Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ben her zaman tartılmıyorum ama tartılmışken bildirim yapayım

Başlangıç tarihi: 9.9.2013
Başlangıc kilo: 85.4
Kaçıncı gün : 165
Gecen haftaki kilo: tartılmadım daha önce 65
Güncel kilo: 64.4
Hedef kilo : 60
Boy :1.63

Spirochet ben yeniyim,listenize alırsanız çok sevinirim

Başlangıç tarihi: 14/02/2014
Başlangıc kilo:95
Kaçıncı gün : 7
Gecen haftaki kilo :95
Güncel kilo:91.5
Hedef kilo :60
Boy :1.63

Testin öngördüğü şekilde tam olarak 3.5 kg ödem attım.Seyire yarın sebze ile başlıyorum

arkadaslar bu diyettn sonra agiz kokusu ve agizda kotu bi tat oluyo bende gicik bisey sizde de var mi bi de hibiskus cayi nedir neden kullaniyosnz

evet beni de her gören bu diyete başlama kararı alıyor hatta kitabımı onlardan birine hediye ettim. motive olsun diye şimdi güçlendirme için ayrıntıları okumam lazım ilk zamanlar dikkat etmedim tabi güçlendirme bölümüne önümde 5 ay olunca yarın gidip kitabı alıcam :)

evet kefir çok etkili... kabızlıkta ayrıca önemli sonuçları olan bir rahatsızlık ertelememeli çözümü bulunmalı

ekledim tatlım bende tam 150 gün önce senin kilon ile başladım. bitirmek zorunda kaldım yoksa hedefimi bende indirecektim ama kısmet bu kadarmış. şimdi güçlendirmedeyim çok extra yapmıyorum inşallah vermeye devam ederim... seyire başlayanların hepsine sesleniyorum sebze günlerinizi iyi değerlendirin taze sebzeler alın mümkün olduğunca çiğ de tüketin vitaminleri ordan alıyorsunuz meyve yok diyette...!

arkadaslar bu diyettn sonra agiz kokusu ve agizda kotu bi tat oluyo bende gicik bisey sizde de var mi bi de hibiskus cayi nedir neden kullaniyosnz

evet canım sağolsun dukanın sayesinde günlük diş fırçalamaya başladım listerine kullanmaya başladım oda yetmedi eşim diyeti bırak ağzın kokuyor filan diyince karanfil bulundurdum hep ağzımda eh bayadır söylenmiyor sorunca da yok bişey gelmiyor diyor... o tat için ise durmadan sıvı tüketeceksin...

hibiskus çayını ben tüketiyorum ondan önce gıdım gıdım kilo verirken onla haftada 1 1 verdim... aktardan hibiskus namı değer nar çiçeğini, dal tarçın, yeşil çay ve kuşburnunu al... kaynayan suya 2 tutam nar çiçeği 1 tutam yeşil çay 2-3 kuşburnu 1 dal tarçın at 3-4 dakika kaynat... sonra gün içinde tüket ben ortalama 4 bardak tükettim. ya suyunu 4 bardaklık koydum yada 1 bardaklık koyup dem gibi yaptım içerken biraz dem koyup üzerini kaynar suyla tamamladım yine günlük 4 bardak oldu...

teşekkürederim, uyarılarını dikkat e alıcam

Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangic kilo:67
Kaçıncı gün : 24
Gecen haftaki kilo :61.6
Güncel kilo:60.5
Hedef kilo :52
Boy :1.68

bu arada 7 nisan dogum gunumde 54 kiloya duscem dıe sevgılımle ıddıa ya gırdık bugun bana iddia yı kaybedicem diye artık korkmaya basladım ded:):)

günaydın çıtır hatunlar...

bildirim yapmasını beklediğim birkaç kişi kaldı biricik mericik, fizyonur, kalinkaselin, sookiee.... tabi yeni katılmak isteyenlerde varsa ekleyebilirim... şu anda atak dönemi olanları saymazsak birincimiz sailor_moon tebrik ediyorum 1,3 ile

dün bir şey daha buldum onu da yazayım... dün kabak tatlısı yaptım... 4 parça kabağa 1 yk tatlandırıcı ekledim kabaklı teflonda kısık ateşte pişirdim. her zamanda böyle yapmama rağmen pek bir tatlı olmuş yiyemedim. dolaptan soğuk sütümü kaseye koydum üstüne 2 damla hindistancevizi aroması sonra kabaklarımı attım... bu kadar güzel olabileceğini tahmin etmezdim çok güzeldi yaaa ne bileyim hani tereyağ aromasıyla da olabilir... bana yakın geliyor o 2 aroma şiddetle tavsiye edilir...

