Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan da 14. seyirde 11. günüm kızlar ve bugün itibari giden 4 kilo =) hafif hafif yürüyüş ve hareket te yapıyorum. ama ödemi attığım için karnımın düzlüğü dışında kilo verdiğim hiç belli olmuyor çok mu erken bekliyorum değişiklikleri. sizlerin nasıl oldu kızlar. vücudumun görüntü olarak tepki vermemesi bazen heyecanımı düşürüyor:18::18: sizce neler yapabilirim biraz sıkılaşmak için?

arkadaşlar nar ekşisi sosu ve salça serbest mi

Salça evet fakat tuz oranına dikkat et bir de saf protein günlerinde bir tatlı kaşığını geçme. Ve salça kullanacaksan domates kullanma benim tavsiyem. Domates de bir yemek kaşığı kadar serbest saf protein günlerinde.

Nar ekşisi sosu yasak. İçinde yüksek miktarda glikoz bulunuyor. Has nar ekşisi de yasak. Hatta marketlerden alınan nar ekşisi sosunu diyette değilken bile yeme bence :)

Çok büyük kararlar aldım Her sabah 6 da kalkıp spor yapacağım yarından itibaren bu bahsettiğim 30 Days Shred'i Bakalım nasıl gidicek dukanla çok heycanlı

2.hafta olcak bir turlu 59 a dusemedım 61.2 oluyorum 60,5 arasında gıdıp gelıyorum spor ıle hıbuskusa basladım bugun umarım fayda eder.

Haklisin tatlim. Ne biliim iyice moralim bozulmaya basladi bu regl muhabbetinden. Evli bile degilim daha. Yas 30a gelmek uzere. Belki cocugum olmayacak. 50 tane komplo teorisi dolaniyo kafamda. Hangi dertle ugrasiim bilemedim

bu ara bende bitsede gitsek diyorum hatta temelli ölsemde kurtulsam (neyden kurtuluyorsam artık )

regl konusunda tek bilmen gereken evlenene kadar hatta çocuk yapana kadar düzenli adet olman gerektiği az yada çok ilaçla yada normal bir şekilde olman lazım ilaç kullandığında ilacına göre 3 ay ile 9 ay arası doktor bekleme dönemi verebilir o dönem hariç adet olman rahim duvarını kalınlaştırmaman lazım...

bende de vardı o komplo teorileri durmadan tedavi oldum yıllarca ilaç kullandım ne oldu eşimde problem çıktı yok arkadaşım birkez insanın kaderinde varsa ne kadar uğraşsan didinsen boş... hepsini bir kenara bırak problemin en büyüğüne odaklan... kilo vermek bence hepsinden önde nedeni eğer kilo verirsen vücudunda regl de dahil çoğu sıkıntıdan bir çırpıda kurtulacaksın... iş konusunda insanlarla iletişim konusunda saymama gerek yok bildiğin bir çok alanda rahatlayacaksın... böyle düşün eh hırslanıp psikolojini de dağıtma kilo veremeyince filan yavaş olacak ama olacak de...

Çok büyük kararlar aldım Her sabah 6 da kalkıp spor yapacağım yarından itibaren bu bahsettiğim 30 Days Shred'i Bakalım nasıl gidicek dukanla çok heycanlı
Filinta gibii olacaksın desene :)
2.hafta olcak bir turlu 59 a dusemedım 61.2 oluyorum 60,5 arasında gıdıp gelıyorum spor ıle hıbuskusa basladım bugun umarım fayda eder.
Ben bir 60.5 olsam sevincten delircem... vucut direniyor demek ki. Güçlendirmedeysen 1 kivi ye istersen yağ yakiminda çok etkilii.

Günaydın arkidişler, dünkü kaçamaklara demicem yemek bulamamadan kaynaklı beslenmeme ragmen 200 gram eksi çıktı sabah. Bakalım bugünkü saf protein durumundan sonra neler olacak yrn

Bahar bunalımına yenilmeyin kızlar Dukan bizimle!!!

