Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canım güçlendirme bölümüne yazarsan neler yaptığını oradan takip ederim, deneyimler önemli, ihtiyacım olacak...

nickimden de anlaşılacağı üzere, bu foruma katılma sebebim dukan diyetiydi
diyet çok güzel geçti, istediğim kilonun da altına düştüm
Şu anda hayatımda hiç çıkmadığım kilolarla yaşamaya devam ediyorum
motivasyonunuzu kırmak istemem o yüzden size tavsiyem, devam edin çünkü cidden rahat bir diyet
hem vücudunuz rahatlıyor, hem aç kalmıyorsunuz yiyor yiyor ve haftada en az yarım kilo hem de yağlarınızdan veriyorsunuz
benim yapmadığım şey şu oldu, istediğim kiloya ulaştım, güçlendirme hepsini yaptım
tek yapmadığım hayat boyu devam etmek zorunda olduğum her gün yulaf kepeği ve hafta bir gün diyet
şimdi çok fazla yemediğim halde hemen kilo alıyorum

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 31
Gecen haftaki kilo :89.6
Güncel kilo:88.9
Hedef kilo : 75
Boy :1.71

Resmen fakirin tavugu gibiyim gram gram kilo veriyorum sanirim testin sonunda verilen tarihte asla soyledikleri kiloyu veremicem pes etmiyorum tabi ama her hafta boyle sevkim kiriliyo okadar dikkatliyim diyette, herseyim muntazam. Kacamak asla yok. Yinede bukadar gidiyo anca. Neyse bakalim bekleyip sabredip gorucem yapacak cokta fazla biseyim yok

Başlangıç tarihi: 10.01.2014
Başlangıc kilo: 84.5
Kaçıncı gün : 41
Gecen haftaki kilo :76.0
Güncel kilo:74.7
Hedef kilo : 60
Boy :1.70

Ben de sıkılmaya başladım bitmeyecekmiş gibi geliyor geçtiğimiz cumartesi de bir tabak yemeği götürdüm. sanırım o etki etti biraz kilo vermeme

Canım güçlendirme bölümüne yazarsan neler yaptığını oradan takip ederim, deneyimler önemli, ihtiyacım olacak...

yazdım tatlım yazmaya da devam edicem... çünkü sabahları yağlı peynir yerine hakkımı cevizden bademden yada farklı alternatiflerden kullanmak istiyorum...

Başlangıç tarihi: 04.02.2014
Başlangıc kilo: 80.8
Kaçıncı gün : 16
Gecen haftaki kilo : 73.9
Güncel kilo:73.6
Hedef kilo : 60
Boy :1,57

p.tesi 72.6 yı görmüştüm, şimdiye kadar en ufak bir kaçamağım dahi olmadı noldu anlamadım :2: yinede sabırla devam ediyorum :18: bol eksili günler dukancı kızlar

bize birkaç tarif ekleyeyim...

Eklentiler

• $148292_675670185805662_186056500_n.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $1622151_707164129315272_225739459_n.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 55
Başlangıç tarihi: 20/01/2014
Başlangıc kilo: 84.6
Kaçıncı gün : 32
Gecen haftaki kilo :79.5
Güncel kilo:79.1
Hedef kilo : 64
Boy :1.60

pazar günü kaçamak yapmıştım. büyük kaçamak. bütün hafta 79-80 arası dolaştı ama en son bu sabah biraz düştü. bütün haftayı mahvettim kaçamakla.

canım 1 kg dan fazla vermişsin ama sıkılmaman için iyi bir motivasyon sebebi...

tatlım kabızlık sorununu çözebildin mi sen??? ben güçlendirmeye geçtim kilo aldığımı düşünüyordum hatta emin gibiydim tartılmama kararı almıştım dün artık ilaç kullandım duphalac şurup birkaç gün düzenli kullanacağımda... sabah 73 ü gördüm... söylediği tarihi tutturur canım vücudunun direncinin kırılması zaman alıyor...

ekliyim tatlım...

dün bir poğaça yaptım ben beğendim tarifini yazayım eğer yaparsanız...

3 yk karışım 2 yk kepek ve yarım paket kuru maya karıştırılır... içine 1 yumurta 1/4 kalıp beyaz peynir 1/3 demet dereotu 2 tk kırmızı biber ve 4 dolu kaşık yoğurt eklenir karıştırılır... yarım saat ılık bir yerde bekletilir... sonra yağlı kağıt üstüne avuç içi kadar yayılır 180 derecede 10 dk 150 derecede 30 dk pişirilir...

Kabizlik sorunu bi haftadir kotu degil. Ara ara kendim ara ara ilacla toparladim gibi. Ama bu yavas kilo verme mahvedecej beni :) bakiyorum herkese daha 15. Gunleri 7 kili falan vermisler bide bana bak pes rtmek sabredememek diil tabi ama insanin motivasyonu kiriliyo iste boyle yavas olunca

günaydın bayanlar
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 80
Gecen haftaki kilo :58.7
Güncel kilo:58.5
Hedef kilo : 52
Boy :1.64
sadece 200 gr (

Canım bende hep yavaş verdim ama sonçta verdim, ilk ay sadece 7 kilo verdim, onun dışında hep 3 küsürle devam ettim, şu an -21 kiloyum, pes etmek yok, hiç bir şey yapmazsak kiloları üzerine ilave edeceğiz, az da olsa verelim, umudunu kaybetme...

kimi yavaş kimi hızlı verir önemli olan seyirin sonuna bakmak yavaşta ilerlesen hızlıda ilerlesen sonuç aynı...

Eğer vermemiz gereken kilo 15-20 arası ise bu diyette 5 ayı gözden çıkarmak gerekiyor. İlk ay fazla veriyorsun ama sonra yavaşlıyor. O nedenle ilerleyen zamanlarda neden yavaş verıyorum diye karamsarlığa düşmemek gerek. zaten rutin haline geliyor bir süre sonra.
İlk günlerdeki gibi hızlı verelim istiyoruz ama maalesef olmuyor.

demekki her birimizin yapısı ayrı benim ki ise sonraları rayına girdi...tek hızlı sonucum atakta verdiğim 5 kg ama kilom 86 dan 95 2 haftada birden yükselmişti büyük ihtimal o hızlı alışımı hızlı verdim yani sonuç olarak bende gıdım gıdım verdim hibiskus çayına kadar... birde regl olduğumda terazi oynamazdı regl bitiminde 1-2 kg oynardı... karamsarlığı yada aklınızdaki mantıklı mazeretleri bir kenara bırakıp yapılacak bir diyet... ben ilk testimi yaptığımda 93 kilo idim 75 kg olmak için test yapmıştım o zaman dukan amcam bana 71.6 gibi bir kg olmalısın dediydi... sonra o gün başlamadım 2 gün sonra teraziye çıktım 95 idim... hatta ondan da 2 gün sonra başladım ben 95 diye aldım ama artmışta olabilirim hiç çıkmadım teraziye... o şubatın sonunda bitiriyordu bitiremedim ben erken bıraktım ama baştaki benim hedeflediğim kiloya vaktinden önce ulaştım eğer tarihi de tamamlasaydım dediği rakama da ulaşacaktım... sonuca bakmak lazım...

Bende ilk ayim ve sadece 5.2 kg verdim evet yol uzun ama insan oglu sabirsiz iste haddinden fazla yavas veriyorum

Sabrediyorum arkadasim cok sabrediyorun insallah bende hedefime ulasirin sizin gibi tek tamennim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…