yapma bunuKefir iç cidden çok iyi geliyor maksimum iki günde rahatlarsın bir buçuk bardak öğleden sonra ara öğün niyetine bir de eczaneden sodyum bikarbonat almıştım ben sabah kalkınca aç karna ve akşam yatmadan büyük bir bardağa bir silme çay kaşığı eritip içiyorum yani ikisinden biri yardımcı oldu ama allah bilir hangisi
Bugün sabah da dünden 300 gr fazla çıktım eeeh yeter ama moduna girmek üzereydim ki regl olmuşummm grafikteki dalgalanmalar anlaşıldı şimdi
Beni de ekleyin bari
Başlangıç tarihi: 09/02/2014
Başlangic kilo:65
Kaçıncı gün : 13
Gecen haftaki kilo : 62.9 (geçen haftaki en yüksek kilomu yazayım barizaten seyirde bugün 10. gün )
Güncel kilo:62.5
Hedef kilo :53
Boy :1.65
Aaa bana esim ole dese diyeti birakirm heerald cunku ben bile tahammul edemiyorm kendime 18. Gunum ve 6 kiloya yakin verdm hiz iyi sanirim duraklama olursa cayi denerm
Canım ben güçlendirme ile de kilo verilebileceğine inanıyorum.Hatta bu mantıkla seyiri 70'e kadar sürdürmeyi planlıyorum dukan testte de o şekilde çıktı.Sonra zaten güçlendirme dediğimiz dönem gayet sağlıklı bir beslenme biçimi,yanında sporla verilmeye çok rahat devam edilebilir.Bir de yeni başlayanlar ya da güçlendirmedeki arkadaşlar için sağlam bir tüyo veriyim.Sebzeleri haşlayarak yiyorum ben,bu şekilde kıymalısı 170 kalori olan karnıbahar,haşlayıp fırınlayıp yenince 32 kalori oluyor mesela.Bir de senin de dediğin gibi spor;nerdeyse 110 kilo bir insanken spor ve diyetle 69'lara kadar düştüğümde 3 yıl önce,vücudumda tek bi sarkma yoktu ve verdiğimden 10 kilo kadar aşağı gözüküyordum sporun da sıkılığı ile.Üstelik yaşım da 30'du o zamanlar;yani kolay toparlanacak 21-22'li yaşlarda da değildim.Su ve spor yaşamsal,ben sporsuz da veririm diyenler evet verirler o ayrı,ama sarkma ve çatlaklar verilenin tadına vardırmaz.ekledim tatlım bende tam 150 gün önce senin kilon ile başladım. bitirmek zorunda kaldım yoksa hedefimi bende indirecektim ama kısmet bu kadarmış. şimdi güçlendirmedeyim çok extra yapmıyorum inşallah vermeye devam ederim... seyire başlayanların hepsine sesleniyorum sebze günlerinizi iyi değerlendirin taze sebzeler alın mümkün olduğunca çiğ de tüketin vitaminleri ordan alıyorsunuz meyve yok diyette...!
Ben 5+5'te çok zorlandım evet daha hızlı gidiyor ama uzun vadede verilen arasında hiçbir fark olmuyor.Ben 1+1 başladım.Günaydın günaydın günaydınbu seyir 1/1 olamayacak p.tesi 5/5 şekline dönmeye karar verdim. sabah 74.6 çıktım daha dün sabah 73.6 dım. bir haftadır hiç veremedim (
güzelim ingiliz karbonatı o ben her gün tüketiyorum zaten kefiri de gün aşırı içiyorum bazen kivi yiyorum işe yarıyordu ama tüp bebek tedavisine başlayacağım kabızlık orda problem diye güçlendirmeye geçtim ama sanki anlamış gibi kabızlığım inat etti ilaç içiyorum her gün, bugün bana mısın demedi sp günümü de es geçmemek için bugün sp yaptım.. yarın yine sebzelerle saldıracağım bakalım bünyeme
Canım ben güçlendirme ile de kilo verilebileceğine inanıyorum.Hatta bu mantıkla seyiri 70'e kadar sürdürmeyi planlıyorum dukan testte de o şekilde çıktı.Sonra zaten güçlendirme dediğimiz dönem gayet sağlıklı bir beslenme biçimi,yanında sporla verilmeye çok rahat devam edilebilir.Bir de yeni başlayanlar ya da güçlendirmedeki arkadaşlar için sağlam bir tüyo veriyim.Sebzeleri haşlayarak yiyorum ben,bu şekilde kıymalısı 170 kalori olan karnıbahar,haşlayıp fırınlayıp yenince 32 kalori oluyor mesela.Bir de senin de dediğin gibi spor;nerdeyse 110 kilo bir insanken spor ve diyetle 69'lara kadar düştüğümde 3 yıl önce,vücudumda tek bi sarkma yoktu ve verdiğimden 10 kilo kadar aşağı gözüküyordum sporun da sıkılığı ile.Üstelik yaşım da 30'du o zamanlar;yani kolay toparlanacak 21-22'li yaşlarda da değildim.Su ve spor yaşamsal,ben sporsuz da veririm diyenler evet verirler o ayrı,ama sarkma ve çatlaklar verilenin tadına vardırmaz.
