : 60.7
Güncel kilo:59.6
Hedef kilo : 52
Boy :1,64
geçen hafta çok üzülmüştüm ama bu hafta süperimmmm üstelik regliyim bitince dahada iner inşallah. darısı herkesin başına :))

Başlangıç tarihi: 10.01.2014
Başlangıc kilo: 84.5
Kaçıncı gün : 27
Gecen haftaki kilo : 78.0
Güncel kilo:77.8
Hedef kilo : 60
Boy :1,70

aslında pazar günü bile 76.5e kadar inmiştim ama şimdi çıktım 77.8 reglim yeni başladı umarım ondandır :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…