yaa arkadaslar bize uygun evde peynir veya cokelek gibi bi sey yapablr myz bilen var mi
karışım 3 kaşık tüketilecek canım... soya kıymasını çok araştırdım da yasak güzelim yaaa
günün ilk bildirimi benden gelsin o zamnnn:)
başlangıç tarihi: 10.01.2014
kaçıncı gün: 48
boy: 1.70
başlangıç kilo: 84.5
geçen haftaki kilo: 74.7
bu haftaki kilo: 74.0
bu hafta kilo vermeyi beklemiyordum malum nedenlerden ama 700 gr vermişim izninizle parti yapıyorum:119:
Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 38
Gecen haftaki kilo :88.9
Güncel kilo:86.7
Hedef kilo : 75
Boy :1.71
Sanirim sabah sabah hayatimin sokunu yasatti tarti bana. Yine gram gram verdim diye dusunurken tartidaki -2.2 kg dilimin tutulmasina neden oldu :) en basarili haftamdi sanirim :) bende diyorum pantolonlar niye bollasti :))))) ne guzellll bir gunnnn :))))
başlangıç tarihi: 19/11/2013
kaçıncı gün: 98
boy: 1.63
başlangıç kilo:73
geçen haftaki kilo: 62,7
bu haftaki kilo: 62,2
yaptığım kaçamaklar yüzünden hedefime 1 ay geç ulaşıcamkızlar siz siz olun sakın kaçamak yapmayın !!!
gunaydn kislar bu hafta durakladm nedense sadece 500gr vermisim niye boyle oldu ki moralim bozuldu biraz
Süper bir gelişme oturup takvim başına hesaplama yaptın mı haftaya da iki kilo versem sonraki hafta da iki kilo versem haha11.7 kilo kalmış hiiiç birşey değil
:)
Siz dukanin asistanlari olmussunuz artık yaa 😅bi dünya alternatif yemek yapiosun e tabi böyle yapinca da noluo insanin gözü saga sola kaymio :)
Merhaba arkadaşlar ben kitabı internetten sipariş ettim bugün gelir herhalde pazartesi başlamayı düşünüyorum, destek istiyorum sizden lütfennn
7 ay önce doğum yaptım
72 kilo ile hamile kaldım
81 kilo ile doğum yaptım
doğumdan sonra 74 kiloydum
ama işe başlayınca 78 kilo oldumemzirmiyorum da, kilolar yapıştı bana üniversitedeki gibi 60 kilo olmak istiyorum
Hayal mi bu ??
Valla yasak olmasa ne hos olurdu :) cok severim de kendilerini :) neyse karisim hakkimin baki kalmasina sevindim :) bu hafta pek bi sevincliyim zaten :)))))
Yarım kilo için sevin ki pozitif enerji yayarak kendine yardimci ol 😅
eh söylene söylene geçen haftaların ödülüdür bu :)
Kabizlik sorunumun ortadan kalkmasi baslica sebebi oldu sanirim. Gecen haftalarin acisi birden cikti :) sabahlari 1tk yag hakkimi ac karnina iciyorum ustunede su iciyorum. Suyu arttirdim bide 9lu caya basladim. Kabizliktan eser kalmadi :)) ciddn amma soylendim yaa :))
bir sürü etkeni olabilir canım yediğini içtiğini bir düşün neyi extra yapmış olabilirsin ??? sonra direnç göstereceğin bir kiloya gelmiş olabilirsin reglin yaklaşmış olabilir bir sürü ihtimal var...
yaaa o zaman da demiştim dukanda diğer diyetler gibi değil emeğinin hakkını alıyorsun...
bugün çok sıkıcı bir gün benim için hiç çalışasım yok ya şubat bitiyor marta geçiyoruz ben hala 2013 yıllık raporumu hazırlamadım herşey var wordde yerine yerleşecek 2-3 grafik bitti gitti ama salladıkça salladım gelecek genel müdürden iyi bir laf anca o zaman yapacağım
Bunu kopyaladimvalla annem benim dukan tariflerimi götürüyor halbuki onlara ayrı pasta börek yapıyorum... yok canım valla el alışkanlığıyla oluyor çoğu da kazayla oluyor dün bir kek yaptım.... hamuru çok cıvık oldu bende dukanda şunu öğrendim kek bisküvi yapıyorsan 3 günü geçmeyecek yaptığının ölçüsü fazla olunca tadı kaçıyor o yüzden kepek eklemedim... içine koyduğum yağsız süt tozu da slikon kalıpta yapınca dibe çöküyor... farklı bir 2 katlı bir tat oldu resmini de koyayım tarifini de yazayım...
3 yk karışım, 2 yk yulaf ve 2 yk buğday kepeği yarım paket kabartma tozu 2 yk yağsız süt tozu 1 çay bardağı süt portakal rendesi 2 yumurta petibör aroması hindistan cevizi aroması hepsini karıştırıp kalıba döktüm 40 dk 170 derecede pişti...
Eki Görüntüle 998677
Hadi hep beraber Gülelim! 😊haklisin azicik guliyim bari :))
9lu çayı lecarnitin ilaveli mi aldin???Kabizlik sorunumun ortadan kalkmasi baslica sebebi oldu sanirim. Gecen haftalarin acisi birden cikti :) sabahlari 1tk yag hakkimi ac karnina iciyorum ustunede su iciyorum. Suyu arttirdim bide 9lu caya basladim. Kabizliktan eser kalmadi :)) ciddn amma soylendim yaa :))
Ammaaan çalışma boşver ben de oturuom bos bosyaaa o zaman da demiştim dukanda diğer diyetler gibi değil emeğinin hakkını alıyorsun...
bugün çok sıkıcı bir gün benim için hiç çalışasım yok ya şubat bitiyor marta geçiyoruz ben hala 2013 yıllık raporumu hazırlamadım herşey var wordde yerine yerleşecek 2-3 grafik bitti gitti ama salladıkça salladım gelecek genel müdürden iyi bir laf anca o zaman yapacağım
regl olabikir belki bilemedm yaa bi de aksamlari cayla biraz peynir yiyorm ama abartmiyorm bazen light bazen normal zaten tad olark bi fark yok bana gore belki de ondan bu sefer daha dikkat edecem ins. oysaki 10 martra 79 olmayi hedeflemistm 10 gunde de 3 kilo veremem ki
Valla bu aralar bende ayni moddayim hic cakisasim ise gidesim yok. Iyice saldim kendimi bildigin diyete adadimhavadanmidir sudanmidir bilemedim ama hicbisey yapasim gelmiyo bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?