doğru yapmışsın bunu içersen başka çaya lüzum yok... nasıl kefir işe yaradı mı???
yok canım sorabilirsin... bu sayfa bu yüzden var bende sora sora öğrendim :)
hazır light yogurt yerıne ev yapımı yogurt yesem nasıl olur acaba
kızlarr beni de alın listeyee:)) 67.4 ile bugün atak ilk gün.3 gün yapıcam.hedef kilom 58.boyum 1.68.iki kızım var.28 yaşındayım.öğretmenim :))
Sabah ictim ama henuz bi gelisme yokyrn sabahta kivi yemeyi planliyorum . Sabahta bol bol salatalik domates falan yicem. Oglende sebzeye abaniim aksam bende balik yapicam. Belki hemen etki etmiyo bikac gun sonra belki olur 2 gun daha bekleyip ilac alicam artik
yoo bence yavaş versende az yeme... yulaf kepeğinin markası nedir??? bende dün helvacızade markalı sipariş ettim birde bunu deneyeyim dedim... bakalım ne çıkacak :)
evet inat ettiyse sende inat etme ilaç al... ama bu dediklerimi ara ara uygula mesela ben arada tamam düzene girdi diye kesiyorum üstüne birde sp günü geçirince hatta bazen 2 gün sp yapıyorum hooop yine kabızlığın içine düşüyorum... bu diyette bana göre en çok buna dikkat etmek lazım... çünkü bağırsaklar çalışmaya çalışmaya tembelleşip ilerde bir sağlık sorununa neden olabilir bizde sallamazsak...
Dukan amcam dediki atakta 1.5 kilo bn daha fazla verdim 3.5 kilo ama toplam 60 kilo olmam gerekiyor yani ama benim icin cok fazla 60 bn 52 olmak istyrum toplamda suan 62.8 im boyum da 168 cm.tatlım ekledim listeye haftaya perş. sende herkes gibi yaz bildirimini boyunu filan yazanları görürsün zaten...
bana göre verilen her bir gram değerli
beni seni bırak dukan amcan ne kadar demiş atakta sen ne kadar vermişsin??? seyir süren ne kadar ve kaç kilo vermen lazım ???? kaçını verdin böyle değerlendirelim :)
Ama dukan testine göre 15 şubatta 59 kilo olmam gerekiyordu ve ben hala 64 kiloyum.Bakıyorum arkadaşlar pıtır pıtır veriyolar kiloları bense gram gram
Kepeğin markası valide sultan.Ama dediğim gibi esmer un gibi.Öncekiler daha iri ve sarıydı.Neyse yapacak bişiy yok bunu kullanıyorum..
Ayrıca arkadaşlar beni tebrik edinDün akşam yemeğe davetliydik ve menüde mantı vardı Amaa ben evde haşlanmış brokolimi yedim ve tokum dedim Aynı performası umarım bu akşam da yapabilirim;çünkü bu akşamda yemeğe davetliyiz
Ben diyetten oncedr hp boyleydim zaten. Hicbizaman muntazam bisekilde tuvalete cikan biri olmadim. En az 3 gunde birdir. Ama dukan sagolsun beni rekora kosturuyor 10 gunu gecti. Bi ilac aliim bari. Dedigin cayi birazevvel gen demledim. Bu sabahta ps gunum zaten bol bol salatalik domates yedim. Sabahta ac karnina kivi yedi.
Ben simdi boyle bi gun kefir bigun kivi seklinde rutine soksam kilo vermeme zarari olurmu acaba
Dukan amcam dediki atakta 1.5 kilo bn daha fazla verdim 3.5 kilo ama toplam 60 kilo olmam gerekiyor yani ama benim icin cok fazla 60 bn 52 olmak istyrum toplamda suan 62.8 im boyum da 168 cm.
hımmm yok ben önceleri hiç böyle değildim... yinede 10 gün uzun süre bence ilacı almaya başla... ben 2 gün olunca 2. günde hemen paniklemeye başlıyordum ne yapsam diye
ben çok ishale doğru gitmedikçe (arada oluyor) aynı dediğin gibi bir gün kivi bir gün kefir gidiyorum...
tatlım ama arada sen kaçamaklar yaptıydın ben öyle hatırlıyorum :44: bende gram gram verdim başlarda sonra bu hibiskus çayı ile açıldım...
o markayı duymamıştım... ama bulursam bende alayım esmer un gibi olması ilgimi çekti :)
afferim sana bende akşam haşlanmış brokoli + tavuk ızgara yediydim... sebzenin yanına protein ekliyorsun değil mi????
inşallah kaçırmazsın tatlım az kaldı sabret...
merhaba arkadaşlar bende yazmadan geçemeyeceğim uzun süredir bu sayfayı takip ediyorum
ben toplam 100 gündür dukan diyeti yapıyorum 13.700 kilo verdim bu sürede, 80,500 ile başlamıştım bu sabah 66,800 çıktım çok mutluyum. boyum 1.67 kemikli bi yapım var
bende pko var doktor kilo vermemi istedi görünümden çok bebek için veriyorum aslında inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla.
canım tabiki isteklerin yönünde kilo verme hedefi koymuşsun ama birazda sağlığını yaşını düşün ben dukan amcama katılıyorum... 1,68 boyla en çok 55 e inmelisin hatta o bile az... yaşın kaç güzelim hevesle çok fazla kilo vericeksin ama unutma tüm ömrün boyunca devam ettirmen gereken ve ömründe 2 kez uygulayabileceğin bir diyet bu...
Yrn ilac alicam artik. Sahsen onunda sonu yok en son yine ilac alip tuvalete cikmistim sonrasi yine 10 gun isteoff napicam bilmiyorum. Bugun sebzeye abaniimde yrn ilac alirim olmadi
Dedigin gibide kefir+kiviye bi muddet devam edicem denemekte fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?