Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

okul yemekhanesinde kullanılan yağlar bize hiç uygun değil güzelim bende direk o yemekhanede gıda müh. dim. bizzat yaşadım ben üni. de kampüs yemekhanesine bakıp burger kingten ızgara tavuk lu salata sipariş eden biriydim... genelde evden götürürdüm en kötü ihtimalim de burger dı :) sana tavsiyem olaki yemen gerekti peçetelerin arasında yağını iyice al öyle ye kesinlikle yemeğin suyunu alma... ızgara bile olsa peçetede tut... efsun söylemiş zaten limitleri yumurtanın beyazı sınırsız sarısı günde 2 adet nedeni kolestrolünü artırabilir baş dönmesi yapar...

yeme düzenine yulaf kepeğini oturtabileceksen haftanın 1 günü saf protein yiyebileceksen... dene derim yoksa değmez az kilo için sağlıklı beslen spor yap yeter...

dukan gerçekten önemli bir diyet yeme alışkanlığını değiştirmek daha sağlıklı beslenmek filan değil dukan sadece kilo verme amaçlı kendini bir süre kampa aldığın sonrasında da hep devam ettireceğin basit noktaları olan bir diyet...

ben geçtim mutluyum canım... menün güzel olmuş ayrıca...

canım ilk günlerinde sodayı biraz az tut miden bu yeni protein ağırlık sindirimle uğraşacak çok yüklenme... eğer ter atacak bir spor yapıyorsan o zaman eksik mineralleri tamamlamak adına içebilirsin...

öğle köfte demişsin ama dışarda yapılan her tür köftenin içinde ekmek yada un türevleri vardır... ben en çok köfteyi özledim dışarda... onun dışında menün güzel...

1 yk yulaf kepeği sınırlı izinli eğer gün içerisinde başka sınırlı izinli kullanmadıysan extra 2 kaşık daha yiyebilirsin.... yanlız yulaf kepeği sindirimi yine zor bir ürün çok su çekiyor ve sindirimi de su gerektiriyor tükettiğin yulaf kepeğine göre suyunu biraz arttır... yeterli su tüketimi yoksa yulaf kepeği tüketirken oda kabızlığa neden oluyor...

canım atak menüsü için biraz fazla sebze var ben şahsen 2 kornişon turşuya iznim varken hiç 2 de kalamadım sende öğle ve akşam yemişsin vücudun ödem tutabilir domates te 1 tatlı kaşığı idi yanlış hatırlamıyorsam günlük toplam sebzen turşular dahil 1 yk olmalı... onun dışında birde yulaf kepeği tükettiysen güzel menü...

yulaf ezmesi yasak... kepek yiyeceğiz... mısır ununu sormuş biri bize sınırlı izinli olan mısır nişastası ununu kullanmayın dukan çalışırken zorlamıyor dışarda da rahatça bulabiliyorsun...

dukanın tariflerinde de ızgara tavuklarda derileriyle pişirip deriyi soyup tüketiyordu bende hep öyle yaptım ama ızgara hariç derilerini birşeye katmadım... kıyma kuzu olmazda dana olursa daha iyi zaten dışardan yağsız bile alsam az biraz koyuyorlar ben evde çektiydim dukana başlarken kıymamı öyle bir gözümüz dönmüş ki eşimle sanki doymayacağım ne kadar aldıysak artık dana yı 3 ay yedim deep freeze den bazen tat katsın diye ayda 1 kez filan yapmışımdır dana etimin içine kemik atmışımdır çok lezzet veriyor ama ben iliğin kemiğin içerdiği yağdan ürktüm hep yapmadım nedense hayvansal yağlar çok lezzetli ama hemen kilo olup yapışacak gibi bir hissim var...

Valla kampusten kaçıp restorana gittim sirf yiyim diye. Adama da dedim ekmek ve yagsiz olsum diye ozel yapti. Kadin deli demiştir kesin

Hadiii darısı basima tebriklerrr

Kampusteyim ben de korkuttun beni şimdi. Kalorileri yazio yaninda bir ogle ymegi 1700 kalori. Benim günlük aldığım kalori o kdrdi ztn. Bugun daha rahatım dukanda. Sabah bol bol peynir yedim yumurtam yoktu. Bitki caylariyla geldim oglene. Ne yicem simdi onu düşünüyorum. Siz ne guzel menüler yapiosunuz ya dukan menüleri. Bakalim bebekle onlari hazirlayabilecek miyim seyirde

işte o yanında yazan kalorileri hesaplardım bende birde genel kontrol... o 1700 kaloriye 2 dilimde ekmek dahil ederiz o kadar kalorili değil o yemekler ama o kadar yazılıyor erkeklerin alması gereken kalori 1800 lerde kadınlar 1600 lerde diye tutturmuşlar... yumurtamı ben bazen yanıma alıyorum öğleden sonra da iyi oluyor tok tutuyor...

ben yiyorum ama eşim sıkılıyor menülerimden dün sardalya konserve almış öğlen yiyecektim ama burda kıymalı ıspanak vardı yemeği patronun eşi yapıyor içindekiler belli bende yedim... tabi 3 kaşık yedim acıkınca sardalya yemeyi düşünüyorum....

