Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

diyetin kaç gün sürdügü nerden hesaplanıoor

kızlar bu kivi ve kefir kabzlık içn ama nasıl uyguladıgınzı yazabilir miisnz

Tatlim sp gunlerinde sabah ac karnina yarim bardak light kefir iciyorum. Ps gunlerinde ise yine sabah ac karnina bi kucuk kivi yiyorum. Bende henuz bi etki yaratmadi 2 gun oldu ama devam edicem. Baska carem yok

diyetin kaç gün sürdügü nerden hesaplanıoor

Cnm dukanin sitesinde bikac sorusu olan bi test var onu yapiyosun. Testin sonunda sana kac gun atak yapip kac kilo verecegin. Seyir evresinin kacgun surecegi ve kac kilo verecegin cikiyo. Seyir evresi ideal kilona dusene kadar devam edecek olan evre. Guclendirme evresi ise (verdigin kilo x 10 gun)

Kizlarrrrrr dulcofibre diye bi ilac varmis kabizlik icin. Lif takviyeli falan diyo. Gunluk lif ihtiyacini karsiliyomus falan filan. Eczaci onerdi ama ben genede sormadan alamadim dukana uyarmi diye bilemedim acikcasi :/

Dulcofibre'yi Kimler Kullanabilir?

.

Dulcofibre'nin yan etkisi yoktur. Doğal lif ve tatlandırıcı olarak kullanılan meyve şekeri sorbitol içeriği sayesinde erişkin kadın ve erkeklerde kullanılabildiği gibi, gebelerde, diyabet hastalarında ve çocuklarda da kullanılabilir.

.

Genelde erik, kiraz, üzüm ve adını aldığı üvez (sorbe) gibi birçok meyvede bulunan bir şeker türü olan sorbitolun tatlandırıcı etkisi sakarozdan daha azdır ve sindirim sırasında fruktoza dönüştüğü için şeker hastaları tarafından da kullanılabilir.

.

Dulcofibre içeriğindeki çözünebilir bitkisel lif glukomannan nedeniyle diyet yapan kişiler için de uygun bir besin takviyesidir. Lif içeren yiyecekler, barsakta hacim oluşturarak tokluk hissi uyandırmaya, diyet yapan kişilerde sıkça karşılaşılan kabızlığı önlemeye ve kandaki yağ seviyesinin (kolesterolün) yükselmesini engellemeye yardımcı olur.
SANIRIM ICEMEM BEN BUNU GIBI GIBI

Şimdi geldim yemekten..Mantıdan açılmış kısmetimBu akşamda menüde mantı vardı.Ben çok az tarhana çorbası ve taze fasulye yemeği yedim :44:Ama kestane kebap yaptılar.Benimde dayanamadığım ender şeylerden biridir kendileriIsrarlara dayanamayıp biraz yedim galiba Hadi bakalım hayırlısı...

bugün sebze günümdü vee menümm
sabah: tavuk göğüs + yoğurt + çay
öğlen: dukan kapuska + dukan ekmeği + zero kola
akşam: brokoli sarımsaklı yoğurt ile

kızlar sizce olmuş mu eksik ya da fazla var mıı ??

selam kızlar! gördüğüm kadarıyla kadro tamamen değişmiş. herkesler hoşgelmiş, tabi ben de :) çünkü bu bir geri dönüş.

geçen nisan ayında dukan'a 86 kilo ile başladım, önceleri diyetime çok iyi uydum. yaz tatili ve daha sonra taşınma fln derken ipin ucu kaçtı, 6 ayda güçlendirmeye geçmem gerekirken(dukan teste göre) ben 6 ayda sadece 18 kilo verebildim. bu da hedefe çok uzak olduğum anlamına geldi. neyse uzasın seyirim dedim olsun varsın, hedefe varılsın da. fakat bazı kişisel problemler diyetimi düzgün uygulamamı hep engelledi. 3 gün diyet yapar, 5 gün deli gibi yerken buldum kendimi. bu da yine al-ver dönemine döndü tabi ki.

