Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

İkisini de uzun zaman dilimlerinde yapmış biri olarak mutlaka 1+1 i tavsiye ediyorum herkese.5+5 te her ne kadar daha çok kilo veriliyor gibi gözükse de toplamda 1+1 ile eşit oluyor ve 5 gün protein gerçekten çok bezdirici olduğu için kaçamaklar başlıyor.Ama önümüz bahar-yaz.Taze mis kokulu domatesler,dalından kopmuş salatalıklar vesaire dönüşümü bile insanı hayata bağlıyor.Kişisel tavsiyem 1+1

2+0 çok fazla kilosu olmayıp bölgesel problemi olanlar için.

1+1 yapayım o halde. Bnm de derdim bel bölgesi ve bacak kalınlığı. 1+1 de çare olur herhalde sonucta nereden zayifliyoruz ki ztn

tesekkur ederm canim 156. gunundeymisin saygiyla egiliyorm onunde :) artk uzman olmusndr bisey daha sirabilir miyim
ben bu ara yulaf hakkimi hep kek yaparak kullandm ama siniri hic asmadm sence bu da etkili olmusmdr az vermemde hani ona gore dikkt edeym

Yoğurtla yapma elastikliğini alıyor yoğurt bir de süt ile yulaf kepeğini karıştırdıktan sonra bir 20-30 dk beklemeni öneririm kepek şişiyor o zaman

Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangıc kilo:67
Kaçıncı gün : 31
Gecen haftaki kilo :60.5
Güncel kilo:61.2
Giden kilo:-0.700 gr
Hedef kilo :52
Boy :1.68
:18::18:

bu hjafta 700 gr almısım hiç kacamak yapmadım sanırım sınırlı izinli cok kullandım ve tuvalete cıkamadım napcam bılmıyorum moralım cok bozuldu .burda bi çay vardı hibiskus die onu denicem birde kosu bandım var spor yapmaya agırlık verıcem bakalım bu hafta en az 59 lu rakamları gormem lzm

Böyle bir durumda bir gün atak yapilsa olmuyor mu

Sakin ol kuzucum :) normal kilo alip vermeler sinir bozucu ama normal. Bu hafta snirli izinli kullanma hic gunde iki uc bardak yesil cay ic kesinlikle su tuvalet meselesi icin de papagan gibi olacagimi biliyorum ama kefir icin. Light kefir de satiliyor veya light gunluk sute kendin de kefir yapabilirsin istersen. Bir bucuk bardak iciyorum ben ve diyetten onceki duzene girdim neredeyse... Ayrica cok yararli ve zayiflamaya da yardimci oluyor. Antibiyotik filan kullandin mi bu hafta bir de? Antibiyotik kullanimi da yapiyor hem kabizlik hem de odem yapar midede siskinlik filan yapar. Kilolari bir gecede almadik kizlar bir gecede de veremiyoruz boyle inisli cikisli grafikler bizi uzmesin aksine hirs yapalim :)

Aman diyim kilo veremiyorum diye az yeme sakin sonra vucut iyice nayir nayir kitlik basladi geleni depolamaliyim moduna geciyor. Spor da yapiyorsan yag kas kutleni olcturmeni tavsiye ederim kas daha az yer kaplar ama daha agirdir :) belki kas aldin belli mi olur vucutta incelme kilo artisi o bile olabilir.

Hızır gibisin valla. 1.5 kaşik light süt yeterli olur mu peki...

Seyire gectin degil mi sen? Ben hep karisimla yapiyorum yarim cay bardagi kadar kullaniyorum. Ama o uc kasik.. İki kasik kepek icin bi miktar daha azaltmak gerekir soyle yap uc dort kasik koy karistir bi sonra bi uc dort kasik koy gene karistir amac bazlama hamurunun ince cok akiskan olmasi degil ama normal kek gbi koyu kivamli da olmayacak.

buraya pek giremiyorum ama dukana son gaz devam ediyorum
kilo bildirimi yapmadım çünküüüü 10 gün tartılmama kararı aldım,c.tesi 10. gün inşallah duraklamam kırılır yoksa ben bu tartıyı sinirden kırıcam

bende hep kek bisküvi poğaça olarak tüketiyorum ve tükettimde durakladığımı yada kabızlığın yerleştiğini hissettiğimde 2 gün kepek hakkımı 1 kase yoğurda 1 yk yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği şeklinde tükettim hep kek pasta bazen duraklatıyor malum için tatlandırıcı giriyor ben stevia zero kullanıyorum sıfır kalori ama çoğu tatlandırıcı kalorisi azaltılmış ve lif eklenmiş o yüzden de fazlası duraklamaya neden olabiliyor...

kız kaç gün duraklama oldu ki daha sen daha dayanıklısın kırmazsın teraziyi sen

Canım ilk başlarda bende öyleydim Sürekli kendimi yemek yerken görürdüm rüyamdaÇok pişman hissederdim kendimi ama uyanıncada doymuş olurdum

Bu hafta benim için kötüydüikinci kez kaçamak yaptım ve hemen tartıda + gördümAma Allah'tan sonra toparlayıp yarım kilo verebildim.Daha öncede başıma gelmişti.Şimdiye kadar çoktan hedef kiloma ulaşmam lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…