Merhaba, ben Erenköy Ethemefendi tren köprüsünün olduğu yerdeki Aktar/baharatçıdan buluyorum yulaf kepeğini. Oradan alabilirsiniz. Tabii ki eğer İstanbul'da iseniz.
Bu arada ben 21 Kasım'dan bu güne kadar yani 55 günde tam 9 kilo verdim. Vermem gereken 5 kilo kaldı ve bunun için de 34 günüm kaldı. Sanırım başaracağım gibi görünüyor.
kızlar bu kivi ve kefir kabzlık içn ama nasıl uyguladıgınzı yazabilir miisnz
diyetin kaç gün sürdügü nerden hesaplanıoor
selam kızlar! gördüğüm kadarıyla kadro tamamen değişmiş. herkesler hoşgelmiş, tabi ben de :) çünkü bu bir geri dönüş.
geçen nisan ayında dukan'a 86 kilo ile başladım, önceleri diyetime çok iyi uydum. yaz tatili ve daha sonra taşınma fln derken ipin ucu kaçtı, 6 ayda güçlendirmeye geçmem gerekirken(dukan teste göre) ben 6 ayda sadece 18 kilo verebildim. bu da hedefe çok uzak olduğum anlamına geldi. neyse uzasın seyirim dedim olsun varsın, hedefe varılsın da. fakat bazı kişisel problemler diyetimi düzgün uygulamamı hep engelledi. 3 gün diyet yapar, 5 gün deli gibi yerken buldum kendimi. bu da yine al-ver dönemine döndü tabi ki.
geçen hafta kesin olarak diyete dönüş kararı aldım, oldukça da kararlıydım. 2 gün saf protein yapayım dedim, fakat kilom hiç oynamadı. moral bozukluğu ile ertesi gün diyeti bıraktım. sonra düşündüm, en iyisi 4 gün fln atak yapayım da öyle döneyim dedim. ilk günü dündü. sabah kilom yine değişmemiş.şok oldum. bugün regl olacağım, ondan mı oldu bilemiyorum. ve hayatımda çok huzursuz bir dönemdeyim. bu da etkiliyor olabilir belki.
bu arada ben hashimoto hastasıyım. euytrox kullanıyorum.
sizce diyetime regl bittikten sonra mı başlamalıyım? atak dönemini reglde harcamasam mı? tartı benim tek motivasyonum. şu anda 73 kiloyum, bunda reglin +1 i vardır belki bilemiyorum. fikirleriniz benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler.
bugün sebze günümdü vee menümm
sabah: tavuk göğüs + yoğurt + çay
öğlen: dukan kapuska + dukan ekmeği + zero kola
akşam: brokoli sarımsaklı yoğurt ile
kızlar sizce olmuş mu eksik ya da fazla var mıı ??
merhaba arkadaşlar bende yazmadan geçemeyeceğim uzun süredir bu sayfayı takip ediyorum
ben toplam 100 gündür dukan diyeti yapıyorum 13.700 kilo verdim bu sürede, 80,500 ile başlamıştım bu sabah 66,800 çıktım çok mutluyum. boyum 1.67 kemikli bi yapım var
bende pko var doktor kilo vermemi istedi görünümden çok bebek için veriyorum aslında inşallah hamile kalabilirim hayırlısıyla.
Deneyimli arkadaslar lutfen bana yardim edin ben bugun buyuk bi esseklik ettim ve diyetimi bozdum bir suru abur cubur yedim cok pismanim ama son pismanlik fayda edermi bilmiyorum benim ne yapmam gerekiyor en bastanmi baslamam gerek yoksa sadece yarin sp yapip ayni duzenime devammi edeyim sizler hic kacamak yaptinizmi ne kadar sure duraklar kilo vermem yaa kendimi o kadar suclu hissediyorumki bir de bugun bi yerde okudum dukanda bir kez kacamak yapinca bir daha kesinlikle cok fazla kilo verilemiyormus onuda gorunce acaba biraksammi diye bile dusundum
Tamda bu sebebten al ver derkn 55 fln olrm kiloyu sabitlerken bunun ilerde hamileligi var bska hkkm yokyasim 22.
kızlar bu kivi ve kefir kabzlık içn ama nasıl uyguladıgınzı yazabilir miisnz
diyetin kaç gün sürdügü nerden hesaplanıoor
Kizlarrrrrr dulcofibre diye bi ilac varmis kabizlik icin. Lif takviyeli falan diyo. Gunluk lif ihtiyacini karsiliyomus falan filan. Eczaci onerdi ama ben genede sormadan alamadim dukana uyarmi diye bilemedim acikcasi :/
Şimdi geldim yemekten..Mantıdan açılmış kısmetimBu akşamda menüde mantı vardı.Ben çok az tarhana çorbası ve taze fasulye yemeği yedim :44:Ama kestane kebap yaptılar.Benimde dayanamadığım ender şeylerden biridir kendileri Israrlara dayanamayıp biraz yedim galiba Hadi bakalım hayırlısı...
bugün sebze günümdü vee menümm
sabah: tavuk göğüs + yoğurt + çay
öğlen: dukan kapuska + dukan ekmeği + zero kola
akşam: brokoli sarımsaklı yoğurt ile
kızlar sizce olmuş mu eksik ya da fazla var mıı ??
selam kızlar! gördüğüm kadarıyla kadro tamamen değişmiş. herkesler hoşgelmiş, tabi ben de :) çünkü bu bir geri dönüş.
geçen nisan ayında dukan'a 86 kilo ile başladım, önceleri diyetime çok iyi uydum. yaz tatili ve daha sonra taşınma fln derken ipin ucu kaçtı, 6 ayda güçlendirmeye geçmem gerekirken(dukan teste göre) ben 6 ayda sadece 18 kilo verebildim. bu da hedefe çok uzak olduğum anlamına geldi. neyse uzasın seyirim dedim olsun varsın, hedefe varılsın da. fakat bazı kişisel problemler diyetimi düzgün uygulamamı hep engelledi. 3 gün diyet yapar, 5 gün deli gibi yerken buldum kendimi. bu da yine al-ver dönemine döndü tabi ki.
geçen hafta kesin olarak diyete dönüş kararı aldım, oldukça da kararlıydım. 2 gün saf protein yapayım dedim, fakat kilom hiç oynamadı. moral bozukluğu ile ertesi gün diyeti bıraktım. sonra düşündüm, en iyisi 4 gün fln atak yapayım da öyle döneyim dedim. ilk günü dündü. sabah kilom yine değişmemiş.şok oldum. bugün regl olacağım, ondan mı oldu bilemiyorum. ve hayatımda çok huzursuz bir dönemdeyim. bu da etkiliyor olabilir belki.
bu arada ben hashimoto hastasıyım. euytrox kullanıyorum.
sizce diyetime regl bittikten sonra mı başlamalıyım? atak dönemini reglde harcamasam mı? tartı benim tek motivasyonum. şu anda 73 kiloyum, bunda reglin +1 i vardır belki bilemiyorum. fikirleriniz benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?