ayrıca bu duphalac şurup varya kabızlık için olan resmen şeker şurubu arkadaş benim 5 ayda aldığım karbonhidrattan fazla şekeri resmen ilaçla 2 günde aldım kendime iyilik mi yapıyorum kötülük mü anlayamadım ama bu kabızlık çözülecek arkadaş

bütün dietler bahane spor sahane :)))

bence sporsuz yapılan diyette yarım... diyetsiz yapılan sporda yarımdır... tabi hedefin kilo vermek değil sağlıklı yaşamaksa o zaman ikiside tek tek yapılabilir... çünkü sağlıklı yaşamak için ne yapsan o kar...

gözün aydın güzelim... inşallah iddiayı açık ara sen kazanırsın

Günaydın günaydın günaydın bu seyir 1/1 olamayacak p.tesi 5/5 şekline dönmeye karar verdim. sabah 74.6 çıktım daha dün sabah 73.6 dım. bir haftadır hiç veremedim (

kızlar biraz daha motive olmak adına eğer facebook kullanıyorsanız birkaç grup var dukanla ilgili onlara üye olabilirsiniz... ben dukan diye aratıp bir sürü sayfaya üye oldum ama en yararlı bulduğum 3 tanesi kaldı şu anda biri dukan diyeti, dukan olsun sağlık olsun, dukanın sultanları bu 3 site de tarifler falan filan sorular cevaplar var yine daha farklı bir site bulan varsa da bizle paylaşsın... malum burası öyle hareketli değil...

Günaydın günaydın günaydın bu seyir 1/1 olamayacak p.tesi 5/5 şekline dönmeye karar verdim. sabah 74.6 çıktım daha dün sabah 73.6 dım. bir haftadır hiç veremedim (

acem daha 18. günündesin biraz alışmasını bekle metabolizmanın... hem sebze günlerinde sp gününden 1 kg fazla çıkman normal demekki vücudun ödem tutuyor... ayrıca reglin yaklaşmıştır belki??? birde çoğu sınırlı izinliyi kullanmayarak kendinizi boş yere sıkıyorsunuz sıktıkça sonucunu alamıyorum diye üzülüyorsunuz... ve sana tavsiyem haftada 1 tartıl... hibiskus çayı tüketmediysen onu dene

Bir haftadır hiç kaçamak bile yapmadan aynı kiloda kalmak canımı sıktı biraz. Ödem konusunda da haklısın el parmakları ve ayak bileklerimin şişkinliğinden hissedebiliyorum bunu. Senin çay tarifini görmüştüm sitede, yarın aktara gidip alıp yapıyorum. tavsiyelerin için çooook teşekkür ederim

yapma bunu Kefir iç cidden çok iyi geliyor maksimum iki günde rahatlarsın bir buçuk bardak öğleden sonra ara öğün niyetine bir de eczaneden sodyum bikarbonat almıştım ben sabah kalkınca aç karna ve akşam yatmadan büyük bir bardağa bir silme çay kaşığı eritip içiyorum yani ikisinden biri yardımcı oldu ama allah bilir hangisi

Bugün sabah da dünden 300 gr fazla çıktım eeeh yeter ama moduna girmek üzereydim ki regl olmuşummm grafikteki dalgalanmalar anlaşıldı şimdi

Beni de ekleyin bari
Başlangıç tarihi: 09/02/2014
Başlangic kilo:65
Kaçıncı gün : 13
Gecen haftaki kilo : 62.9 (geçen haftaki en yüksek kilomu yazayım bari zaten seyirde bugün 10. gün )
Güncel kilo:62.5
Hedef kilo :53
Boy :1.65

Aaa bana esim ole dese diyeti birakirm heerald cunku ben bile tahammul edemiyorm kendime 18. Gunum ve 6 kiloya yakin verdm hiz iyi sanirim duraklama olursa cayi denerm

çok teşekkür ederimmmm :)

bu hafta hem regl nedeniyle kilo alacağımı tahmin ediyorum hem de bir süre bu kiloda duraksayacağım çünkü daha önceden 1 yıl bu kiloda kalmıştım o yüzden bu hafta iyi bir moral oldu sanırım bana. elbet hepimiz zafere ulaşacağız kızlaar

eh dışarı çıktım biraz listeyi unutmuşum hemen yayınlıyorum... eh ben kutlamıştım zaten birincimizi... kilo veren herkesi tebrik ediyorum inşallah haftaya 2 katını verirsiniz nev81 hariç o 3,5 kg vermiş çünkü

Eki Görüntüle 989196

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…