Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 1 mart. Ve 20. günüm. 4 kilo bedenimi terk etmiş bulunmakta. yarım saatlik yürüyüşlerimi bundan sonrası için 1 saate çıkardım, çünkü sıkı bir vücut da lazım malum. Hedefim haziranın 1'ine kadar 12 kilo vermek. Yani tam 3 ayım var. İnşallah tamamlayabilirim ve hedefime ulaşıp korumaya geçerim

benim de 18. günüm. 3 kg gitti. 3 kaçamağa rağmen. kızlar hep birlikte incelelim, yaza taş gibi girelim

Haklısın cnm sık tartılmak hiç iyi etkler doüurmuyor. + çıktığımda moral sıfıra düşüyor.

Bşaracığına eminim. Hatta fazlasını bile vermiş olursun.

benim de 18. günüm. 3 kg gitti. 3 kaçamağa rağmen. kızlar hep birlikte incelelim, yaza taş gibi girelim

Ben gene kilo vermişim kii ahahah perşembeye kadar paylaşmayacağım ama hattatartılmayacağım da nede? Çünkü gene başladık lanet antibiyotiğe son kalan yirmilik dişimi de çektirdim dün gerçi bu seferki hırpaladı beni baya sinüse filan gelmiş burnum kanıyor devamlı çok tatsızım kızlar çok bir elimde buz bir elimde su geziniyorum. Doğru düzgün birşey de yiyemedim dünden beri anca çorba çorba üff

Tempolu yürüyüş gibisi yok :))
Ben de pazar kahvesinin yanında 46 kalorilik şeker orani düşük olan eti stick yiyorum. Bu kaçamak seninkinden büyük mü küçük mü olmuş ( 3kilo icin de tebriklerrr...

Geçmiş olsun haftanın şampiyonu sen misin kiii

Gecen haftanin sampiyonu sanirim bendim :) (-2.2kg)

Merhaba kızlar aranıza bende katıldım Daha önceden kısa süreli dukan deneyimlerim olmuştu en son 6 kilo verdim yaklaşık bir yıl önce spor ile beraber ama hazin son ipin ucunu kaçırdım yazdan sonra geri aldım hepsini Düğün hazırlıkları ile koşturmaktan diyete konsantre olamadım ama artık kaçınılmaz son mayıs da düğünüm var acilen zayıflamam lazım :18: Geçen hafta spor salonuna yazıldım bugün itibari ile de dukana başlıyorum umarım bozmadan çarçabuk gider kilolar motivasyon olsun diye foruma geri döndüm kızlar dayanışması

Üzülme ya yap dukan testini, gir hemen atak evrene... cok rahat yaaa ohhh. Hic zorlanmiyorum ben :))

Başladım bugün bakalım kararlıyım :) Diyetisyene falan gittim ama olmuyor dukandan başka diyet kesmiyor beni :))

Ben diyetisyene gittim 20 kilo verdim tabi doğum kilosuydu. 65 oldum süper. Sonra hooop aldim e para da yok. Napsak netsek dukanda karar kıldım.

Ben diyetisyene gittim 20 kilo verdim tabi doğum kilosuydu. 65 oldum süper. Sonra hooop aldim e para da yok. Napsak netsek dukanda karar kıldım.

Dukanla motive oluyosun eksileri gördükçe diyet listeleri ile uğraşmak zor oluyor çalışıyorum bide dışardan yesen olmuyor evden getirsen eziyet dukanda en azından ızgara yemek kolay oluyor. Çok güzel vermişsin canım bende çok korkuyorum hamilelik kilolarından Allah nasip ederse hemen istiyorum bende bebiş ama kontrollü geçirmem lazım yoksa vermem çok zor olur :/ Mayıs düğünü atlatayım bide o kısmı var daha

Bebeğim 1 aylikti basladim diyetisyene 4 aya 2000lira verdim ama değdi. Sutum artti bebegim kaliteli kilo aldı ve ben 70le hamile kalmıştım 62.5a düştüm. Sonra arsizligimdan kilo aldim hooop 69 oldu. )

Bebeğim 1 aylikti basladim diyetisyene 4 aya 2000lira verdim ama değdi. Sutum artti bebegim kaliteli kilo aldı ve ben 70le hamile kalmıştım 62.5a düştüm. Sonra arsizligimdan kilo aldim hooop 69 oldu. )

Ahh bi tutabilsek şu iştahımızı :)) Olsun canım ya yine uçuk kilolar değil verirsin şimdi kaç kilosun

teşekkür ederiim Haftanın dombilisi olabilirim ben anca bu gidişle bugün dayanamadım tartıldım 2,5 kilo fazla çıktı ama biliyorum tamamen ilaç kaynaklı benim vücut sapıtıyor ilaç kullanınca hehe Aman iyileşsin de şu dişim dikişleri aldırayım padam diye inecek tartı biliyorum

TONTİKOLAAARR <3

Bir önerim var Kim benimle 30 Days Shred'e başlamak ister Günde 20 dk sürüyor ve ihtiyacımız olan sadece dambıl veya litrelik su şişesi bilemediniz kavanoz bile olur yani

Bu aralar bakınıyorum vücudu çok güzel şekillendirdiği önce ve sonra fotoğraflarıyla belli yani Sadece 30 güncük ve günde 20 dkcık

Kendime bir arkadaş bulur isem başlayacağım zira annemi kandıramadım hehe Totosunu koltukta çok seviyor da o Yürüşe de pek çıkamıyorum bizim oralar bi değişik yokuşlu filan bir de köpekler zindana çevirebiliyor. Hem iki ayaklıları hem dört ayaklıları

Bunun dışında haftasonu süt reçeli yaptım. Kızlar kesinlikle denemelisiniz. Kesinlikle diyorum yani mecbur filansınız ya Fındık ezmesi mi desem tahin pekmez mi desem şahane bişey oldu ev ahalisinden zor sakladım ve diyet ya diyet!! Dukan Amca iyi ki varsın yaa Aa bir de peynirli poğaça yaptım ama resimlerini çekmeyi unuttum bir sonraki sefere artık

Bir de sebze çorbası patlattım ohh süpperr süppeerrr !!!

İşe termosla yemek getirme fikrini de şiddetle önermekteyim saf protein günümdü ve sıcacık köftelerimi yedim

ooo tebrik ederim güzelim çok yararlı bilgiler olmuş... instagramda bulayım seni :) benimde en zayıf halim diyet yapıp yapıp 85-84 arasıydı o kilonun altına düşmem baya zor oldu hatta 1 hafta direk aynı kaldım sonra 200-300 g derken gittim kurtuldum sende sabret elbet düşeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…