Canım kolay gelsin, güçlendirmeye geçiyorsun demek, harika ya, benim de az kaldı, güzel olur inşallah, başarılar canım
Benim yatılı misafirlerim var, biraz yoğun geçiyor ama diyet ve spor iyi gidiyor, gerçi yalnızki gibi rahat olmuyor tabii ama yapacak bir şey yok, bol su ve bitki çayı ile takviye ediyorum, Mart'ın 9 una kadar eksi 2-3 kilo olmayı umut ediyorum hayırlısı...
Meraba araniza katilabilir miyim 13, gunum ve 5 kilo verdm:)
Hanımlar 84.3 ile başladığım diyetimde bu sabah 79.3 gördüm mutluyum ama korkuyorum tekrar geri almaktan. Aklımda soru işaretleri var güçlendirmeden sonra ömür boyu korumaya geçince birtek perşembe günü protein yemekle korunacak mı kilomuz şuan Bile minicik çikolata vs yiyince hemen alıyoruz ömür boyu diyet yapamayız heralde of kafamda deli sorular moralim bozuk ya.kaç gündür birşeyler söyleyin bana eğer 2 katı olacaksam böyle kalayım daha iyi(((
Merhaba hanımlar.
2 yıl önce Dukan diyeti ile 20 kilo vermiştim.Evet tümünü geri aldım ama özel hayatımdaki bazı sıkıntılar,2 yıl 5 dakika bile spor yapmamam ve 2 yıl boyu karbonhidratla beslenmem ve elbette seyirden sonra devam etmemem sebebi ile.Fazlasını değil,2 katını değil,verdiğimi aldım.
Şunu söyleyebilirim ki verdiğini aldırmaya ya da fazlasını aldırmaya en fazla direnen diyet tipi bu oldu yaptığım diyetler içinde.Yani denemiş,20 kilo vermiş ve bırakmış biri olarak söylüyorum.
Diyetin en büyük avantajı verdiğinin 2 katı vermiş gibi gözükmekti bu bir gerçek,benim açımdan en büyük dezavantajı ise saç dökülmesi idi.Tabi bu kez daha bilinçli bir şekilde çinko ve magnezyum tablet ile çinko şampuanı kullanarak adım attım diyete.Spor+diyet+yeşil çay üçgenine uyarak.
95 kilo ile 15 şubatta yani dün başladım.Perşembe de bildirim yapıcam.Teste göre perşembe akşamı atak bitiyor,1+1 devam edicem.Sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler hepimize
Herkese mutlu haftalarrrr :)))) bi pazartesi daha yine buradayiz :) bugun evdeyim oyuzden pazartesi sendromu yasamiyorum :)) birazdan kendime tavuk koftesi yapicam :) ksamda sut receli yapmayi dusunuyorum canim bugunlerde cok tatli istiyor :) belkide sutlac yaparim kim bilir :) herkese bol eksi kilolu haftalar olsun insallah. ( bu arada ne denediysem ne yaptiysam hala benim tembel bagirsaklari calistiramadim inat etti itoglusabah 2 bardak sicak su ictim. Bide sabah aksam karbonatli su iciyorum asidik bunyemi alkaliye cevirmeye bi faydasi olsun diye.
bende kıramıyorum kabız olmamam lazım diye kastım güçlendirmeye geçtim kivi yiyorum dün meyve yedim kefir de içiyorum ama inat etti aynen... acaba çok kafamı takıp heyecan yapıyorum ondan mı oluyor ki dün gezmeye gittik bn termos bardağıma yeşil çayımı attım gittim bu kadar da dikkat etmeme rağmen sanırım psikolojimde var birşeyler
karbonatlı suyu bende içiyorum o iyi geliyor ama
Ayyy heyecan olmazmi yaaa az kaldi bebise :)))
Valla 2 gundur iciyorum karbonatlu suyu. 1 bardaga 1 cay kasigi koyup ama bildigin tuzlu su bi alisamadim tadina midemi kaldiriyo. Biyerde okudum 4 5 bardak icersen ishal yapiyo diye olmadi icicem napiim :) harbi diyetin beni yoran tek noktasi bu kabizlik oldu. Allah yardimcimiz olsun
içelim yeşil çaylarımızı güzelleşelim
ben çok az koyuyorum ya karbonatı bende mi artırsam acaba ben mesela yarım litrelik şişeye yarım çay kaşığı koyuyorum kaşığımda ufaktır
Hic oyle iskence cekme bence. Ben su miktari fazla olunca bu sefer suda icemiyorum. Bi bardak suya bi dolu cay kasigi sabah. Aksam da yine aynisi. Proteyin patlamasi yasiyor bunye. Alkali suya abanmamiz gerekiyor. Hele sen bide tedaviye basliycan bunyen toparlansin bence biraz. Alkali suya abanmak lazim.