Havalar ısınıyor hava daha geç kararıyor sabah kalktığımızda karanlık değil artık Çiçekler filan da açmaya başladı hopidik hopidik dışarlarda gezmelere başlamamız yakındır

Ayrıca bilimin önünde durulamıyor Küba'da kanser aşısı da bulundu regl düzensizliği de neymiş hepimizin bebeği olacak inşallah yeter ki moraller bozulmasın! İlaç kullanılacaksa yapcak birşey yok, engeller yenmek için var hepsini aşıcaz. İçiniz daraldığında dışarı balkona filan çıkın bir derin nefes alın çok daha iyi hissedeceksiniz Ben hep öyle yapıyorum

Bugün vallahi de billahi de hem de saat tam 6'da kalktım Normalde 7'yi çeyrek geçe kalkıp yarım saatte hazırlanıp çıkıyordum. Bugün kalktım sporumu yaptım yarım saat sonra duş on numara da süslendim acaip enerjik zinde hissediyorum köprüyü koşarak geçerim o derece

Kurt gibi de acıktım çıkıcam birazdan yemeğe normalde ara öğün istemez canım öğleden önce bugün saat onda zor attım ağzıma birşeyler sanırım metabolizmam şaha filan kalktı haha

Öğlen de termosta hindim var onu yiyeceğim yoğurtla saf protein günüm bugün töbe yarabbim resmen koşmak dağ tepe aşmak istiyorum yahu hahahah

Cok cabuk gardim dusuyo iste benim. Biseyi kafaya takinca o sey dunyanin sonu zannediyorum. Ezelden beri boyleyim. Kendime yapiyorum biliyorum ama insanin elinde de degil iste. Haklisin ilac kullanicam 15 gun sona baslicam artik suan antibiyotik ayarinda bisey kullaniyorum doktor baska ilacla alma dedim o bitsin baslicam

tebrik ediyorum güzelim pozitif enerjini ayrıca bize de yansıttığın için teşekkür ederim... sıcaktan kavrulan antalya birkaç gündür yağmurun ellerinde dışarı çıkıp temiz hava alma fikrini 1-2 gün erteleyeceğim ben :)

bugün yeni aldığım kazağımı giydim süper ince oldum herkesten iltifat alıyorum gittim wc ye suratıma bir baktım anam saçımla başımla yüzümle bakılacağım yok nasıl düşmüş yüzümün rengi evden çıkmadan aynaya bakmayan nasıl bir insanım ben sabah yüzüme krem sürerken baktıydım sonrası yok silkelenmek lazımmm...

bugün hiç birşey yiyesim yok bende protein günü ilan ettim bu günü...

genel müdürümüzden izin istemem lazım tüp bebek tedavisi olduğumu bile bilmiyor işe gelmesem mi dinlensem mi bilemiyorum. bakanlığın ceza getirecek şeylerini kabul ettirmeye uğraşıyorum daha nisanın sonuna kadar vaktim var ama erken yapayım ne olacak bilemiyorum diyorum adamda inatta inat... atık bildirmem lazım adama fiyat tekliflerini sunuyorum bunlardan birini seçmeliyiz diye aaaa bunlar çok miktarı azalt diyor nasıl yapayım dedim zayi oldu de diyor iyide zaten atık bildirimi yapıyorum bakanlık için almamız yetiyor nereye kullandığımızı merak etmiyor dedim. eh bu durumu anlatmak için birkaç komik lafta ettim. ikna olmadı gibi pehhh yarın doktora gidip rapor almaya uğraşıcam yoksa bu adam bu inatla bildirimleri yaptırmayacak ceza gelecek bunuda bana yükleyecek... çok iş var ve yapasım yok

tatlım bende öyleyim gardım çabuk düşer ama iyi yanı çabukta kendime gelirim inşallah sende öylesindir aklını dağıt başka şeylerle uğraş arada vakit olursa müze gez sanat alanları benim kafamı çok güzel dağıtır...

ben uzun süre regl olmayınca sinirden birşeyler bulup ağladığımı çok iyi bilirim kasma kendini ağla gitsin...

Benimde bugun cnm hicbisey istemedi. Ps gunumdu ama sabah sebze yemedim. Bende bugunu sp ilan ettim. Disari ciktim isimi erken bitirdim gidip d&r dan yeni bi kitap sectim kendime. Starbucksa oturdum kahvemide aldim taktim gozluklerimi herzaman guldugum enteller gibi davraniyorum . Bu insanlar niye evlerinde kitap okumazda artistlik yapar diye dusunurdum meger bi bildikleri varmis :) biraz daha rahatladim.

yadırgadığın birşeyi yapmak insanı daha bir rahatlatır... çünkü aklın kendi sorunlarından uzaklaşır o güldüğün insanları ölçer tartar o tarafa motive olursun kafan dağılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…