Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar bugün çok mutluyum benide listeye ekleyin 1.61 boyum 71 kg ile başladım şuan 66.5 kiloyum başlayalı 23 gün oldu şimdi daha bi sevdim dukanı umarım böyle gider nazar değmez inş.:))

ben de islensem buna acikcasi bu hafta kacamaklar yaptim arada ama yune de 1.8 kg verdigim icin cok onemsemiyorum belki arada yaparm boyle

Canımcımm çok teşekkür ederim ellerine sağlık bu haftadan sonra düzenli egzersize geçicem artık
birbirimize böyle destek olduğumuz sürece sağlıklı bedenlere kavuşacağız eminim..

ekledim seni de... artık haftaya perşembe yine bildirim yaparsan yayınlarız... hem atak döneminde bitmiş olur yarışırız...

dün çok yoğundum yazamadım, dukana son hız devam ama hala görünürde bir değişiklik yok :2: tartı mı yalan söylüyor diye düşünmeye başladım. gerçi 6 kilo pek bişey farkettirmeyebilir diye de kendimi kandırıyorum. Herkese bol eksili günler

Başlangıç tarihi: 04.02.2014
Başlangıc kilo: 80.8
Kaçıncı gün : 10
Gecen haftaki kilo : 76.8
Güncel kilo:73.9
Hedef kilo : 60
Boy :1,57

ben bugün sanıyordum bildirim gününü. bildirim yapacaktım ama geç kaldım. yine de yazayım artık haftaya yazılırım.
yağ oranlarına dikkat etmiyorum, spor yok bu kadar oluyor sanırım.

Başlangıç tarihi: 20/01/2014
Başlangıc kilo: 84,6
Kaçıncı gün : 25
Gecen haftaki kilo :80,6
Güncel kilo:79,3
Hedef kilo : 64
Boy :1,60

valla dün akşam bizim nişan yıldönümümüzdü o yüzden erken yaptım listeyi...

Kızlar bugün çok mutluyum benide listeye ekleyin 1.61 boyum 71 kg ile başladım şuan 66.5 kiloyum başlayalı 23 gün oldu şimdi daha bi sevdim dukanı umarım böyle gider nazar değmez inş.:))

tebrik ederim tatlım haftaya perş. bildirim yap senide ekliyim listeye...

ben de islensem buna acikcasi bu hafta kacamaklar yaptim arada ama yune de 1.8 kg verdigim icin cok onemsemiyorum belki arada yaparm boyle

valla pes kaçamak ve 1,8 kg fark demekki öncesinde metabolizmaya iyi gaz vermişsin... duraklamalar yaşarsan dikkat et ayrıca kaçamağın cinsi de önemli mesela bende kaçamak yaptım önceki gün 2 kornişon turşu limitim varken 3-5 götürdüm valla eh kaçamak bu olunca etkisi az oluyor hele bir çikolata pasta filan yiyeydim görürdüm artıları...

bildirimimiz perş. günü haftaya eklerim senide... yinede iyi vermişsin...

aslında pek de masum bi kaçamak yapmadım. hemen hemen pasta misali sayılabilir valla gözüm karardı bir ayda duraklasam yicem dedim

hemen hemen 7 kilo vermişsiiin helal valla ama bence bir baktır çünkü ben 6 kilo verdiğimde bir beden düşmüştüm resmen pantolonlarım şu an aşırı bol geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…