- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
teşekkür ederim tatlım... inşallah korumaya geçtiğimde de hala buralarda yazmaya devam ediyor olurum :)
Ama karisim kullaninca 3 kasik tuketmemiz gerekiyor icinde kepek miktari geregi. 3 kasik olduguna eminim de devamli kullanilmasinda tereddutteyim
Tatlim hosgeldin aramiza :) artik seyire gectigine gore hafta1 tartil oda persembe sabahlari olsun. Cunku persembeler dukanin
tartilma gunudur. Herkes persembe sabahi bildirim yapar. Baska gunler ve aralarda bosyere tartilip canini sıkma. Persembeden persembeye :)
bugün 1 mart. Ve 20. günüm. 4 kilo bedenimi terk etmiş bulunmakta. yarım saatlik yürüyüşlerimi bundan sonrası için 1 saate çıkardım, çünkü sıkı bir vücut da lazım malum. Hedefim haziranın 1'ine kadar 12 kilo vermek. Yani tam 3 ayım var. İnşallah tamamlayabilirim ve hedefime ulaşıp korumaya geçerim
benim de 18. günüm. 3 kg gitti. 3 kaçamağa rağmen. kızlar hep birlikte incelelim, yaza taş gibi girelim
Tempolu yürüyüş gibisi yok :))bugün 1 mart. Ve 20. günüm. 4 kilo bedenimi terk etmiş bulunmakta. yarım saatlik yürüyüşlerimi bundan sonrası için 1 saate çıkardım, çünkü sıkı bir vücut da lazım malum. Hedefim haziranın 1'ine kadar 12 kilo vermek. Yani tam 3 ayım var. İnşallah tamamlayabilirim ve hedefime ulaşıp korumaya geçerim
Ben de pazar kahvesinin yanında 46 kalorilik şeker orani düşük olan eti stick yiyorum. Bu kaçamak seninkinden büyük mü küçük mü olmuşbenim de 18. günüm. 3 kg gitti. 3 kaçamağa rağmen. kızlar hep birlikte incelelim, yaza taş gibi girelim
Ben gene kilo vermişim kii ahahahperşembeye kadar paylaşmayacağım ama hattatartılmayacağım da nede? Çünkü gene başladık lanet antibiyotiğe son kalan yirmilik dişimi de çektirdim dün gerçi bu seferki hırpaladı beni baya sinüse filan gelmiş burnum kanıyor devamlı çok tatsızım kızlar çok bir elimde buz bir elimde su geziniyorum. Doğru düzgün birşey de yiyemedim dünden beri anca çorba çorba üff
Tempolu yürüyüş gibisi yok :))
Ben de pazar kahvesinin yanında 46 kalorilik şeker orani düşük olan eti stick yiyorum. Bu kaçamak seninkinden büyük mü küçük mü olmuş( 3kilo icin de tebriklerrr...
Geçmiş olsunhaftanın şampiyonu sen misin kiii
Gecen haftanin sampiyonu sanirim bendim :) (-2.2kg)
Merhaba kızlar aranıza bende katıldımDaha önceden kısa süreli dukan deneyimlerim olmuştu en son 6 kilo verdim yaklaşık bir yıl önce spor ile beraber ama hazin son ipin ucunu kaçırdım yazdan sonra geri aldım hepsini Düğün hazırlıkları ile koşturmaktan diyete konsantre olamadım ama artık kaçınılmaz son mayıs da düğünüm var acilen zayıflamam lazım :18: Geçen hafta spor salonuna yazıldım bugün itibari ile de dukana başlıyorum umarım bozmadan çarçabuk gider kilolar motivasyon olsun diye foruma geri döndüm kızlar dayanışması
Üzülme ya yap dukan testini, gir hemen atak evrene... cok rahat yaaa ohhh. Hic zorlanmiyorum ben :))
Başladım bugün bakalım kararlıyım :) Diyetisyene falan gittim ama olmuyor dukandan başka diyet kesmiyor beni :))
Ben diyetisyene gittim 20 kilo verdim tabi doğum kilosuydu. 65 oldum süper. Sonra hooop aldim e para da yok. Napsak netsek dukanda karar kıldım.
