Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merak ettim hibiskus çayını uzun zamandr faydasını görüryorsunuz galiba bende kullanmk isterim nerden alıyorsunuz günde ne kadar içiyrsnz?

Selam, bu gün atakta 7.günüm bitti :) bende artık sebze yiyebileceğim 😋 4 gündür tartıya çıkmadım regl oldum moralim bozulsun istemedim. Perşembeyi bekliyorum umarım yüzüm 😆

sağl canm nasıl yapıyorsunuz miktarını falan günde kaç bardak tüketyrsn?

Tatlim bizim bahsettigimiz karisim hibiskus+ yesilcay+cubuk tarci+kusburnundan olusuyor. sabahlari bi bardak kaynamis suyun icine buyukcene bi tutam hibiskus yine buyuk bi tutam yesilcay 1 tane cubuk tarcin 2-3 tanede kusburnu atip 3-4 dk kaynatiyosun. Biz bunu dem olarak kullaniyoruz. Gun icinde bardaga biraz koyup ustune sicak su ekleyip iciyoruz. Kaca bolecegin sana kalmis artik :)

Emin ol vereceğimiz hiç bir cevap içini rahatlatmaz sadece bu 2-3 gün her gün tartil sabah aç karnına duraklama yada artış olup olmadığını takip et ona göre önlem alacak şeyler buluruz...

Haftada 2 kg kolay birşey dukan için yanlız ne zaman beklenir aynı dediğin gibi kaçamak olmaz tartı duraklar bir hafta bir bakarsın 2 kg birden gitmiş... Sporu düzene oturttugunda anlarsın kilo ilk başlarda artı sonra sabit sonra da inişe geçer az sabır lazım... Günlük su 5 lt biraz fazla tabi normal tüketimin mi bu dukan için mi artırdın bilmiyorum...

Valla bu aksam yedim kiymali kapuskami. Bi gr yag olmamasina ragmen enfess olmustu :))))

Valla canım çekti Allah tan evde lahana var :) bugün normal de sebze gunumdu yemek yapmaya üşendim aldım ton baliklarimi geldim işe yarın yaparım artık sebzeyi...

Merak ettim hibiskus çayını uzun zamandr faydasını görüryorsunuz galiba bende kullanmk isterim nerden alıyorsunuz günde ne kadar içiyrsnz?

Mimarka anlatmış zaten aktardan yada internet ten sipariş edebilirsin... Ben faydasını çok gördüm ilk başladığım zaman da iyi hastaydim... Gribime de iyi geldi kacamaksiz gönderdim o H3N2 midir Nedir onu :)))

Selam, bu gün atakta 7.günüm bitti :) bende artık sebze yiyebileceğim 😋 4 gündür tartıya çıkmadım regl oldum moralim bozulsun istemedim. Perşembeyi bekliyorum umarım yüzüm 😆

Gözün aydın güzelim regl olduysan moralini bozma tabiki eski beslenme şeklinde etkili ama regl de tartida çok eksi yaşatmıyor...

Hiiiiiii klavye azizligi tamamen :))) 1.5 yazmaya calismisim 1'i gumburtuye gitmis :))))
Sabir evet haklisin. Bende sabrediyorum. Persembe gunu ps ertesi olacagi icin ben yrn sabahta bi tartilicam. Icimden bi ses hic kilo vermedimi soyluyo ama pes etmicemmmm elbettt gideceklerrr
(Bu arada ben siteyi cepten takip ediyorum, imla hatalarimi mazur gorun :)))

Günaydın kızlarrrr çizelgemi değiştirdim hedefimi küçülttüm ilk önce 65 olayım sonra 55-57 neyse o oluruz
offff regl olamadım içimde bi şişkinlik diyetten sıkıldım napıcam ben yaaa haydi yeşilçay saatii

.......

