Tebrikler ulasmissin 61 eBaşlangıç tarihi: 24.01.2014
Başlangıc kilo: 66
Kaçıncı gün : 14
Gecen haftaki kilo : 62
Güncel kilo:61
Hedef kilo : 52
Boy :1.60
Tebrikler ulasmissin 61 e
Evet canım sabır ve sebatla, bir de Allah'ın izniyle her şey hallolur inşallah, her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...
kiviyi de kefiri de şiddetle tavsiye ederim... kiviyi sadece sebze günlerinde tüketiyorsun her gün değil yani...
slm efsun, cizelgende gordumde 20 kilomu verdiiiiin?
Nasil yaptin?
Evet canım 20.4 kilo verdim
eylülde dukana başladım, aynı zamanda koşu bandını düzenli kullanmaya başladım, 12 aralıkta koşu bandım bozulunca callaneticse başladım, düzenli yapıyorum, yani dukan ve sporla verdim
65 kiloyum ama sporla zayıfladığım için daha inceyim, 62- 63 kiloyken aldığım giysilerim oluyor...
masallah, azmin zaferi
evet spor yaparak zayiflyanlar genelde daha SIKI gorunuyortebrik ederim.
çok teşekkür ederim... amin cümlemize isteklerini verir inşallah... sende mi tüp bebek tedavisi yaptıracaksın???
hibiskus çayı...
Yokk canim herkesin ole yediklerin su hepsi 2 kg ztn kiyftlerde etkilio o yuzden saf protein ardindan wcye ciktiktan snr tartilmak en dogru sonuc ac karna tbi.dteşekkür ederim zor oldu ama ulaştmama sabahları 61 akşamları tok karnına 63 oluyo bu moralimi bozuyo normalmi acaba yoksa ben de bi problem mi var :18: :18:
Yokk canim herkesin ole yediklerin su hepsi 2 kg ztn kiyftlerde etkilio o yuzden saf protein ardindan wcye ciktiktan snr tartilmak en dogru sonuc ac karna tbi.d
O
amin canım amin. bence biz böylede mutluyuz modunda olmadığını hissettir eşine. yani açık açık söyle ne kadar çok istediğini. çocuk bana göre bi evliliğin en güzel meyvesi olmazsa olmazı. ve ne kadar şanslıyızki tıp çok ilerledi. dünde söylemiştim sana.benim kuzenimin eşine kesinlikle olmaz dedi bi kaç doktor ama oldu sonunda. belkide sorun sende olmadığı için, gururuna yediremediği için uğraşmak istemiyo ama bi şekilde ikna et canım. hem bu kadarda umutsuz olma belki ilk denemede olur hayırlısıylaamin tüm isteyenlere nasip eder inşallah... benim eşim çok sabırsız çok negatif olmayacak neden uğraşıyoruz böyle mutluyuz modunda onu zor ikna ettim altı üstü ilk denememiz olacak ama bu son dedi... normalde aşılama yada rahim filmi çektirmek gibi aşamaları yaptırmak isterdim ama eşim doktora ilaç kullanmam ameliyat olmam filan diyipte sorunda onda çıkınca doktor o zaman direk hedefe gidelim dedi... eğer bizde de başarısız olursa eşimi nasıl ikna edeceğimi yada edemeyeceğim düşünmek bile istemiyorum...
teşekkür ederim zor oldu ama ulaştmama sabahları 61 akşamları tok karnına 63 oluyo bu moralimi bozuyo normalmi acaba yoksa ben de bi problem mi var :18: :18:
Bugun seni dinledim gidip hem light kefir hemde kivi aldim. Bugun sebze gunumdu ama sabah kivi yoktu. Yrn sp gunu sabah kefir iciim birazcik. Obur sabahta kivi. Boyle bi ou bi onu donusumlu yapiim bakalim nolucak
bende sabaha kefirle başladım... light kefir bulamadım içimin minik kefirleri vardı sade olanlar baktım yağ yüzdesi 2 aldım hemen sabahta içtim anında etki... normalde çaylar bir süre sonra rutine bağlıyor alışınca wc ye çıkarmıyor ama kefir hiç öyle değil istersen rutine bağla her sabah yarım bardak içiyorum ben yine de çalıştırıyor...
Evet canım tüp bebek yaptırıcamİnşallah olumlu sonuç alırız :18:
Hibüsküs çayı nedir ? Sen yazıyorsun okuyorum ama nasıl bişiy olduğunu kaçırmışım :44:
Bende akşamları sadece yoğurt yemeyi planlıyorum
Dukana 4 gün oldu başlayalı, burada yeniyim benide aranıza alın. yazılanlar beni çok motive ediyor. Başlangıç 80 kg şu anda 76.8
Arkadaslar bisey sorucam gunluk tatlandirici kullanimimizda bi sinirlama varmi ben bu hafta regl oldum 4 gundur ust uste kek yapiyorum 3 kasik tatlandirici koyuyorum bide kola zero kahve falanda iciyorum olumsuz etkisi olurmu bu kadar cok tatlandirici kullanmamin
hoşgeldin tatlım... çok güzel kilo vermişsin 4 günde çok çabuk kurtulacağa benziyorsun... bunun kıymetini bil diyetini bırakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?