Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Muhteşemmmmm

Seyir döneminde kivi yiyebilyrmyz sp ya da ps farkediyor mu?

Güzel ve huzurlu pazarlar

Bugün mikrodalgada yeni bir kek denedim,tarifini netten aldım, hem çabuk hemde harika oldu, denemek isteyenler için

Bu tarif, en küçük yuvarlak borcam kapağına göredir. Arzunuza ve mikrodalga büyüklüğünüze göre ölçünüzü arttırabilirsiniz.

hazırlanma: 3dakika
pişirme: 6dakika

Malzemeler:
Yumurta - 2 adet
Light yoğurt - 2 yemek kaşığı
Tatlandırıcı - 2 yemek kaşığı
Yağı azaltılmış kakao - 1 yemek kaşığı
Yulaf kepeği - 3 yemek kaşığı
Kabartma tozu - Yarım paket
Vanilya aroması - 5 damla
Tarif:
Tüm malzemeler karıştırılır. Hafif yağlanmış borcama dökülür. Mikrodalgada maksimum derecede, 6 dakikada pişer.

Ben biraz tarçın ve limon aroması da ekledim, yumuşacık ve lezzetli oldu
yulaf kepeği yerine galete karışımından koydum

Selam kızlar Regl olduğum için bir hafta ara veriyorum tartılma işine haftaya pazar vucüdumu da ölçücem umarım güzel sonuçlar elde ederim

Ya bu diyete başladığımdan beri konuştuğum tek şey tarifler oldu zaten yemek yapmayı seven bi bünyeyim ev ahali isyanda mutfaktan çıkmıyorum diye Bugün mesela kendime kek yaparken onlara da yaptım ama onlarınki normal beyaz un yağlı mağlı bişey oldu ben verirken onlar alıcak haha yaşasın kötülük

aynen bende regl oldum regl zamanı ben yeşil çayı azaltıyorum. yumurtalık tembelliği var bende yeşil çayla daha relax daha gevşemiş bir hal aldığından ben regl de azalma görüyorum o yüzden yeşil çay içtiğimde anca 1 bardak yada yerine direk hibiskus içiyorum oda kanı da sulandıran bir yapısı varmış artı birşeyler daha vardı reglin miktarını artıran o yüzden direk ona geçiyorum... aynı probleme sahip olanlara öneririm... hibiskusu yaparken 1 tutam attığım yeşil çayı da 1-2 tane gibi atıyorum...

aynen bende dün girdim mutfağa annemde gelecekti onlara kurabiyeler kekler yaptım tereyağlarıyla kendime de bir kek-bisküvi gibi birşey yaptım çok güzel oldu yaa yazayım tarifi... keşke çok yapsaydım doyamadım

1 yumurta portakal kabuğu rendesi 2 yk yulaf kepeği 3 yk karışım yarım paket kabartma tozu 2 yk toz tatlandırıcı yarım çay bardağı süt4-5 damla petibör aroması 4-5 damla hindistancevizi aroması 2 damla limon iyi ce karıştırdım bunları 5-10 beklettim. sonra kaşıkla yağlı kağıt üstüne avuç içi kadar yaydım. normalde yüksek derecede atardım fırına bu kez annemlerinki pişti diye 150 derece fırında sadece yarım saat pişirdim sonra kapağını açık tuttum fırının terslerini çevirdim pişmediğini düşünüyordum ama bildiğin pamuk gibi mini mini keklerim olmuştu...

canım regl olmuşsun tedaviye başladınızmı..hadi hayırlısı olsunumarım hedeflediğn kiloya ulaştığın gibi tez vakitte bebeğinede ulaşırsın

kizlaaaaaaaaaar benide araniza alin, bugün atakda ilk günüm , 26 kilo vermek istiyorum 5 ayda basarirmiyim

Hoşgeldinn 5 ayda verebilirsin gibi duruyor ayda 5 kilo normal Ama daha uzun da sürebilir tabiki söyleyebileceğim tek şey sabredersen kesin verirsin o kadar çok örneği var ki

Valla yeşil çay filan banamısın demedi benim bünyede Sadece acı daha katlanılabilir oldu uzun zamandır ilk kez ağrı kesici içmeden atlattım ilk günü Şükürler olsun!!

Kek tarifi de şirin duruyor deneyeceğim iş yerinde bi arkadaşımı da başlattım demiştim ya ona getirdim dün yaptığım kekten çocuk cidden mi gerçekten yiyebilicek miyim deyip durdu haha insanlar inanamıyor. Gözünü seveyim dukan <3

Kakao ve süt tozu vardı dünkü kekimde heralde duraklama yapmaz değil mi :S 2 günlük kekte bir yemek kaşığı yok kakao. Süt tozu da 3 kaşık. Ben 4'e böldüm bir kepek hakkımı kullanıyorum tatlı ile diğeriyle de krep yapıyorum işe getirmek için. Artık ona da gerek kalmicak gerçi termos sipariş ettim internetten bundan sonra sıcak ev yemeği getirebileceğim işe Motor yağıyla yapılmış yemeklerden şişmiştim ıyk Evden gelince de hep soğuk yenmiyor. Tek sıkıntı 3-4 saat sıcak beklerse ekşir mi yemek???

Söyleyeceklerim bu kadardı

İkinci dukan deneyimimle bende artık sizlerleyim. İlk olarak 2012'de yaptım 13 -14 kilo verdim. Ama sonrasında korumadığım için fazlasını aldım.
Şimdi sil baştan başlıyorummmmmmmm

kizlaaaaaaaaaar benide araniza alin, bugün atakda ilk günüm , 26 kilo vermek istiyorum 5 ayda basarirmiyim

hoşgeldin güzelim benim insülin direncim vardı zaten zor kilo veren biriydim ben 5 ayda 22 kilo verdim... ama hayatında çok diyet deneyimin yoksa hastalık filanda yoksa kolay verirsin 5 ayda...

canım regl olmuşsun tedaviye başladınızmı..hadi hayırlısı olsunumarım hedeflediğn kiloya ulaştığın gibi tez vakitte bebeğinede ulaşırsın

evet güzelim geldi regl... ilacım bitti çarşamba günü gelseydi de başlayacağız inşallah bu güne bile heyecanla geldim inşallah sonrasıda gelir...

kekim güzel oldu nedense meyve izinli olmasına rağmen bir gözüm doya doya meyve yiyemedim sabah aç karnına kivi yiyorum oda kabızlık geçsin diye meyve hakkımı da böylece bitiriyorum portakal kabuğu aldı özlemimi...

dene duraklama yaparsa bölersin... ben karışımdan yapınca süt tozu koymuyorum tatlı hakkımı bugün kabak tatlısı yaparak geçiricem oda duraklamaya neden olmuyor bende... yanlız bekleyecek yemeğin bozulma ihtimali var... bize yasak normalde nohut kurufasülye barbunya bezelye gibi gıdaların gaz üretme yoluyla zehirleme riskleri varda sen içine domates biber gibi sebzelerle basit çorbalar yaparsan onlardan birşey olmayacağını düşünüyorum...

ben dukana başladığımda 4. günün sonunda protein yüzünden alerji oldum ya dikkat etmek lazım hastahaneler uğraştım baya sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…