Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldinn 5 ayda verebilirsin gibi duruyor ayda 5 kilo normal Ama daha uzun da sürebilir tabiki söyleyebileceğim tek şey sabredersen kesin verirsin o kadar çok örneği var ki

hoşgeldin güzelim benim insülin direncim vardı zaten zor kilo veren biriydim ben 5 ayda 22 kilo verdim... ama hayatında çok diyet deneyimin yoksa hastalık filanda yoksa kolay verirsin 5 ayda...
Hosbulduk canim, ben aslında kolay kilo veriyorum ama idare yok Iste , ama bu sefer kararım kesin , gidecek o kilolar

annem yaptı bu diyeti çok iyi kilo verdi ama bıraktıktan sonra verdiğinin 2 katını geri aldı
Korktum ben şimdi. Cok kilom yok doğum sonrası 25 kilo verdim. Hamile.kaldigim kilomun altindayim ama hirs yaptim 60 olcam diye 65-68im su aralar. Daha fazla almiim. Ömür boyu dukan da cekilmez yani. Protein persembesini hep yapin dio kitapta :ss ben haftasonu bozdum bugün bi daha başladım. Şöyle sorunum var her aciktigimizda yiyoruz ya ben yumurta ya da peynir yedim. Yoğurt ve ayran uykumu getirdi dün çünkü sorun olur mu ki.
İkinci dukan deneyimimle bende artık sizlerleyim. İlk olarak 2012'de yaptım 13 -14 kilo verdim. Ama sonrasında korumadığım için fazlasını aldım.
Şimdi sil baştan başlıyorummmmmmmm

Güçlendirme ve korumayi yaptigin halde mi geri aldin ((((
Zaten 5 kilo fazlam var giderse 60im, geri alirsam 70.... bunu istemem yanii. Eski diyetisyenimin verdiğini mi yapsam ki bu cok tirsitti beni ya

Şok oldum 82yi görünce , ben kendimi 77-78 sanarken , kilolar almış başını gitmiş

Aynen gerçi çok farketmiyor ha 78 ha 82

Seyirde istediğim kiloya inince sapıttım cnm güçlendirme falan yapmadım. Nasılsa veriyorum diyip şımardım. Ama şunu gördüm dukanı tam yapmazsan verdiğin tüm kiloyu fazlasıyla geri alıyorsun.

Ben gecen sene 82ydim dogum sonrasi oglum 1.5 aylikken basladim diyetisyene. 69a indim ayda. Şimdi onu yaptim yok olmuyor cocuK oldu 17 aylik rahat birakmiyor ki sebzemi yapayim etimi yapayım. Dukan yemek acisindan kolay geldi. Yumurta hasla yoğurt ye peynir at agzina. Kolaylik sagladi bana. Okul yemekhanesinde de zorlanmiyorum cunku et cikio diğer türlü sebze pesine dusuyordum devamlı. Bana dukan testinde 12 nisana kdr zaman verdi seyir ve güçlendirme icin süre kısa olunca da iyi geldi. Dur bakalım dedim deneyelim. Atağın 1. Günü başarılı gidiyor. Tabi kafamda bi ton sorular...

Canım yumurtanın sarısı 2 den fazla olmamalı diye biliyorum, beyazı serbest, süt ürünlerinin toplamı 1 lt yi geçmemeli, peynirin yağ oranı yüksek olmamalı, bence bunlara bir bak, işyerinde çıkan et yağsız mı? Bunlar önemli kilo vermede.

Yaaa ben de yumurtanın sarısına hastayım. Evdeki et vs yağsız da dışarıdakiler malum son 2 gün kaldı atağın bitmesine. Baş dönmesi yaptı biraz. Evden haşlama et gotureyim bari poofff

Yaaa ben de yumurtanın sarısına hastayım. Evdeki et vs yağsız da dışarıdakiler malum son 2 gün kaldı atağın bitmesine. Baş dönmesi yaptı biraz. Evden haşlama et gotureyim bari poofff

Evet iyi olur, haşlanmış et yada köfte gibi yiyebileceğin şeyler hazırlayıp götürebilirsin...

evet güzelim geldi regl... ilacım bitti çarşamba günü gelseydi de başlayacağız inşallah bu güne bile heyecanla geldim inşallah sonrasıda gelir...

hadi bakalım hayırlısıbende adet olmayı bekliyorum için acaba bende yavaştan güçlendirmeye geçsemmi diyorum :44:

sabah haşlanmış yumurta+beyaz peynir
öğle kıymalı yumurta+yoğurt+dukan poğaça
ara yeşil çay+ poğaça
akşam et sote+yoğurt+dukan ekmek

Menü çok kısıtlı bnm atakta oldugundan ya da ben adapte olamadim. Sizlerinkine baktim dukan tarifleri var epey. Mesela kiymali yumurta aklima gelmemisti hic :d sabah 2 dilim peynir 1 yumurta
Ara 1 paket ayran ve maden suyu
Öğlen tavuk şiş köfte ayran
Ara 1 neskafe
Ara 1 peynir
Aksam 2 dana biftek yoğurt 200 gr
Ara 200 gr yoğurt yulaflı...

