Nasıl verdin kısaca anlatırmısın ne yedin ne içtin :) benmde 5 kilo vermem gerekiyo ama veremiyorum bişiler ters gidiyo. Yememe dikkat ediyorum yeşil çay içiyorum sporumu yapıyorum ama tık yok.
testin türkçesini arama orjinal istesinden yapabiliyorsun ama aşağıda bir link vericem ordan takip edersen yaparsın... kitabı da başlamadan edinsen daha iyi olur bende başladıktan sonra aldım 2. haftamda filan ama okuyunca daha bir farklı bakıyorsun diyete...
http://www.dukandiyeti.co/dukan-diyeti-testi/
zaten atakta yiyeceklerin belli ama şu siteden de tekrar bak çünkü proteinden başka gerekliliklerde var...
http://www.dukandiyetitariflerim.com/2012/08/atak-evresi-ozeti.html
TAmam canim benim tesekkur ederim ama basim agriyor ilk gunu diyemi acaba
hoşgeldin güzelim... 7 kg için bu diyete değmez ama sonuçta kilo verme denemelerini bilmiyorum... uzun süre uygulayamam demişsin ama bu diyet 3-5 günlük değil ki.... tabiki karar senin bünye senin ama bunla istediğim kiloya geliyim sonra ipleri salayım diyorsan verdiğinden fazla kilonun geri dönmesi riski var her bünye farklı belkide hiç almazsın ama sonuçta riskli...
Canım kesinlikle saç dökülmesi dukanın sebebiyet verdiği çinko eksikliğinden diye düşünüyorum.Şampuanı da tableti de aynı ad,şimdi burdan yazmak sanırım doğru olmuyor ama eczacıların tümü biliyor.Megnezyumu da suda eriyenlerden içiyorum.Evet tekrar diyetlerde bi direnme oluyor ama bunu bildiğim için bol su,yeşil çay,spor ve diyet dörtlemesi ile başladım.Şimdilik sonuçlar iyi,dilerim hep böyle gider hepimiz için.hoşgeldin tatlım bunu birkez başarıp ta tekrar dukana adım atmak farklı birşey... ama 2. kez yapanlar ilki kadar kolay gitmediğini söylüyorlar o yüzden motivasyonunu kırma sabırla devam et...
bende de hep saç dökülmesi vardı özellikle dukana bağlayamam ama 1 aydır saç dökülmesi yüzünden canım sıkılıyor... çokta şampuan değiştirdim onlarında etkisi olduğunu düşünüyorum ama dukanın vitamin eksikliği yarattığını da önemsememek yanlış olur... şimdi bir şampuana başladım baya etkiledi iyi yönde ama içerden de birşeyler yapmak lazım dedi eczacım.. doktorum da vitamin takviyesi verdi ama extra birşeylerde arıyorum... bu çinko magnezyum tablet nasıldır???
Kızlar merhaba bende dukana ara vermek zorunda kaldım şu an vermem gereken 4 kilom var çokda sıkıldım ne yapmalıyılmLütfen yardım edin
benim ilk 3 günüm feci geçti... Allah kimseye vermesin baş ağrısı bir yana kıvrandım resmen 1 haftadan sonra baş ağrılarım hafifledi... bünyenin çabuk alışıp alışamayacağına bağlı... ben karbonhidrat düşkünü biri olarak benide extra çarpmış olabilir
evet dün itibariyle güçlendirmedeyim... dün şehir dışına gezmeye gittik birde tanıdıklara gittik tabi yemekler mükemmeldi... eşimle anlaştık lahana sarmalarının ben dışını o içini yedi... ilk meyvelerimi de tükettim. birazda korkuyla karışık 1 dilim portakal 4 tane çilek yedim... akşam ise onlara çiğköfte yoğurup saatlerce ben buğulama balığım ve salatamı günlük yağımı salatada yedimçay servislerini söylemiyorum çünkü hala ciğerci kedisi gibi bakmaktayım onlara
neyseki baya gezdik... alanyadaydık dim mağarasına gittik merdiven in in çık sanırım sporuda halletim orda... buna rağmen sabah tartıda 74,2 gördüm biraz sabır lazım inşallah düzene girince ne olacağını göreceğim. ekmeği hala eklememekten yanayım
64 çok değil aslında aml. oldun sonuçta ödemde vardır... biraz rahatla güzelim beynini kasıyorsun belkide ondan da oynamıyordur tartı...
