TONTİKOLAAARR <3
Bir önerim varKim benimle 30 Days Shred'e başlamak ister Günde 20 dk sürüyor ve ihtiyacımız olan sadece dambıl veya litrelik su şişesi bilemediniz kavanoz bile olur yani
Bu aralar bakınıyorum vücudu çok güzel şekillendirdiği önce ve sonra fotoğraflarıyla belli yaniSadece 30 güncük ve günde 20 dkcık
Kendime bir arkadaş bulur isem başlayacağım zira annemi kandıramadım heheTotosunu koltukta çok seviyor da o Yürüşe de pek çıkamıyorum bizim oralar bi değişik yokuşlu filan bir de köpekler zindana çevirebiliyor. Hem iki ayaklıları hem dört ayaklıları
Bunun dışında haftasonu süt reçeli yaptım. Kızlar kesinlikle denemelisiniz. Kesinlikle diyorum yani mecbur filansınız yaFındık ezmesi mi desem tahin pekmez mi desem şahane bişey oldu ev ahalisinden zor sakladım ve diyet ya diyet!! Dukan Amca iyi ki varsın yaa Aa bir de peynirli poğaça yaptım ama resimlerini çekmeyi unuttum bir sonraki sefere artık
Bir de sebze çorbası patlattım ohh süpperr süppeerrr !!!
İşe termosla yemek getirme fikrini de şiddetle önermekteyim saf protein günümdü ve sıcacık köftelerimi yedim
Gecen hafta atakta 2.1 verdim 67.8i gördüm. Sonra tartinin pili bitti(( vaktim olursa alcam pil
Merhaba kızlar aranıza bende katıldımDaha önceden kısa süreli dukan deneyimlerim olmuştu en son 6 kilo verdim yaklaşık bir yıl önce spor ile beraber ama hazin son ipin ucunu kaçırdım yazdan sonra geri aldım hepsini Düğün hazırlıkları ile koşturmaktan diyete konsantre olamadım ama artık kaçınılmaz son mayıs da düğünüm var acilen zayıflamam lazım :18: Geçen hafta spor salonuna yazıldım bugün itibari ile de dukana başlıyorum umarım bozmadan çarçabuk gider kilolar motivasyon olsun diye foruma geri döndüm kızlar dayanışması
ben başlayabilirim dambıllarım da var... ayrıca birşeyler yapıp sıkılaşmalıyım günde 20 dk hiç birşey nerde hangi videodan takip ediyoruz??
süt reçelini deniyim... bir hevesle hafta sonu kış kabağı aldım bir yemek yaptım onla müthişti... birde parmak patatesi o kabakla fırında denedim ben bir verim alamadım kendilerinden pek beğenmedim... ama yemek çok güzeldi... tarif edeyim... düdüklü tencereye kemikli etlerimi attım salça ve 2 parça limon tuzu eşliğinde 20 dk pişirdim. üstüne mini mini doğradığım kabaklarımı bol nane soğan biraz daha salça sarmısak attım 10 dk da düdüklü de o kaynadı... süper bir yemek oldu... kış kabağı ama turuncuya dönen tatlı yapmak için olan değil daha sarı yeşilimsi olan...
ben başlayabilirim dambıllarım da var... ayrıca birşeyler yapıp sıkılaşmalıyım günde 20 dk hiç birşey nerde hangi videodan takip ediyoruz??
süt reçelini deniyim... bir hevesle hafta sonu kış kabağı aldım bir yemek yaptım onla müthişti... birde parmak patatesi o kabakla fırında denedim ben bir verim alamadım kendilerinden pek beğenmedim... ama yemek çok güzeldi... tarif edeyim... düdüklü tencereye kemikli etlerimi attım salça ve 2 parça limon tuzu eşliğinde 20 dk pişirdim. üstüne mini mini doğradığım kabaklarımı bol nane soğan biraz daha salça sarmısak attım 10 dk da düdüklü de o kaynadı... süper bir yemek oldu... kış kabağı ama turuncuya dönen tatlı yapmak için olan değil daha sarı yeşilimsi olan...
ooo tebrik ederim güzelim çok yararlı bilgiler olmuş... instagramda bulayım seni :) benimde en zayıf halim diyet yapıp yapıp 85-84 arasıydı o kilonun altına düşmem baya zor oldu hatta 1 hafta direk aynı kaldım sonra 200-300 g derken gittim kurtuldum sende sabret elbet düşeceksin...
Çok gürültülü bi sey degilse bebek uyuyunca yaparım ben de yaptıkca da yazarim :) eger böyle vucut olacaksa amenna hadi bakalmHmmm kabak nefiss
Şimdi şöyle yapıyoruz toplamda 30 gün sürecek macera 3'e ayrılıyor level 1, level 2 ve level 3. Her level 10'ar gün yapılıyor. Level 1'in linki aşağıda
www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
10 gün bunu yapınca level 2'ye geçeceğiz ama baktın level 2 çok ağır level 1'de devam edebilirsin
Eee başka katılmak isteyen var mı20 dkcık kızlar biraz gaz olsun diye önce sonra fotolarını da ekleyeyim
Eki Görüntüle 1006409
Eki Görüntüle 1006410
Eki Görüntüle 1006411
Eki Görüntüle 1006412
Eki Görüntüle 1006413
Eki Görüntüle 1006414
Eki Görüntüle 1006415
Eki Görüntüle 1006416
Eki Görüntüle 1006417
Eki Görüntüle 1006418
tadaaa
Süt reçelini nasil yapiyoruz tarif verin yahuuCanimm sut recelini bende yaptim resmen kavanozun dibini yaladim o derece ayrilamadim kendisinden. Biraz ugrastiriyo ama sonyca degiyor :) bu haftadan nedense pek umutlu degilim nedense 3 gundur gene kabizlik bas gosterdi ama bide dedigim gibi direnc kilomdayim sabirla inmeye calisicam bu kilodan. Bundan sonraki yerlesik kili cunku :)
Dünkü dolu dolu sebze protein günümden sonra sabah tartıda 1 kilo artışı görünce şok oldumUmarım geçici bi durumdur:44:
Sabah haşlanmış yumurta+peynir
Öğle tavuk sote+yoğurt+turşu+dukan ekmek
Akşam tavuk sote+yoğurt+dukan ekmek
Bugün çay içemediğim için çok başım ağrıyoBu yüzden günüm çok kötü geçti
hoşgeldin tatlım...
