canım sen 2 kaşığı geçme ne olursa olsun. soya kıymasını bilmiyorum ama
Dizimden yukari cikmayan pantolonlarima an itibariyle girmis bulunmaktayim 😎😎😎
Yulaf kepeği karışımını 3 kaşık kullanman gerekiyor. 45 gr yani.
Seyirde günlük kepek hakkımız 2 kaşık yani 30 gr. Karışımın içinde ise 45 gr da 30 gr kepek bulunuyor bu nedenle 3 kaşık kullanabiliyoruz :)
Soya kıyması ise yasak malesef.
Atak evresinin 2. Gününün sonu tartı + gösterdi. Ama bugün tuvalete çıkamadım. Bu durumu etkiler mi. Moralim bozuldu. Atağı 3 gun yapacaktım bir gün daha mı yapsam ki
3 kasikta hemfikiriz zaten. Pki ben kepek yerine devamli karisim kullansam oluyomu
Bence 3 günden fazla yapma atağı vermen gereken 20 kilo gibi bir durumun yok.. Boşuna vücudunu da zihnini de yorarsın.
Tuvalet etkiler tabiki bir de süt ürünlerini kullanmak yerine mümkün mertebe et tavuk balık yemek daha mantıklı. Peyniri de ne marka kullanıyorsun? Yağ oranı belli mi %2'den fazla yağlı peynirleri kullanmamız yasak çünkü.
Bunlar dışında yulaf kepeğini de sabah veya öğlen tüketmeni öneririm. Okuduğum her kaynak böyle söylüyordu. Tüm gün yediklerine yardımcı olacaktır bu şekilde.
Atakta verilen kilo kişinin ödem durumuna göre de değişiyor. 3-5 günde yağdan kilo vermek pek mümkün değil zaten. Çok su toplamıyor da olabilir vücudun. Moralini bozma atak bitene kadar da tartıya çıkma. Eti sev yumurtayı öp hehe
Evet :) İçinde yasaklı hiçbirşey yok kullanabilirsin ^^ İngiltere de filan hep bu şekil karışımlar satılıyor insanlar onları alıp kullanıyor zaten. Simla Hanım'ın da konu ile ilgili araştırması ve yazısı mevcut o online destek aldığı için koçlarla filan da görüşmüş orayı da okuyabilirsin istersen. Eksilerine de çok sevindim. Pantolonu kemersiz giyemediğin günler de çabuk çabuk gelir inş
Evet :) İçinde yasaklı hiçbirşey yok kullanabilirsin ^^ İngiltere de filan hep bu şekil karışımlar satılıyor insanlar onları alıp kullanıyor zaten. Simla Hanım'ın da konu ile ilgili araştırması ve yazısı mevcut o online destek aldığı için koçlarla filan da görüşmüş orayı da okuyabilirsin istersen. Eksilerine de çok sevindim. Pantolonu kemersiz giyemediğin günler de çabuk çabuk gelir inş
Katkilar icin Sağol. Süt ürünlerim 2 dilim peynir ve 400 gr yoğurdu geçmiyor light onlar da zaten. Regl döneminde baslamyin yaziyor kitapta ama benim oyle denk geldi napayim artik seyirde gider belki. Isin enteresan tarafı zayifladim inceldim hissediyorum :)
Aa bak ben vücut ölçüleri alıyorum bu pazar güncel kaç cm kaybettiğimi yazacağım. Kesin az çıkacak özellikle karın bölgesi hani o göbek deliğinin hemen altından başlayan artık aşk yastığı mıdır ne yastığıdır nefretlik kasis hahaneyse ora gidiyor işte baya baya şoka giriyorum bazen spor yaptığımda bile inmiyordu o şişlik.. Gerçi bendeki göbek gibi değil bildiğiniz davul gibi şişiyordu korkunç
Sen de deneyebilirsin bu yöntemi tartı sinirini bozuyorsa
Peynir konusuna geçince inan hiç masum değil o light ibareleri %10 yağlı filan oluyor normal light bir peynir. Sana tavsiyem ya peynircilerden yağsız tuzsuz bir peynir al ya da evde yap hiç bulamıyorsan yörsanın light loru var 100 gramda %2,5 yağ oranı o kullanılbilir.. Tam olarak kurallara uyarak yapmakta yarar var inan bana
