Hoşgeldinn5 ayda verebilirsin gibi duruyor ayda 5 kilo normal Ama daha uzun da sürebilir tabiki söyleyebileceğim tek şey sabredersen kesin verirsin o kadar çok örneği var ki
Hosbulduk canim, ben aslında kolay kilo veriyorum ama idare yok Iste , ama bu sefer kararım kesin , gidecek o kilolarhoşgeldin güzelim benim insülin direncim vardı zaten zor kilo veren biriydim ben 5 ayda 22 kilo verdim... ama hayatında çok diyet deneyimin yoksa hastalık filanda yoksa kolay verirsin 5 ayda...
Aynen bende senin gibiyim. Tam 82 kiloyum
Ben de 32 yaşımdayım,bizi bundan sonra spor kurtaracak
Benim de inat kilom 80,kırmak haftalarımı alıyor ama kırdıktan sonra da akıp gitmişti keşke korusaydım
Regl dönemi diyette insanı zorlasa da metabolizma yarı yarıya daha hızlı çalıştığı için avantaja çevirmek mümkün.Ben de regl dönemimde başladım atağa ve 6 günde 3.5 kg attım sporla birlikte.İnsan çok mutlu oluyor.
Korktum ben şimdi. Cok kilom yok doğum sonrası 25 kilo verdim. Hamile.kaldigim kilomun altindayim ama hirs yaptim 60 olcam diye 65-68im su aralar. Daha fazla almiim. Ömür boyu dukan da cekilmez yani. Protein persembesini hep yapin dio kitapta :ss ben haftasonu bozdum bugün bi daha başladım. Şöyle sorunum var her aciktigimizda yiyoruz ya ben yumurta ya da peynir yedim. Yoğurt ve ayran uykumu getirdi dün çünküannem yaptı bu diyeti çok iyi kilo verdi ama bıraktıktan sonra verdiğinin 2 katını geri aldı
İkinci dukan deneyimimle bende artık sizlerleyim. İlk olarak 2012'de yaptım 13 -14 kilo verdim. Ama sonrasında korumadığım için fazlasını aldım.
Şimdi sil baştan başlıyorummmmmmmm
Şok oldum 82yi görünce , ben kendimi 77-78 sanarken , kilolar almış başını gitmiş
Korktum ben şimdi. Cok kilom yok doğum sonrası 25 kilo verdim. Hamile.kaldigim kilomun altindayim ama hirs yaptim 60 olcam diye 65-68im su aralar. Daha fazla almiim. Ömür boyu dukan da cekilmez yani. Protein persembesini hep yapin dio kitapta :ss ben haftasonu bozdum bugün bi daha başladım. Şöyle sorunum var her aciktigimizda yiyoruz ya ben yumurta ya da peynir yedim. Yoğurt ve ayran uykumu getirdi dün çünküsorun olur mu ki.
Güçlendirme ve korumayi yaptigin halde mi geri aldin((((
Zaten 5 kilo fazlam var giderse 60im, geri alirsam 70.... bunu istemem yanii. Eski diyetisyenimin verdiğini mi yapsam ki bu cok tirsitti beni ya
Aynen gerçi çok farketmiyor ha 78 ha 82
Seyirde istediğim kiloya inince sapıttım cnm güçlendirme falan yapmadım. Nasılsa veriyorum diyip şımardım. Ama şunu gördüm dukanı tam yapmazsan verdiğin tüm kiloyu fazlasıyla geri alıyorsun.
Ben gecen sene 82ydim dogum sonrasi oglum 1.5 aylikken basladim diyetisyene. 69a indim ayda. Şimdi onu yaptim yok olmuyor cocuK oldu 17 aylik rahat birakmiyor ki sebzemi yapayim etimi yapayım. Dukan yemek acisindan kolay geldi. Yumurta hasla yoğurt ye peynir at agzina. Kolaylik sagladi bana. Okul yemekhanesinde de zorlanmiyorum cunku et cikio diğer türlü sebze pesine dusuyordum devamlı. Bana dukan testinde 12 nisana kdr zaman verdi seyir ve güçlendirme icin süre kısa olunca da iyi geldi. Dur bakalım dedim deneyelim. Atağın 1. Günü başarılı gidiyor. Tabi kafamda bi ton sorular...
Yaaa ben de yumurtanın sarısına hastayım. Evdeki et vs yağsız da dışarıdakiler malumCanım yumurtanın sarısı 2 den fazla olmamalı diye biliyorum, beyazı serbest, süt ürünlerinin toplamı 1 lt yi geçmemeli, peynirin yağ oranı yüksek olmamalı, bence bunlara bir bak, işyerinde çıkan et yağsız mı? Bunlar önemli kilo vermede.
