Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Nasıl verdin kısaca anlatırmısın ne yedin ne içtin :) benmde 5 kilo vermem gerekiyo ama veremiyorum bişiler ters gidiyo. Yememe dikkat ediyorum yeşil çay içiyorum sporumu yapıyorum ama tık yok.

Canim herseyi kitaba uygun yaptm hic kacamak yok yuruyus yapamadm ama ama bsklet cevirdm bi de kilo cok olunca cok veriyosn 88 dm 83 m simdi

TAmam canim benim tesekkur ederim ama basim agriyor ilk gunu diyemi acaba

Kızlar merhaba bende dukana ara vermek zorunda kaldım şu an vermem gereken 4 kilom var çokda sıkıldım ne yapmalıyılm Lütfen yardım edin

TAmam canim benim tesekkur ederim ama basim agriyor ilk gunu diyemi acaba

benim ilk 3 günüm feci geçti... Allah kimseye vermesin baş ağrısı bir yana kıvrandım resmen 1 haftadan sonra baş ağrılarım hafifledi... bünyenin çabuk alışıp alışamayacağına bağlı... ben karbonhidrat düşkünü biri olarak benide extra çarpmış olabilir

biliyorum canım ya, uzun süre uygulayamam dememin sebebi, eşimin işi gereği sık sık ve çok fazla davete katılmak durumunda olmam, bu nedenle uzun sürdüremem gibi geldi. kilo verdikten sonra salayım gibi düşünmedim zaten spora da başladım dikkat ederim diye düşünüyorum,
bu arada sen hangi aşamadasın kaç kilo verdin?

Canım kesinlikle saç dökülmesi dukanın sebebiyet verdiği çinko eksikliğinden diye düşünüyorum.Şampuanı da tableti de aynı ad,şimdi burdan yazmak sanırım doğru olmuyor ama eczacıların tümü biliyor.Megnezyumu da suda eriyenlerden içiyorum.Evet tekrar diyetlerde bi direnme oluyor ama bunu bildiğim için bol su,yeşil çay,spor ve diyet dörtlemesi ile başladım.Şimdilik sonuçlar iyi,dilerim hep böyle gider hepimiz için.

Kızlar merhaba bende dukana ara vermek zorunda kaldım şu an vermem gereken 4 kilom var çokda sıkıldım ne yapmalıyılm Lütfen yardım edin

devam edemeyeceğini düşünüyorsan kaçamak yapacağına güçlnedirmeye geç kilo vermeye devam etmezsen biraz seyirin sebze günleri benzeri yaparsın... 2 gün sp yaparsın...

Bende oyleydim canim ya

Herkese merhaba

Yeni başlayan arkadaşlara başarılar diliyorum, sağlıkla hedeflerinize ulaşırsınız inşallah

Kolay gelsin canım, çok yememişsin, sorun olmaz merak etme, yavaş yavaş düzene girecektir, sabrın için tebrikler, çok uğraştık gerçekten, sabırlı olmamız lazım, yoluna koyacağız inşallah...

Yatılı misafirlerim var çok yoğunum, dukan ve misafir çok zor oluyor gerçekten, istediğim gibi kurabiyemi kekimi yapamıyorum,
Tek başına olunca çok rahattı, neyse yine de kaçamaksız devam ediyor, spor da tabii, Allah yardım eder inşallah...

seni çok iyi anlıyorum efsun
geçen yaz beni özlemeyen kalmamıştı :) sürekli yatılı misafirim vardı(Allah yokluklarını göstermesin)
en zoru da pişirdiğini tatmaman oluyor,tadı tuzu nasıl bilmeden bir şeyler hazırlamak sinirini bozuyor insanın :)
bu arada kolaygesin..

Sağol canım, benim misafirlerim kayınvalidem ve kayınbabam :)

Kendine farklı bir şeyler yapıp yemem tuhafıma gidiyor, onlara da güzel yemekler yapmaya çalışıyorum ama herkesin tabağında ki yemekten senin ki farklı olunca bir tuhaf oluyor işte

Kayınvalidem sebze yesin pek istemez, geçen bol kıymalı bezelye yapmıştım, bezelye beni tutuyor dedi

Bezelye insanı nasıl tutar anlamadım ki :) yani canı ondan yemek istemiyor, zaten 2 günde bir yemek yapıyorum

Ne yapacağımı şaşırıyorum bu sefer, zor oluyor anlayacağın, hayırlısıyla atlatırım inşallah...

ben güçlendirmeye geçtim... 21 kg verdim birazda zorunlu olarak geçtim ayın 26 sında tüp bebek tedavisi başlayacak kabız olmamam lazım o yüzden güçlendirmeye geçtim yoksa seyirde güzel kilo veriyordum durdurmak istemezdim... ama güzelim kısa sürelik bakma bu diyete metabolizmanın nasıl çalıştığını bilemem belki alır belki hiç etkilenmez bırakınca ama risk sonuçta dukan çokta zor değil alışınca uydurabiliyorsun birşeyleri

hımmm bende alayım en yakın zamanda saç dökülmem baya fazla

inşallah hedefine ulaşırsın tatlım...

Allah kolaylık versin tatlım misafirlerin de ağır misafirmiş zor olur gerçekten sadece kendi tabağın farklı olunca

ayy ne guzel kılo vermıssın darısı basıma ınsallah:) ne kadar suredır bu dıyetı yapıyorsun

evet canım güçlendirmede de buralarda olaynı kaderi paylaşıyoruz.aynı dönemde güçlendirmeye geçip tedaviye başlıyoruz.iki yöndende yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim.birbirimize destek oluruz
evet misafirle diyet bir arada çok zor.allah yardım etsin.benimde misafirim var.yatılı değil ama bi akşam biz onlarda bi akşam onlar bizde zor oluyor gerçekten.

ve misafirlerin ağır topmuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…