Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun güzelim... bu bazlama fikri güzel aslında yarın deneyeyim

Ayyy basladin demek. Hadi hayirlisi tatlim tez zamanda kavusursun bebise insallah. Allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel :)

Ayyy basladin demek. Hadi hayirlisi tatlim tez zamanda kavusursun bebise insallah. Allah yardimcin olsun guzel haberlerle gel :)

inşallah canım... güzel haberlerimi bende bekliyorum ama tedavi sürecimin gelmesi bile bana uzun uzun geldi şimdi tedavi süreci nasıl biter bilmiyorum...

biraz personelin yanına gittim keyfim yerine geldi... bana takılıyorlardı eda hanım bize bir kahve ısmarlasa diye bende hay hay 1 saate odamda olun size iso haccp eğitimlerinizi de vereyim 2 dk da didim tüm hevesleri söndü

geçenlerde gelen muz aroması örneklerinden birini yeşil çay kutusunun içine koyduydum 3 gündür orda kalmış kendisi de naneliydi liptonun kapalı poşetleri olmasına aromanın da kendi cam kabında bulunmasına rağmen farklı bir muzlu naneli yeşil çaya sahip oldum hadi hayırlısı

burda kullanmadığımız tüm aroma örneklerimizi çöpe atıyoruz bu şekilde bile koku çok güzel içeriğine bakacağım atılacak olanları alıp yumuşatıcımın içine katmayı planlıyorum bu nasıl yoğun bir kokudur arkadaş mest oldum yahuuu

hoşgeldin tatlım bu diyeti kitabı okuduktan sonra yapmanı öneririm... hayal değil çok kolay ama sabır lazım...

cevabın için sağol canım, kitabı bekliyorum bakalım bir an evvel gelse de başlasam :) 7 aylık bebekle uygulaması biraz zor olacak ama hem iş hem ev hem bebek :) ama kendime mazeret yaratmak istemiyorum çünkü goril gibi oldum 6 aylık hamile göbeğim var, kadınsılıktan eser kalmadı gelişmeleri mutlaka paylaşacağımmm :)

canım hala emziriyorsundur hani diyeti yap ama bebiş emziriyorsun sende oda vitamin eksikliği çekersiniz biraz daha sabretsen bence daha iyi olur... ayrıca eğer sezeryan yaptırdın ondan dolayı bir şişliğin varsa gitmeyen benim kuzenim ebe hemşirelik mezunu şimdide hoca tüm şişliğini kayısı yiyerek eritti birde eski bir yöntem var eh biraz ayrıntılı birşey eğer öyleyse sorun onuda yazabilirim... genelde diyetler sinirlerini de zorlar en azından alışana kadar bence yoğun bir üçlemedesin... mutfakla aran çok iyi ise başla...

Canım kızım 4 aylıkken emmeyi bıraktı, keşke hala emziriyor olsaydım da 90 kilo olsaydım mutfakla aram çok iyidir, uğraşmayı çok severim zaten çalıştığım için haftasonları genellikle hazırlık yapar hftaiçide akşamları kızımı uyuttukça kendimi mutfağa atarım diye düşünüyorum :)

başlangıç tarihi:20/01/2014
kaçıncı gün:38
boy: 1.60
başlangıç kilo: 84.6
geçen haftaki kilo: 79,1
bu haftaki kilo: 77,9
hedef kilo: 64

hala çok hala çok. bazen hemen gitisin istiyorum, bazen de bu rutine alışıyorum sanki ömür boyu yapabilirmişim gibi geliyor.
Bu hafta iyi gitti kilolalar. Ya hastalık bitti ondan ya da sabahları ılık limonlu su içiyorum ondan olabilir.

Canım dukan benim sütümü kesmedi, sen emzirmesen de direnç lazim bbekle ugrasmak için. Bnmki 17 aylık hala emiyor sütte sorun yok da biraz halsizlik oluyor. Ilk 1 sene diyetisyenle dengeli her şeyden yiyerek beslendim ve toplam 25 kilo verdim kendi salakligimla geri aldim 5ini o ayri. Istersen o listeyi veririm sana?

eee iyi o zaman sen tam diyet kıvamındasın... bende tavuk göğsü aldım 2 kg ince fileto doğradım hepsini mini poşetlere 1 öğünlük doldurdum deepfreze e attım. en kolayı o oluyor ya sabah işe giderken çıkarıyorum yada gelip buzunu az çözdürüp direk tavada ters yüz yağsız kızartıyorum hazır yemek... balığı da fileto yaptırırım zaten çupra alırım onu çözdürmeden tavaya atıyorum kapağını kapatıp yağsız tavada 20 dk da pişiyor... kolay uğraşmayı seviyorsan...

Teşekkür ederim canım bakalım şimdi dukan'a çok adapte oldum, dur bakalım baktım oluyor çalarım senin kapını :U

Sağol canım evet bu yöntemler çok iyiymiş :) kendime yağsız yaparım tavayı sonra yağlar kocamada yağda kızartırım

Sen yeni mi başladın ??

