Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Migrosa baktin mi canim ben tatlandırıcı ve yulaf kepegini oradan aliyorum diyabetetik bölümü var ordan her istedgimi bulabiliyorum.

Evet herkes hep onu oneriyo. Bikeresinde israrlara dayanamayip deniim demistim ama kendimi tuvalette buldum. Midem kaldirmadi zorladim ama olmadi iste keske icebilseydim
Anladim canimdogum kontrol haplarinin sonu yok ben 2 sene kullandim evet regl oldum ama her ay 1 kilo aldim dikkat ettigim halde artik kullanmiyorum 1 senedir cok gecikirsem sogan kuru felan yapıyorum .

Migrosa baktin mi canim ben tatlandırıcı ve yulaf kepegini oradan aliyorum diyabetetik bölümü var ordan her istedgimi bulabiliyorum.

Tatlandiriciyi bende bugun migrostan aldim takita form tat 60 i. Yulaf kpeginde sikinti yok bulabiliyorumda yulaf kepegi galeta karisimini hicbiyerde bulamadim oyuzden ordan siparis verdim. Hazir vermisken petibor aromasida aldim. Bide merakindan öldügüm şu pirince benzeyen seyi. Ay adini unuttum :)(( simdi kendime kek yapma zamani :))((

Anladim canimdogum kontrol haplarinin sonu yok ben 2 sene kullandim evet regl oldum ama her ay 1 kilo aldim dikkat ettigim halde artik kullanmiyorum 1 senedir cok gecikirsem sogan kuru felan yapıyorum .

Bende kullaniyodum biraktim. Evet onla regl oluyorum ama banada cok kilo aldiriyo biraktim birakmasina ama al iste oldu 5 ay. Naparsin

Bn de bgn aldm yulaf kpgi galeta karsimi takita ttlndrci

Resmen oturup aglicam simdi.yarin sabah ps gunu ertesi olur diye bu sabah bi tartiliim artik dedim. Bi gr bile vermemisim grami gramina ayni duruyorum. Ne kacamak yaptim ne bisey yaptim. Suyumu kepegimi sporumu bitki cayimi herseyimi yaptim. Tatli bile bikere yedim simiye kadar okadar muntzam yaptim duraklama desen daha 2. Haftadan ne duraklamasi. Motivasyonum yerlebir. Bukadar ugrasmaya iskenceye kilo veremiyosam daha ilk haftalardan ben birakiyorum gibi isi...

merhaba yumruk olayını denesen iyi olur

Beyaz soğanı dört parcaya bolup uzerine su koyuyorum bi bucuk bardak kadr kaynayinca suzup ilimasini bekliorum bide soguk su aliorum yanina nefessiz tek seferde icip sonra da su iciom hemen ustune .

Ibrahim saracoglunun sitesinde ogle ve aksam yemeginden once ac karnina 2 kere diince dedim ben oglen disardayim nasi yapiim. Sabah aksammi yoksa aksam bide yatmadan oncemi yapsam diye kararsiz kaldim. Olmadi bikere aksamlari icerim. Off nasi icicem bilmiyorum ama sagol gaza getirdin beni aksam yapicam :/

Ogle aksam dayanamazdm bn tek aksam yaptim.:26:

Güzelim kabızlık problemin var 5 aydır regl olmuyorsun metabolizmana da hak ver... bende vermiş olacağını düşünüyordum ama demekki vücudun daha dirençliymiş ben burda kaç kez yazdım birinin 3 ay duraklama yaşadım demesiyle sabrettim... Psikolojini bozuyorsun böyle... Yapma kendine bunu... Bu diyette emeğin boşa gitmesi diye birşey yok kurallara hep uy birazda sabır lazım...

Motivasyon da sart iste. Demiyorum 2 kili verseydim. Ven grama da raziydim en azindan az oluyo ama veriyorum derdim. Cidden sabah beri okadar moralim bozukku sabah oturdum agladim olmicak bu is diye. Ne yapicami sasirdim artik kurallara hep uydum zaten ama gr bile vermezmi bi bunye ya koskocaaa 1 hafta haklisin belki sabir lazim ama ilerleme olmayincada insansin iste dusuyo hemen motivasyonun

Sağlık herseyden önemli ise yarayacagini düşünüyorum

Dogru soyluysosun canim ya dayanmak zor ama icmeye calisicam. Belkidr kilo vermemi engelleyen o. Hm kabizlik hem 5 aydir regl olmamak. Okadar emegim bosa gidiyo. Bugun moralim cok bozuk
Bozma moralini hic emeğinin karsiligini er gec alicaksin sabret sakin birakma sonra pisman olursun ben solim

bari menülerini paylaş duraklama nerden geliyor belki beraber buluruz...

neden bozulsun ben burdaki bir arkadaşım 3 ay duraklama yaşadım demesiyle sabrettim...

ehhehe o 3 aylık duraklama yaşayan varyaaa işte o benim
adımı değiştirdim :)

bu günki menüm: sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yeşil çay
öğlen.haşlanmış tavuk eti yanında 1 tane yeşil biber(tavuğu tek başına yiyemiyorum dukan stoklarım bitmek üzere o yüzden biberi seçtim)
akşam yağsız kırmızı et yanında 100 grm yağsız yoğurt.aralarda kahve yeşil çay ve su ve biraz evvel dukan helva..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…