bence uygun gibi gözüküyor... hani tamam diyet sert noktalar içeriyor ama kabızlık önemli bir sağlık problemi... kendisi çok önemsenmesede sonrasında açabileceği extra sorunlar bence kaydadeğer... o yüzden de diyeti de bozmamak adın böyle şeylerden faydalanabilirsin... meyve lifleri kullanılmış ise bile sonuçta meyveli yoğurt hakkımız var onu tükettiğini düşün... ayrıca aynı dediği lifler tatlandırıcıların içerisinde de mevcut... ve dukan bu tatlandırıcılara lif ekli olanlara geçit veriyor ben olabildiğince az kalori olanları bitkisel olanları tercih ediyorum belkide sizi de böyle yönlendiriyorum ama lif katkılı tatlandırıcıları da duraklama yaşatmadığı müddetçe kullanan çok kişi var... sende kullan çünkü gün olarak çok uzadı şu an ne kullansan yeridir... ayrıca diyabetiklere uygun dediğine göre sıkıntı olabilecek derecede karbonhidratta içermez... kızım ben burda dert sahibi oldum diyetini bozmadan ne uygulanırsa uygula da kurtul bu kabızlıktan
hanımlar ben 29 Ocakta 84.3 ile başladım
6 gün atak yaptım ve 2.6 kg verdim yani 81.7 gördüm ve sonra bozdum diyetimi seyircinin ilk gününde ve ertesi gün tartıldım 300 gr vermiştim yani 81.4 gördüm bıraktım bi kere bozunca7 şubat sabah bi tartıldım. 82.4 çıktım, 8 şubatta.Seyire tekrar başladım bugün sabah tartıldım 81.8 gördüm ya moralim çok bozuk vazgeçtim diyorum olmuyor diyete devam etsem eski motivem yok napıcam ya atak mı yapsam 3 gün falan yoksa yarın ps den devam mı etsem üst üste atak zararlımı olur vücuduma ne olur yardım edin (
Ohh icim rahatladi biraz. Kivi kefir olayini yapiyorum ama duraklatacak emegim bosa gidecek diye korkuyorum. Bide sabah ac karnina sicak su sirke tatlandirici 3lusunu ic dediler. Dun sabah ictim biraz tuvalete ciktim ama tatmin edici boyutta degil. 2 gun daha devam edip bu ilaci aliim ben ozaman. Valla bende dert sahibi oldum icim daraldi
oyyyyyyyyyyyyyy tatlandırıcı + sirkeyi kim dedi yaaaa sirke fermente olan içeriğinde bakteri olan bir madde tatlandırıcı ise kimyasal birlikte nasıl bir etki oluşturur ben bilemiyorum bilmekte istemiyorumılık su + sirke yap ama tatlandırıcı ekleme güzelim...
onun mantığı sirke + ılık su + bal dır... burda balın yeri sirke yüzünden aç karnına midene vereceğin hasardan bal ile korunmaktır... ama tatlandırıcı nın hiç bir rolü yokki...
boşver tatmin olmayı bir kez bile çıksan yeter devam et gerisi gelir onca gün durmuşsun biraz zaman alacaktır açılması... dün sebze tüketimini iyi yaptın mı bari?
aaaa bende hindistan cevizi alıcam nasıl çıktı????????????
teşekkür ederim....
benim için mucize oldu dukan inşallah sizede hem bunu yansıtabilirim hemde sizde yaşarsınız...
Yakin tarihte yok hmilelik fln ztn bekarim dha bn simdi hayatım boyunca devam ettirmek istedgim icin 52 54 ideal seklinde düşünüyorum tabi bakalim verebilcekmiyiz oda var zaman gostercekdaha hamilelik varsa önünde hedefini biraz esnek tut... çok daha zayıf olayım diye hırs yapma... tabi bu benim düşüncem herkes vücudunu iyi tanır benimki bundan anlar diyorsan yap eh en azından 45 filan değil hedefin normal bir hedefin var...
vallahi yansıtıyorsun arkadaşım:)
bu arada ben kilo bildirimi yapmıyorum ama dukana son gaz devam,kilomda değişiklik olmadığı için yazmıyo :)rum hem sizlerin hem benim moralim bozulmasın demii ya :)))
Merak ettim kac kilo verdin kac kiloda duraksama oldu ac acaba suan kac kilosun?
Dusun artik nasi zordayim ne deseler yapiyorum( tadi gercekten berbatti )
Dun sp gunuydu. Bugun ps gunu aksinede sokaklardayim. Sabah kivi yedim. Biraz lorla bol salatalik domates yedim. Ara yapamicam gibi oglende disarda anca salata yerim. Ikinci araya evde olurum herhalde. Havuc falan yerim. Aksamda kiymali kapuska yapicam. Yeterlimidir kii
vallahi yansıtıyorsun arkadaşım:)
bu arada ben kilo bildirimi yapmıyorum ama dukana son gaz devam,kilomda değişiklik olmadığı için yazmıyo :)rum hem sizlerin hem benim moralim bozulmasın demii ya :)))
canım ben dukanla 17 kilo verdim.güçlendirmeye geçtim ve 1 ay güç yaptıktan sonra karın germe amlytı oldum.amlyt sonrası afedersin öküz gibi yiyince kilo aldım :) e tabi ödemlerde vardı.şimdi amlyt olmadan evvelki kiloma düşmek için seyirden devam ediyorum :)
iş yerinde bir hibiskus çayı yapıyorum hatta miktarını 2 kat kullanıyorum 2. bardağımı zor aldım personel bitirmiş yawww hepsi tığ gibi olacak sayemde ne çok sevdiler tadınıbirde şekerle doldurmasalar bardaklarını iyi olacak
Hahahhaha su hibiskusu bi ben sevemedin deseneama inatla sotledigin formulu ( hibiskus +yesilcay+ kusburnu+ cubuk tarcin) hergun yapiyorum sevimsiz derecede kipkirmizi oluyo sulandirip sulandirip iciyorum 5 gundur hic aksatmadim alisicaz herhaldr zamanla birbirimize zira suanda seviyesiz bir birlikteligimiz var kendileriyle
Yulaf kepegin suyun ve yesilcayinda alindiysa iyi gibi duruyo :) yrn bende kapuska yapiim :)
kız sabah sabah tavuk göğüste ney :) domates salatalık yada menemen filan yiyeydin bari...
olmuş menün akşamın biraz hafif olmuş protein çok düşük olmuş yoğurdun protein yükü azdır... öğlende güçlü bir protein yok... ama kurallara uyduktan sonra sende açlık çekmediysen güzel bir menü... yinede diğer ps gününde proteini biraz daha güçlü tut... normalde dukanın önerisi bir menünün 1/3 ü sebze olmalı... kabızlık durumlarında ancak sebze miktarını artırabilirsin...
:))))) alışmak çok mühim değilde tartıda eksiler görmeye başlarsan benim gibi ayrılamazsınız zaten... aynı o karışımdan yapıyorum burda da koca bir çaydanlık dem olarak kullanıyoruz hemde yinede 2. bardağı zor aldım burdakiler alıştı... içine şeker dolduruyorlar pek bir hoşlarına gidiyor :))) 5 gün hiç aksatmadığına göre bu hafta 2 kiloya yakın eksi görmemiz lazım senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?