evet güzelim geç olsunda güç olmasın ama daha da geç olmasın...
ben emin ol senden daha umutsuz başladım. bi bu kaldı bunu da yapmadı demesinler diye başladım dukana... iş yerinde bile seni bildik bileli diyettesin diye takılıyorlardı... bende zor kilo verdim burda bir arkadaşımız vardı tlbtlb adlı... o 3 ay durakladım diye diye sakinleştirdi de sabrettim... inşallah 5 ay sonra sende incecik bir hatun olursun...
bende bildirim yapim:))
sizi sürekli takip ediyorum
gün:23. gün sanırım
başlangıç kilom(dukana başlangıç) :81.4
bugünki kilom:75.8
hedef kilo:54
boy:11.59
:))))
ben dukanla ilgili bi sitede şunu okudum
dukanda sürekli protein alındıgı için kasların arasındaki su kaybediliyomuş
yani benim kaybettim yaklaşık 6 kilo kaslarımın arasındaki sumu şimdi
bu yüzdende cilt kuruyomuş
ama dukan böyle bişey demiyo anlamadım ben?
Off insallah tatlim ya. Bende senin gazina gelirim insallahta yaza guzel baslarim
eczaneye gidip bisiler almam lazim artik. 10 gundur tuvalete cikmiyorum (hala kabiz degilim tuvaletim yok) bekunis ictim dun aksam hemde 2 tane birden. Normalde tuvaletten kaldirmaz. Banamisin demedi ama. Karbonatida ictim bi ise yaramadi. Bu hafta 1.2 kg vermisim ama kesin daha fazladir herseyi depoluyorum cunku :) ne yesem icimde :)
çok sevindim canım hayırlı olur inşallah ve sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın bebeğini.darısı bana
bence acilen light kefir almalısın sabah aç içtim ben bu sabah işe yarıyor... ayrıca sebze günlerinde sabah aç karnına minik bir kivi yersen iyi olur... o gün artık meyveli yoğurt yemeyeceksin ama...
en fazla bu ikisini dener oldum ben...
taaam 21,2 kg gitti yarın belli olur önceki gün meraktan tartıldıydım 73,8 çıktım halbuki 9 dan sonra çok şey yedim acaba aldımmı diye tartıldım ama vermişim... yani dukanda kurallara uyduğun sürece gece bile yiyebiliyorsun...
yıllarca sorun bende diye tedavi gördüm... doktor artık tek yapabileceğimiz zayıflaman başka sorun yok demeye başladı... benim eşşek sıpası kocam doktora gitmeye nazlanınca bende azimle diyet canavarı oldum. sonunda da ulaştım hedefime... yanlız eşimde sorunlar çıktı zayıflamam bana kar kaldı :)))) uzatmadan tüp bebeğe geçelim dedik inşallah hayırlısı olur... inşallah dikkat ederim de bunca emeğime yazık olmaz...
Meyveli yogurt yemiyorum zaten. Sadece bikerr yedim 5 gun once falan. Kefiride pek sevmem ama oyle diyosan
Canım inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Başlangıç tarihi: 9.9.2014
Başlangıc kilo: 85.4
Kaçıncı gün : 151
Gecen haftaki kilo : 66
Güncel kilo:65
Hedef kilo : 60
Boy :1.63
Bugün Dr kontrolüm vardı tahlillerimi yaptırdım, sonuçlarını yarın alacağım
Gitmişken diyetisyene de uğradım, bende ki şansa bakın ki tartı çalışmıyormuş, çok merak etmiştim yağ kas durumumu
Neyse eve gelince bu sefer de kaç kiloyum diye merakımın üstesinden gelemedim, eşime yalvardım tartının yerini söyle son defa tartılayım diye (saklamasını söylemiştim geçen hafta, sürekli tartılmak moralimiz bozuyor diye)
İkna oldu söyledi, tartıyı çamaşır makinanın arkasına koymuş, gülmekten öldüm, kaç gün arasam aklıma gelmezdi :))
Neyse tartıldım 65 kiloyum, çok sevindim tabii, çok mutluyum
Artık 9 Marta kadar tartılmak yok (dayanırım inşallah), 9 Martta kilom kaç olursa olsun güçlendirmeye geçeceğim inşallah...
olur canım inşallah hayırlısıyla sen moralini yüksek tut.en önemlisi aslında o. allah isteyen herkese versin. benim kuzenimle eşi senelerce uğraştılar olmadı. defalarca tüp bebek denediler olmadı. 21 yıl sonra 6 ay önce nur topu gibi bi kız bi erkek ikizleri oldu :)) umudunu asla yitirmeee.teşekkür ederim tatlım... inşallah güzelim hakkımıza hayırlısı... çok heveslenmek istemiyorum nede olsa tüp bebek tedavisi yüzdeleri de belli ama neyse umut olmadan emek, emek olmadan yemek olmazmış...
inşallah güzelim...
zaman azalınca insan ne yapacağını bilemiyor seyirden güçlendirmeye geçmek çok tuhaf bir dönem... inşallah 9 marta kadar hedefine ulaşmış olursun...
İnşallah canım ya, bir an önce ulaşalım hedeflerimize de güçlendirmeye geçelim artık, 5 ayım bitmek üzere dukanda,
8 ay kadar da güçlendirme sürecek, neyse güçlendirme biraz daha rahat olur inşallah, 9 martta bitiriyorum seyiri
16 mart küçük kızımın doğum günü, içli köfte, künefe ve kebap yemeyi düşünüyorum ödül yemeği olarak :))
olur canım inşallah hayırlısıyla sen moralini yüksek tut.en önemlisi aslında o. allah isteyen herkese versin. benim kuzenimle eşi senelerce uğraştılar olmadı. defalarca tüp bebek denediler olmadı. 21 yıl sonra 6 ay önce nur topu gibi bi kız bi erkek ikizleri oldu :)) umudunu asla yitirmeee.
aynen 8 ay güçlendirme olsun yaa hergün sebze yemek günlük meyve yemek helede ekmek hakkımızı düşündükçe dünyalar benim oluyor :)))
ayyy çok güzel bir ödül yemeği bende her gittiğimiz restoranda eşimin tabağını gösterip ilk ödül öğünümde bunu yicem diyorum ama bakalım kısmet neye olacak
amin tüm isteyenlere nasip eder inşallah... benim eşim çok sabırsız çok negatif olmayacak neden uğraşıyoruz böyle mutluyuz modunda onu zor ikna ettim altı üstü ilk denememiz olacak ama bu son dedi... normalde aşılama yada rahim filmi çektirmek gibi aşamaları yaptırmak isterdim ama eşim doktora ilaç kullanmam ameliyat olmam filan diyipte sorunda onda çıkınca doktor o zaman direk hedefe gidelim dedi... eğer bizde de başarısız olursa eşimi nasıl ikna edeceğimi yada edemeyeceğim düşünmek bile istemiyorum...
Olumsuz düşünme canım, inşallah ilk defada hemen olur...
yok olumsuz düşünmüyorum aslında dukanın sayesinde hani biraz sabırla ve itaatle ne hale gelebileceğimi gördüm önce Allahın izniyle sonra sabır sebatle her derde çözülebilir diye bakmalıyız eh işte bir yanım hala içerden bağırıyor işte terslikler konusunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?