Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

EVET seni de motive eden bir şey var, bebek. motivasyon çok önemli. Pek bir şey kalmamış senın hedefe . zaten okuduğum kadarıyla devamını da uyguluyorsun. hafataya belki de 71 lerde olursun.

canım 1 kg dan fazla vermişsin ama sıkılmaman için iyi bir motivasyon sebebi...

aslında daha fazla vermiştim nedense pzt salı alıyorum deli oldum ama doğru düzgün besleniyorum. 7 hafta sonra biter demiştim böyle uzadıkça moralim bozuluyor daha 14-15 kilom var sınırlı izinli fln da kullanmadım uzunca bir süre.

Son düzenleme:
EVET seni de motive eden bir şey var, bebek. motivasyon çok önemli. Pek bir şey kalmamış senın hedefe . zaten okuduğum kadarıyla devamını da uyguluyorsun. hafataya belki de 71 lerde olursun.

evet güzelim bunca motivasyonum bunca sabrım karnımın tekrar şişmesi için tabi gıda yerine bir canlıyla doldururum inşallah

ödül öğünü yapmadım nişasta öğünü de... bu hafta sonu annem geliyor pazar günü gelmeden tembihlemeye başladı bıraktın demi diyeti sonra bir zararı dokunur tüp bebek sürecine diye her gün hatta bazen günde 2 defa hatırlatma yapmasına rağmen diyetime sadece meyve sebze ve ekmek ekledim... o gelince eklerim herhalde ama umudum var 2 gündür hibiskus içiyorum ve kabızlık için aldığım şurubu düzenli içeceğim... inşallah 1-2 kg daha veririm... en azından bu gıdaları ilk eklememe rağmen 500 g verdim... yürüyüşümü aksatmıyorum... bugün vaktiyle bir arkadaşıma hediye olarak aldığım sonra görüşemediğimiz için elimde kalan bir kot vardı onu giydim 40 beden ama çok dar bir kalıptı ne yalan söyliyim benide sıkıyor ama çokta rahatsız değilim giydim I LOVE DUKAN

Biliyor muydunuz?
Insan vücudundaki her 5 kg. fazlalik icin kalbimiz dakikada 1 litre fazla kan pompaliyor. Bu bir saatte 60 litre, 1 günde 1440 litre yapiyor. ( Kaynak: Dünya Saglik Örgütü Yayinlari ) Kalbinizin daha cok calismasi; daha hizli yaslanma sürecine girmesine sebep olmaktadir. Size ve sevdiklerinize saglikli günler dilerim.

pazt salı işin ilk günleri belki stres tetikliyordur direnci....?

normalde dukan testi ne kadar demişti???

valla ne yalan söyliyim ben sınırlı olanları hep yedim günlük tatlımı da yedim... poğaça yada kurabiye hep yaptım... diyeti çeşitlendirmek lazım moralin bozulur tabi belki aynı süreyi yapacağız ama sen daha fazla kastığın için daha az vereceksin... birde menülerimde ben doymama rağmen az tüketiyormuşum face de bir grupta yedikleri menülere bakıyorum ve yazılara daha çok yediğinde stoktan o kadar çok sindirim için enerji alıyorsun diyor... bende biraz protein miktarlarını artırayım dedim 3 gündür inşallah işe yarar...

Merhaba Aranıza yeni katıldım 9 gündür devam ediyorum Dukan'a ben de. 65'den 62,2'ye düştüm ama baya inişli çıkışlı oldu, grafiği de ekliyorum

Moral bozmuyoruz ama Seyirin ilk iki haftası normalmiş kilo alımı 53 kiloya düşebilicem inş.

Bana da destek olursunuz değil mi???

Birde ofis çalışanı olduğum için öğle yemeklerine tavuk çevirme söylemekten usandım, ps günlerinde light ton balığı ve yemekhaneden salata alıp hallediyorum ama sp günleri sıkıntılı azıcık Bana önerebileceğiniz alternatif birşeyler var mı??

OYYYYY inşallah o canlıya hemen kavuşursun:)

tatlım çizelgeni nerde hazırladın??? türkçe verilerin bende bir ara bir sitede hazırladım ama ing. idi.

seyire geçişte kilo alımı normal ödemde alıyorsun sebzeyle... ben ilk günlerimde krep yapar arasına hindi füme peynir koyup sarar işe getirirdim... şimdi aştım kendimi mini kazanlarımla yemek getirip ısıtıp yiyorum :)))) ben sp lerde de ton balığı yiyordum 2 kutu... işe getirdiğim fix yemeğimde ince fileto kestiğim tavuk göğüslerimi acılı köri eşliğinde yağsız tavada kapağı kapalı kızartmak bunu da sarıp getiriyorum yine... dışarda favorim peçeteye sarılı döner...

