Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ne bileyim valla eşşek sıpasının yüzünden 2 sene boşu boşuna tedavi oldum... beyefendi rahat Allah vermiyorsa bir bildiği vardır diyip geçiştiriyor... bende evet ayrılırsak filan ayak bağı olmamış olur diye baya tehditkar olunca biraz hizaya geldi

tıp çok ilerledi de adam tedavi olmuyor neyse artık tüp bebekte yine olan bana olacak git git gel napalım hayırlısıyla kavuşalım sıpalarımıza da

bana kefiri iç diyen arkadaşım sağolsun burdan biriydi... içtim saatleri saydım hani nerde yok olmadı filan hemen yelkenleri indirdim tabi o ısrarla 1-2 kez daha söyleyince hadi 1-2 kez daha derken sonra iyiden iyiye açıldım aman ha mucize bekleme... eğer sp gününse ben seyirin ilk zamanları çok berbat olmuştum gidip minik lahanalardan aldım taze olan... yemeğimi yedim öğleden sonra lahana yapraklarını ve havucu tv karşısında atıştırmalık yaptım. oda süper bir çözüm oldu... bugün sebze gününse durmadan sebze ver vücudun life doysun çiğ yiyebileceğin ne varsa atıştırmalık ye salatalık havuç karnabahar lahana domates yeşillik bugünü iyi değerlendir kır artık vücudunun inadını... çok kilo vermiş bile olabilirsin bu yüzden görünmüyordur...

kızlar dün iş yeri acaip yoğundu listemizi yayınlamadan çıktım birazdan paylaşıyorum :)

Caktirmadan kayda gectim tarifi. Birazdab doktora gidcem. Donuste aktardan aliim hemen. :)) bide demlemiyoruz bunu oylemi. Bildigin ateste kaynatiyoruz

Teşekkür ederim canım En yakın zamanda malzemeleri toparlayıp deneyeceğim..Çok yavaş kilo veriyorum;o yüzden bu hafta akşamları yoğurtla geçireyim dedim ama tabi dayanabilrsem :44:
Bu arada yeni yulaf kepeği aldım.Öncekilerden farklı:44aha esmer ve daha un gibi..Kafam karıştı doğrusu :44:

Dun sebze gunumdu ama butun gun sokaklardaydim ara ogun bile yapamadim. Bugun sp gunum ne yazikki. Kara kara ne yicem dusunurken tavuk corbasi yapmaya karar verdim. Sulu bisiler yiyiim en azindan. Yrnda yanima bisuru cig karnibahar lahana havuc falan alicam artik

Yok mucize beklemiyorum. Yrn ps gunu oldugu icin sabah kivi yicem sonra yine kefir. Bikac zaman boyle devam ediim bakalim neler olcak :)

Ya kac kere soyledim iste ben cok zor kilo veriyorum millet 4 gunde 4 kilo veriyo benim nerdryse 20 gun oldu daha 4 kilo olmadi. Ama aslaaa pes etmicemmmmm

selam ilayda, boylarımız aynı da merak ettim 52 kilo hedefini dukanın testini çözüp mü belirledin yoksa senin istediğin kilo mu?
benim teste olması gereken 62,5 çıktı ve çok yaklaştım şuan 64,1 kg yum. ama 59 hatta 57 istiyorum buraya kadar gelmişken devam etsem mi, güçlendirmeye geçsem mi diye düşünüyorum.

Caktirmadan kayda gectim tarifi. Birazdab doktora gidcem. Donuste aktardan aliim hemen. :)) bide demlemiyoruz bunu oylemi. Bildigin ateste kaynatiyoruz

canım bitki çaylarının hepsini bu metotla yap kaynayan suya at 3-4 dakika kaynasın fazla değil... ben bazen hızlı yapım diye 1 bardak suda yapıyorum dem gibi bardağa az koyup üstünü sıcak suyla tamamlıyorum hem tekrar tekrar kaynatmamış oluyorum sonuçta bitki bu özelliğinin kaynarak bozulmasını istemem... ısıtmam gerekirse de ben kaynayana kadar ısıtmam

yoo bence yavaş versende az yeme... yulaf kepeğinin markası nedir??? bende dün helvacızade markalı sipariş ettim birde bunu deneyeyim dedim... bakalım ne çıkacak :)

pes etme vermesem ben vermezdim... ki insülin direncim bile vardı... kiviyle kefiri birlikte kullanma yarın kiviyi yersin ve sebze yersin ara ara sp gününde de yine kefir...

ha birde aktara gideceksen kendine buğday kepeği de al... yarın yulaf kepeği hakkının 1 yk kaşığını buğday kepeği kullan ve yoğurda karıştır ye oda çok iyi geliyor kabızlığa... ben çoğu tarifimde beraber kullanırım yulaf be buğday kepeğini...

merhaba spirocket, ben Sübstoff diye alman bir tatlandırıcı kullanıyorum. üzerinde sodyum siklamat bazlı yazıyor (1 tablette 40 mg, sodyum hidrojen karbonat 9,4 mg, sodyum sitrat 5,7 mg, sodyum sakarin 4 mg, laktoz 0,9 mg.
Bunun ile ilgili ne düşünüyorsun sence sağlıklı mı, ve günlük en fazla ne kadar tüketmemi önerirsin?

Listeye beni de alır mısın? süper bu

Başlangıç tarihi: 04.02.2014
Başlangıc kilo: 80.8
Kaçıncı gün : 4
Gecen haftaki kilo : 80.8
Güncel kilo:76.8
Hedef kilo : 60
Boy :1,57

ekledim seni de... artık haftaya perşembe yine bildirim yaparsan yayınlarız... hem atak döneminde bitmiş olur yarışırız...

kilo verenleri tebrik ediyorum... biricik mericik bu haftanın 1. si... YARAMASS senden de haftaya telafi bekliyoruz...

Eki Görüntüle 966710 Eki Görüntüle 966711

bende herkesi tebrik ediyorum.
Aslında bu hafta bu sonuca ulaşmama burda yazılan bir cümle vesile oldu...
Bir arkadaş "kaçamak yapıp seyiri bir hafta daha uzatmak istemiyorum" yazmıştı. Ben de kendi kendime "eeee yeter artık bitsin de güçlendirmeye, sonra da korumaya geçeyim" diyerek her kaçamakta bunu hatırlıyorum. Artık düsturum bu. Biran önce bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…