yulaf kepeğim ekmekte vardıyeşil çay hariç hepsi tamam kapuska güzel oluyoo normal yemek gibi
iş yerinde bir hibiskus çayı yapıyorum hatta miktarını 2 kat kullanıyorum 2. bardağımı zor aldım personel bitirmiş yawww hepsi tığ gibi olacak sayemde ne çok sevdiler tadınıbirde şekerle doldurmasalar bardaklarını iyi olacak
Merak ettim hibiskus çayını uzun zamandr faydasını görüryorsunuz galiba bende kullanmk isterim nerden alıyorsunuz günde ne kadar içiyrsnz?
Canim aktardan alabilirsin.
sağl canm nasıl yapıyorsunuz miktarını falan günde kaç bardak tüketyrsn?
kızlar çokk pişmanm çok kötü kaçamak yaptım küçük bi yulaf kepekği ekmeğine sarelle sürdüm yedim ama minicikti bi anda oldu gözüm döndü resmen zaten 3-4 gündür 61-62 arası gidip geliyodum duraklama yaşar mıyım sizce etkileri kötü olur mu moralimm çokkk bozukk acill cevapp verinnn lütfenn :18: :18:
Inan sozumu tuttum persembeden beri hic tartilmadim. Sabirla persembeyi bekliyorum. Ama 2 kilo benim icin cok buyuk bi idda acikcasi ben 1e raziyim. Sanki hic vermemisim gibi geliyo :/ ama icim cok musterih cunku tek kirinti dahi kacamak yapmadim. Sinirli yiyeceklerden 21 gunde sadece bi kasik misir nisastasi haric hicbisey kullanmadim. En az q.5 lt suyumu ictim kepegimi yedim sporumu aksatmadim. Kolay kilo veremedigimi biliyorum ama elimden gelenide yapiyorum .. ama 2 cok zorben omrumde ayda 2 kilo verdimi hatirlamiyorum . Ama pes etmek yok :) kabizligida cozdummu hersey guzel olacak :) yaza cok dugun var gelsin abiyeler :)))
Valla bu aksam yedim kiymali kapuskami. Bi gr yag olmamasina ragmen enfess olmustu :))))
Merak ettim hibiskus çayını uzun zamandr faydasını görüryorsunuz galiba bende kullanmk isterim nerden alıyorsunuz günde ne kadar içiyrsnz?
Selam, bu gün atakta 7.günüm bitti :) bende artık sebze yiyebileceğim 😋 4 gündür tartıya çıkmadım regl oldum moralim bozulsun istemedim. Perşembeyi bekliyorum umarım yüzüm 😆
Haftada 2 kg kolay birşey dukan için yanlız ne zaman beklenir aynı dediğin gibi kaçamak olmaz tartı duraklar bir hafta bir bakarsın 2 kg birden gitmiş... Sporu düzene oturttugunda anlarsın kilo ilk başlarda artı sonra sabit sonra da inişe geçer az sabır lazım... Günlük su 5 lt biraz fazla tabi normal tüketimin mi bu dukan için mi artırdın bilmiyorum...
Valla canım çekti Allah tan evde lahana var :) bugün normal de sebze gunumdu yemek yapmaya üşendim aldım ton baliklarimi geldim işe yarın yaparım artık.
Günaydın kızlarrrr çizelgemi değiştirdim hedefimi küçülttüm ilk önce 65 olayım sonra 55-57 neyse o oluruz
offff regl olamadım içimde bi şişkinlik diyetten sıkıldım napıcam ben yaaahaydi yeşilçay saatii
.......
Hiiiiiii klavye azizligi tamamen :))) 1.5 yazmaya calismisim 1'i gumburtuye gitmis :))))
Sabir evet haklisin. Bende sabrediyorum. Persembe gunu ps ertesi olacagi icin ben yrn sabahta bi tartilicam. Icimden bi ses hic kilo vermedimi soyluyo ama pes etmicemmmm elbettt gideceklerrr
(Bu arada ben siteyi cepten takip ediyorum, imla hatalarimi mazur gorun :)))
Günaydın kızlarrrr çizelgemi değiştirdim hedefimi küçülttüm ilk önce 65 olayım sonra 55-57 neyse o oluruz
offff regl olamadım içimde bi şişkinlik diyetten sıkıldım napıcam ben yaaahaydi yeşilçay saatii
.......
Ben 5 aydir regl olmadim ve kritik bi kabizlik var şişkinligi sen gel de bende gorhaline sukret
Disardayim simdi kahve molasi verdim yesilcaydan ozur diliyorum :/
Diyetten sıkılmak degilde ogle yemekleri hergun kabus oluyo benim icin. Ne yicem bugun simdi disarda diye dusunmekten filozof oldum :/
Günaydın kızlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?