amin canım amin. bence biz böylede mutluyuz modunda olmadığını hissettir eşine. yani açık açık söyle ne kadar çok istediğini. çocuk bana göre bi evliliğin en güzel meyvesi olmazsa olmazı. ve ne kadar şanslıyızki tıp çok ilerledi. dünde söylemiştim sana.benim kuzenimin eşine kesinlikle olmaz dedi bi kaç doktor ama oldu sonunda. belkide sorun sende olmadığı için, gururuna yediremediği için uğraşmak istemiyo ama bi şekilde ikna et canım. hem bu kadarda umutsuz olma belki ilk denemede olur hayırlısıyla
Yaklasik 1 saat evvel ac karnina ictim bende. Sp gunum zaten. Bi yumurtayla peynir yedim biraz da ekmekle. Bakalim ise yariycakmi. Hemen mucize beklemiyorum tabi ama belki bikac gune duzelir . Henuz bende hemen etki yapmadi. 10 gundur tatildeler tabi :)
Hoşbuldumumarım hepimiz kurtuluruz, ilk diyet deneyimim. bırakmak yok
kızlar dün iş yeri acaip yoğundu listemizi yayınlamadan çıktım birazdan paylaşıyorum :)
beni de ekleyebilir misin lütfen
geçen haftaki kilom 65,7
bu hafta 64,1
başlangıç kilom 77,4
diğer bilgileri de hesaplayıp paylaşacağım hemen
ayyy inşallah hayırlısıyla çok bekletmez bizi...
canım aktardan nar çiçeği kuşburnu dal tarçın ve yeşil çay alıyorsun... 2 tutam nar çiçeği 1 tutam yeşil çay 2 adet kuşburnu ve 1 tane dal tarçını kaynayan suya atıp 3-4 dakika daha kaynatıp içiyorsun... ben bazen 4 bardaklık suya yapıyorum ordan içiyorum bazen 1-2 bardaklık suyla yapıyorum üzerine sıcak su ekleyerek 4 bardak içiyorum çayın demi gibi.... gripsen kuşburnunu artır çok iyi geliyor... çokta güzel kilo farkları sağlıyor ben bu çaya kadar gıdım gıdım ilerliyordum buna başladığımdan beri haftada 1 er kilo kayıplara başladım tabi diyetin son aşamasındayım çok şey etki etmiş olabilir ama direk bu çaydan sonra 1-1 gitti :)
sadece yoğurt yeme tatlım sınırsız çok besinimiz var bende korkuyordum gece yemeye ama kaç keredir yiyorum geceleri sabaha artı görmedim... ama yasak olan hiç bir şey yemiyorum...
ayyy inşallah hayırlısıyla çok bekletmez bizi...
canım aktardan nar çiçeği kuşburnu dal tarçın ve yeşil çay alıyorsun... 2 tutam nar çiçeği 1 tutam yeşil çay 2 adet kuşburnu ve 1 tane dal tarçını kaynayan suya atıp 3-4 dakika daha kaynatıp içiyorsun... ben bazen 4 bardaklık suya yapıyorum ordan içiyorum bazen 1-2 bardaklık suyla yapıyorum üzerine sıcak su ekleyerek 4 bardak içiyorum çayın demi gibi.... gripsen kuşburnunu artır çok iyi geliyor... çokta güzel kilo farkları sağlıyor ben bu çaya kadar gıdım gıdım ilerliyordum buna başladığımdan beri haftada 1 er kilo kayıplara başladım tabi diyetin son aşamasındayım çok şey etki etmiş olabilir ama direk bu çaydan sonra 1-1 gitti :)
sadece yoğurt yeme tatlım sınırsız çok besinimiz var bende korkuyordum gece yemeye ama kaç keredir yiyorum geceleri sabaha artı görmedim... ama yasak olan hiç bir şey yemiyorum...
