Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ooo canım benim hala mı dukan diyorsun aml. nasıl geçti şimdi nasılsın??? kilo artışı neden yaşadın ki???

sorma bende turşu yemekten içim dışım yanıyor

canım ben amlyt sonrası acaip bi iştah patlaması yaşadım.hastane yemekleri doyurmadı beni eşim sürekli dışardan takviye yaptı :)

58 le girdim amlyta haftasına 64 kiloyu gösterdi tartı.çok ödem oldu bende onunda etkisi var ama kilo da almışım.amlytımın sanırım 20.gününde tekrar seyirden devam etme kararı aldım.
ne olduğunu anlayamıyorum..kilo veremiyorum yine

bu arada amlyt çok güzel geçti :)
ama bu günlerde biraz canım sıkkın...spor yapayım derken sanırım biraz zorladım kendimi

Son düzenleme:
günaydın güzeller...

güzel bir sebze gününe merhaba dedim... sabah aç karnına kivimi yedim yine kabızlıkla mücadeleye devam... yanlız bu kez çok sert almışım kiviyi benden başka yiyen yok diye bitirmem uzun sürüyordu sertlerinden aldım.... eskiler kala kala yumuşacık olmuşlardı ve yediğimde 1 saat içinde etkisini gösteriyordu bu pek tınlamadı oda sıcaklığında tutup yumuşamalarını bekliycem...

kadro nerelerde mimarka pes etmedin demi??????? diğerleri nerdeler yaa hacar artık yazmıyorsun ne yediğini bana darılmadın değil mi seni listeye eklemeyi unuttum diye???:26:

yeni başlayanlarımız nerdeler hafta sonu malum yoklama alayım diyetimizi hatırlatayım birkaç kez... ve bu sabah yaptığım tarifimi yazayım yarın belki uygularsınız... mesela pazarları eğer sebze gününüz değilse ve sizi pazt salı süprizler beklemiyorsa ben pazarıda sebze günü yapın pazt salı üstüste sp yapın derim... aileyle geçirilen gün sp olunca diyet daha bir kasıyor...

tarifime gelelim...

1 yk su eklediğim teflon tavada 1 ince kıyılmış soğanı kavurdum. üstüne tuz kırmızı biber ve karabiber ekleyip karıştırmadan 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ekledim karıştırıp kavurdum. üstüne ince kıyılmış kırmızı biberi atıp kavurdum. en sona da lor peynirimiz en kuru ve yağsızı daha iyi oluyor attım bunları iyice kavurdum 5 dk... domateslerimi dilimledim tabağın etrafına şekil önemli ortaya da hazırladığım lor kavurmasını... afiyet olsun herkesee ve bana

64 çok değil aslında aml. oldun sonuçta ödemde vardır... biraz rahatla güzelim beynini kasıyorsun belkide ondan da oynamıyordur tartı...

Burdayim burdayip pes etmek yok aynenn devamm :)

Evdr gene sorunlar var babam bizle konusmuyo tartistik gene. Evde soguk ruzgarlar esiyo. Bikacgundut gerginim oyuzden pek ilgilenemedim burayla. Yemeklerimlede ilgilenmiyorum acikcasi. Ozenmiyorum yani. Sp ise hasliyorum tavugu yiyorum. Ps ise salata ekliyorum yumurta falan ne bilim gecistiriyorum. Uyuyorum diyete sonuna kadar ama ozenle suslemiyorum tabagimi. Karnim doyun yeter mantigi. Insanin keyfi yerinde olmayinca hicbisey yapasi gelmiyor iste

kizlarrr bende basladim dukan dietine :) bu gun 6.gunum 76 kilo ole basladim bu sabah tartildim 74,400gr....cok azimliyim insallah yaza zap zayif olucaz.....hedef kilom 59 :)))) ve dukan dietini son uc yilda ucuncu uygulayisim memnunum yaniii....:)ama hamilelikte baya kilo aldim