anammmm
Allah yardımcın olsun canım yaa

benimde kayın valide etci dir :) birde tansiyon hastası yağsız tuzsuz yer o yüzden onunlayken çok zorlanmıyorum :)

peçeteye sarılı döner mi?! yağını almak için mi yapıyosun anlamadım

Çizelge bir iphone uygulaması idukan diye gün gün sp mi ps mi yapıyorsun, hedef ne, ne kadar kilo verdin, ne kadar kaldı filan gösteriyor egzersizlerini de girebiliyorsun çizelgesi filan da var öyle yani

Krep yapıp arasına istediğim malzemeyi koymak iyi fikir ayranla filan on numara gider pizza kıymalı pide filan da yaparım gerçi soğuyunca nasıl olur bilemem de artık bu kiloları alırken düşünücektim

Yürüyüşe ek yine güzel bir aplikasyon buldum egzersiz için bi de ona başlayalım bu akşam yarına lanetli 62'den kurtulutum belki (62 den aşağıyı çoooooook uzun zamandır görmedim de önceki diyet deneyimlerim de dahil )

kızlar selam; 63,7kg ile testi yaptım ve hedef kilom 52 idi. test sonucuna göre olmam gereken ideal kilo 55,1 imiş. 3 gün atak ve 60 seyir verdi. 3 gün atakta 1,1 kg kaybedecekmişim ve 60 günlük seyirde de 7,5 diyor. bu gün atağın ikinci günündeyim ve 62,8 olmuşum. yani 900gr gitmiş bile. ama bazen kafam karışmıyor değil. mesela günde 3 öğün yiyorum ama acaba çok acıkmaya izin vermeden aralarda atıştırmalımıyım? yumurta için sınırsız diyor ama bazı yazılarda sabah 2 yumurta yersem öğlen kek yada krebime yumurta koyamıyorum tarzı şeyler okudum. ben yulaf kepeğimi ekmek yaparak öğlen ve akşam öğünlerine paylaştırıyorum ve bu 3 günlük atakta sabah kahvaltılarımı mutlaka yumurta yağsız peynir ve bitki çayı ile öğlen yemeğimi yağsız yoğurt ve ekmeğim ile akşam yemeklerimide yoğurt tavuk ve kaldıysa ekmeğim ile geçiriyorum. ekmeğime 3 yumurta koyuyorum ve kahvaltıda da 2 yumurta yiyorum . ekmeği bölerek yediğim için gün başına 1 yumurtadan az oluyor. kahvaltıda 2 yumurta yeterli oluyor mudur? yada fazla gelir mi? mesela dün akşam yemeğinden sonra saat 11 gibi inalımaz canım tatlı istedi 2 kaşık yağsız yoğurda 2 tatlı kaşığı tatlandırıcı koyarak yedim ve beni çok iyi teselli etti bu bir kaçamak mı sayılıyor yoksa yenebilir mi? kafamda deli sorular

evet canım yağını almak için peçeteye koymalarını rica ediyorum üstüne de peçete sıkıyorum biraz içinde öyle yiyorum ayran ve turşu ile...

ay dur aratayım htc içinde varmıdır ki uygulama???

et soğuyunca olmuyor ama hindi füme ve peynir güzel gidiyor... aaa bak birde kıymalı bisküvim vardı benim yine ilk günlerde yapardım... 2 yk yulaf kepeği 1 yk yoğurt 1 yumurta baharatlar kabartma tozu yada karbonat istersen lor peyniri iyice karıştır yağlı kağıdın üstüne ince bisküvi gibi koyuyorsun 180 derece 10 dk 150 derece 20 dk bu soğukta yeniyor...

ara öğün başlarda yapsan iyi olur... mesela aralarda tatlandırıcılı ve aromalı yoğurt ılık tarçinli süt ve peynir yiyebilirsin zero da içebilirsin... tatlı ihtiyacın için ise atak dönemi içinde tatlılar var mesela ben atakta panna cota ve dukan helva yapmıştım... kakao ekleme nişasta ekleme tatlandırıcıyı olabildiğince az tut olmuyorsa tatlandırıcı + tarçın kullan... ben çeçil peynirini nerdeyse haftada 1 kg yiyordum buna lor ekli değil hemde

öğle yemeğin çok hafif olmuş proteini alman lazım ki vücut depolarından onu sindirmeye harcasın...

ve izinli sınırsız onca şey var aç yatma vücudu depo etmeye sürüklüyorsun...

kızlar gelen giden yok listeyi bekleteyim biraz... geceye girebilirsem yaparım yoksa da yarın sabah yayınlarım... eee hadi gelin artık... kaç kilo verdiniz merak ediyorum ben...

Teşekkürler tarif için Bu arada ofisten bir arkadaşımı da başlattım baya kilolu bir baydı kendisi atak yapıyor şu an ve 4 kilo verdi Koçluk yapmak da baya eğlenceli oluyor.

Kabızlık problemi çekiyordum ilk bir hafta filan sıkıntı yaşadım onun da kesin çözümü kefirmiş. inanılmaz ama gerçek yani hahaha

yetiştimmi

Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 91
Gecen haftaki kilo :63,5
Güncel kilo:62,7
Hedef kilo : 59
Boy :1.63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…