Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ohh icim rahatladi biraz. Kivi kefir olayini yapiyorum ama duraklatacak emegim bosa gidecek diye korkuyorum. Bide sabah ac karnina sicak su sirke tatlandirici 3lusunu ic dediler. Dun sabah ictim biraz tuvalete ciktim ama tatmin edici boyutta degil. 2 gun daha devam edip bu ilaci aliim ben ozaman. Valla bende dert sahibi oldum icim daraldi

üstüste atak yapmak gibi bir durum yok dukan zaten kaçamak yaparsanız şöyle birşeyler uygulayın filan demiyor bu tamamen uygulayanların farazi düşünceleri... bence kaçamak yaptıysan önce bir nedir kaçamağın düşün... tutupta cips açıp yediysen çikolata yediysen bu diyete dönme taban tabana zıt beslenmişsin demektir bu... yani kaçamağın içeriği de önemli... devamlılığı olacak mı sorusu da... kendinizi en iyi siz tanırsınız kaçamak yapmayacaksanız devam edin yoksa yormayın bünyenizi de...

oyyyyyyyyyyyyyy tatlandırıcı + sirkeyi kim dedi yaaaa sirke fermente olan içeriğinde bakteri olan bir madde tatlandırıcı ise kimyasal birlikte nasıl bir etki oluşturur ben bilemiyorum bilmekte istemiyorum ılık su + sirke yap ama tatlandırıcı ekleme güzelim...

onun mantığı sirke + ılık su + bal dır... burda balın yeri sirke yüzünden aç karnına midene vereceğin hasardan bal ile korunmaktır... ama tatlandırıcı nın hiç bir rolü yokki...

boşver tatmin olmayı bir kez bile çıksan yeter devam et gerisi gelir onca gün durmuşsun biraz zaman alacaktır açılması... dün sebze tüketimini iyi yaptın mı bari?

Dusun artik nasi zordayim ne deseler yapiyorum ( tadi gercekten berbatti )

Dun sp gunuydu. Bugun ps gunu aksinede sokaklardayim. Sabah kivi yedim. Biraz lorla bol salatalik domates yedim. Ara yapamicam gibi oglende disarda anca salata yerim. Ikinci araya evde olurum herhalde. Havuc falan yerim. Aksamda kiymali kapuska yapicam. Yeterlimidir kii

teşekkür ederim....

benim için mucize oldu dukan inşallah sizede hem bunu yansıtabilirim hemde sizde yaşarsınız...

vallahi yansıtıyorsun arkadaşım:)

bu arada ben kilo bildirimi yapmıyorum ama dukana son gaz devam,kilomda değişiklik olmadığı için yazmıyo :)rum hem sizlerin hem benim moralim bozulmasın demii ya :)))

Yakin tarihte yok hmilelik fln ztn bekarim dha bn simdi hayatım boyunca devam ettirmek istedgim icin 52 54 ideal seklinde düşünüyorum tabi bakalim verebilcekmiyiz oda var zaman gostercek

Merak ettim kac kilo verdin kac kiloda duraksama oldu ac acaba suan kac kilosun?

canım ben dukanla 17 kilo verdim.güçlendirmeye geçtim ve 1 ay güç yaptıktan sonra karın germe amlytı oldum.amlyt sonrası afedersin öküz gibi yiyince kilo aldım :) e tabi ödemlerde vardı.şimdi amlyt olmadan evvelki kiloma düşmek için seyirden devam ediyorum :)

yeterli aslında umarım etki eder...

vallahi yansıtıyorsun arkadaşım:)

bu arada ben kilo bildirimi yapmıyorum ama dukana son gaz devam,kilomda değişiklik olmadığı için yazmıyo :)rum hem sizlerin hem benim moralim bozulmasın demii ya :)))

bari menülerini paylaş duraklama nerden geliyor belki beraber buluruz...

neden bozulsun ben burdaki bir arkadaşım 3 ay duraklama yaşadım demesiyle sabrettim...

Umarim basirili olursun gecmis olsun sağlıklı kilo vermeler

iş yerinde bir hibiskus çayı yapıyorum hatta miktarını 2 kat kullanıyorum 2. bardağımı zor aldım personel bitirmiş yawww hepsi tığ gibi olacak sayemde ne çok sevdiler tadını birde şekerle doldurmasalar bardaklarını iyi olacak

Hahahhaha su hibiskusu bi ben sevemedin desene ama inatla sotledigin formulu ( hibiskus +yesilcay+ kusburnu+ cubuk tarcin) hergun yapiyorum sevimsiz derecede kipkirmizi oluyo sulandirip sulandirip iciyorum 5 gundur hic aksatmadim alisicaz herhaldr zamanla birbirimize zira suanda seviyesiz bir birlikteligimiz var kendileriyle

:))))) alışmak çok mühim değilde tartıda eksiler görmeye başlarsan benim gibi ayrılamazsınız zaten... aynı o karışımdan yapıyorum burda da koca bir çaydanlık dem olarak kullanıyoruz hemde yinede 2. bardağı zor aldım burdakiler alıştı... içine şeker dolduruyorlar pek bir hoşlarına gidiyor :))) 5 gün hiç aksatmadığına göre bu hafta 2 kiloya yakın eksi görmemiz lazım senden...

kabızlık sorunu yeni yeni başladıı ben de protein de çok yemiyoduk sebze diye annem hep sebze yaptı :26: daha dikkat ederim bundan sonra inşallah

kızlar çokk pişmanm çok kötü kaçamak yaptım küçük bi yulaf kepekği ekmeğine sarelle sürdüm yedim ama minicikti bi anda oldu gözüm döndü resmen zaten 3-4 gündür 61-62 arası gidip geliyodum duraklama yaşar mıyım sizce etkileri kötü olur mu moralimm çokkk bozukk acill cevapp verinnn lütfenn :18: :18:

Inan sozumu tuttum persembeden beri hic tartilmadim. Sabirla persembeyi bekliyorum. Ama 2 kilo benim icin cok buyuk bi idda acikcasi ben 1e raziyim. Sanki hic vermemisim gibi geliyo :/ ama icim cok musterih cunku tek kirinti dahi kacamak yapmadim. Sinirli yiyeceklerden 21 gunde sadece bi kasik misir nisastasi haric hicbisey kullanmadim. En az q.5 lt suyumu ictim kepegimi yedim sporumu aksatmadim. Kolay kilo veremedigimi biliyorum ama elimden gelenide yapiyorum .. ama 2 cok zor ben omrumde ayda 2 kilo verdimi hatirlamiyorum . Ama pes etmek yok :) kabizligida cozdummu hersey guzel olacak :) yaza cok dugun var gelsin abiyeler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…