geçen hafta kesin olarak diyete dönüş kararı aldım, oldukça da kararlıydım. 2 gün saf protein yapayım dedim, fakat kilom hiç oynamadı. moral bozukluğu ile ertesi gün diyeti bıraktım. sonra düşündüm, en iyisi 4 gün fln atak yapayım da öyle döneyim dedim. ilk günü dündü. sabah kilom yine değişmemiş. şok oldum. bugün regl olacağım, ondan mı oldu bilemiyorum. ve hayatımda çok huzursuz bir dönemdeyim. bu da etkiliyor olabilir belki.

bu arada ben hashimoto hastasıyım. euytrox kullanıyorum.

sizce diyetime regl bittikten sonra mı başlamalıyım? atak dönemini reglde harcamasam mı? tartı benim tek motivasyonum. şu anda 73 kiloyum, bunda reglin +1 i vardır belki bilemiyorum. fikirleriniz benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler.

Hosgeltin tatlim aramiza:) sen bizden daha kidemli sayilirsin :) hele ben baya çömezim :)
Engin tecrubelerim yok ama bence reglinin bitmesini bekle ve oyle basla. Tartiyada kafani takma. Bende cok sık tartilip sinir olurdum ama burda tartilmamayi ogrendim arkadaslarin sayesinde :)) haftada bir sadece :)
Verecek cok buyuk kilon yok yolund sonuna bukadar yakinken biraz gaza getir kendini ve sonlandir :)

Yulaf kepegin suyun ve yesilcayinda alindiysa iyi gibi duruyo :) yrn bende kapuska yapiim :)

hanımlar ben 29 Ocakta 84.3 ile başladım
6 gün atak yaptım ve 2.6 kg verdim yani 81.7 gördüm ve sonra bozdum diyetimi seyircinin ilk gününde ve ertesi gün tartıldım 300 gr vermiştim yani 81.4 gördüm bıraktım bi kere bozunca 7 şubat sabah bi tartıldım. 82.4 çıktım, 8 şubatta.Seyire tekrar başladım bugün sabah tartıldım 81.8 gördüm ya moralim çok bozuk vazgeçtim diyorum olmuyor diyete devam etsem eski motivem yok napıcam ya atak mı yapsam 3 gün falan yoksa yarın ps den devam mı etsem üst üste atak zararlımı olur vücuduma ne olur yardım edin (

tebrik ederim güzelim evet zaten kadın doğum doktorlarının görünürde elle tutulur birşey bulamadıklarında hep söyledikleri kilo ver lafı... aynen bende bebek için verdim bunca kiloyu inşallah rabbim emeğimizi boşa çıkarmaz...

canım diyeti bozup kaçamak bile yaptığında ölçüye dikkat etmelisin... hani bende kaçamaklar yapıyorum mesela en yakını dün dağın başına mangal yapmaya gittik sucuk ekmek formatını bozupta çeşit olmayım dedim çok kalabalıktı ve eşimin şirketiyle gittik... en azından ben hindi sucuğu aldım en az yağlı görünenden çıktık soğuktan dondum karların içindeydik acıktım... tüm sucuklar birbirine karıştı... bende kendiminkileri peçetelerin arasında sık sık zorla birşeyler yedim ama bildiğin 1 paket peçete harcadım bunları sıkacağım diye... herkes bana nasıl bu kadar kilo verdiğimi sordu işte böyle, kaçamak bile yaparken diken üstünde olmakla veriliyor dedim... sonra eve geldik onca yorgunluğun üstüne 20 dk yürüyüş 5 dk koşu yaptım 50 mekik çektim... sonuç sabah terazide 73,8 i gördüm ohhh sabitim diyip rahatladım... kaçamağı yapan sensin ne şartlarla oluştu tekrar eder misin en iyi sen bilirsin... eğer bu son ise devam et 2-3 gün atak yap sonra seyir dönemini hedef kilona kadar devam ettir... yoksa da yol yakınken dön.. yanlız dönerkende dikkat et aşırı kilo almamak adına aynı yavaş yavaş ekle besinleri...

