al benden de o kadar! dersten çıktım ruh gibi... ölcem sanki.. bu yüzden diyet de güm oldu bugün..
hoş geldin, umarım kısa zamanda sağlıklı kilona kavuşursun...
al benden de o kadar! dersten çıktım ruh gibi... ölcem sanki.. bu yüzden diyet de güm oldu bugün..
havadan sudan mi bilemedm demek yalniz degilm ...
havadan sudan mi bilemedm demek yalniz degilm ...
Bugün birçok kişi böyleydi 😯
arkadaşlar nar ekşisi sosu ve salça serbest mi
canım reglin şişliği tarif edilemez birşey bende çok çektim neden adet söktürücü almamakta ısrar ediyorsun 6 ay uzun bir süre rahim duvarın kalınlaşacak... kendine zarar verme yapacak birşey yok benim son doktorum bunun çözümü olmadığını ilaç kullanmadan 3-5 ay geçirebileceğimi sonrasında kullanmak zorunda olduğumu söyledi çözümü yok yani metabolizmanı yorma bence hemen bir adet söktürücü kullan hadi 3-4 ay olsa bekle soğan kürünü de bence gerek yok ayrıca ilaç kullanırkende soğan kürünü yapabilirsin ben çok okudydum hatta kullanırkende yaptım...
mutsuz olamazsın çünkü -2,2 kg ı terazi de sen gördün o bir mucizeydi farkındasın...
offf yaa cok sıkılyorm yaa ne oluyo bana hic bisey yapmak gelmiyo icinmdn ders islemek ev isi cocuk hic biseyle ugrasmk istemiyorm vesselam hos degilim hic bu ara
Al benden de okadar. Bitsede gitsek modu...
Al benden de okadar. Bitsede gitsek modu...
Haklisin tatlim. Ne biliim iyice moralim bozulmaya basladi bu regl muhabbetinden. Evli bile degilim daha. Yas 30a gelmek uzere. Belki cocugum olmayacak. 50 tane komplo teorisi dolaniyo kafamda. Hangi dertle ugrasiim bilemedim
Filinta gibii olacaksın desene :)Çok büyük kararlar aldımHer sabah 6 da kalkıp spor yapacağım yarından itibaren bu bahsettiğim 30 Days Shred'i Bakalım nasıl gidicek dukanla çok heycanlı
Ben bir 60.5 olsam sevincten delircem... vucut direniyor demek ki. Güçlendirmedeysen 1 kivi ye istersen yağ yakiminda çok etkilii.2.hafta olcak bir turlu 59 a dusemedım 61.2 oluyorum 60,5 arasında gıdıp gelıyorum spor ıle hıbuskusa basladım bugun umarım fayda eder.
bu ara bende bitsede gitsek diyorum hatta temelli ölsemde kurtulsam (neyden kurtuluyorsam artık)
regl konusunda tek bilmen gereken evlenene kadar hatta çocuk yapana kadar düzenli adet olman gerektiği az yada çok ilaçla yada normal bir şekilde olman lazım ilaç kullandığında ilacına göre 3 ay ile 9 ay arası doktor bekleme dönemi verebilir o dönem hariç adet olman rahim duvarını kalınlaştırmaman lazım...
bende de vardı o komplo teorileri durmadan tedavi oldum yıllarca ilaç kullandım ne oldu eşimde problem çıktı yok arkadaşım birkez insanın kaderinde varsa ne kadar uğraşsan didinsen boş... hepsini bir kenara bırak problemin en büyüğüne odaklan... kilo vermek bence hepsinden önde nedeni eğer kilo verirsen vücudunda regl de dahil çoğu sıkıntıdan bir çırpıda kurtulacaksın... iş konusunda insanlarla iletişim konusunda saymama gerek yok bildiğin bir çok alanda rahatlayacaksın... böyle düşün eh hırslanıp psikolojini de dağıtma kilo veremeyince filan yavaş olacak ama olacak de...
Bahar bunalımına yenilmeyin kızlar Dukan bizimle!!!
Havalar ısınıyor hava daha geç kararıyor sabah kalktığımızda karanlık değil artıkÇiçekler filan da açmaya başladı hopidik hopidik dışarlarda gezmelere başlamamız yakındır
Ayrıca bilimin önünde durulamıyor Küba'da kanser aşısı da bulundu regl düzensizliği de neymişhepimizin bebeği olacak inşallah yeter ki moraller bozulmasın! İlaç kullanılacaksa yapcak birşey yok, engeller yenmek için var hepsini aşıcaz. İçiniz daraldığında dışarı balkona filan çıkın bir derin nefes alın çok daha iyi hissedeceksiniz Ben hep öyle yapıyorum
Bugün vallahi de billahi de hem de saat tam 6'da kalktımNormalde 7'yi çeyrek geçe kalkıp yarım saatte hazırlanıp çıkıyordum. Bugün kalktım sporumu yaptım yarım saat sonra duş on numara da süslendim acaip enerjik zinde hissediyorum köprüyü koşarak geçerim o derece
Kurt gibi de acıktım çıkıcam birazdan yemeğe normalde ara öğün istemez canım öğleden önce bugün saat onda zor attım ağzıma birşeyler sanırım metabolizmam şaha filan kalktı haha
Öğlen de termosta hindim var onu yiyeceğim yoğurtla saf protein günüm bugün töbe yarabbim resmen koşmak dağ tepe aşmak istiyorum yahu hahahah
Cok cabuk gardim dusuyo iste benim. Biseyi kafaya takinca o sey dunyanin sonu zannediyorum. Ezelden beri boyleyim. Kendime yapiyorum biliyorum ama insanin elinde de degil iste. Haklisin ilac kullanicam 15 gun sona baslicam artik suan antibiyotik ayarinda bisey kullaniyorum doktor baska ilacla alma dedim o bitsin baslicam
tatlım bende öyleyim gardım çabuk düşer ama iyi yanı çabukta kendime gelirim inşallah sende öylesindir aklını dağıt başka şeylerle uğraş arada vakit olursa müze gez sanat alanları benim kafamı çok güzel dağıtır...
ben uzun süre regl olmayınca sinirden birşeyler bulup ağladığımı çok iyi bilirim kasma kendini ağla gitsin...
Benimde bugun cnm hicbisey istemedi. Ps gunumdu ama sabah sebze yemedim. Bende bugunu sp ilan ettim. Disari ciktim isimi erken bitirdim gidip d&r dan yeni bi kitap sectim kendime. Starbucksa oturdum kahvemide aldim taktim gozluklerimi herzaman guldugum enteller gibi davraniyorum . Bu insanlar niye evlerinde kitap okumazda artistlik yapar diye dusunurdum meger bi bildikleri varmis :) biraz daha rahatladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?