Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben başlayabilirim dambıllarım da var... ayrıca birşeyler yapıp sıkılaşmalıyım günde 20 dk hiç birşey nerde hangi videodan takip ediyoruz??

süt reçelini deniyim... bir hevesle hafta sonu kış kabağı aldım bir yemek yaptım onla müthişti... birde parmak patatesi o kabakla fırında denedim ben bir verim alamadım kendilerinden pek beğenmedim... ama yemek çok güzeldi... tarif edeyim... düdüklü tencereye kemikli etlerimi attım salça ve 2 parça limon tuzu eşliğinde 20 dk pişirdim. üstüne mini mini doğradığım kabaklarımı bol nane soğan biraz daha salça sarmısak attım 10 dk da düdüklü de o kaynadı... süper bir yemek oldu... kış kabağı ama turuncuya dönen tatlı yapmak için olan değil daha sarı yeşilimsi olan...

hoşgeldin tatlım...

Hmmm kabak nefiss

Şimdi şöyle yapıyoruz toplamda 30 gün sürecek macera 3'e ayrılıyor level 1, level 2 ve level 3. Her level 10'ar gün yapılıyor. Level 1'in linki aşağıda

www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8

10 gün bunu yapınca level 2'ye geçeceğiz ama baktın level 2 çok ağır level 1'de devam edebilirsin

Eee başka katılmak isteyen var mı 20 dkcık kızlar biraz gaz olsun diye önce sonra fotolarını da ekleyeyim

tadaaa

Canimm sut recelini bende yaptim resmen kavanozun dibini yaladim o derece ayrilamadim kendisinden. Biraz ugrastiriyo ama sonyca degiyor :) bu haftadan nedense pek umutlu degilim nedense 3 gundur gene kabizlik bas gosterdi ama bide dedigim gibi direnc kilomdayim sabirla inmeye calisicam bu kilodan. Bundan sonraki yerlesik kili cunku :)

Bul beni instagram da :))) ne yapiyosam paylasiyorum o olur bu olmaz dersin

Dünkü dolu dolu sebze protein günümden sonra sabah tartıda 1 kilo artışı görünce şok oldum Umarım geçici bi durumdur:44:

Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle tavuk sote+yoğurt+turşu+dukan ekmek
Akşam tavuk sote+yoğurt+dukan ekmek

Bugün çay içemediğim için çok başım ağrıyo Bu yüzden günüm çok kötü geçti

Çok gürültülü bi sey degilse bebek uyuyunca yaparım ben de yaptıkca da yazarim :) eger böyle vucut olacaksa amenna hadi bakalm

Süt reçelini nasil yapiyoruz tarif verin yahuu

Benim de artı çıkiyordu ben o günler daha fazla su iciyorum sebzeler su yapar çünkü

Süt reçelini nasil yapiyoruz tarif verin yahuu
yarim litre sutun icine 3 yk sut tozunu koydum guzelce karistirip ocaga koydum.bu arada porselen bi tencere ise yarayabilir fena dip tutuyor. Sut kaynamaya baslayinca alti kisilir ve yaklasik 45 dk rengi hafif donene kadar karistirilir kisik ateste. Renk hafif donunce icine yarim cay kasigi karbonat eklenir. Ama dikkat edin hatta tencereyi ocaktan alip hizli karistirin feci kabariyor. Bi 30 dk da oyle kisik ateste karistirilarak pisirilir. Sonra icine 3yk tatlandirici konur. Yine kisik ateste taaa ki rengi karamellesip kivam alana kadar ki buda yaklasik 45 dk surer oyle pisirilir. Yarim kilo sut ve bu olculerle3yk dolusu cikti. 3 gun yetti bana. Zaten fazla beklemez dolapta miktarini cok yapmaya gerek yok. Evet uzun suren bi islemi var ama sonucunu gorunce degiyor :)

Adet olmayali tam 6 ayi geride biraktim. Artik sinirlerim iyice lacka oldu. Herhalde menapoza girdim artik. Kafayi yicem. Son care bu sabah sogan kurune basladim. Saabah aksam sogan suyu iciyorum bu sabah ilkini ictim. Dukani etkileyecekmi bilmiyorum ama ilactan once bunu denemek istedim.yoksa sokturucu alicam ama onlarda fena kilo yapiyo bende. Tam kilo vermeye baslamisken biseyler ters gitsin istemiyorum cok mutsuzum

Geçmiş olsun

dün kakaolu kekimle bir puding denedim tarifini yazayım sizlere....