Yatılı misafirlerim var çok yoğunum, dukan ve misafir çok zor oluyor gerçekten, istediğim gibi kurabiyemi kekimi yapamıyorum,
Tek başına olunca çok rahattı, neyse yine de kaçamaksız devam ediyor, spor da tabii, Allah yardım eder inşallah...
seni çok iyi anlıyorum efsun
geçen yaz beni özlemeyen kalmamıştı :) sürekli yatılı misafirim vardı(Allah yokluklarını göstermesin)
en zoru da pişirdiğini tatmaman oluyor,tadı tuzu nasıl bilmeden bir şeyler hazırlamak sinirini bozuyor insanın :)
bu arada kolaygesin..
biliyorum canım ya, uzun süre uygulayamam dememin sebebi, eşimin işi gereği sık sık ve çok fazla davete katılmak durumunda olmam, bu nedenle uzun sürdüremem gibi geldi. kilo verdikten sonra salayım gibi düşünmedim zaten spora da başladım dikkat ederim diye düşünüyorum,
bu arada sen hangi aşamadasın kaç kilo verdin?
Canım kesinlikle saç dökülmesi dukanın sebebiyet verdiği çinko eksikliğinden diye düşünüyorum.Şampuanı da tableti de aynı ad,şimdi burdan yazmak sanırım doğru olmuyor ama eczacıların tümü biliyor.Megnezyumu da suda eriyenlerden içiyorum.Evet tekrar diyetlerde bi direnme oluyor ama bunu bildiğim için bol su,yeşil çay,spor ve diyet dörtlemesi ile başladım.Şimdilik sonuçlar iyi,dilerim hep böyle gider hepimiz için.
Yatılı misafirlerim var çok yoğunum, dukan ve misafir çok zor oluyor gerçekten, istediğim gibi kurabiyemi kekimi yapamıyorum,
Tek başına olunca çok rahattı, neyse yine de kaçamaksız devam ediyor, spor da tabii, Allah yardım eder inşallah...
ben güçlendirmeye geçtim... 21 kg verdim birazda zorunlu olarak geçtim ayın 26 sında tüp bebek tedavisi başlayacak kabız olmamam lazım o yüzden güçlendirmeye geçtim yoksa seyirde güzel kilo veriyordum durdurmak istemezdim... ama güzelim kısa sürelik bakma bu diyete metabolizmanın nasıl çalıştığını bilemem belki alır belki hiç etkilenmez bırakınca ama risk sonuçta dukan çokta zor değil alışınca uydurabiliyorsun birşeyleri
Allah kolaylık versin tatlım misafirlerin de ağır misafirmiş zor olur gerçekten sadece kendi tabağın farklı olunca
ayy ne guzel kılo vermıssın darısı basıma ınsallah:) ne kadar suredır bu dıyetı yapıyorsun
evet canım güçlendirmede de buralarda olhehehe yok öyle buraya devamlı gelmek ben yine kalırım güçlendirmede bile olsam... Ama tekrar tekrar diyete başlamak istemiyorum zaten 2 kez hakkım var hem yineledikçe kiloyu aynı şekilde veremiyormuşsun
Koklaya koklaya doydum 5 aylık muz özlemim bitti nerdeyse
1 muzun 10 çeşit farklı aroması olur mu ??? Oluyormuş hepside bir farklı kokuyor tabi ben şeker kokusuna benzer olanını seçtim... Ustayla konuşuyoruz bu senenin kokteyl sosları için sana 4 tane seçtim dedim şu kenardaki 1 tane ne diyor o benim pudingim için seçildi dedim
Bu arada gurmenetten de hindistan cevizi aromam geldi ama tereyağ aromasıyla çok benzermiş keşke karamel alsaymışımyada diğer siteden alsaymışım
güzelim ben karbonatı öyle az koyuyorum ki bana hiç tuhaf gelmiyor hatta bazen eşim içiyor hiç sesimi çıkarmıyorum karbonatlı diye hiç farketmiyorBu akşam biraz artırayım bari belki kabızlığa çözüm olaaarrr
evet misafirle diyet bir arada çok zor.allah yardım etsin.benimde misafirim var.yatılı değil ama bi akşam biz onlarda bi akşam onlar bizdeyatılı misafirlerim var çok yoğunum, dukan ve misafir çok zor oluyor gerçekten, istediğim gibi kurabiyemi kekimi yapamıyorum,
tek başına olunca çok rahattı, neyse yine de kaçamaksız devam ediyor, spor da tabii, allah yardım eder inşallah...
sağol canım, benim misafirlerim kayınvalidem ve kayınbabam :)
kendine farklı bir şeyler yapıp yemem tuhafıma gidiyor, onlara da güzel yemekler yapmaya çalışıyorum ama herkesin tabağında ki yemekten senin ki farklı olunca bir tuhaf oluyor işte
kayınvalidem sebze yesin pek istemez, geçen bol kıymalı bezelye yapmıştım, bezelye beni tutuyor dedi
bezelye insanı nasıl tutar anlamadım ki :) yani canı ondan yemek istemiyor, zaten 2 günde bir yemek yapıyorum
ne yapacağımı şaşırıyorum bu sefer, zor oluyor anlayacağın, hayırlısıyla atlatırım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?