Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 38
Gecen haftaki kilo :88.9
Güncel kilo:86.7
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
Sanirim sabah sabah hayatimin sokunu yasatti tarti bana. Yine gram gram verdim diye dusunurken tartidaki -2.2 kg dilimin tutulmasina neden oldu :) en basarili haftamdi sanirim :) bende diyorum pantolonlar niye bollasti :))))) ne guzellll bir gunnnn :))))
başlangıç tarihi: 19/11/2013
kaçıncı gün: 98
boy: 1.63
başlangıç kilo:73
geçen haftaki kilo: 62,7
bu haftaki kilo: 62,2
yaptığım kaçamaklar yüzünden hedefime 1 ay geç ulaşıcamkızlar siz siz olun sakın kaçamak yapmayın !!!
muhteşemsiiiiiiiiin tebrik ederimmmelbet hedefimize ulaşacağız ne kadar güzel bir şey o pantolonların bol gelmesi daha da bollaşsın inşallah
günün ilk bildirimi benden gelsin o zamnnn:)
başlangıç tarihi: 10.01.2014
kaçıncı gün: 48
boy: 1.70
başlangıç kilo: 84.5
geçen haftaki kilo: 74.7
bu haftaki kilo: 74.0
bu hafta kilo vermeyi beklemiyordum malum nedenlerden ama 700 gr vermişim izninizle parti yapıyorum:119:
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 38
Gecen haftaki kilo :88.9
Güncel kilo:86.7
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
Sanirim sabah sabah hayatimin sokunu yasatti tarti bana. Yine gram gram verdim diye dusunurken tartidaki -2.2 kg dilimin tutulmasina neden oldu :) en basarili haftamdi sanirim :) bende diyorum pantolonlar niye bollasti :))))) ne guzellll bir gunnnn :))))
başlangıç tarihi: 19/11/2013
kaçıncı gün: 98
boy: 1.63
başlangıç kilo:73
geçen haftaki kilo: 62,7
bu haftaki kilo: 62,2
yaptığım kaçamaklar yüzünden hedefime 1 ay geç ulaşıcamkızlar siz siz olun sakın kaçamak yapmayın !!!
günaydın kızlar :)
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 87
Gecen haftaki kilo :58.5
Güncel kilo:57.9
Hedef kilo : 52
Boy :1.64
zayıfladıkça daha yavaş gidiyo kilolar
Kitapta maden suyu serbest diyir amaokuyorum simdi satır satır. Reformer pilates yapıyorum 2 gün spor olarak diger ay zumbaya basliyorum.
Hayirlisi olsun darisi başıma. Cunku geçen 3 4 ay önce 62 kiloydum bana da herkes eridin bittin deyince diyetisyeni biraktim yemeye daldim sonuç yine hoooop 68onemli olan kooruuumaaak bu kex basaricm bunuu...
Ben abur cuburu cipsi cikolatayi cok seviyorum. Dukanin artısı şu son korumada seni rahat birakio ama sadece 1 gün protein yapiosun bu harika. Diger diyetlerde devamli diyet halindesin. Bu dukanla ekmeği kestim bu süper gelisme. Tam bugday yiyordum ama kahvaltida en az 4 dilim kaciodu yanii. Vereceğim kilo evet cok az belki fotoları görseniz ooo artistlik yapio burda dersiniz ama beni cok rahatsiz edio bu 5 kilo. Insana bi şiştin mi sen denmesi var, bi de vaay inceciksin denmesi var. 36 giymk vr 38 giymek var. 62 kiloyu bırakıp birden 68 olmak bna gitmediayyy dertlendim..
Süper konuya temas ettin. Aciktigim an mesela bir haslanmis tavuk gibi bir seyi ya da light hindiyi mesela yiyebiliyor muyum.
maden suyu serbest zaten ben yeni başladın zaten sindirim sistemin sadece atakta proteinle yorulacak maden suyuyla da yorma demek istedim... şahsi düşüncem dukanın bundan haberi yok
evet mesela ben diyete başladıktan sonra memlekete gittim otobüsle 14 saat acıkmamam imkansız yanımdakiler bisküviler kekler cipsler simitler yerkene ben bir poşete çeçil peyniri bir poşete de hindi füme stokladıydım ayranla tükettim... haşlanmış tavukta olur.. hindi olur ama sosis yada salam hali değil hindi füme ve jambon ki bazılarında patates nişastası oluyor içeriğine bak patates nişastası olmayan hindi füme veya jambonlar olur...