yarim litre sutun icine 3 yk sut tozunu koydum guzelce karistirip ocaga koydum.bu arada porselen bi tencere ise yarayabilir fena dip tutuyor. Sut kaynamaya baslayinca alti kisilir ve yaklasik 45 dk rengi hafif donene kadar karistirilir kisik ateste. Renk hafif donunce icine yarim cay kasigi karbonat eklenir. Ama dikkat edin hatta tencereyi ocaktan alip hizli karistirin feci kabariyor. Bi 30 dk da oyle kisik ateste karistirilarak pisirilir. Sonra icine 3yk tatlandirici konur. Yine kisik ateste taaa ki rengi karamellesip kivam alana kadar ki buda yaklasik 45 dk surer oyle pisirilir. Yarim kilo sut ve bu olculerle3yk dolusu cikti. 3 gun yetti bana. Zaten fazla beklemez dolapta miktarini cok yapmaya gerek yok. Evet uzun suren bi islemi var ama sonucunu gorunce degiyor :)Süt reçelini nasil yapiyoruz tarif verin yahuu
Adet olmayali tam 6 ayi geride biraktim. Artik sinirlerim iyice lacka oldu. Herhalde menapoza girdim artik. Kafayi yicem. Son care bu sabah sogan kurune basladim. Saabah aksam sogan suyu iciyorum bu sabah ilkini ictim. Dukani etkileyecekmi bilmiyorum ama ilactan once bunu denemek istedim.yoksa sokturucu alicam ama onlarda fena kilo yapiyo bende. Tam kilo vermeye baslamisken biseyler ters gitsin istemiyorumcok mutsuzum
Adet olmayali tam 6 ayi geride biraktim. Artik sinirlerim iyice lacka oldu. Herhalde menapoza girdim artik. Kafayi yicem. Son care bu sabah sogan kurune basladim. Saabah aksam sogan suyu iciyorum bu sabah ilkini ictim. Dukani etkileyecekmi bilmiyorum ama ilactan once bunu denemek istedim.yoksa sokturucu alicam ama onlarda fena kilo yapiyo bende. Tam kilo vermeye baslamisken biseyler ters gitsin istemiyorumcok mutsuzum
dün kakaolu kekimle bir puding denedim tarifini yazayım sizlere....
3 yk buğday kepeği + 3 yk yulaf kepeği, 1 paket kabartma tozu carte dor olandan ufak geldi 1 paket koydum., 2 tatlı kaşığı kakao, 3 yk toz tatlandırıcı, 3 yk yağsız süt tozu bunlar karıştırılır üstüne 2 yumurta yarım çay bardağı süt fındık aroması tereyağ aroması eklenir... yağlı kağıt üstünde bisküvi gibi 40 dk 150 derecede pişer....
bunlar 2 gün afiyetle yenir sonra değişiklik aranır... 2 bardak süt 1 tatlı kaşığı mısır nişastası 2 yk tatlandırıcı kaynatılır altı kapatılır 1 yk toz jelatin suda çözülür bu ve muz aroması eklenir iyice karıştırılır... kaselere kakaolu bisküviler ufalanıp konulur üstüne puding eklenir tezgahta soğuması beklenir sonra dolaba...
resmini de ekliyim...
Eki Görüntüle 1007755
yarim litre sutun icine 3 yk sut tozunu koydum guzelce karistirip ocaga koydum.bu arada porselen bi tencere ise yarayabilir fena dip tutuyor. Sut kaynamaya baslayinca alti kisilir ve yaklasik 45 dk rengi hafif donene kadar karistirilir kisik ateste. Renk hafif donunce icine yarim cay kasigi karbonat eklenir. Ama dikkat edin hatta tencereyi ocaktan alip hizli karistirin feci kabariyor. Bi 30 dk da oyle kisik ateste karistirilarak pisirilir. Sonra icine 3yk tatlandirici konur. Yine kisik ateste taaa ki rengi karamellesip kivam alana kadar ki buda yaklasik 45 dk surer oyle pisirilir. Yarim kilo sut ve bu olculerle3yk dolusu cikti. 3 gun yetti bana. Zaten fazla beklemez dolapta miktarini cok yapmaya gerek yok. Evet uzun suren bi islemi var ama sonucunu gorunce degiyor :)
offf yaa cok sıkılyorm yaa ne oluyo bana hic bisey yapmak gelmiyo icinmdn ders islemek ev isi cocuk hic biseyle ugrasmk istemiyorm vesselam hos degilim hic bu ara
merhabalar 81 kg. ile başladım ve 6 gün ataktan sonra seyirde 2. günüm. 140 gün seyir var benim için. umarım sonuç alırım. çok denemelerim oldu kilo vermek adına. perşembe ilk bildirimimi yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?