işimi kötü diyet emellerime alet ettim... tedarikçi bir firmam vardı aroma için muz aroması numunesi istedimpüfff tam 10 şişe farklı farklı muz aroması örnekleri yollamış yuhh herbiri bir başka kokuyor şu an kokudan başım dönmüş durumdayım sanki 2 kg muzu yedim bitirdim gibiyim amacımın belli olmayacağını bilsem bu kadar yollayacağını da bilseydim çeşit çeşit gönder bari derdim
evet alkali suya abanmak lazım acaba 1 çay kaşığı koyup suyu azaltıp 1 damlada muz aroması mı eklesem
evet bünyem toparlansın diye güçlendirmeye geçtim yoksa seyire daha devam ederdim çok güzel yorumlar alıyorum devam etsin isterdim amakısmet
Bebisten sonra yine gelirsin aramiza nolucakkiiii nasilsa veriyoruz kilolari :)
Muz aromasi fikride pek guzel geldi kulagima :)
Ama kesin suyu azalt bi dikiste ic en rahati oyle oluyo :)
herkese merhaba, bende bu diyete bugün başladım, benide aranıza kabul ederseniz tecrübelerinizden faydalanmak isterim,
boyum 172 ,
kilom 67 ,
hedefim 60.
hayatımda hiç diyet yapamadım teşebbüslerim 2 günde sonlandı, bu diyete sıcak bakmamın sebebi atak evresinde hızlı kilo verdirmesi (ki motivasyon için insan hemen sonuç görmek istiyor) , diğer sebebim de eti çok seviyor olmam. profesyonelce uzun süreli uygulayabileceğimi zannetmiyorum ama gittiği kadar bakalım.
bu arada bir not ekleyim; Fransa'da Sevgili Dukan amcamızı bu diyetle insan sağlığıyla oynadığı gerekçesiyle hapse atmışlar, orda yaşayan akrabalarım var onlar söyledi.
umarım biz sağlığımzdan olmadan istediğimiz kiloya kavuşabiliriz, herkese kolay gelsin...
hehehe yok öyle buraya devamlı gelmek ben yine kalırım güçlendirmede bile olsam... ama tekrar tekrar diyete başlamak istemiyorum zaten 2 kez hakkım var hem yineledikçe kiloyu aynı şekilde veremiyormuşsun
koklaya koklaya doydum 5 aylık muz özlemim bitti nerdeyse
1 muzun 10 çeşit farklı aroması olur mu ??? oluyormuş hepside bir farklı kokuyor tabi ben şeker kokusuna benzer olanını seçtim... ustayla konuşuyoruz bu senenin kokteyl sosları için sana 4 tane seçtim dedim şu kenardaki 1 tane ne diyor o benim pudingim için seçildi dedim
bu arada gurmenetten de hindistan cevizi aromam geldi ama tereyağ aromasıyla çok benzermiş keşke karamel alsaymışımyada diğer siteden alsaymışım
güzelim ben karbonatı öyle az koyuyorum ki bana hiç tuhaf gelmiyor hatta bazen eşim içiyor hiç sesimi çıkarmıyorum karbonatlı diye hiç farketmiyorbu akşam biraz artırayım bari belki kabızlığa çözüm olaaarrr
merhaba kızlar aranıza yenı katıldım benıde alırmısınız:) bende bugun basladım dıyete bakalım ne olacak cok fazla et sevmem ama karın bolgesıne en ıyı bu dıyet bebek ıcın zayıflamam gerek ben yapıcam bozmak yok ben sımdı hep proteın ve su tuketıcem demı
hoşgeldin tatlım... kaç kilosun??? bende bebek isteğiyle bu diyete başladım ay sonu tüp bebek tedavim başlayacak Allah izin verirse... hep protein ve su tüketiminden fazlası var bu diyette kitabı aldın mı yada testi yaptın mı????????
Bnde gurmenetten petibor aromasi almistim heryere onu koyuyorum bayildimmm kendilerine :)) muza da ozenmedim degil hani :)))
Evet evet karbonati abart biraz ben bugun abarttim dun oglen dun aksam bu sabah bu oglen 4 oldu vee tuvalete ciktim az evvelhic bukadar sevinecegim aklima gelmezdi :))))))) aklima geldikce basicam karbonati nasilsa zarari yok bol bol faydasi varmis. Hatta vicut cok asidikse idrarda kopurme bile olabiliyomus bi zaman sonra . Oda vicuttaki asidin gittigi anlamina geliyomus. Aynenn devam :))))
85 kiloyum canim kitabi alamadim henuz testide turkce bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?