Hanımlar hepinize merhaba tam 1 ay oldu sizden uzakta kaldım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler burası gerçekten faydalı ben daima faydasını gördüm.Spirochet tebrik ederim hedefine ulaşmışsın.Süper görünüyorsun resimlerinde ,bana da tarif edersen bende önceki ve sonraki diye resimlerimi koymak istiyorum.Maalesef sayfaya resim yüklemeyi bilmiyorum.Birde hatırladığım efsun ve hacar vardı.Hepiniz çok iradelisiniz maşallah size.Hepinizin önceki yazılarını okuyacağım birazdan önce yazmak istedim.Dukan mucize gibi birşey bana çok iyi geldi.Hedefime ulaştım.Diyete 10 kasım da 89 kilo ile başladım.25 ocakta 70 kilo oldum.Boy 1.75 ve incecik bir bayan oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum , geri almamak için çok dikkat ediyorum.Yalnız kaçamak yapmaya başladığımdan güçlendirme yapmadan direk korumaya geçtim ve kendime yeni bir düzen oluşturdum bir aydır devam ediyorum.800-900 gr. oynama oluyor sadece.Haftanın 5 günü çocuklarım ve eşime yapmış olduğum tüm yemeklerden ekmeksiz veya yulaf kepeği ekmeğimle (günde 3 kaşık kepeği olacak şekilde)tüketiyorum.Haftanın iki günü atak yapıyorum.Her gün 2 fincan yeşil çay ve 2 lt su mutlaka içiyorum.Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum.Atak günlerimde değilsem dışarda veya misafirlikte sunulan ikramlardan da yiyorum tabi herkese sunulan porsiyonun yarısı kadar.Asansör kullanmıyorum ve haftada 2 veya 3 yürüyüş yapıyorum.Bu düzende devam ediyorum ve kilom 5 gün 70.8 oluyorsa 2 gün atak yapıyorum 70.2 oluveriyor.Yani azıcık dikkat ederek herşeyi yiyorum ve kilomu koruyorum.Bu arada iç hastalıkları dr. tahlillerimi yaptırıyorum.Bütün değerlerim güzel çıkıyor.Sonuçta güçlendirmeyide yapsan kendine bir koruma geliştirmediğin sürece eski beslenme alışkanlığına döndüğün anda kilolar geri geliyor.Hepinize bol eksili günler dilerim
yaa arkadaslar bize uygun evde peynir veya cokelek gibi bi sey yapablr myz bilen var mi
Yagsiz sütü kaynatirken yarim limon sık al sana çökelek :)
ama sut yagli problem orda zaten :)
Hanımlar hepinize merhaba tam 1 ay oldu sizden uzakta kaldım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler burası gerçekten faydalı ben daima faydasını gördüm.Spirochet tebrik ederim hedefine ulaşmışsın.Süper görünüyorsun resimlerinde ,bana da tarif edersen bende önceki ve sonraki diye resimlerimi koymak istiyorum.Maalesef sayfaya resim yüklemeyi bilmiyorum.Birde hatırladığım efsun ve hacar vardı.Hepiniz çok iradelisiniz maşallah size.Hepinizin önceki yazılarını okuyacağım birazdan önce yazmak istedim.Dukan mucize gibi birşey bana çok iyi geldi.Hedefime ulaştım.Diyete 10 kasım da 89 kilo ile başladım.25 ocakta 70 kilo oldum.Boy 1.75 ve incecik bir bayan oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum , geri almamak için çok dikkat ediyorum.Yalnız kaçamak yapmaya başladığımdan güçlendirme yapmadan direk korumaya geçtim ve kendime yeni bir düzen oluşturdum bir aydır devam ediyorum.800-900 gr. oynama oluyor sadece.Haftanın 5 günü çocuklarım ve eşime yapmış olduğum tüm yemeklerden ekmeksiz veya yulaf kepeği ekmeğimle (günde 3 kaşık kepeği olacak şekilde)tüketiyorum.Haftanın iki günü atak yapıyorum.Her gün 2 fincan yeşil çay ve 2 lt su mutlaka içiyorum.Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum.Atak günlerimde değilsem dışarda veya misafirlikte sunulan ikramlardan da yiyorum tabi herkese sunulan porsiyonun yarısı kadar.Asansör kullanmıyorum ve haftada 2 veya 3 yürüyüş yapıyorum.Bu düzende devam ediyorum ve kilom 5 gün 70.8 oluyorsa 2 gün atak yapıyorum 70.2 oluveriyor.Yani azıcık dikkat ederek herşeyi yiyorum ve kilomu koruyorum.Bu arada iç hastalıkları dr. tahlillerimi yaptırıyorum.Bütün değerlerim güzel çıkıyor.Sonuçta güçlendirmeyide yapsan kendine bir koruma geliştirmediğin sürece eski beslenme alışkanlığına döndüğün anda kilolar geri geliyor.Hepinize bol eksili günler dilerim
Herkeslere kocaman günaydın
Bugün işyerinde eridiğim iddia edildiSanırım veriyorum kiloları gerçi çıkmadım tartıya neme lazım aynı filan çıkar tepem atar Regl iken en iyisi tartıyı teğet geçmek..
