Motivasyon da sart iste. Demiyorum 2 kili verseydim. Ven grama da raziydim en azindan az oluyo ama veriyorum derdim. Cidden sabah beri okadar moralim bozukku sabah oturdum agladimolmicak bu is diye. Ne yapicami sasirdim artik kurallara hep uydum zaten ama gr bile vermezmi bi bunye ya koskocaaa 1 hafta haklisin belki sabir lazim ama ilerleme olmayincada insansin iste dusuyo hemen motivasyonun
ehhehe o 3 aylık duraklama yaşayan varyaaa işte o benim
adımı değiştirdim :)
bu günki menüm: sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir yeşil çay
öğlen.haşlanmış tavuk eti yanında 1 tane yeşil biber(tavuğu tek başına yiyemiyorum dukan stoklarım bitmek üzere o yüzden biberi seçtim)
akşam yağsız kırmızı et yanında 100 grm yağsız yoğurt.aralarda kahve yeşil çay ve su ve biraz evvel dukan helva..
bugün benimde moral bozukluğum tavan yaptı hemde hiçbir sebep yokken... dışarı çıktım hatta sosyete pazarının yakınında bir yere gittim ve işimi bitirip hemen döndüm eşim bile şaşırdı pazara uğramadan gelmeme içim daralıyor.... kendime bir hibiskus yaptım açılırım inşallah yada gidip uyucam...
bak bazen bünyelerde bizim gibidir aynı bu nedensiz monotonluk durumu onada olabilir sen bir taraftan zorlarsın o bir taraftan direnir... diyet çok katı ve ruhsal hayatımız dengeli değilse tokat gibi vuruyor sanki 1 hafta 1 ay ömür gibi geliyor yelkenleri indiriyoruz... ilk 1 ayımda bende bırakabilirdim yanlız önümde gerçekten kuralına uyarak yapan örnekler vardı... er yada geç emeğinin boşa gitmediği tek diyet... tabi herkesin bünyesi farklı ama genel olarakta bu doğru bir yargı...
tlbtlb sen misin????????????????
kız ben senin sayende sabır taşı oldum ya :) bak ulaştım da sonunda
çok tuzlu yiyorum diye 1-2 haftadır kendimi dizginledim tuzu kestim... 2 gündür deli gibi turşu yiyorum dün sp günümdü 2 kornişon yicem derken tüm tabağı götürdüm bu sabah tartı sabitti gerçi sabit demiyim 73,7 100 g gitmişher gün spora dikkat et bu hafta kesin 1 kg daha gitti diye beklerkene sanırım turşu beni iyi şişirdi bugün de nasılsa sebze günü diye götürdüm turşuları... ben ne zaman tuzu kessem turşuya sarıyorum sanırım vücudumu yenecek bir yol yok her şekilde beni yeniyor
Haklisin cok. Aslinda ruhen de pek saglikli sayilmam. Evdeki sikintilar hastaliklar is sorunlari. Duygusal bosluklar.. biyerden sonra yasamini sorgulamaya basliyorsun .. sorularina cvp bulamayip daha buyuk bir kaosun icinde buluyosun kendini. Bide hemen gardim duser benim herseyde. Cok cabuk pes ederim tamam olmuyo olmicak iste derim. Kendi kendimi gazlamasam ve surdaki konusmalarimiz olmasa ben dun bu diyeti birakmis suanda bi buyuk pizzayla jubile yapiyor olurdum. Yapmadim.. hatta sporumu arttirdim. Suyumu arttirdim.. sinirsiz urunlerimi de sinirlandirdim. Az olsu ama olsun, almaktan iyidir yeterki ver de az ver dedim. Butun gun kendi kendime meditasyon yaptim. Gece yatarken kabizlik ilaci ictim. Sabah tuvalete ciktim. Tartildim 1 kilo gitmisti. Gr gitsin.. ama gitsin.. pes etmicem... soz veriyorum...
evet canım benim :))
bende tuzlu şeyleri çok severim arkadaşım.diyetten önce limonu tuza banıp banıp yiyodum düşün :)
şimdi çok dikkat ediyorum duraklamalar beni çok yıprattı bir an evvel kırmak istiyorum :)
bu haftada kilo veremssem yumruğa geçecem valla
yenecez yenecezzzz başka yolu yokkkk
çok dizi hayranlığım yoktur ama muhteşem yüzyılda bir bölümde şehzade mustafa babası sultan süleymana bir daha olmayacak diye birşeylerin sözünü veriyor orda fondaki ses ne zaman bir şeyi kesin konuşsanız şeytan sizi sözünüzden çevirmek için elinden geleni yapar diyor... bu çok doğru ve benim yapımda da geçerli dukana başladım kilo verdim falan filan ama hiç bir zaman size söz şöyle yapacağım demedim halada demiyorum kendime güvenim olmadığından değilde nefsime oyun zevki yaşatmamak için... sende sakın söz verme gittiği yere kadar de gücümün yettiği kadar de ne bileyim birşeyler de ama kesin konuşma bu kesinliği vücuduna da yansıtmışsın ki bak her niyetlendiğin şeyde kötü bir işarette yelkenleri indirmişsin... ben kendi adıma konuşayım ben böyleydim... meditasyon ve telkinin mucizeler yarattığını düşünüyorum burda hiç tanımadığın insanlardan aldığın telkinler bile işe yaramış...
pizzayla jubile fikri de hiç fena değilmiş... gelsin güçlendirme zamanı da jübile değil ödüllendirme yaparsın...
yaaaa ben anlamıyorum duraklayınca herkes kastıkça kasıyor onu sınırla bunu sınırla kız zaten anlattığın kadarıyla dışında çıktığın yok diyete motive olman için sınırsız tüm besinleri kullanman lazım sınırlıları da elverdiğince kullanman lazım... hani duraklarsanız kesin filan deniyor çünkü her vücut her metabolizma farklı ne tepki vereceği bilinmiyor kısaca uzaklaşın deniliyor... ama bana kalırsa daha başındasın sorunların belli ve büyük suçlumuz kabızlık derdin iken sıkıştırma kendini...
efsun74 gelmedi ama güçlendirmeye mi geçti acaba??? neyse ben listemizi yayınlıyorum... kilo verenleri tebrik ediyorum... yaramass ı ayrıca tebrik ediyorum geçen haftadan sonra eksiye geçtin... mimarka bak o kadar uğraştın bu hafta senle yaramass liderliği paylaştınızNazar
Eki Görüntüle 976555 Eki Görüntüle 976557
efsun74 gelmedi ama güçlendirmeye mi geçti acaba??? neyse ben listemizi yayınlıyorum... kilo verenleri tebrik ediyorum... yaramass ı ayrıca tebrik ediyorum geçen haftadan sonra eksiye geçtin... mimarka bak o kadar uğraştın bu hafta senle yaramass liderliği paylaştınızNazar
Eki Görüntüle 976555 Eki Görüntüle 976557
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?