Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayy cnm çok olmuş ya bende pko var normalde de düzgün regl olamıyorum zaten ama 10 kilo gidince geçen ay olmuştum
bu ay ne olcak bakalım sana tavsiyem tarlusal al adet söktürücü.

canım ya çok teşekkür ederim sende olmasan bu sayfa ne olurdu tahmin bile etmek istemiyorum her zaman tam desteksin
Maşallah böyle devam et ilkbaşlarda ne güzel egzersiz yapardım evde yürüyüş yapardım şimdi onlarıda yapamıyorum
bir üşengeçlik başladı :44: bu akşamdan itibaren spora da tekrar başlıyorum hadi bakalım hayırlısı...

hoşgeldin tatlım dukan bize sihirli bir değnek değdiriyor ama bu sadece buz dağının görünen kısmı... bende şu an 21 kg verdim. 26 sında tüp bebek tedavim başlayacağından güçlendirmeye geçeceğim haftaya burdan ayrılmamayı düşünüyorum insan nefsi çok kötü birşey... benim insülin direncim vardı. aç kalınca elim ayağım titrer o an gözüm yediğimi görmez sadece yerdim... ve karabasan gibi hiç kilo veremeyeceğimi düşünürdüm. etrafımdakilerinde gazıyla azıcık der yerdim şöyle der yer yerdim böyle der yerdim hep bir mazeretim mantıklı bir açıklamam olurdu ama bu diyetle şu farkı anladım yediğimde bulduğum mazeretler beni kandırmıyormuş şu an her geri çevirdiğimde tartıda bunun mükafatını almak iyi ki yememişim demenin hazzı daha büyükmüş... güçlendirmeye geçince göreceğim ipin ucu kaçacakmı ne yaşayacağım şimdi peşin konuşamam ama o sihirli değneğin tek özelliği o değneği elinden hiç bırakmamak geri dönmen iyi olmuş burda birbirimizle motive olmamız çok iyi geliyor...

tatlım bak bende zorlanıyorum spor yapmaya dün mesela yapmadım dizi günümdü :) ama diğer günler zorlamam gerektiğinde açıyorum hareketli bir müzik zorlana zorlana bir şekilde gidiyor :)

canım bende ilk günlerimde bu sayfa sayesinde motive oldum... okuldan kalma bir alışkanlık ben mesela birşey bilmiyorsam birilerine yamanırdım çalıştırsınlar diye biliyorsam da köşeme çekilmez ben birilerini çalıştırırdım... başarı anca böyle geliyor...

Suan besiktastayim sahilde beltaşa oturdum. Tavuk bonfile vardi bana en uygun. Gogus izgarada yapilmis. Onu soyledim mecbur. Kocaaa bir tabak salatalar pilavlar patatesler. Adama yanina hicbisey koyma sadece izgarasi dedim. Birazsonra kucuck bi tavuga 22 lira odicem icime oturup doyucam

Tatlim bende adet duzensizligi icin yasmin kullaniyodum doktor vermisti ama 6 ay kullanip biraktim cok istahimi arttirdi bide hapi biraktigim an yine olmuyorum. Omur boyu hapmi icicem. Acaba gidip eczaneden bi sokturucumu alsam bilemiyorum. Doktora gitsemde onu veriyo. Cok gittim doktorlara. 5 ayi devirmek uzereyim

umarım kısa sürede olur bebek. ben de aynı yoldayım.

ayy cnm çok olmuş ya bende pko var normalde de düzgün regl olamıyorum zaten ama 10 kilo gidince geçen ay olmuştum
bu ay ne olcak bakalım sana tavsiyem tarlusal al adet söktürücü.

Bebegim tarlusali bikac kez denedim bende ise yaramuyi. Bende kist pko falan yok. Ostrojenim dusuk fsh im yuksek. Doktorlar cok korkuttu beni erken menapoz baslangici diye. Ama sadece korkutuyolar icraat yok. Bi tedavisi yok. Evli degilim. Yapacak hicbisey yok deyip isin icinden cikiyolar git kilo ver diyolar. Napicam bilmiyorum. Bide kilo verelim bakalim ozaman ne olacak. Tarlusal hafif guzel bi ilac ama gel gorku etki etmiyo iste bende

bak işte onun için dedim döner ucuz diye... en azından onlar gramlı ben 150 gr sp gününde 100 gr ps gününde süper menü :) hatta ve hatta mc donalds olmuyor da burgerin ızgara tavuk salata menüsü çok uygun bize aklında bulunsun...

benimde düzensizdi kendi haline bıraktık 2 sene 5 ayda 1 oldum... abimde doktor olmaz böyle ilaç kullanacaksın dedi... mesela geçen tüp bebek merkezine gittim artık onlar prof. olmuşlar bu konuda bende pko yok miyom yok o yok bu yok adı yumurtalık tembelliği konmuş... adam diyor ömrün boyunca çekersin yok bunun tedavisi her zaman ilaçta kullanamazsın en fazla 9 ay kullanabilirsin dedi. 9 ay kullanıcaksın 3 ay bırakıcaksın 3 aydan sonra yine düzensizleşir bu böyle gidecek menapoza kadar dedi... tedavi etmeyip ilaç hiç kullanmasaydın biz gebelik için çok uğraşırdık dedi... ayrıca onunda önerisi yasmin diane gibi ilaçlar değilde cyclo proginova gibi ilaçlar... hem hormon seviyene yardımcı hemde kilo aldırmıyor öyle çok... ben memnunum hatta bekarken de yurtdışından bir hoca ya götürdülerdi ilk bu ilacı o vermişti... demekki bekarken de kullanılıyormuş... sonra salladılar beni diane 35 yasmin falan filan şimdi yine buna döndük... baya da bir süre düzene sokuyor ama son doktorumun dediği gibi bir süre geçince yine problem aynı bana da kilo ver diyorlardı verdik bakalım bu seferde o ilaca devam et dedi herhalde yumurtalarımı daha zinde tutmak istiyor... ne tembellikmiş arkadaş

