efsun74 gelmedi ama güçlendirmeye mi geçti acaba??? neyse ben listemizi yayınlıyorum... kilo verenleri tebrik ediyorum... yaramass ı ayrıca tebrik ediyorum geçen haftadan sonra eksiye geçtin... mimarka bak o kadar uğraştın bu hafta senle yaramass liderliği paylaştınızNazar
Eki Görüntüle 976555 Eki Görüntüle 976557
efsun74 gelmedi ama güçlendirmeye mi geçti acaba??? neyse ben listemizi yayınlıyorum... kilo verenleri tebrik ediyorum... yaramass ı ayrıca tebrik ediyorum geçen haftadan sonra eksiye geçtin... mimarka bak o kadar uğraştın bu hafta senle yaramass liderliği paylaştınızNazar
ekledim seni de... artık haftaya perşembe yine bildirim yaparsan yayınlarız... hem atak döneminde bitmiş olur yarışırız...
yetisemediiiiiiiiiimbu hafta ben de 1.8 kilo vererek 76 oldum :)
Canım eline sağlık tabloyu hazırlamışsın, yatılı misafirlerim var çok yoğunum
kilo verenleri çok tebrik ediyorum, devamı gelir inşallah
ben tartılmıyorum, 9 marta kadar tartılmayacağım, 9 marttan sonrada güçlendirme ile devam edeceğim inşallah
yatılı misafire rağmen dukan ve sporum iyi gidiyor, gerçi yalnız olmak gibi rahat olmuyor ama Rabbim yardım eder inşallah...
Kızlar bugün çok mutluyum benide listeye ekleyin 1.61 boyum 71 kg ile başladım şuan 66.5 kiloyum başlayalı 23 gün oldu şimdi daha bi sevdim dukanı umarım böyle gider nazar değmez inş.:))
ben de islensem bunaacikcasi bu hafta kacamaklar yaptim arada ama yune de 1.8 kg verdigim icin cok onemsemiyorum belki arada yaparm boyle
canımm bende bildirim yapmıştım(
ben bugün sanıyordum bildirim gününü. bildirim yapacaktım ama geç kaldım. yine de yazayım artık haftaya yazılırım.
yağ oranlarına dikkat etmiyorum, spor yok bu kadar oluyor sanırım.
Başlangıç tarihi: 20/01/2014
Başlangıc kilo: 84,6
Kaçıncı gün : 25
Gecen haftaki kilo :80,6
Güncel kilo:79,3
Hedef kilo : 64
Boy :1,60
Kizlar ne mesudum dukanla gecen ay tanistim ve bugun tam 1 ay oldu 9 kg gitti , kaldi son 2 kilocuk :) darisi basiniza :)
valla pes kaçamak ve 1,8 kg fark demekki öncesinde metabolizmaya iyi gaz vermişsin... duraklamalar yaşarsan dikkat et ayrıca kaçamağın cinsi de önemli mesela bende kaçamak yaptım önceki gün 2 kornişon turşu limitim varken 3-5 götürdüm valla eh kaçamak bu olunca etkisi az oluyor hele bir çikolata pasta filan yiyeydim görürdüm artıları...
ayyy kusura bakma tatlım seni eklememişmiyimdün evdeydim evdeki pcden yaptım bugün işteyim liste yanımda olsaydı işlerdim ama yanımda değil...
dün çok yoğundum yazamadım, dukana son hız devamama hala görünürde bir değişiklik yok :2: tartı mı yalan söylüyor diye düşünmeye başladım. gerçi 6 kilo pek bişey farkettirmeyebilir diye de kendimi kandırıyorum. Herkese bol eksili günler
Başlangıç tarihi: 04.02.2014
Başlangıc kilo: 80.8
Kaçıncı gün : 10
Gecen haftaki kilo : 76.8
Güncel kilo:73.9
Hedef kilo : 60
Boy :1,57
aslında pek de masum bi kaçamak yapmadım.hemen hemen pasta misali sayılabilir valla gözüm karardı bir ayda duraklasam yicem dedim
merhaba
bu liste aylık yarış şeklinde mi düzenleniyor.dün bildirim yapmıştım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?