demekki her birimizin yapısı ayrı benim ki ise sonraları rayına girdi...tek hızlı sonucum atakta verdiğim 5 kg ama kilom 86 dan 95 2 haftada birden yükselmişti büyük ihtimal o hızlı alışımı hızlı verdim yani sonuç olarak bende gıdım gıdım verdim hibiskus çayına kadar... birde regl olduğumda terazi oynamazdı regl bitiminde 1-2 kg oynardı... karamsarlığı yada aklınızdaki mantıklı mazeretleri bir kenara bırakıp yapılacak bir diyet... ben ilk testimi yaptığımda 93 kilo idim 75 kg olmak için test yapmıştım o zaman dukan amcam bana 71.6 gibi bir kg olmalısın dediydi... sonra o gün başlamadım 2 gün sonra teraziye çıktım 95 idim... hatta ondan da 2 gün sonra başladım ben 95 diye aldım ama artmışta olabilirim hiç çıkmadım teraziye... o şubatın sonunda bitiriyordu bitiremedim ben erken bıraktım ama baştaki benim hedeflediğim kiloya vaktinden önce ulaştım eğer tarihi de tamamlasaydım dediği rakama da ulaşacaktım... sonuca bakmak lazım...
canım 1 kg dan fazla vermişsin ama sıkılmaman için iyi bir motivasyon sebebi...
EVET seni de motive eden bir şey var, bebek. motivasyon çok önemli. Pek bir şey kalmamış senın hedefe . zaten okuduğum kadarıyla devamını da uyguluyorsun. hafataya belki de 71 lerde olursun.
aslında daha fazla vermiştim nedense pzt salı alıyorum deli oldum ama doğru düzgün besleniyorum. 7 hafta sonra biter demiştim böyle uzadıkça moralim bozuluyor daha 14-15 kilom varsınırlı izinli fln da kullanmadım uzunca bir süre.
evet güzelim bunca motivasyonum bunca sabrım karnımın tekrar şişmesi için tabi gıda yerine bir canlıyla doldururum inşallah
ödül öğünü yapmadım nişasta öğünü de... bu hafta sonu annem geliyor pazar günü gelmeden tembihlemeye başladı bıraktın demi diyeti sonra bir zararı dokunur tüp bebek sürecine diye her gün hatta bazen günde 2 defa hatırlatma yapmasına rağmen diyetime sadece meyve sebze ve ekmek ekledim... o gelince eklerim herhaldeama umudum var 2 gündür hibiskus içiyorum ve kabızlık için aldığım şurubu düzenli içeceğim... inşallah 1-2 kg daha veririm... en azından bu gıdaları ilk eklememe rağmen 500 g verdim... yürüyüşümü aksatmıyorum... bugün vaktiyle bir arkadaşıma hediye olarak aldığım sonra görüşemediğimiz için elimde kalan bir kot vardı onu giydim 40 beden ama çok dar bir kalıptı ne yalan söyliyim benide sıkıyor ama çokta rahatsız değilim giydim I LOVE DUKAN
MerhabaAranıza yeni katıldım 9 gündür devam ediyorum Dukan'a ben de. 65'den 62,2'ye düştüm ama baya inişli çıkışlı oldu, grafiği de ekliyorumEki Görüntüle 986607
Moral bozmuyoruz amaSeyirin ilk iki haftası normalmiş kilo alımı 53 kiloya düşebilicem inş.
Bana da destek olursunuz değil mi???
Birde ofis çalışanı olduğum için öğle yemeklerine tavuk çevirme söylemekten usandım, ps günlerinde light ton balığı ve yemekhaneden salata alıp hallediyorum ama sp günleri sıkıntılı azıcıkBana önerebileceğiniz alternatif birşeyler var mı??