mutsuzum ama bildrm yapayim beni de ekler misiniz arkadaslar
baslangic: 88 kilo
kacinci gun: 24
gecen haftaki kilo: 82.5
guncel kilo: 82
hedef: 67
boy: 1.64
Ohhh herkes ne güzel vermiş. Buradan anladığım bildirimleri perşembe yapıyoruz. Ben de yazayım mı bilemedim bir sınırlama var mi topikte 1 hafta gecmeli falan gibi. 3 gun atak yaptim bugun seyirin ilk günü çünkü
Hanımlar hepinize merhaba tam 1 ay oldu sizden uzakta kaldım.Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler burası gerçekten faydalı ben daima faydasını gördüm.Spirochet tebrik ederim hedefine ulaşmışsın.Süper görünüyorsun resimlerinde ,bana da tarif edersen bende önceki ve sonraki diye resimlerimi koymak istiyorum.Maalesef sayfaya resim yüklemeyi bilmiyorum.Birde hatırladığım efsun ve hacar vardı.Hepiniz çok iradelisiniz maşallah size.Hepinizin önceki yazılarını okuyacağım birazdan önce yazmak istedim.Dukan mucize gibi birşey bana çok iyi geldi.Hedefime ulaştım.Diyete 10 kasım da 89 kilo ile başladım.25 ocakta 70 kilo oldum.Boy 1.75 ve incecik bir bayan oldum.Kendimi çok iyi hissediyorum , geri almamak için çok dikkat ediyorum.Yalnız kaçamak yapmaya başladığımdan güçlendirme yapmadan direk korumaya geçtim ve kendime yeni bir düzen oluşturdum bir aydır devam ediyorum.800-900 gr. oynama oluyor sadece.Haftanın 5 günü çocuklarım ve eşime yapmış olduğum tüm yemeklerden ekmeksiz veya yulaf kepeği ekmeğimle (günde 3 kaşık kepeği olacak şekilde)tüketiyorum.Haftanın iki günü atak yapıyorum.Her gün 2 fincan yeşil çay ve 2 lt su mutlaka içiyorum.Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum.Atak günlerimde değilsem dışarda veya misafirlikte sunulan ikramlardan da yiyorum tabi herkese sunulan porsiyonun yarısı kadar.Asansör kullanmıyorum ve haftada 2 veya 3 yürüyüş yapıyorum.Bu düzende devam ediyorum ve kilom 5 gün 70.8 oluyorsa 2 gün atak yapıyorum 70.2 oluveriyor.Yani azıcık dikkat ederek herşeyi yiyorum ve kilomu koruyorum.Bu arada iç hastalıkları dr. tahlillerimi yaptırıyorum.Bütün değerlerim güzel çıkıyor.Sonuçta güçlendirmeyide yapsan kendine bir koruma geliştirmediğin sürece eski beslenme alışkanlığına döndüğün anda kilolar geri geliyor.Hepinize bol eksili günler dilerim
yazabilirsin tatlım listeye alırım seni yanlız atak döneminde verilen kilo daha fazla olduğu için senin skorun fazla çıkacaktır o yüzden ben ilk haftasında olanları katmadan birincimizi tebrik ediyorum...
Dün de yanimda doğum günü pastasi vs vs vs yediler benim cnm cekmedi bileee :) aksam yemeginde bolca yumurtalı kiyma yemistim çünkü 😊 ancak bu seyirde zorlanacagim sanırım yulaf kepeğiyle anlasamiyoruz :) az önce galetayi yapayim dedim iiihh olmadi. Bi daha denedim evet bu kez tuttu amma velakin o ne tat yaw ki o kdr da baharat kattım, napcam bilmiomm. Oysa dukan hamburger fotoğrafi oldukca lezzetli gorunuyorduuu
Ya simdi bisi sorucam. Ben bu ara yulaf kepegi karisimina taktim. Keklerimi ekmeklerimi hep onla yapiyorum. Hem tadi daha guzel hem daha guzel kivam aliyo una benzedigi icin hemde 2 degil 3 kasik :) acaba hatami yapiyorum sirf kepektemi yemeliyim :/ bide soya kiymasi yiyebiliyomuyuz diye bisi daha sorcam ama sanirim yasak :/
ilk başladığımda yulaf kepeğini tüketecek yer arardım şimdi ise sırada bekliyorlar tüketilmek için alışınca herşey daha güzel gidecek canım... aromalardan almanı öneririm aroman yoksa da keklerini yağlı kağıt üstüne bisküvi şeklinde yap ayrıca az yap ve ya portakal kabuğu yada tarçınla doldur doyamıyor insan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?