Ben 5+5'te çok zorlandım evet daha hızlı gidiyor ama uzun vadede verilen arasında hiçbir fark olmuyor.Ben 1+1 başladım.
Şu lanetli 62'den ne zaman kurtulucam acaba yaa
Bu biyolojik hafıza çok kötü bişey yazın diyetisyenle veriyordum o zaman da 62'de takıldım inmedi aşağıya gerçi araya bayram filan girdi benim diyet yalan oldu ama uzun süre 62 kaldım ve yaklaşık 10 yıldır filan en düşük kilom bu sanırım o yüzden zorluyor beni.. 2-3 hafta almaz ama dimi ya?
Yaşayan oldu mu böyle? Biliyorum herkesin metabolizması farklı ama...
Bebek mi!! <3 Ay inş çabuk çabuk olurHem de ikiz olur Tebrik ederim kararınızı Bebekler söz konusu olunca bana bi haller oluyo da haha
Güçlendirmede hiç kilo verebildin mi? Aslında tüm diyetisyenlerin verdiği programlara benziyo güçlendirme yani dengeli beslenme vs açısından nişasta meyve herşey var dengeli kilo verebilir gibi duruyor.. Sanırım hedefe ulaşmadan başlamışsın güçlendirmeye o zaman kesin verirsin gibi
Merhabalar, ben bugün dukana başladım internet sitesinden dukan testini de yaptım bana günleri de yazdı. 10 nisanda istediğim kiloya gelebilirmisim. Kitabını okumuştum ama hatirlayamadim. Sizleri görünce sormak istedim. Regl döneminde yapabiliyor muyduk.? Atak evresini 4 gün yapacağım ağzımda su, dilimde derman kalmadı
Icten yaklaşım icin Teşekkürler :) ben de bunu 1.5 lt su iciyoruz diye sevmistim. Kışın 3 lt zor iciliyor
Ben de 32 yaşımdayım,bizi bundan sonra spor kurtaracakinşallah veririm... seyiri yapabildiğin kadar uzat güçlendirme çok rahat bir dönem ben protein perş. sini bile unutmuşum dün sp yaptım ne zor geldi... kalori açısından güzelde sebzelerin vitamini çok fazla ısıl işlem görünce gidiyor yaparken azıcıkta çiğ hallerini ağzınıza atın... spor ve diyeti birlikte götürenlerin sonucu ortada zaten ah ahhh bende 32 yaşıma gireceğim artık 20 ler nerde sıkılaşacağım diye extra efor harcama yıllarına gelmiş bulunmaktayım
Benim de inat kilom 80,kırmak haftalarımı alıyor ama kırdıktan sonra da akıp gitmişti keşke korusaydımcanım bende yıllarca diyet yapıp 85 -84 de takılmıştım. hiç altına düşmemiştim 5-6 sene. dukanda da 85-84 zincirini kırmam yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 1 ayımı aldı... çok uzun ve kaçamaksız bir süreydi ama hiç o kilonun altına düşmediğim için sabretmem imkansız olmadı...
Regl dönemi diyette insanı zorlasa da metabolizma yarı yarıya daha hızlı çalıştığı için avantaja çevirmek mümkün.Ben de regl dönemimde başladım atağa ve 6 günde 3.5 kg attım sporla birlikte.İnsan çok mutlu oluyor.Bir yerlerde yanlış yapiyorumdur kesin( offf
Ben de 32 yaşımdayım,bizi bundan sonra spor kurtaracak
Benim de inat kilom 80,kırmak haftalarımı alıyor ama kırdıktan sonra da akıp gitmişti keşke korusaydım
Regl dönemi diyette insanı zorlasa da metabolizma yarı yarıya daha hızlı çalıştığı için avantaja çevirmek mümkün.Ben de regl dönemimde başladım atağa ve 6 günde 3.5 kg attım sporla birlikte.İnsan çok mutlu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?