Ps gunlerinde sorun yasamiyorum en azindan tavuklu salata falan yiyorum ama salata yiyemediim zaman sikinti oluyo iste. Oyle doner bulabilecegim yerlerde pek olmuyo. Daha cok belediye ortamindayim beraber yemege cikiyoruz falan rrstorantlara gidiliyo iste salata olmayinca baya zorlaniyorum anlayacagin.

Cyclo yu bende bi ara kullanmistim oda cok fena istah acmisti yemek yiip sofradan ac kalkiyodum ve cok kilo almistim. Bunyeden bunyeye degisebilir tabi. Daha hafif dozajlarda ise yarar biseyi bi bulabilsem zaten

hadi ya Allah yardımcın olsun cnm :44:

haklısın cnm doğru söze ne denir :)

...

merhabalar,

ben bir aydir bu diyeti yapiyorum ve bu sayfadan da oldukca faydalaniyorum. Su ana kadar 5 kilo gitti, kaldi geriye 9 kilo (78 idim ve 64 olmak isitiyorum). Simdiye kadar fena gitmedi zannimca ama yavas yavas bikkinlik gözlemliyorum kendimde. Biraz önce yazilanlari okurken bir arkadas diyetinize cesitlilik katin demis. Ben de bugün ilk defa tatli birsey yapayim dedim demesine de mutfakla ben pek iyi anlasamayan ara ara uzun süre ayri yasayan bir ciftiz o yüzden aklima basit, benim bile yapabilecegim bir kek tarifi gelmedi.

Sizin bir fikriniz var mi arkadaslar? simdiden tesekkür ederim

Gurmenet siparisim gelmiss. Hicbiyerdr bulamadigim yulaf kepegi karisimima kavusuyorum :)) bide sut tozu aldim pinarin. Ama ustunde light falan yazmiyo. Kac yer dolastim baska yok. Aldim bende. Yanlismi yaptim bilemiyorum. O kotu ekmeklerden biktim adam gibi bi ekmek yapmak istiyorum bu aksam kendime :/

Bideeee takita form tat 60 aldim tatlandirici olarak uygunmudurr. Ne kadar kullanabilirim. Zaten haftada bikere anca yerim tatli bisey ben ama yinede biliim temkinli oliim

2 yumurtayı 3 yk tatlandirici ile cirp 5 dk üstüne 4 yk yulaf kepegi yada 6yk yulaf kepegi galeta karışımı ekle... Yarım paket kabartma tozu yarım cay bardağı süt silme yk tarçın varsa vanilya ve petibor aroması az karistir ya slikon kalıba yada yağlı kağıt serdigin tepsiye köy 200 derecede 10 dk 150 derecede 40 dk pişir... Bu 2 günlük oluyor...

Süt tozu yeşil paket mi???

Bideeee takita form tat 60 aldim tatlandirici olarak uygunmudurr. Ne kadar kullanabilirim. Zaten haftada bikere anca yerim tatli bisey ben ama yinede biliim temkinli oliim

Olur oda pisebiliyor... Sinirimiz yok tatlandirici da duraklama yaşarsan azaltirsin... Oda lifli şekere eş değer ölçüde kullanılıyor hatırladığım kadarıyla günlük limiti çok yüksek tuketemezsin o kadarını zaten... Ben her gün tatlı birşey yiyorum... Ama zero içerken dikkat ediyorum günlük 1 bardağı gecmiyorum onu içersem tatlı yemiyorum asidin içine daha yüksek miktarda koyuyorlar... Bizim evde tatlilarda kullandığımız ona göre çok az...

Evet sut tozu pinarin yesil pakette.
Ben hic kola icmem yillaaar oldu oyuzden icim rahat :) tatlandiriciyida dediim gibi bi kek yaparim arada diye aldim :) tamam ozaman icim rahat aksam yukarda arkadasa verdigin kekle bi ekmek yapcam :/

Sogan kuru denedin mi bnce dene bnde pko var olmadigim zaman icmistim ise yariyor hemde zarari yok faydasi var zayıf latiyorda tek kotu tarafi tadi cok kotu .ama bn burnumu tikayip iciodum snrada bi surahi su iciodum ole yapabilirsin.

Sogan kuru denedin mi bnce dene bnde pko var olmadigim zaman icmistim ise yariyor hemde zarari yok faydasi var zayıf latiyorda tek kotu tarafi tadi cok kotu .ama bn burnumu tikayip iciodum snrada bi surahi su iciodum ole yapabilirsin.

Evet herkes hep onu oneriyo. Bikeresinde israrlara dayanamayip deniim demistim ama kendimi tuvalette buldum. Midem kaldirmadi zorladim ama olmadi iste keske icebilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…