Yaaa ben de yumurtanın sarısına hastayım. Evdeki et vs yağsız da dışarıdakiler malumson 2 gün kaldı atağın bitmesine. Baş dönmesi yaptı biraz. Evden haşlama et gotureyim bari poofff
evet seyirde kabızlık durumun olduysa kivi sabah aç karnına ps günlerinde 1 tane küçüğünden yeniliyor....
Yulaf kepeğini nerden bulabilirim?
evet güzelim geldi regl... ilacım bitti çarşamba günü gelseydi de başlayacağız inşallah bu güne bile heyecanla geldim inşallah sonrasıda gelir...
aktarlarda carrefour ve migroslarda satılıo ayrıca gurme.net de satıyo online
İleride kabızlık sıkıntısı çekmemek için daha çok su tüketmeye çalış bence, ben 3 lt ye yakın hatta bazen daha fazla içiyorum, ilk başta o kadar içemezsen de yavaş yavaş arttırabilirsin, bitki çayı içebiliyorsan ondan da iç
Ben bitki çaylarını çok fazla sevmiyorum onun için bazen 1 lt kaynar suya 1 tane bitki çayı atıp onu içiyorum
Burada her gün menünü paylaşabilirsin, hafta sonu olduğu için kimse yok ama hafta içi daha yoğun olur...
ben dukana başladığımda 4. günün sonunda protein yüzünden alerji oldum yadikkat etmek lazım hastahaneler uğraştım baya sonra
Ben gecen sene 82ydim dogum sonrasi oglum 1.5 aylikken basladim diyetisyene. 69a indim ayda. Şimdi onu yaptim yok olmuyor cocuK oldu 17 aylik rahat birakmiyor ki sebzemi yapayim etimi yapayım. Dukan yemek acisindan kolay geldi. Yumurta hasla yoğurt ye peynir at agzina. Kolaylik sagladi bana. Okul yemekhanesinde de zorlanmiyorum cunku et cikio diğer türlü sebze pesine dusuyordum devamlı. Bana dukan testinde 12 nisana kdr zaman verdi seyir ve güçlendirme icin süre kısa olunca da iyi geldi. Dur bakalım dedim deneyelim. Atağın 1. Günü başarılı gidiyor. Tabi kafamda bi ton sorular...
Yaaa ben de yumurtanın sarısına hastayım. Evdeki et vs yağsız da dışarıdakiler malumson 2 gün kaldı atağın bitmesine. Baş dönmesi yaptı biraz. Evden haşlama et gotureyim bari poofff
Yulaf kepeğini nerden bulabilirim?
Yulaf ezmesi yiyorum ben ama kitabı okuyorum şimdi bunla ilgili yasak yok...
Menü çok kısıtlı bnm atakta oldugundan ya da ben adapte olamadim. Sizlerinkine baktim dukan tarifleri var epey. Mesela kiymali yumurta aklima gelmemisti hic :d sabah 2 dilim peynir 1 yumurta
Ara 1 paket ayran ve maden suyu
Öğlen tavuk şiş köfte ayran
Ara 1 neskafe
Ara 1 peynir
Aksam 2 dana biftek yoğurt 200 gr
Ara 200 gr yoğurt yulaflı...
Bilmem olmuş mu olmus gibi ama :s
Sırf akşam acikmiim diye aklima gelmesin diye misafir çağırdım.onlara da kek yaptim :)
15. günüm bugün dukanda, toplamda 3 kilo verdim. Evet az, ama malum döneme denk geldi. Bi de bugün ilk kez kaçamak yaptım gibi, yani kaçamak olup olmadığından da emin değilim ama ben yulaf kepeğini çok seviyorum bugün gereğinden fazla yedim. Telafi etcez artık
Yulaf ezmesi yiyorum ben ama kitabı okuyorum şimdi bunla ilgili yasak yok...
Günaydın herkese.
Dün ki atakta ilk gün menüm sabah haşlanmış yumurta, peynir.
Öğlen tavuk döner, salatalık turşusu, domates, ayran
Ara 1 bardak süt
Akşam 2 haşlanmış baget, yoğurt ve salatalık turşusu
Giden kilo 2,4
Dukan çalışanlar için gerçekten kolay oluyor. Azimli günler dilerim.
Hayvansal yağlar zararlı değil tabi abartılmadığı sürece. Ben ilk yaptığım dönemde tavuk çorbası yaparken derilerini ayırmazdım, kıymamı az yağlı alırdım hep. Hepten yağsız yeme derim canım.
Reallerde var canım.
Yulaf ezmesi yasak diye biliyorum cnm
Bence gayet güzel canım menün. Kötü değil dukan tarifleri bir süre sonra yapılmaya başlanıyor atakta bende yapmıyorum.
Yulaf kepeği konusunu bugün oranla canım. Onuda seveni ilk kez duyuyorum şanslısın valla.
Yulaf Kepeği yemen lazım. Yulaf ezmesi kesinlikle yasak zaten kepek ile aynı işlevi görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?