Kitapta maden suyu serbest diyir ama okuyorum simdi satır satır. Reformer pilates yapıyorum 2 gün spor olarak diger ay zumbaya basliyorum.

Hayirlisi olsun darisi başıma. Cunku geçen 3 4 ay önce 62 kiloydum bana da herkes eridin bittin deyince diyetisyeni biraktim yemeye daldim sonuç yine hoooop 68 onemli olan kooruuumaaak bu kex basaricm bunuu...

Ben abur cuburu cipsi cikolatayi cok seviyorum. Dukanin artısı şu son korumada seni rahat birakio ama sadece 1 gün protein yapiosun bu harika. Diger diyetlerde devamli diyet halindesin. Bu dukanla ekmeği kestim bu süper gelisme. Tam bugday yiyordum ama kahvaltida en az 4 dilim kaciodu yanii. Vereceğim kilo evet cok az belki fotoları görseniz ooo artistlik yapio burda dersiniz ama beni cok rahatsiz edio bu 5 kilo. Insana bi şiştin mi sen denmesi var, bi de vaay inceciksin denmesi var. 36 giymk vr 38 giymek var. 62 kiloyu bırakıp birden 68 olmak bna gitmedi ayyy dertlendim..

Süper konuya temas ettin. Aciktigim an mesela bir haslanmis tavuk gibi bir seyi ya da light hindiyi mesela yiyebiliyor muyum.

Ya simdi bisi sorucam. Ben bu ara yulaf kepegi karisimina taktim. Keklerimi ekmeklerimi hep onla yapiyorum. Hem tadi daha guzel hem daha guzel kivam aliyo una benzedigi icin hemde 2 degil 3 kasik :) acaba hatami yapiyorum sirf kepektemi yemeliyim :/ bide soya kiymasi yiyebiliyomuyuz diye bisi daha sorcam ama sanirim yasak :/

canım sen 2 kaşığı geçme ne olursa olsun. soya kıymasını bilmiyorum ama

Hanımlar hepinize merhaba tam 1 ay oldu sizden uzakta kaldım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler burası gerçekten faydalı ben daima faydasını gördüm.Spirochet tebrik ederim hedefine ulaşmışsın.Süper görünüyorsun resimlerinde ,bana da tarif edersen bende önceki ve sonraki diye resimlerimi koymak istiyorum.Maalesef sayfaya resim yüklemeyi bilmiyorum.Birde hatırladığım efsun ve hacar vardı.Hepiniz çok iradelisiniz maşallah size.Hepinizin önceki yazılarını okuyacağım birazdan önce yazmak istedim.Dukan mucize gibi birşey bana çok iyi geldi.Hedefime ulaştım.Diyete 10 kasım da 89 kilo ile başladım.25 ocakta 70 kilo oldum.Boy 1.75 ve incecik bir bayan oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum , geri almamak için çok dikkat ediyorum.Yalnız kaçamak yapmaya başladığımdan güçlendirme yapmadan direk korumaya geçtim ve kendime yeni bir düzen oluşturdum bir aydır devam ediyorum.800-900 gr. oynama oluyor sadece.Haftanın 5 günü çocuklarım ve eşime yapmış olduğum tüm yemeklerden ekmeksiz veya yulaf kepeği ekmeğimle (günde 3 kaşık kepeği olacak şekilde)tüketiyorum.Haftanın iki günü atak yapıyorum.Her gün 2 fincan yeşil çay ve 2 lt su mutlaka içiyorum.Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum.Atak günlerimde değilsem dışarda veya misafirlikte sunulan ikramlardan da yiyorum tabi herkese sunulan porsiyonun yarısı kadar.Asansör kullanmıyorum ve haftada 2 veya 3 yürüyüş yapıyorum.Bu düzende devam ediyorum ve kilom 5 gün 70.8 oluyorsa 2 gün atak yapıyorum 70.2 oluveriyor.Yani azıcık dikkat ederek herşeyi yiyorum ve kilomu koruyorum.Bu arada iç hastalıkları dr. tahlillerimi yaptırıyorum.Bütün değerlerim güzel çıkıyor.Sonuçta güçlendirmeyide yapsan kendine bir koruma geliştirmediğin sürece eski beslenme alışkanlığına döndüğün anda kilolar geri geliyor.Hepinize bol eksili günler dilerim

Atak evresinin 2. Gününün sonu tartı + gösterdi. Ama bugün tuvalete çıkamadım. Bu durumu etkiler mi. Moralim bozuldu. Atağı 3 gun yapacaktım bir gün daha mı yapsam ki

ayy hedefine ulasn arkadslar nasil imreniyorm size insa bende ulascm 23.gunum ve 6 kilo verdm daha 15 kilo vermelym yolum uzun anlaycgnz sp gunleri zorluyo beni et ve tavuktn biktm malesef ama zorluyorm kendmi balik zaten hic sevmem ins, kararli bi sekilde yaparm bu arada seyirde 30dk yuruyus yapamiyorm ama bisiklet ceviriyorm hergn yarim saat insallh yavaslatmz beni ne dersiniz ?

Günaydin, eğer bisikletinizin ayarı varsa ağır olan modda kullanın ki bacak kaslarınizin çalıştığı hissedilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…