Bilmem olmuş mu olmus gibi ama :s
Sırf akşam acikmiim diye aklima gelmesin diye misafir çağırdım.onlara da kek yaptim :)

ben dukana başladığımda 4. günün sonunda protein yüzünden alerji oldum ya dikkat etmek lazım hastahaneler uğraştım baya sonra

Evet bende ilk hafta ayni seyi yasadim gitmedigim doktor kalmadi 1 hafta evden disari cikamadim yuzum yara gezdim. Bunyeden bunyeye etkileride farkli oluyo tabi. Ama korkma bunye bu yeme bicimine alisiyo bi muddet sonra . Eski yuzume geri dondum. Masallah bi sivilcr bir leke bi kizariklik bile kalmadi eskisinden daha iyi durumda :)

15. günüm bugün dukanda, toplamda 3 kilo verdim. Evet az, ama malum döneme denk geldi. Bi de bugün ilk kez kaçamak yaptım gibi, yani kaçamak olup olmadığından da emin değilim ama ben yulaf kepeğini çok seviyorum bugün gereğinden fazla yedim. Telafi etcez artık

Günaydın herkese.
Dün ki atakta ilk gün menüm sabah haşlanmış yumurta, peynir.
Öğlen tavuk döner, salatalık turşusu, domates, ayran
Ara 1 bardak süt
Akşam 2 haşlanmış baget, yoğurt ve salatalık turşusu
Giden kilo 2,4

Dukan çalışanlar için gerçekten kolay oluyor. Azimli günler dilerim.

Hayvansal yağlar zararlı değil tabi abartılmadığı sürece. Ben ilk yaptığım dönemde tavuk çorbası yaparken derilerini ayırmazdım, kıymamı az yağlı alırdım hep. Hepten yağsız yeme derim canım.

Yulaf kepeğini nerden bulabilirim?

Reallerde var canım.

Yulaf ezmesi yiyorum ben ama kitabı okuyorum şimdi bunla ilgili yasak yok...

Yulaf ezmesi yasak diye biliyorum cnm

Bence gayet güzel canım menün. Kötü değil dukan tarifleri bir süre sonra yapılmaya başlanıyor atakta bende yapmıyorum.

Yulaf kepeği konusunu bugün oranla canım. Onuda seveni ilk kez duyuyorum şanslısın valla.

Herkeslere kocaman günaydın

Bugün işyerinde eridiğim iddia edildi Sanırım veriyorum kiloları gerçi çıkmadım tartıya neme lazım aynı filan çıkar tepem atar Regl iken en iyisi tartıyı teğet geçmek..

İçtiğim su cildime çok iyi geldi. Önceden pütür pütür kuru cildim hatta pul pul kalktığı noktalar da oluyordu şimdi yumuşacık neredeyse suratıma nemlendirici sürmeme bile gerek kalmayacak yaşasın!! 2,5 litre filan içiyorum rahat rahat.. Bir yerden sonra insanın canı istiyor zaten.

Su içemeyenlere ufak bir önerim de olacak. Sürahinizin içine bir dilim limon veya bir salatalığın dörtte birini atın. Alışmanız çok daha kolay olur.

İş yerinde artık dışardan yemek de söylemiyorum evde yaptığım krep arası yoğurtlu tavuk, pancake üzerine et sote, köfte veya hindi kabak mantar üçlemesi yanında yoğurt veya ayran saat 19:30'a kadar tutuyor nerdeyse. 17:00 gibi koca bir bardak kefir de içiyorum kabızlıktan eser kalmadı şişliğim kalmadı ki benim gibi kronik gastriti olan ve ağzına attığı her lokmayla 5 aylık hamile gibi gezen bir insan için mucize gibi birşey bu..

Meyve de çekmiyor artık canım. Yoğurt biraz splenda ve biraz tarçın yatmadan önce şımarıklık yaparsam tatlı da tatlı diye baya yetişiyor imdadıma Küçükken annemin o dönem daha bebek olan kardeşime yaptığı şekerli yoğurda benziyor tadı nostalji oluyor bana da. Ne kıskanırdım çocuğu yahu

Bugün termosum ulaşacak elime güzel bir tavuklu sebze çorbası hayalim var yarın öğlen yemelik Heyecanlıyım a dostlar

Bu arada bugün seyirin 14. günü 3 gün de atak toplam 17 günü diyette, tok, hafif ve incelmiş olarak geçirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bugün çooooook güzel bir gün

Yulaf Kepeği yemen lazım. Yulaf ezmesi kesinlikle yasak zaten kepek ile aynı işlevi görmüyor

Tavsiyeler icin teşekkür ediyorum. Yulaf kepegini bugün bulcam isten cikinca aricam hemenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…