bana kefiri iç diyen arkadaşım sağolsun burdan biriydi... içtim saatleri saydım hani nerde yok olmadı filan hemen yelkenleri indirdim tabi o ısrarla 1-2 kez daha söyleyince hadi 1-2 kez daha derken sonra iyiden iyiye açıldımaman ha mucize bekleme... eğer sp gününse ben seyirin ilk zamanları çok berbat olmuştum gidip minik lahanalardan aldım taze olan... yemeğimi yedim öğleden sonra lahana yapraklarını ve havucu tv karşısında atıştırmalık yaptım. oda süper bir çözüm oldu... bugün sebze gününse durmadan sebze ver vücudun life doysun çiğ yiyebileceğin ne varsa atıştırmalık ye salatalık havuç karnabahar lahana domates yeşillik bugünü iyi değerlendir kır artık vücudunun inadını... çok kilo vermiş bile olabilirsin bu yüzden görünmüyordur...
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 66
Gecen haftaki kilo : 60.7
Güncel kilo:59.6
Hedef kilo : 52
Boy :1,64
geçen hafta çok üzülmüştüm ama bu hafta süperimmmmüstelik regliyim bitince dahada iner inşallah. darısı herkesin başına :))
Caktirmadan kayda gectim tarifi. Birazdab doktora gidcem. Donuste aktardan aliim hemen. :)) bide demlemiyoruz bunu oylemi. Bildigin ateste kaynatiyoruz
çok kolay bir diyet sadece bu cümleyi kurmak için birkaç aya ihtiyacın var
Teşekkür ederim canımEn yakın zamanda malzemeleri toparlayıp deneyeceğim..Çok yavaş kilo veriyorum;o yüzden bu hafta akşamları yoğurtla geçireyim dedim ama tabi dayanabilrsem :44:
Bu arada yeni yulaf kepeği aldım.Öncekilerden farklı:44aha esmer ve daha un gibi..Kafam karıştı doğrusu :44:
kilo verenleri tebrik ediyorum... biricik mericikbu haftanın 1. si... YARAMASS senden de haftaya telafi bekliyoruz...
Eki Görüntüle 966710 Eki Görüntüle 966711
Dun sebze gunumdu ama butun gun sokaklardaydim ara ogun bile yapamadim. Bugun sp gunum ne yazikki. Kara kara ne yicem dusunurken tavuk corbasi yapmaya karar verdim. Sulu bisiler yiyiim en azindan. Yrnda yanima bisuru cig karnibahar lahana havuc falan alicam artik
Yok mucize beklemiyorum. Yrn ps gunu oldugu icin sabah kivi yicem sonra yine kefir. Bikac zaman boyle devam ediim bakalim neler olcak :)
Ya kac kere soyledim iste ben cok zor kilo veriyorummillet 4 gunde 4 kilo veriyo benim nerdryse 20 gun oldu daha 4 kilo olmadi. Ama aslaaa pes etmicemmmmm
olumsuz etki ne demek çoşmuşsunşaka tabi... kullandığın tatlandırıcıyı yazarsan yardımcı olabilirim... bitkisel bazlı bir tatlandırıcı ise sorun yok onlarda limit hayli yüksek ayrıca diyet olarak dukanın sınırlaması yok sadece tükettiğimiz tatlandırıcılar eğer kimyasal kaynaklı ise vücudumuzda ciddi hasarlar oluşturabiliyor... özellikle zero nun içindeki tatlandırıcılar kimyasal günlük 1 hadi en fazla 2 bardağı geçmeni önermem hatta 2. bardağı içtiysen ödem attırıcı çay ve suya yüklen oluşan toxini atman lazım...
Listeye beni de alır mısın? süper bu
Başlangıç tarihi: 04.02.2014
Başlangıc kilo: 80.8
Kaçıncı gün : 4
Gecen haftaki kilo : 80.8
Güncel kilo:76.8
Hedef kilo : 60
Boy :1,57
kilo verenleri tebrik ediyorum... biricik mericikbu haftanın 1. si... YARAMASS senden de haftaya telafi bekliyoruz...
Eki Görüntüle 966710 Eki Görüntüle 966711
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?