MuhteşemmmmmSpor şart zaten canım, ben eylülde dukana başlayınca aynı zamanda da koşu bandı kullanmaya başladım, 3 ay kadar kullandım, koşu bandım bozulunca callaneticse başladım, yani hem kilo verdim hem de sıkılaştım, 64.4 kiloyum ama daha ince duruyorum, her yerim topladı, sporumu düzenli yapıyorum, 6 ün yapıp bir gün dinlenme arası veriyorum
Ölçülerde o kadar fark ediyor ki, insan çok mutlu oluyor inan bana
9 şubat ölçülerine göre 5 aylık değişimim
Kilo: -20.4
Bel: 13cm
Göbek: 18cm
Basen: 19cm
Üst bacak: 10cm
güzelim ingiliz karbonatı o ben her gün tüketiyorum zaten kefiri de gün aşırı içiyorum bazen kivi yiyorum işe yarıyordu ama tüp bebek tedavisine başlayacağım kabızlık orda problem diye güçlendirmeye geçtim ama sanki anlamış gibi kabızlığım inat etti ilaç içiyorum her gün, bugün bana mısın demedi sp günümü de es geçmemek için bugün sp yaptım.. yarın yine sebzelerle saldıracağım bakalım bünyeme
Karbonat yoktu tarifte ama ben yarım paket karbonat kattım...
Seyir döneminde kivi yiyebilyrmyz sp ya da ps farkediyor mu?
Selam kızlarRegl olduğum için bir hafta ara veriyorum tartılma işine haftaya pazar vucüdumu da ölçücem umarım güzel sonuçlar elde ederim
Ya bu diyete başladığımdan beri konuştuğum tek şey tarifler oldu zaten yemek yapmayı seven bi bünyeyim ev ahali isyanda mutfaktan çıkmıyorum diyeBugün mesela kendime kek yaparken onlara da yaptım ama onlarınki normal beyaz un yağlı mağlı bişey oldu ben verirken onlar alıcak haha yaşasın kötülük
aynen bende regl oldum regl zamanı ben yeşil çayı azaltıyorum. yumurtalık tembelliği var bende yeşil çayla daha relax daha gevşemiş bir hal aldığından ben regl de azalma görüyorum o yüzden yeşil çay içtiğimde anca 1 bardak yada yerine direk hibiskus içiyorum oda kanı da sulandıran bir yapısı varmış artı birşeyler daha vardı reglin miktarını artıran o yüzden direk ona geçiyorum... aynı probleme sahip olanlara öneririm... hibiskusu yaparken 1 tutam attığım yeşil çayı da 1-2 tane gibi atıyorum...
aynen bende dün girdim mutfağa annemde gelecekti onlara kurabiyeler kekler yaptım tereyağlarıyla kendime de bir kek-bisküvi gibi birşey yaptım çok güzel oldu yaa yazayım tarifi... keşke çok yapsaydım doyamadım
1 yumurta portakal kabuğu rendesi 2 yk yulaf kepeği 3 yk karışım yarım paket kabartma tozu 2 yk toz tatlandırıcı yarım çay bardağı süt4-5 damla petibör aroması 4-5 damla hindistancevizi aroması 2 damla limon iyi ce karıştırdım bunları 5-10 beklettim. sonra kaşıkla yağlı kağıt üstüne avuç içi kadar yaydım. normalde yüksek derecede atardım fırına bu kez annemlerinki pişti diye 150 derece fırında sadece yarım saat pişirdim sonra kapağını açık tuttum fırının terslerini çevirdim pişmediğini düşünüyordum ama bildiğin pamuk gibi mini mini keklerim olmuştu...
kizlaaaaaaaaaar benide araniza alin, bugün atakda ilk günüm , 26 kilo vermek istiyorum 5 ayda basarirmiyim
aynen bende regl oldum regl zamanı ben yeşil çayı azaltıyorum. yumurtalık tembelliği var bende yeşil çayla daha relax daha gevşemiş bir hal aldığından ben regl de azalma görüyorum o yüzden yeşil çay içtiğimde anca 1 bardak yada yerine direk hibiskus içiyorum oda kanı da sulandıran bir yapısı varmış artı birşeyler daha vardı reglin miktarını artıran o yüzden direk ona geçiyorum... aynı probleme sahip olanlara öneririm... hibiskusu yaparken 1 tutam attığım yeşil çayı da 1-2 tane gibi atıyorum...
aynen bende dün girdim mutfağa annemde gelecekti onlara kurabiyeler kekler yaptım tereyağlarıyla kendime de bir kek-bisküvi gibi birşey yaptım çok güzel oldu yaa yazayım tarifi... keşke çok yapsaydım doyamadım
1 yumurta portakal kabuğu rendesi 2 yk yulaf kepeği 3 yk karışım yarım paket kabartma tozu 2 yk toz tatlandırıcı yarım çay bardağı süt4-5 damla petibör aroması 4-5 damla hindistancevizi aroması 2 damla limon iyi ce karıştırdım bunları 5-10 beklettim. sonra kaşıkla yağlı kağıt üstüne avuç içi kadar yaydım. normalde yüksek derecede atardım fırına bu kez annemlerinki pişti diye 150 derece fırında sadece yarım saat pişirdim sonra kapağını açık tuttum fırının terslerini çevirdim pişmediğini düşünüyordum ama bildiğin pamuk gibi mini mini keklerim olmuştu...
Hoşgeldinn5 ayda verebilirsin gibi duruyor ayda 5 kilo normal Ama daha uzun da sürebilir tabiki söyleyebileceğim tek şey sabredersen kesin verirsin o kadar çok örneği var ki
kizlaaaaaaaaaar benide araniza alin, bugün atakda ilk günüm , 26 kilo vermek istiyorum 5 ayda basarirmiyim
canım regl olmuşsun tedaviye başladınızmı..hadi hayırlısı olsunumarım hedeflediğn kiloya ulaştığın gibi tez vakitte bebeğinede ulaşırsın
Valla yeşil çay filan banamısın demedi benim bünyedeSadece acı daha katlanılabilir oldu uzun zamandır ilk kez ağrı kesici içmeden atlattım ilk günü Şükürler olsun!!
Kek tarifi de şirin duruyor deneyeceğimiş yerinde bi arkadaşımı da başlattım demiştim ya ona getirdim dün yaptığım kekten çocuk cidden mi gerçekten yiyebilicek miyim deyip durdu haha insanlar inanamıyor. Gözünü seveyim dukan <3
Kakao ve süt tozu vardı dünkü kekimde heralde duraklama yapmaz değil mi :S 2 günlük kekte bir yemek kaşığı yok kakao. Süt tozu da 3 kaşık. Ben 4'e böldüm bir kepek hakkımı kullanıyorum tatlı ile diğeriyle de krep yapıyorum işe getirmek için. Artık ona da gerek kalmicak gerçi termos sipariş ettim internetten bundan sonra sıcak ev yemeği getirebileceğim işeMotor yağıyla yapılmış yemeklerden şişmiştim ıyk Evden gelince de hep soğuk yenmiyor. Tek sıkıntı 3-4 saat sıcak beklerse ekşir mi yemek???
Söyleyeceklerim bu kadardı
Hadi canim inşallah yaa, 82 kilo olmuşum , kendi çapımda rekor kırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?