Dukanla motive oluyosun eksileri gördükçe diyet listeleri ile uğraşmak zor oluyor çalışıyorum bide dışardan yesen olmuyor evden getirsen eziyet dukanda en azından ızgara yemek kolay oluyor. Çok güzel vermişsin canım bende çok korkuyorum hamilelik kilolarından Allah nasip ederse hemen istiyorum bende bebiş ama kontrollü geçirmem lazım yoksa vermem çok zor olur :/ Mayıs düğünü atlatayım bide o kısmı var daha
Bebeğim 1 aylikti basladim diyetisyene 4 aya 2000lira verdim ama değdi. Sutum artti bebegim kaliteli kilo aldı ve ben 70le hamile kalmıştım 62.5a düştüm. Sonra arsizligimdan kilo aldim hooop 69 oldu.)
Ahh bi tutabilsek şu iştahımızı :)) Olsun canım ya yine uçuk kilolar değil verirsin şimdi kaç kilosun
Tempolu yürüyüş gibisi yok :))
Ben de pazar kahvesinin yanında 46 kalorilik şeker orani düşük olan eti stick yiyorum. Bu kaçamak seninkinden büyük mü küçük mü olmuş( 3kilo icin de tebriklerrr...
Geçmiş olsunhaftanın şampiyonu sen misin kiii
Ahh bu kosturmaca mahfedecek beni :/ hafta sonu geldide derin bi nefes aldimbirinci oldugumu bile daha yeni goruyorum :)))) acikcasi gecen hafta niye bukadar hizli gitti bilemedim ama bikac dusuncem var bu konuda.
●kabizlik problemim hat safhadaydi bunu en iyi sen bilirsin (10 gunu gectigini gordum odum kopmustu) senin sayende ictigim hibikus caylarim sabahlari ac karnina ictigim kefir, ve gun icin de 1tatli kasigi yag hakkimi direk sabah ac karnina icmem bunun kirilmasina sebep olanlardan biri sanirim. 2 gunde1 duzenli tuvalete cikmaya basladim :)
●Suyumu hep 1.5 diye oyle iciyodum ama bu hafta 2lt ye cikardim. Guzel bi su sisesi aldim zevkli zevkli su iciyorum:)
●gunde en az 3 defa bitki cayi iciyorum..
●spora a gelince. Buhafta yurudugum kadar hic yurumemistim herhalde. Sirf pazartesi gunu sabahtan aksama kadar ölctum 7 km yol yurumusum :/ hmde yagmur altinda. Diger gunlerde cok yurudum ama yurumedigim gunlerde evde kondisyon bisikleti ve mini aletlerle en az yatim saat sporumu hic aksatmadim:)
●yulaf kepegi yerine karisim kullandigim icin 6kasik karisimla 12 dilim ekmek cikartiyorum. Gunluge 6 dilim ekmek dustu bol bol yedim:) kekler yaptim sut recelleri yaptim :)
●sabahlari hep ayni menum.sp gunuyse bi dilim hindi fume peynir-lor-yumurta-ekmek. Ps gunlerinde buna salatalik domates eklendi :)
●oglen evdeysem yumurta-salata-tonbaligi-ekmek peynir..vs gibi basit seylere yoneldim. Disardaysam yine tavuak izgara ve salata...
●aksam yemeklerime daha bi ozendim. Tabaklarimi susledim. Instagramda hesap actim yaptigimi cektim cektikce eglendim eglendikce daha guzel seyler yapmaya basladim :) tavuk koftesi-alinazik-soslu et-kapuska-iskender-durumdoner..neler yapmadim neler:)
Hee bide. Gecen pazar arkadasimin yemekli dugunu vardi. Hemde yalida :/ hicbisey yemedim. Sp gunumdu ustelikte. Ordov tavagi geldi beyaz peynirini ve salatalik domatesini yedim. Sp gunuydu ama actim baska yicek bisey yoktu. Ana yemekte ici pilav doldurulmus firin tavuk geldi. Icini bosaltip yanlardan biraz biraz aldim. Kisaca ac kaldim o aksam. Ertesi sabah kendimi o beynirden ve salataliktan dolayi suclu hissettim.ama kahvaltimi yine sebzeyle yapmis bulunmaktaydi.sali gunu sp gunuydu sali gununude sp gunu ilan edip 2 gun ust uste sp yapmis oldum. (Sali carsamba)Ps yerine sp yaptim. Persembe sabahida -2.2 yi gordum. Bende sok oldum. Ne yaptim ne oldu bilmiyorum ama iyi oldu :)
Olanlat bunlar iste nerdeyse 1 haftayi ozet gectim :) bidaha boyle olacagini sanmiyorum cunku direnc kiloma geldim. 86 benim 1.5 senedir altina inemedigim bi kilo :/ hep beraber bakip gorucez :)
HEPIMIZE BOL SANS VE BOL KILO VERMELER :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?