Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım sen 2 kaşığı geçme ne olursa olsun. soya kıymasını bilmiyorum ama

Yulaf kepeği karışımını 3 kaşık kullanman gerekiyor. 45 gr yani.

Seyirde günlük kepek hakkımız 2 kaşık yani 30 gr. Karışımın içinde ise 45 gr da 30 gr kepek bulunuyor bu nedenle 3 kaşık kullanabiliyoruz :)

Soya kıyması ise yasak malesef.

Dizimden yukari cikmayan pantolonlarima an itibariyle girmis bulunmaktayim 😎😎😎

Harikaaa... ben de istiyorum ya atak evresini uzatmaya karar verdim. Çünkü zannettigim gibi 68 degil 69.5 kiloydum sanırım başlarken. Yani 9 kilo vermem lazım. (((

3 kasikta hemfikiriz zaten. Pki ben kepek yerine devamli karisim kullansam oluyomu

Atak evresinin 2. Gününün sonu tartı + gösterdi. Ama bugün tuvalete çıkamadım. Bu durumu etkiler mi. Moralim bozuldu. Atağı 3 gun yapacaktım bir gün daha mı yapsam ki

Bence 3 günden fazla yapma atağı vermen gereken 20 kilo gibi bir durumun yok.. Boşuna vücudunu da zihnini de yorarsın.
Tuvalet etkiler tabiki bir de süt ürünlerini kullanmak yerine mümkün mertebe et tavuk balık yemek daha mantıklı. Peyniri de ne marka kullanıyorsun? Yağ oranı belli mi %2'den fazla yağlı peynirleri kullanmamız yasak çünkü.

Bunlar dışında yulaf kepeğini de sabah veya öğlen tüketmeni öneririm. Okuduğum her kaynak böyle söylüyordu. Tüm gün yediklerine yardımcı olacaktır bu şekilde.

Atakta verilen kilo kişinin ödem durumuna göre de değişiyor. 3-5 günde yağdan kilo vermek pek mümkün değil zaten. Çok su toplamıyor da olabilir vücudun. Moralini bozma atak bitene kadar da tartıya çıkma. Eti sev yumurtayı öp hehe

3 kasikta hemfikiriz zaten. Pki ben kepek yerine devamli karisim kullansam oluyomu

Evet :) İçinde yasaklı hiçbirşey yok kullanabilirsin ^^ İngiltere de filan hep bu şekil karışımlar satılıyor insanlar onları alıp kullanıyor zaten. Simla Hanım'ın da konu ile ilgili araştırması ve yazısı mevcut o online destek aldığı için koçlarla filan da görüşmüş orayı da okuyabilirsin istersen. Eksilerine de çok sevindim. Pantolonu kemersiz giyemediğin günler de çabuk çabuk gelir inş

Katkilar icin Sağol. Süt ürünlerim 2 dilim peynir ve 400 gr yoğurdu geçmiyor light onlar da zaten. Regl döneminde baslamyin yaziyor kitapta ama benim oyle denk geldi napayim artik seyirde gider belki. Isin enteresan tarafı zayifladim inceldim hissediyorum :)

Ohhh nasil.icimi rahatlattin anlatamam :) cok cok cokkk tesekkur ederim. Karisima devam o vakit :)
Ayyy insallh kuzum yaa. Yaza kadar hepimiz incecik tas gibi hatunlar olalim insallah :)(

Aa bak ben vücut ölçüleri alıyorum bu pazar güncel kaç cm kaybettiğimi yazacağım. Kesin az çıkacak özellikle karın bölgesi hani o göbek deliğinin hemen altından başlayan artık aşk yastığı mıdır ne yastığıdır nefretlik kasis haha neyse ora gidiyor işte baya baya şoka giriyorum bazen spor yaptığımda bile inmiyordu o şişlik.. Gerçi bendeki göbek gibi değil bildiğiniz davul gibi şişiyordu korkunç
Sen de deneyebilirsin bu yöntemi tartı sinirini bozuyorsa

