teşekkür ederim tatlım... inşallah korumaya geçtiğimde de hala buralarda yazmaya devam ediyor olurum :)
Evet ayrılma lütfenGelişmeleri merak ediyorum Güçlendirmeye geçtim diye bizim çizelgeleri bırakmadın dimi
Başlangıç tarihi: 28/01/2014
Başlangıc kilo:67
Kaçıncı gün : 31
Gecen haftaki kilo :60.5
Güncel kilo:61.2
Giden kilo:-0.700 gr
Hedef kilo :52
Boy :1.68
:18::18:
bu hjafta 700 gr almısım hiç kacamak yapmadım sanırım sınırlı izinli cok kullandım ve tuvalete cıkamadımnapcam bılmıyorum moralım cok bozuldu .burda bi çay vardı hibiskus die onu denicem birde kosu bandım var spor yapmaya agırlık verıcem bakalım bu hafta en az 59 lu rakamları gormem lzm
Dün unuttum harcı karıp oglumla ilgilendim annaa bi baktım kivam on numara olmuş :)))Yoğurtla yapmaelastikliğini alıyor yoğurt bir de süt ile yulaf kepeğini karıştırdıktan sonra bir 20-30 dk beklemeni öneririm kepek şişiyor o zaman
Bu sabah yedim ekmegimi ama tadı midemi bulandirdi öyle tatliyla da aram yok kek mek yapayım ben onu aralarda yogurtla yic3m galibaa. Cayi kahveyi sekersiz tukettigim halde dun takita alayim dedim agZima bi tatli girsin de cikolata istemiim, o nasıl tatlı arkadaş boyyykkk....Seyire gectin degil mi sen? Ben hep karisimla yapiyorum yarim cay bardagi kadar kullaniyorum. Ama o uc kasik.. İki kasik kepek icin bi miktar daha azaltmak gerekir soyle yap uc dort kasik koy karistir bi sonra bi uc dort kasik koy gene karistir amac bazlama hamurunun ince cok akiskan olmasi degil ama normal kek gbi koyu kivamli da olmayacak.
Bak poğaça fikri aklıma yattı. Tarifini bulayım buğday kepeğiyle karisinca daha iyi olcak sanırımbende hep kek bisküvi poğaça olarak tüketiyorum ve tükettimde durakladığımı yada kabızlığın yerleştiğini hissettiğimde 2 gün kepek hakkımı 1 kase yoğurda 1 yk yulaf kepeği + 1 yk buğday kepeği şeklinde tükettim hep kek pasta bazen duraklatıyor malum için tatlandırıcı giriyor ben stevia zero kullanıyorum sıfır kalori ama çoğu tatlandırıcı kalorisi azaltılmış ve lif eklenmiş o yüzden de fazlası duraklamaya neden olabiliyor...
listemizi yayınlıyorum... bu hafta birincimiz mimarka tebrik ediyorum... inşallah bu hızla atıverirsin hemen kiloları senden birde neler yaptığını alalım 1 hafta içinde nasıl gitti bu kilolarrr???
Eki Görüntüle 999969 Eki Görüntüle 999970
Selam kızlar.
Herkes harika kilolar vermiş bravo İşallah devam eder aynen bu şekilde.
Benimde dün ataktaki son günümdü. 82,6 ile başladığım atağı 78,2 lile bitirdim. 4,4 kilo gitti. Tabi bu giden su ama olsun her diyette önce bi su gidicek. Bugün seyire geçtim. Sabah kızımı kursa götüreceğim için sadece süt içtim. Öğlen ızgara tavuklu salata yemeyi planlıyorum. Akşam ızgara köfte ve salata. Muhtemelen yarın + çıkıcam seyirin ilk günü sebze özlemi ile saldırıroyrum sebzeye ve + görüyorum birde malum dönemdeyim. Bir hafta tartılmayacağım bakalım. Haftaya Cuma tartılıp bende durumu yazarım.
Bol azimli ve bol kilo vermeli günler dilerim.
Kahvaltı domates salatalık 2 dilim peynir 2 haslanmis yumurta maydonoz
Öğle 5 köfte salata yoğurt
Ara yulaf kepekli krep yoğurt
Akşam menemen yoğurt
Ara mi desek ne desek 1 ev yapımı yağsız sinitzel gibi bi şey nişasta vs yoktu ben yaptığım icin kepekle kapladim 😊
Bugün
Kahvaltı peynir yumurta dukan ekmek yarım porsiyon
Ara hindi füme kuru et peynir
Öğle 3te oldu gec oldu döner yoğurt zero
Akşam 9 oldu bu da geç oldu hindi fume kuru et 2 kaşık light ton dukan ekmegimin kalani light labne
Her şey güzel de çarpıntı çok olmaya başladı 😭
Bebeğim rahat durduğu müddetçe yiyorum etlerimi yoksa en kolay onlar geldi. Bugün daha iyiyim...Tatlim sarkuteri urunlerini kullanacagina seni daha cok tok tutacak ve daha fazla protein almani saglayacak kiyma tavuk et balik bunlara yonel. Bicok tarif var hem pratik hem lezzetli :)
Kizlaaaaarrr instagramda hesap actim herseyi paylasiyorum. Oralardaysaniz bi goz kirpin bana :))) [ @dukangunlugu ] o benim :)
Bebeğim rahat durduğu müddetçe yiyorum etlerimi yoksa en kolay onlar geldi. Bugün daha iyiyim...
Ekliyorum seni hemen...
Goz kirp
Bir adet soru sormuş bulundum bile... dürüm gördüm ordaaa
Hahaha gordumdun evde durum doner yaptimda ayiptir solemesi babam hala soyleniyo bu nasil rejim anlamadim ben diye
Ben de şimdi iskender yaptım. Yulaflı ekmegimle yanina da zeroo ohhh mis olduu. Eşim oha duygu bunu yeme dedi. Dukan yaptığımı bilmioo ama kilo verdigimi gorunce şoka girio 😅 seyir biraz kilo aldirio galiba ama :s
kız kaç gün duraklama oldu ki daha sen daha dayanıklısın kırmazsın teraziyi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?