Sağol canım, benim misafirlerim kayınvalidem ve kayınbabam :)
Kendine farklı bir şeyler yapıp yemem tuhafıma gidiyor, onlara da güzel yemekler yapmaya çalışıyorum ama herkesin tabağında ki yemekten senin ki farklı olunca bir tuhaf oluyor işte
Kayınvalidem sebze yesin pek istemez, geçen bol kıymalı bezelye yapmıştım, bezelye beni tutuyor dedi
Bezelye insanı nasıl tutar anlamadım ki :) yani canı ondan yemek istemiyor, zaten 2 günde bir yemek yapıyorum
Ne yapacağımı şaşırıyorum bu sefer, zor oluyor anlayacağın, hayırlısıyla atlatırım inşallah...
neden ki?????????
tatlım çizelgeni nerde hazırladın??? türkçe verilerin bende bir ara bir sitede hazırladım ama ing. idi.
seyire geçişte kilo alımı normal ödemde alıyorsun sebzeyle... ben ilk günlerimde krep yapar arasına hindi füme peynir koyup sarar işe getirirdim... şimdi aştım kendimi mini kazanlarımla yemek getirip ısıtıp yiyorum :)))) ben sp lerde de ton balığı yiyordum 2 kutu... işe getirdiğim fix yemeğimde ince fileto kestiğim tavuk göğüslerimi acılı köri eşliğinde yağsız tavada kapağı kapalı kızartmak bunu da sarıp getiriyorum yine... dışarda favorim peçeteye sarılı döner...
peçeteye sarılı döner mi?!yağını almak için mi yapıyosun anlamadım
Çizelge bir iphone uygulaması idukan diye gün gün sp mi ps mi yapıyorsun, hedef ne, ne kadar kilo verdin, ne kadar kaldı filan gösteriyor egzersizlerini de girebiliyorsun çizelgesi filan da var öyle yani
Krep yapıp arasına istediğim malzemeyi koymak iyi fikir ayranla filan on numara giderpizza kıymalı pide filan da yaparım gerçi soğuyunca nasıl olur bilemem de artık bu kiloları alırken düşünücektim
Yürüyüşe ek yine güzel bir aplikasyon buldum egzersiz için bi de ona başlayalım bu akşam yarına lanetli 62'den kurtulutum belki (62 den aşağıyı çoooooook uzun zamandır görmedim de önceki diyet deneyimlerim de dahil)
kızlar selam; 63,7kg ile testi yaptım ve hedef kilom 52 idi. test sonucuna göre olmam gereken ideal kilo 55,1 imiş. 3 gün atak ve 60 seyir verdi. 3 gün atakta 1,1 kg kaybedecekmişim ve 60 günlük seyirde de 7,5 diyor. bu gün atağın ikinci günündeyim ve 62,8 olmuşum. yani 900gr gitmiş bile. ama bazen kafam karışmıyor değil. mesela günde 3 öğün yiyorum ama acaba çok acıkmaya izin vermeden aralarda atıştırmalımıyım? yumurta için sınırsız diyor ama bazı yazılarda sabah 2 yumurta yersem öğlen kek yada krebime yumurta koyamıyorum tarzı şeyler okudum. ben yulaf kepeğimi ekmek yaparak öğlen ve akşam öğünlerine paylaştırıyorum ve bu 3 günlük atakta sabah kahvaltılarımı mutlaka yumurta yağsız peynir ve bitki çayı ile öğlen yemeğimi yağsız yoğurt ve ekmeğim ile akşam yemeklerimide yoğurt tavuk ve kaldıysa ekmeğim ile geçiriyorum. ekmeğime 3 yumurta koyuyorum ve kahvaltıda da 2 yumurta yiyorum . ekmeği bölerek yediğim için gün başına 1 yumurtadan az oluyor. kahvaltıda 2 yumurta yeterli oluyor mudur? yada fazla gelir mi? mesela dün akşam yemeğinden sonra saat 11 gibi inalımaz canım tatlı istedi 2 kaşık yağsız yoğurda 2 tatlı kaşığı tatlandırıcı koyarak yedim ve beni çok iyi teselli ettibu bir kaçamak mı sayılıyor yoksa yenebilir mi? kafamda deli sorular
evet canım yağını almak için peçeteye koymalarını rica ediyorum üstüne de peçete sıkıyorum biraz içinde öyle yiyorum ayran ve turşu ile...
ay dur aratayım htc içinde varmıdır ki uygulama???
et soğuyunca olmuyor ama hindi füme ve peynir güzel gidiyor... aaa bak birde kıymalı bisküvim vardı benim yine ilk günlerde yapardım... 2 yk yulaf kepeği 1 yk yoğurt 1 yumurta baharatlar kabartma tozu yada karbonat istersen lor peyniri iyice karıştır yağlı kağıdın üstüne ince bisküvi gibi koyuyorsun 180 derece 10 dk 150 derece 20 dk bu soğukta yeniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?