İkisini de uzun zaman dilimlerinde yapmış biri olarak mutlaka 1+1 i tavsiye ediyorum herkese.5+5 te her ne kadar daha çok kilo veriliyor gibi gözükse de toplamda 1+1 ile eşit oluyor ve 5 gün protein gerçekten çok bezdirici olduğu için kaçamaklar başlıyor.Ama önümüz bahar-yaz.Taze mis kokulu domatesler,dalından kopmuş salatalıklar vesaire dönüşümü bile insanı hayata bağlıyor.Kişisel tavsiyem 1+1Canım söğüş çekti bilmem bilir misiniz ama izmirde meshurdur. Nedir söğüş: dananin kellesinden çıkan tüm etler :) dil yanak beyin 😊 bunlar dukanda serbest... yarınki seyir günümde yicem sanırım. 1+1 mi yoksa 5+5 mi yapsam hala bu kısmı düşünüyorum
2+0 çok fazla kilosu olmayıp bölgesel problemi olanlar için.Bir de az kilo vermek isteyenler icin 2+0 var. Bursa okumuştum bu şekilde kilo verenleri de. Bilemedim ben bunu yaaa cikamadim isin icinden
İkisini de uzun zaman dilimlerinde yapmış biri olarak mutlaka 1+1 i tavsiye ediyorum herkese.5+5 te her ne kadar daha çok kilo veriliyor gibi gözükse de toplamda 1+1 ile eşit oluyor ve 5 gün protein gerçekten çok bezdirici olduğu için kaçamaklar başlıyor.Ama önümüz bahar-yaz.Taze mis kokulu domatesler,dalından kopmuş salatalıklar vesaire dönüşümü bile insanı hayata bağlıyor.Kişisel tavsiyem 1+1
2+0 çok fazla kilosu olmayıp bölgesel problemi olanlar için.
Kesinlikle.Düzenli yürüyüş ve dukanla birlikte uçup gidecek bölgeler.1+1 yapayım o halde. Bnm de derdim bel bölgesi ve bacak kalınlığı. 1+1 de çare olur herhalde sonucta nereden zayifliyoruz ki ztn
Kesinlikle.Düzenli yürüyüş ve dukanla birlikte uçup gidecek bölgeler.
canım reglin de etkisi vardır da akşam yenilen peynir daha çok etkilemiştir. sonuçta light olanlar da %2 izin verilenden daha yağlı olabiliyor birde sen normal yemişsin... eh akşam yakacağın bir durumda yok dukan verdiriyor sende akşam peynirin yağını depoluyorsun...hiç panik yapma ne kadar verirsen o kar... peyniri lor ile değiştir yada en azında 3-4 kere sıcak sudan geçir... akşamları da sadece tarçınlı ılık süt iç yine light tabi regl ertesi de bir düşüş yaşarsın zaten...
Anacim o lanet olası krebi tutturamadim ya! Paramparça oldu 1 yumurta 1.5 kasik yogurt 1.5 kaşık yulaf kepegi. Olmadi da olmadi gitti be sinir şey. Ekmek tarifi buldum belki firinda olduğu icin o tutar diyorum. Eger yapamazsam bu sizin tarifleri dukan cekilmez olur insanin gözü çeşit ario. Simdi yagsiz menemen yaptim bu bile tatmin edio insani. Takita aldim bugün kakao da aldim puding yapcam hehehehe
Yoğurtla yapmaelastikliğini alıyor yoğurt bir de süt ile yulaf kepeğini karıştırdıktan sonra bir 20-30 dk beklemeni öneririm kepek şişiyor o zaman
Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangıc kilo:67
Kaçıncı gün : 31
Gecen haftaki kilo :60.5
Güncel kilo:61.2
Giden kilo:-0.700 gr
Hedef kilo :52
Boy :1.68
:18::18:
bu hjafta 700 gr almısım hiç kacamak yapmadım sanırım sınırlı izinli cok kullandım ve tuvalete cıkamadımnapcam bılmıyorum moralım cok bozuldu .burda bi çay vardı hibiskus die onu denicem birde kosu bandım var spor yapmaya agırlık verıcem bakalım bu hafta en az 59 lu rakamları gormem lzm
Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangıc kilo:67
Kaçıncı gün : 31
Gecen haftaki kilo :60.5
Güncel kilo:61.2
Giden kilo:-0.700 gr
Hedef kilo :52
Boy :1.68
:18::18:
bu hjafta 700 gr almısım hiç kacamak yapmadım sanırım sınırlı izinli cok kullandım ve tuvalete cıkamadımnapcam bılmıyorum moralım cok bozuldu .burda bi çay vardı hibiskus die onu denicem birde kosu bandım var spor yapmaya agırlık verıcem bakalım bu hafta en az 59 lu rakamları gormem lzm
Hızır gibisin valla. 1.5 kaşik light süt yeterli olur mu peki...
ben buralardayım yardımcı olurum.... bu arada yeni değilim bugün 156. günümü bitiriyorum :) güçlendirmeye geçtim dün sabah itibariyle 22,5 kilo vermiş bulunuyorum...
tesekkur ederm canim 156. gunundeymisin saygiyla egiliyorm onunde :) artk uzman olmusndr bisey daha sirabilir miyim
ben bu ara yulaf hakkimi hep kek yaparak kullandm ama siniri hic asmadm sence bu da etkili olmusmdr az vermemde hani ona gore dikkt edeym
buraya pek giremiyorum ama dukana son gaz devam ediyorum
kilo bildirimi yapmadım çünküüüü 10 gün tartılmama kararı aldım,c.tesi 10. gün inşallah duraklamam kırılır yoksa ben bu tartıyı sinirden kırıcam
spirochet canım seni tebrik ediyorum
harikasın süpersin...başka ne denirki
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr
Ben rüyamda görüyorum vallahi kendimi ama rüyada da kaçamak gibi dayanamayıp bi lokma birşey alıyorum annemin tabağından filan artık nası işlediyse bilinç altınaÜzülme sen de en azından birbirimize destek oluyoruz bir ay da kısa bir süre anlamazsın bile :)
muhteşemsiiiiiiiiin tebrik ederimmmelbet hedefimize ulaşacağız ne kadar güzel bir şey o pantolonların bol gelmesi daha da bollaşsın inşallah
ne 1 ayıııııbak kaçamak yapmana rağmen kilo vermişsin daha ne olsun şükret bence hem bak ders de oldu fazlasıyla verirsin bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?