darılırmıyım canım hiçburalardayımevet ne yediğimi yazmıyorum farkındayım ama bikaç gündür bende mimarka gibi çok özenemiyorum yemeklerime..karnım doysun yetergezmeler çoğalınca öğn atladığım da oluyo mecburen bakalım önümde zaten az zamanım kaldı..bende adet olunca tüp bebeğe başlayacağım için güçlendirmeye geçicem:44:umarım bu sürede iyi bi kilo verebilirim:44:
bugün evdeyim ve temizlik günümbana kolay gelsin

topikçe üstümüzde birşeyler var demekki aynen benimde çok keyfim yok... bende tüp bebeğe az kaldı 11 gün var hala kabızım o yüzden yavaştan güçlendirmeye geçtim... yanlız güçlendirmenin ödül öğünlerini ve ekmek eklemesini biraz geciktirmek istiyorum... kolay gelsin güzelim... bende güçlendirmede sporu sıkı tutarsam biraz daha veririm diye umut ediyorum ama ödül öğünü olan gün kabus gibi geçecek eminim neler yicem tahmin bile etmek istemiyorum

benim bir arkadaşım diyetle beraber zumba dansına gitti. Birlikte başlamıştık ama benden çok önce 84 kg dan 58 e düştü. Çok işe yarıyormuş ve daha hızlı ve düzgün kilo veriyorsun. ben aradım yakınlarda kurs bulamadım.

Canım kolay gelsin, güçlendirmeye geçiyorsun demek, harika ya, benim de az kaldı, güzel olur inşallah, başarılar canım

Benim yatılı misafirlerim var, biraz yoğun geçiyor ama diyet ve spor iyi gidiyor, gerçi yalnızki gibi rahat olmuyor tabii ama yapacak bir şey yok, bol su ve bitki çayı ile takviye ediyorum, Mart'ın 9 una kadar eksi 2-3 kilo olmayı umut ediyorum hayırlısı...

Hanımlar 84.3 ile başladığım diyetimde bu sabah 79.3 gördüm mutluyum ama korkuyorum tekrar geri almaktan. Aklımda soru işaretleri var güçlendirmeden sonra ömür boyu korumaya geçince birtek perşembe günü protein yemekle korunacak mı kilomuz şuan Bile minicik çikolata vs yiyince hemen alıyoruz ömür boyu diyet yapamayız heralde of kafamda deli sorular moralim bozuk ya.kaç gündür birşeyler söyleyin bana eğer 2 katı olacaksam böyle kalayım daha iyi (((

Merhaba hanımlar.
2 yıl önce Dukan diyeti ile 20 kilo vermiştim.Evet tümünü geri aldım ama özel hayatımdaki bazı sıkıntılar,2 yıl 5 dakika bile spor yapmamam ve 2 yıl boyu karbonhidratla beslenmem ve elbette seyirden sonra devam etmemem sebebi ile.Fazlasını değil,2 katını değil,verdiğimi aldım.
Şunu söyleyebilirim ki verdiğini aldırmaya ya da fazlasını aldırmaya en fazla direnen diyet tipi bu oldu yaptığım diyetler içinde.Yani denemiş,20 kilo vermiş ve bırakmış biri olarak söylüyorum.
Diyetin en büyük avantajı verdiğinin 2 katı vermiş gibi gözükmekti bu bir gerçek,benim açımdan en büyük dezavantajı ise saç dökülmesi idi.Tabi bu kez daha bilinçli bir şekilde çinko ve magnezyum tablet ile çinko şampuanı kullanarak adım attım diyete.Spor+diyet+yeşil çay üçgenine uyarak.
95 kilo ile 15 şubatta yani dün başladım.Perşembe de bildirim yapıcam.Teste göre perşembe akşamı atak bitiyor,1+1 devam edicem.Sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler hepimize

Meraba araniza katilabilir miyim 13, gunum ve 5 kilo verdm:)

Nasıl verdin kısaca anlatırmısın ne yedin ne içtin :) benmde 5 kilo vermem gerekiyo ama veremiyorum bişiler ters gidiyo. Yememe dikkat ediyorum yeşil çay içiyorum sporumu yapıyorum ama tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…