Tamda bu sebebten al ver derkn 55 fln olrm kiloyu sabitlerken bunun ilerde hamileligi var bska hkkm yok yasim 22.

daha hamilelik varsa önünde hedefini biraz esnek tut... çok daha zayıf olayım diye hırs yapma... tabi bu benim düşüncem herkes vücudunu iyi tanır benimki bundan anlar diyorsan yap eh en azından 45 filan değil hedefin normal bir hedefin var...

kızlar bu kivi ve kefir kabzlık içn ama nasıl uyguladıgınzı yazabilir miisnz

sebze gününde aç karnına 1 küçük kivi yiyorsun... duraklama yaşatıp yaşatmamasın a dikkat et... her gün olmasın birde.. light kefiri de yine sabah aç karnına içiyorsun onu her günde içebilirsin

Kizlarrrrrr dulcofibre diye bi ilac varmis kabizlik icin. Lif takviyeli falan diyo. Gunluk lif ihtiyacini karsiliyomus falan filan. Eczaci onerdi ama ben genede sormadan alamadim dukana uyarmi diye bilemedim acikcasi :/

bence uygun gibi gözüküyor... hani tamam diyet sert noktalar içeriyor ama kabızlık önemli bir sağlık problemi... kendisi çok önemsenmesede sonrasında açabileceği extra sorunlar bence kaydadeğer... o yüzden de diyeti de bozmamak adın böyle şeylerden faydalanabilirsin... meyve lifleri kullanılmış ise bile sonuçta meyveli yoğurt hakkımız var onu tükettiğini düşün... ayrıca aynı dediği lifler tatlandırıcıların içerisinde de mevcut... ve dukan bu tatlandırıcılara lif ekli olanlara geçit veriyor ben olabildiğince az kalori olanları bitkisel olanları tercih ediyorum belkide sizi de böyle yönlendiriyorum ama lif katkılı tatlandırıcıları da duraklama yaşatmadığı müddetçe kullanan çok kişi var... sende kullan çünkü gün olarak çok uzadı şu an ne kullansan yeridir... ayrıca diyabetiklere uygun dediğine göre sıkıntı olabilecek derecede karbonhidratta içermez... kızım ben burda dert sahibi oldum diyetini bozmadan ne uygulanırsa uygula da kurtul bu kabızlıktan

tarhana çorbası da kötü olmuş sonuçta kaç aydır vücuduna girmemişti tahıl... inşallah duraklama yaşatmaz bunlar...

kız sabah sabah tavuk göğüste ney :) domates salatalık yada menemen filan yiyeydin bari...

olmuş menün akşamın biraz hafif olmuş protein çok düşük olmuş yoğurdun protein yükü azdır... öğlende güçlü bir protein yok... ama kurallara uyduktan sonra sende açlık çekmediysen güzel bir menü... yinede diğer ps gününde proteini biraz daha güçlü tut... normalde dukanın önerisi bir menünün 1/3 ü sebze olmalı... kabızlık durumlarında ancak sebze miktarını artırabilirsin...

canım anladığım kadarıyla vücudun bu diyete tepki vermemeye başlamış haklı da eğer sorunlu bir dönemdeysen metabolizmana boş yere dukan dayatması yapma... bence diyet yöntemini değiştir spora yönel uzunca bir süre dukandan ayrıl... dukan normal yeme düzenine aykırı bir diyet ve bu şok etkisiyle tahmininden daha hızlı ve çok kilo veriyorsun sende şok yaratacak bir durum kalmamış... şok yaratacak durum kalmadıysa uzun süre direncin kırılmasını beklemen gerekir ama sabredecek gibi bir durum yoksa ısrar etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…