Peynir konusuna geçince inan hiç masum değil o light ibareleri %10 yağlı filan oluyor normal light bir peynir. Sana tavsiyem ya peynircilerden yağsız tuzsuz bir peynir al ya da evde yap hiç bulamıyorsan yörsanın light loru var 100 gramda %2,5 yağ oranı o kullanılbilir.. Tam olarak kurallara uyarak yapmakta yarar var inan bana

Doğum sonrası 7 aylık bir diyetisyen geçmişim var. Bana etiket okumayı ogretmisti, % 3 yag oranı oluyor yağlı peynirler yagsizlari da hic farksız değil. En iyisi Çökelek bence de.onu alayim ben. Spor hocama da ölçü aldirttim. Spor sonunda olccez yine. Zumba bir harikaaa

seni gördüğüme sevindimumarım bu kiloda kalır ve birdaha almazsındarısı başımıza

Kahvaltı 2 dilim peynir ve 2 haşlanmış yumurta, şekersiz çay :)

Ara yulaf kepekli light yoğurt :)

Öğlen yoğurt yatağında pişirilmiş baharatlı 1 tatlı kaşığı ketçapla renklendirilmiş ve 1 kornison turşuyla tatlandirilmis tavuk göğsü 3 tane yanında 1 bardak kola zero :))) dukanin iyi tarafı porsiyon olmayışı bunu sevdimmm

Akşam fırında çipura

Olay budur... doydum tıkandim...

Canım kilonu koruyabildiğine çok sevindim, o kadar emek verdikten sonra kilo alınırsa yazık olur gerçekten
Bende güçlendirmeye geçtim, 3 gün oldu, iyi gidiyor şimdilik, spor zaten yapıyorum ama havalar biraz daha ısınınca yürüyüşe ağırlık vererek 2-3 kilo daha verebileceğimi düşünüyorum, hayırlısı artık,
tahlillerimi ben de yaptırıyorum, hiç bir sorun yok çok şükür
Doğru yaptıktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum zaten, ayrıca proteinle beslenildiğinden galiba yağlı bölgelerde müthiş icelme oluyor
spor da çok etkili tabii, mutlaka yapılması şart, kilo verdikçe sıkılaşmanın olabilmesi için, dukan ve spor birlikte yapıldığında olduğu kiloda daha az gösteriyor insan
Herkese başarılar ve kolaylıklar diliyorum...

sabah haşlanmış yumurta#peynir#domates#salatalık
öğle tavuk sote#yoğurt#turp#
akşam fırında peynirli mantar#yoğurt

bi günü daha geride bıraktık...bakalım yarın tartı neler gösterecek

Dukan bi acayip ayol 😊 atağın 3. Gün sonu veee sonuç 67.8.... dur bakalım sabah ne cikcak. 69dan 67lere hem de 3 gunde... seyire geçiyorum yarın umarım dogru yaparim

3gün atak ardından + 5 gün seyir ve toplamda 8 gün. giden 3 kilo =) mutluyum. ama spor kısmında çok başarılı olamadım bu güne kadar. spora başlamam lazım sanırım =) geri kalan 8-9 kilo ancak sporla göz alıcı bir sonuç ortaya çıkaracak gibi duruyor

Günaydın hanımlar
Dün ki menüm Sabah haşlanmış yumurta, peynir
ara süt
Öğlen tavuk sote ayran
akşam tavuk ciğer sote, yoğurt
Giden kilo 3,4

Ne kadar neşeli şen şakrak geldi bana yazdıkların. Maşallah aynen böyle devam işallah.

Tavsiyeler icin teşekkür ediyorum. Yulaf kepegini bugün bulcam isten cikinca aricam hemenn

Rica ederim her zaman.

Çok haklısın diyet gibi değilde beslenme şeklinin değişmesi gibi bakınca kazanıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…