Teşekkür ederim canım bakalım şimdi dukan'a çok adapte oldum, dur bakalım baktım oluyor çalarım senin kapını :U

ben buralardayım yardımcı olurum.... bu arada yeni değilim bugün 156. günümü bitiriyorum :) güçlendirmeye geçtim dün sabah itibariyle 22,5 kilo vermiş bulunuyorum...

sana extra bir tarif daha vereyim sebze günlerinde yemeği 1 soğanla değil yarım soğanla yağsız pişir... sonra kendine ayır 1 tabak başka bir tavada yağda yarım soğanı kavur extra ekleyeceğin eşinin sevdiği salça havuç domates filan birşeyler daha kavur yemeğe ekle hiç anlaşılmıyor yağsız piştiği... ikinizede yemek hazır...

Vallahi bravo canım tam bir başarı hikayesi senin ki :) bende görür müyüm o günleri bilemiyorum valla ya, çok kafaya takmış durumdayım bu tarif de çok iyi fikirmiş sebze günü protein günü hiç fikrim yok internetten okuyup kafamı karıştırmak istemiyorum sabırsızlıkla kitabımı bekliyorum hayatım. bir an evvel gelse de okusam yalnız içimde çok tatlı bir heyecan var, eski zayıf günlerime döneceğime dair inanılmaz gaz veriyorum kendime

Kaçamak yok mu hiç seyir günlerinde yaa, kitabı okulda unutmuşum etinin yagsiz bitter cikosundan yesek bir cubuk. 4 kalori yaziyor yağ orani da düşük. Bi yerde okudum kakaoya izin geldi diye ama nerde hatırlamıyorum

http://www.dukandiyetitariflerim.com/2011/10/su-tolerated-foods-dedikleri-ekstra.html

bu siteden sınırlı izinlileri görebilirsin canımcım Kakao yağı azaltılmış olarak 1 tatlı kaşığı kadar serbest. Marketlerde bulabilirsin bazı markalarda yağı azaltılmış yazar.

daha doğrusu iki sınırlı izinli hakkın var günde dilersen 2 tatlı kaşığı da kullanabilirsin veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 yemek kaşığı nişasta ile kendine kakaolu puding yapabilirsin tabi ki tatlandırıcı ile ben splenda öneriyorum veya takita formtat60 (takita gaz yapabiliyor) Veya yulaf kepeği ve kakao ile kek yapabilirsin. Bugün bahsettiğim bazlamamsı krepimsi zımbırtıyı kakaolu yapıp aralara nişasta ile yaptığın kremadan döküp yalancı pasta yapabilirsin. Hatta ve hatta yukarıda verdiğim linkte tiramisu tarifi bile var onu bile yapabilirsin yani Çikolata yeme ama kaçamak yaptıkça beyin de kendini alıştırıyor aa nası olsa veriyorum bir kaçamak yapim bi daha yapim bi daha bi daha derken dukan mukan kalmıyor. Bir önceki deneyimime dayanarak söylüyorum

Hafta sonu kakao ve tofu ile değişik bir tatlı planlıyorum tüm çikolata ihtiyacımızı karşılayacağına dair umutlarım var hadi bakalım diyorum

Bu arada sınırlı izinlilerde durum şu, her gün kullanmaması öneriliyor bir de duraklamaya sebep olursa hemen bırakmak gerekiyor bir süre tekrar ivme kazanana kadar.

Anacim o lanet olası krebi tutturamadim ya! Paramparça oldu 1 yumurta 1.5 kasik yogurt 1.5 kaşık yulaf kepegi. Olmadi da olmadi gitti be sinir şey. Ekmek tarifi buldum belki firinda olduğu icin o tutar diyorum. Eger yapamazsam bu sizin tarifleri dukan cekilmez olur insanin gözü çeşit ario. Simdi yagsiz menemen yaptim bu bile tatmin edio insani. Takita aldim bugün kakao da aldim puding yapcam hehehehe

Ben bildirimimi bu akşamdan yapıyım.

Başlangıç tarihi: 14/02/2014
Başlangıc kilo:95
Kaçıncı gün : 14
Gecen haftaki kilo :91.5
Güncel kilo:89.8
Giden kilo:1.7
Hedef kilo :65
Boy :1.63

Canım söğüş çekti bilmem bilir misiniz ama izmirde meshurdur. Nedir söğüş: dananin kellesinden çıkan tüm etler :) dil yanak beyin 😊 bunlar dukanda serbest... yarınki seyir günümde yicem sanırım. 1+1 mi yoksa 5+5 mi yapsam hala bu kısmı düşünüyorum

Bir de az kilo vermek isteyenler icin 2+0 var. Bursa okumuştum bu şekilde kilo verenleri de. Bilemedim ben bunu yaaa cikamadim isin icinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…