Ben 5 aydir regl olmadim ve kritik bi kabizlik var şişkinligi sen gel de bende gor haline sukret
Disardayim simdi kahve molasi verdim yesilcaydan ozur diliyorum :/
Diyetten sıkılmak degilde ogle yemekleri hergun kabus oluyo benim icin. Ne yicem bugun simdi disarda diye dusunmekten filozof oldum :/

gidecekler hepsi birer birer terk edecekler seni :)))

5 lt fazlaydı 1,5 lt iyi...

bence vermişsindir...

canım diyetine çeşitlilik katmaya çalış dana ciğer al mesela, tavuk ciğer... dana kıymayı baharatlar ve yulaf kepeğiyle karıştırıp minik top köfteler yapıp mikrodalgada 10 dk pişir sonra et suyuna yoğurt koy yumurtayla terbiye filanda yapabilirsin. içine köfteleri at yoğurtlu aydın köftenin çakması oluyor... eğer salçalı ekşili bir suya atarsanda köfteleri ekşili ufak köfte kıvamında oluyor... diyetten sıkılma çeşit kat... geçen ben et yememe rağmen aynı şeyleri yiyorum diye eşim sıkılmış pekin ördeği aldı. onu pişirdim farklı farklı ama pek değişiklik hissi vermedi yukarda yazdığım tarifler kadar

ben düzenli olmazdım zaten ama ilaçlarla filan baya bir düzeni yakalamıştık. yanlız diyete başladım 2 ay olmadım hemen doktora gidip ilaç aldım... 2 ay olmadım ve şişkinlik çok kötüydü tartı oynamıyordu... eğer regl olamıyorsan güzelim 5 ay uzun bir süre ve diyette dengeni bozabiliyor doktora gidip adet söktürücü bir ilaç al...

ben dışardayken en favori yemeğim peçete arası döner... her yerde buluyorum kolay beklemiyorsun çok ucuz daha ne olsun...

Günaydın kızlar:))

günaydın canım...

eeee kızlar hiç menülerini yazan yok yazın değişik değişik birşeylerde bizde yapalım... bende değişik birşey yok ama yazayım yinede :)

sabah: peynir + haşlanmış yumurta

ara: hibiskus çayı

öğle: tavuk but + yoğurt

ara: sütlü kahve shazili nin sütlü kahvesi var şekersiz sütlü kahve olan içine yağsız süt tozu koymuşlar şekerde yok benim favorim...

akşam: levrek buğulama

ara: poğaça + yeşil çay

ara: kakaolu puding

dün üşendim valla hemde atv de dizim vardı :) yürüyemedim dün sporda eksiğim var...

Herkese merhaba!
Ben 2012 yılında dukanla 83 kilodan 62 kiloya düştüm. Bu 21 kilonun ilk 17-18 kilosunu ilk 3 ayda verdim, sonra da yağsız ve light ürünleri bıraktım ve kalanını da öyle verdim.
Daha sonra sıkıntılı günler geçirdiğimizden güçlendirme yapamadım. 6-7 ay kilo almadım 64-62 arası gittim geldim. almıyorum nasılsa diye tatlıla0r, pastalar, pideler ,börekler ye ye 72 ye çiktım ve hamile kaldım. hamilelik nedeniyle sigarayı bıraktım yedim yedim ve bir de düşük iğneleri, ilaçlar 88 kilo oldum.bebek 3,5 aylık düştü ve 84,6 kilo yanıma kar kaldı.

20/01/2014 tarihinde dukana başladım ve buraya geri döndüm. sizin verdiğiniz kiloları gördükçe eski günler aklıma geldi. nasıl güzel bir duyguydu. Çok pişmanım aslında vaktinde önlemini almadım diye. Gerçekten ikinci diyette o kadar hızlı kilo veremiyorsun.adam o nedenle hayatınız boyunca iki kez yapabilirsiniz diyor belki de.
22 gün oldu diyete başladım 5 kilo verdim. 79,5 oldum. Yavaş veriyorum çünkü hala light ürün kullanmıyorum bir de vücut almışmış dukan direniyor.
daha çok yolum var.
Burda olmak gerçekten insanı çok motive ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…