İçtiğim su cildime çok iyi geldi. Önceden pütür pütür kuru cildim hatta pul pul kalktığı noktalar da oluyordu şimdi yumuşacık neredeyse suratıma nemlendirici sürmeme bile gerek kalmayacak yaşasın!!2,5 litre filan içiyorum rahat rahat.. Bir yerden sonra insanın canı istiyor zaten.
Su içemeyenlere ufak bir önerim de olacak. Sürahinizin içine bir dilim limon veya bir salatalığın dörtte birini atın. Alışmanız çok daha kolay olur.
İş yerinde artık dışardan yemek de söylemiyorum evde yaptığım krep arası yoğurtlu tavuk, pancake üzerine et sote, köfte veya hindi kabak mantar üçlemesi yanında yoğurt veya ayran saat 19:30'a kadar tutuyor nerdeyse. 17:00 gibi koca bir bardak kefir de içiyorum kabızlıktan eser kalmadı şişliğim kalmadı ki benim gibi kronik gastriti olan ve ağzına attığı her lokmayla 5 aylık hamile gibi gezen bir insan için mucize gibi birşey bu..
Meyve de çekmiyor artık canım. Yoğurt biraz splenda ve biraz tarçın yatmadan önce şımarıklık yaparsam tatlı da tatlı diye baya yetişiyor imdadımaKüçükken annemin o dönem daha bebek olan kardeşime yaptığı şekerli yoğurda benziyor tadı nostalji oluyor bana da. Ne kıskanırdım çocuğu yahu
Bugün termosum ulaşacak elime güzel bir tavuklu sebze çorbası hayalim var yarın öğlen yemelikHeyecanlıyım a dostlar
Bu arada bugün seyirin 14. günü 3 gün de atak toplam 17 günü diyette, tok, hafif ve incelmiş olarak geçirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Bugün çooooook güzel bir gün
Tavsiyeler icin teşekkür ediyorum. Yulaf kepegini bugün bulcam isten cikinca aricam hemenn
dukan gerçekten önemli bir diyet yeme alışkanlığını değiştirmek daha sağlıklı beslenmek filan değil dukan sadece kilo verme amaçlı kendini bir süre kampa aldığın sonrasında da hep devam ettireceğin basit noktaları olan bir diyet...
canım atak menüsü için biraz fazla sebze var ben şahsen 2 kornişon turşuya iznim varken hiç 2 de kalamadım sende öğle ve akşam yemişsin vücudun ödem tutabilir domates te 1 tatlı kaşığı idi yanlış hatırlamıyorsam günlük toplam sebzen turşular dahil 1 yk olmalı... onun dışında birde yulaf kepeği tükettiysen güzel menü...QUOTE]
Canım turşu toplasan gün içinde yediğim bir adeti geçmez. İnce dilimlere kesilmiş şekilde iki dilim diyebiliriz. Domatesimde çeri domatesti. Yulaf kepeğine henüz başlamadım seyirde başlıcam. Mikrodalga ekmeği yapıcam. Hamburger ekmeği şeklinde sabahları çok iyi oluyor. Sandviç yapıp işyerinde yemek için.
Darısı başımıza maşallah
Atak evresinin 2. Gününün sonu tartı + gösterdi. Ama bugün tuvalete çıkamadım. Bu durumu etkiler mi. Moralim bozuldu. Atağı 3 gun yapacaktım bir gün daha mı yapsam ki
Arada oluyor ama + gördüğün zaman bir sonraki tartılman çok büyük bi eksiye dönüyor.
Kahvaltı 2 dilim peynir ve 2 haşlanmış yumurta, şekersiz çay :)
Ara yulaf kepekli light yoğurt :)
Öğlen yoğurt yatağında pişirilmiş baharatlı 1 tatlı kaşığı ketçapla renklendirilmiş ve 1 kornison turşuyla tatlandirilmis tavuk göğsü 3 tane yanında 1 bardak kola zero :))) dukanin iyi tarafı porsiyon olmayışı bunu sevdimmm
Akşam fırında çipura
Olay budur... doydum tıkandim...
Afiyet olsun gayet iyi görünüyor.
Dukan bi acayip ayol 😊 atağın 3. Gün sonu veee sonuç 67.8.... dur bakalım sabah ne cikcak. 69dan 67lere hem de 3 gunde... seyire geçiyorum yarın umarım dogru yaparim
Derken eksiler başlamış bile maşallah devamını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?