Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Evet canım sabır ve sebatla, bir de Allah'ın izniyle her şey hallolur inşallah, her şey yolunda gider ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...

slm efsun, cizelgende gordumde 20 kilomu verdiiiiin?
Nasil yaptin?

kiviyi de kefiri de şiddetle tavsiye ederim... kiviyi sadece sebze günlerinde tüketiyorsun her gün değil yani...

Bugun seni dinledim gidip hem light kefir hemde kivi aldim. Bugun sebze gunumdu ama sabah kivi yoktu. Yrn sp gunu sabah kefir iciim birazcik. Obur sabahta kivi. Boyle bi ou bi onu donusumlu yapiim bakalim nolucak

slm efsun, cizelgende gordumde 20 kilomu verdiiiiin?
Nasil yaptin?

Evet canım 20.4 kilo verdim

eylülde dukana başladım, aynı zamanda koşu bandını düzenli kullanmaya başladım, 12 aralıkta koşu bandım bozulunca callaneticse başladım, düzenli yapıyorum, yani dukan ve sporla verdim

65 kiloyum ama sporla zayıfladığım için daha inceyim, 62- 63 kiloyken aldığım giysilerim oluyor...

masallah, azmin zaferi
evet spor yaparak zayiflyanlar genelde daha SIKI gorunuyor tebrik ederim.

teşekkür ederim zor oldu ama ulaştm ama sabahları 61 akşamları tok karnına 63 oluyo bu moralimi bozuyo normalmi acaba yoksa ben de bi problem mi var :18: :18:
Yokk canim herkesin ole yediklerin su hepsi 2 kg ztn kiyftlerde etkilio o yuzden saf protein ardindan wcye ciktiktan snr tartilmak en dogru sonuc ac karna tbi.d
O

Dukana 4 gün oldu başlayalı, burada yeniyim benide aranıza alın. yazılanlar beni çok motive ediyor. Başlangıç 80 kg şu anda 76.8

Arkadaslar bisey sorucam gunluk tatlandirici kullanimimizda bi sinirlama varmi ben bu hafta regl oldum 4 gundur ust uste kek yapiyorum 3 kasik tatlandirici koyuyorum bide kola zero kahve falanda iciyorum olumsuz etkisi olurmu bu kadar cok tatlandirici kullanmamin

amin canım amin. bence biz böylede mutluyuz modunda olmadığını hissettir eşine. yani açık açık söyle ne kadar çok istediğini. çocuk bana göre bi evliliğin en güzel meyvesi olmazsa olmazı. ve ne kadar şanslıyızki tıp çok ilerledi. dünde söylemiştim sana.benim kuzenimin eşine kesinlikle olmaz dedi bi kaç doktor ama oldu sonunda. belkide sorun sende olmadığı için, gururuna yediremediği için uğraşmak istemiyo ama bi şekilde ikna et canım. hem bu kadarda umutsuz olma belki ilk denemede olur hayırlısıyla

teşekkür ederim zor oldu ama ulaştm ama sabahları 61 akşamları tok karnına 63 oluyo bu moralimi bozuyo normalmi acaba yoksa ben de bi problem mi var :18: :18:

çok normal benimde aynen öyle hatta evde aç tartıldım öğleden sonra doktorda kıyafet ve ağır botlarımla tartıldım 3 kg fark vardı botları çıkarmaya üşendim 1 kg kıyafet düştüler yine al sana 2 kg fark... evde de deneyince aynı oluyor 2 kg fark ediyorum. tabi sp günlerinde 1 kg oluyor fark sebze günlerinde 2

Bugun seni dinledim gidip hem light kefir hemde kivi aldim. Bugun sebze gunumdu ama sabah kivi yoktu. Yrn sp gunu sabah kefir iciim birazcik. Obur sabahta kivi. Boyle bi ou bi onu donusumlu yapiim bakalim nolucak

bende sabaha kefirle başladım... light kefir bulamadım içimin minik kefirleri vardı sade olanlar baktım yağ yüzdesi 2 aldım hemen sabahta içtim anında etki... normalde çaylar bir süre sonra rutine bağlıyor alışınca wc ye çıkarmıyor ama kefir hiç öyle değil istersen rutine bağla her sabah yarım bardak içiyorum ben yine de çalıştırıyor...

Yaklasik 1 saat evvel ac karnina ictim bende. Sp gunum zaten. Bi yumurtayla peynir yedim biraz da ekmekle. Bakalim ise yariycakmi. Hemen mucize beklemiyorum tabi ama belki bikac gune duzelir . Henuz bende hemen etki yapmadi. 10 gundur tatildeler tabi :)

ayyy inşallah hayırlısıyla çok bekletmez bizi...

canım aktardan nar çiçeği kuşburnu dal tarçın ve yeşil çay alıyorsun... 2 tutam nar çiçeği 1 tutam yeşil çay 2 adet kuşburnu ve 1 tane dal tarçını kaynayan suya atıp 3-4 dakika daha kaynatıp içiyorsun... ben bazen 4 bardaklık suya yapıyorum ordan içiyorum bazen 1-2 bardaklık suyla yapıyorum üzerine sıcak su ekleyerek 4 bardak içiyorum çayın demi gibi.... gripsen kuşburnunu artır çok iyi geliyor... çokta güzel kilo farkları sağlıyor ben bu çaya kadar gıdım gıdım ilerliyordum buna başladığımdan beri haftada 1 er kilo kayıplara başladım tabi diyetin son aşamasındayım çok şey etki etmiş olabilir ama direk bu çaydan sonra 1-1 gitti :)

sadece yoğurt yeme tatlım sınırsız çok besinimiz var bende korkuyordum gece yemeye ama kaç keredir yiyorum geceleri sabaha artı görmedim... ama yasak olan hiç bir şey yemiyorum...

Dukana 4 gün oldu başlayalı, burada yeniyim benide aranıza alın. yazılanlar beni çok motive ediyor. Başlangıç 80 kg şu anda 76.8

hoşgeldin tatlım... çok güzel kilo vermişsin 4 günde çok çabuk kurtulacağa benziyorsun... bunun kıymetini bil diyetini bırakma...

olumsuz etki ne demek çoşmuşsun şaka tabi... kullandığın tatlandırıcıyı yazarsan yardımcı olabilirim... bitkisel bazlı bir tatlandırıcı ise sorun yok onlarda limit hayli yüksek ayrıca diyet olarak dukanın sınırlaması yok sadece tükettiğimiz tatlandırıcılar eğer kimyasal kaynaklı ise vücudumuzda ciddi hasarlar oluşturabiliyor... özellikle zero nun içindeki tatlandırıcılar kimyasal günlük 1 hadi en fazla 2 bardağı geçmeni önermem hatta 2. bardağı içtiysen ödem attırıcı çay ve suya yüklen oluşan toxini atman lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…