Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

günün ilk bildirimi benden gelsin o zamnnn:)

başlangıç tarihi: 10.01.2014
kaçıncı gün: 48
boy: 1.70
başlangıç kilo: 84.5
geçen haftaki kilo: 74.7
bu haftaki kilo: 74.0

bu hafta kilo vermeyi beklemiyordum malum nedenlerden ama 700 gr vermişim izninizle parti yapıyorum :119:

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 38
Gecen haftaki kilo :88.9
Güncel kilo:86.7
Hedef kilo : 75
Boy :1.71

Sanirim sabah sabah hayatimin sokunu yasatti tarti bana. Yine gram gram verdim diye dusunurken tartidaki -2.2 kg dilimin tutulmasina neden oldu :) en basarili haftamdi sanirim :) bende diyorum pantolonlar niye bollasti :))))) ne guzellll bir gunnnn :))))

başlangıç tarihi: 19/11/2013
kaçıncı gün: 98
boy: 1.63
başlangıç kilo:73
geçen haftaki kilo: 62,7
bu haftaki kilo: 62,2

yaptığım kaçamaklar yüzünden hedefime 1 ay geç ulaşıcam kızlar siz siz olun sakın kaçamak yapmayın !!!

Son düzenleme:

muhteşemsiiiiiiiiin tebrik ederimmm elbet hedefimize ulaşacağız ne kadar güzel bir şey o pantolonların bol gelmesi daha da bollaşsın inşallah

ne 1 ayııııı bak kaçamak yapmana rağmen kilo vermişsin daha ne olsun şükret bence hem bak ders de oldu fazlasıyla verirsin bundan sonra

günaydın kızlar :)

Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 87
Gecen haftaki kilo :58.5
Güncel kilo:57.9
Hedef kilo : 52
Boy :1.64
zayıfladıkça daha yavaş gidiyo kilolar

Ohhh herkes ne güzel vermiş. Buradan anladığım bildirimleri perşembe yapıyoruz. Ben de yazayım mı bilemedim bir sınırlama var mi topikte 1 hafta gecmeli falan gibi. 3 gun atak yaptim bugun seyirin ilk günü çünkü

Seyiri 2-5 mi 2-0 mi yapacagima karar veremedim lütfen yardimci olun. siz kilo verenler nasil yaptiniz seyiri

Son düzenleme:

maden suyu serbest zaten ben yeni başladın zaten sindirim sistemin sadece atakta proteinle yorulacak maden suyuyla da yorma demek istedim... şahsi düşüncem dukanın bundan haberi yok

evet mesela ben diyete başladıktan sonra memlekete gittim otobüsle 14 saat acıkmamam imkansız yanımdakiler bisküviler kekler cipsler simitler yerkene ben bir poşete çeçil peyniri bir poşete de hindi füme stokladıydım ayranla tükettim... haşlanmış tavukta olur.. hindi olur ama sosis yada salam hali değil hindi füme ve jambon ki bazılarında patates nişastası oluyor içeriğine bak patates nişastası olmayan hindi füme veya jambonlar olur...

mutsuzum ama bildrm yapayim beni de ekler misiniz arkadaslar

baslangic: 88 kilo
kacinci gun: 24
gecen haftaki kilo: 82.5
guncel kilo: 82
hedef: 67
boy: 1.64

Dün de yanimda doğum günü pastasi vs vs vs yediler benim cnm cekmedi bileee :) aksam yemeginde bolca yumurtalı kiyma yemistim çünkü 😊 ancak bu seyirde zorlanacagim sanırım yulaf kepeğiyle anlasamiyoruz :) az önce galetayi yapayim dedim iiihh olmadi. Bi daha denedim evet bu kez tuttu amma velakin o ne tat yaw ki o kdr da baharat kattım, napcam bilmiomm. Oysa dukan hamburger fotoğrafi oldukca lezzetli gorunuyorduuu

yazabilirsin tatlım listeye alırım seni yanlız atak döneminde verilen kilo daha fazla olduğu için senin skorun fazla çıkacaktır o yüzden ben ilk haftasında olanları katmadan birincimizi tebrik ediyorum...

hoşgeldin güzelim...

teşekkür ederim az biraz ulaştım hedefime hala da devam ben güçlendirmeyi bile sıkı sıkıya yapıyorum daha ödül yapmadım 2. haftamdayım. ödül yaparken çozutucam diye tırsıyorum ama nişasta öğünü yaptım hemde patatesli bezelye ile duble nişasta :)))

ben önce sonra resimlerimi kopyalayıp paintte yanyana yapıştırıyorum sonra da onu kaydederken dosya türünü jpeg yapıp kaydediyorum...

tebrik ediyorum yeni düzenini ve incecik halini...

yazabilirsin tatlım listeye alırım seni yanlız atak döneminde verilen kilo daha fazla olduğu için senin skorun fazla çıkacaktır o yüzden ben ilk haftasında olanları katmadan birincimizi tebrik ediyorum...

Yaaa tabii ne rekor sorma 😊
baslangic: 69.9 kilo
kacinci gun: 4
gecen haftaki kilo: 69.9
guncel kilo: 67.8
hedef: 60
boy: 1.71

ilk başladığımda yulaf kepeğini tüketecek yer arardım şimdi ise sırada bekliyorlar tüketilmek için alışınca herşey daha güzel gidecek canım... aromalardan almanı öneririm aroman yoksa da keklerini yağlı kağıt üstüne bisküvi şeklinde yap ayrıca az yap ve ya portakal kabuğu yada tarçınla doldur doyamıyor insan....

karışım 3 kaşık tüketilecek canım... soya kıymasını çok araştırdım da yasak güzelim yaaa

Siz dukanin asistanlari olmussunuz artık yaa 😅bi dünya alternatif yemek yapiosun e tabi böyle yapinca da noluo insanin gözü saga sola kaymio :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…