3 yk buğday kepeği + 3 yk yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu carte dor olandan ufak geldi 1 paket koydum., 2 tatlı kaşığı kakao, 3 yk toz tatlandırıcı, 3 yk yağsız süt tozu bunlar karıştırılır üstüne 2 yumurta yarım çay bardağı süt fındık aroması tereyağ aroması eklenir... yağlı kağıt üstünde bisküvi gibi 40 dk 150 derecede pişer....

bunlar 2 gün afiyetle yenir sonra değişiklik aranır... 2 bardak süt 1 tatlı kaşığı mısır nişastası 2 yk tatlandırıcı kaynatılır altı kapatılır 1 yk toz jelatin suda çözülür bu ve muz aroması eklenir iyice karıştırılır... kaselere kakaolu bisküviler ufalanıp konulur üstüne puding eklenir tezgahta soğuması beklenir sonra dolaba...

resmini de ekliyim...

canım reglin şişliği tarif edilemez birşey bende çok çektim neden adet söktürücü almamakta ısrar ediyorsun 6 ay uzun bir süre rahim duvarın kalınlaşacak... kendine zarar verme yapacak birşey yok benim son doktorum bunun çözümü olmadığını ilaç kullanmadan 3-5 ay geçirebileceğimi sonrasında kullanmak zorunda olduğumu söyledi çözümü yok yani metabolizmanı yorma bence hemen bir adet söktürücü kullan hadi 3-4 ay olsa bekle soğan kürünü de bence gerek yok ayrıca ilaç kullanırkende soğan kürünü yapabilirsin ben çok okudydum hatta kullanırkende yaptım...

mutsuz olamazsın çünkü -2,2 kg ı terazi de sen gördün o bir mucizeydi farkındasın...

2 tarif için de teşekkür ederim,vaktim olsa hepsini yapcam haftasonu... tatlı krizlerine son =) bugün saf protein günüm ama yanıma tavuk sotemi almayı unutmuşum; okulda yandım resmen yağsız ne bulup da yenir kiiii :26::26:

hiçbir şey bulamayıp tavuklu sandaviç yemek zorunda kaldım =( yarın yine saf proteinle başlıcam ( inşallah dumur olmaz vucutt

merhabalar 81 kg. ile başladım ve 6 gün ataktan sonra seyirde 2. günüm. 140 gün seyir var benim için. umarım sonuç alırım. çok denemelerim oldu kilo vermek adına. perşembe ilk bildirimimi yapıcam.

Son düzenleme:
offf yaa cok sıkılyorm yaa ne oluyo bana hic bisey yapmak gelmiyo icinmdn ders islemek ev isi cocuk hic biseyle ugrasmk istemiyorm vesselam hos degilim hic bu ara

offf yaa cok sıkılyorm yaa ne oluyo bana hic bisey yapmak gelmiyo icinmdn ders islemek ev isi cocuk hic biseyle ugrasmk istemiyorm vesselam hos degilim hic bu ara

al benden de o kadar! dersten çıktım ruh gibi... ölcem sanki.. bu yüzden diyet de güm oldu bugün..

merhabalar 81 kg. ile başladım ve 6 gün ataktan sonra seyirde 2. günüm. 140 gün seyir var benim için. umarım sonuç alırım. çok denemelerim oldu kilo vermek adına. perşembe ilk bildirimimi yapıcam.

hoş geldin, umarım kısa zamanda sağlıklı kilona kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…