Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Siklamat diğerlerine göre tadı daha iyi olan bir tatlandırıcı en azından metalik acı değildir... Deneylerde tümör oluşumuna yol açmamasına rağmen öyle diyorlar, siklamatın yüksek dozlarının mesane tümörlerine yol açması nedeniyle bir çok ülkede yasaklanmıştır. Dünya Sağlık Örgütü, siklamat için günlük dozu 11 mg/kg olarak belirlemiştir. kaç kiloysan ona göre hesaplıyorsun... Aşırı siklamat alımı ishale neden olmaktadır. çoğu bu etkiyi yapıyor zaten şimdi ben sana who nun verdiği mg değerini yazdım ama içeriğinde seninde yazdığın gibi 4 mg koymuşlar... üstünü iyi okursan günlük tüketim limitini de yazmak zorundalar... ben bitkisel bazlıları tercih ederim yinede...

kim yazmışsa doğru demiş benimde aklımdan geçen hep bu... ( benmi yazdım ki ) benim önümde 2 haftam kaldı bu 2 haftada da ne kadar versem kar... sonra güçlendirmedeyiz... dün eşim bir gaza getirdi bu kadar tut tut benle bir karşılıklı tatlı yemeyecekmisin filan birde dehşet şeyler almış gelmiş burnuma tuttu bak bak 1 taneden birşey olmaz filan nasıl hayır dediğimi hatırlamıyorum ama dolaptaki muhallebime deli gibi tarçın atıp 2 dk da silip süpürdüğümü biliyorum :)))))))) az daha sabır elbet gelecek o ödül öğünleri

slm canım. dukanın testinde benim ideal kilom 56 çıktı. ama ben aç gözlülük yapıp 52 olmak istiyorum. bebek düşünüyoruz çünkü ne kadar çok verirsem hamilelikte o kadar rahat ederim diye düşünüyorum. malum bi sürü kilo alıcam yine ( boylar aynıysa sana niye 62,5 çıktı onu merak ettim doğrusu?? buraya kadar gelmişken ben devam et derim.

benim güçlendirmeme daha çooook var iki ay daha sürer gibi geliyo. ama güçlendirmedede bilgi paylaşmaya devam edelim lütfeennnn. bu arada çizelge içinde ellerine sağlık canımm.

Simdi aktardan ciktim kusburnu aldim. Tarvinla yesilcay evde vardi. Bide nar cicegi hibiskusla ayni seymis ben farkli sandim ama ayni diince evde oda var diye almadim. Simdi ben bu olculerle bi bardak suda kaynatiim. Sonra gun icinde 4 bardaga tamamlayacak sekildr sicak suyla cogaltip iciim :) eve gider gitmez yapicam cok sagoll:))

çok teşekkürler bilgiler için. ben de en kısa zamanda bitkisel bazlı temin edeyim öyleyse

ben 1,63 üm. kemiklerim kalın olduğu için ve 2 hamilelik geçirdiğim için, daha önce çeşitli diyetlerle metobolizmamı mahvettiğim içinmiş...

Ayy ciddimisin bende dayandim gidiyorum tatlandiriciya steviya kullaniyorum

aaa hatırladım sen hibiskusu ekşi diye sevmediydin... kuşburnu daha da ekşi yapar az koy... dene ekşiliğine dayan 1 haftaya farkedersin zaten...

aaa hatırladım sen hibiskusu ekşi diye sevmediydin... kuşburnu daha da ekşi yapar az koy... dene ekşiliğine dayan 1 haftaya farkedersin zaten...

Simdi cayi iciyorum bol bolda kulaklarini cinlattim :)

Hibiskusu kucuk bi tutatm yesilcayi bi tutam 3 kusburnu (kucucuktu) bide cubuk tarcini bi bardak suya koydum 3 4 dk kaynattaim. Suzdum bi bardaga aldim. Ceyrek bardagibi koydum bi bardaga ustunede su ekledim. Su an iciyorum. En azindan icebiliyorum :))) simdi ben bunu 4 bardaga tamamlicamya. Normaldede gubde 2 kere yesil cay iciyodum artik baska bisi icmiim dimi bunlari bitiriim. Yoksa icmemmi gerekiyi.
Bende hepten kafani sisirdim artik. Annem bisi sorsa dur hemen soriim diyorum seni dukan belledim iyimi :))))))

Uzerine sicak sumu katmamiz gerekiyor yoksa sogukta olurmu

Valla ben normal bitki cayi icer gibi suyu kaynattim ceyrek bardak konsantre cayimizin ustune doktum :) tadi rahatsiz etmedi bu sefer. Cok sevimli seker pembe rengi oldu :)))(( soguk olurmu bilemedim ama olur gibi sankiii. Hatta guzel bile olabilir :)(

canım normalde yazın yapıyorlardı bunu nar şerbeti diye içiyorlar aynı yaptığımız gibi yapıp soğuduktan sonra dolaba hatta buzlu filan ben kışa girdik bitki çayı formülleri ararken sıcağı olur mu yapılır mı filan yapanları buldum oluyormuş bana da iyi geldi :)

kışı sıcak sıcak içerek geçirelim de yaza soğuk içeriz... ayrıca hibiskus c vitamini kaynağı zaten kuşburnu nun gribe etkisi belli benim çok işime yaradı bu çay...

Bni de alin listeye baslangic 67 5 gun atak seyirde 5.gunum toplmda 10 gun simdiki kilom 62.8 sizce nasil?

tatlım ekledim listeye haftaya perş. sende herkes gibi yaz bildirimini boyunu filan yazanları görürsün zaten...

bana göre verilen her bir gram değerli

beni seni bırak dukan amcan ne kadar demiş atakta sen ne kadar vermişsin??? seyir süren ne kadar ve kaç kilo vermen lazım ???? kaçını verdin böyle değerlendirelim :)

doğru yapmışsın bunu içersen başka çaya lüzum yok... nasıl kefir işe yaradı mı???

yok canım sorabilirsin... bu sayfa bu yüzden var bende sora sora öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…