Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Uzunnn bir aradan sonra tekrar araniza katildim arkadaslar..
2Subatta memlekete subat tatili icin gittim. O gun sabahi 66.0 dim. Ve tam 1 ay boyunca malum tatil ve aile baskisindan dolayi dukana uzun bir ara vermis oldum. Cok az dikkat etmekle beraber nerdeyse hic yulaf kepegi tuketmedim tamamen ekmege döndüm. pastalar borekler cerezler girla gitti desem yalan olmaz. 3 mart gunude kibrisa tekrar okula geldim. Tam 1 ay hic diyeti uygulamama ragmen 66.5 dim :)) 1 aylik uzun bir kacamakta sadece yarim gram almisim arkadaslar. bu buyuk bir mutluluk. birakinca hemen eski kilona donuyorsun diyen bikbikcilere duyrulur . azda olsa dikkat etmeyle alimmiyormus. dunde ayran detoksuna basladim. bu sabah 65.4 du kilom yani 1 gunde 1.100 gram gitmis. detoks programim bitsin dukana kaldigimiz yerden devamm :))

Harikasın Güne erken başlamak hemde sporla başlamak çok iyi bir şeyKeşke bende yapabilsemUykuyu çok severim

Bu dönemde stresten uzak durman lazım..Kafana hiç bir şey takma Ne müdürünü nede işleri

Çook iyiymiş Bende hep bundan korkuyorum bırakınca fazlasıyla geri alırsam diye :44: Bu arada ayran detoxu da nedir :26:

Allah neşeni bozmasin güzellik....
Sen ne diosun ya ben doğumdan sonra 16 ay regl olmadım daha yeni geldi misafir :)
Ohhh keyif senin. Gördüm fotonu instada... :) ben de entelim bacım dalga geçme yaa
yadırgadığın birşeyi yapmak insanı daha bir rahatlatır... çünkü aklın kendi sorunlarından uzaklaşır o güldüğün insanları ölçer tartar o tarafa motive olursun kafan dağılır...

Senin meslek sanki bana yakın gibi sezdim amma neyse :)

Sabah 67.5 çıktım şimdi 68.8... noluo yaa

Çook iyiymiş Bende hep bundan korkuyorum bırakınca fazlasıyla geri alırsam diye :44: Bu arada ayran detoxu da nedir :26:
Benimde guclendirneye gecince bile kilo almaktan korkuyordum.Bu is tamamen matematige dayaliymis bunu anladim. Ayran detoksuda forumda mevcut. ben instagramda gormustum. 7 gun sure bir detoks programi

Slm arkadaslar bende bugun başladım dukana ilk gunüm fena degildi bende katilabilirmiyim aranıza.bu arada 20 kilo vereceğim bende

Kızlar siz de benim gibi pilav makarna manyağıysanız sizinle paylaşmak istediğim birşey var

shirataki pirinci Sıfır kalorili bir bitkiden yapılıyor uzakdoğuda hayli yaygınmış. Tavuklu pilav yaptım bununla daha doğrusu tavuğu soteledim, shiratakiyide on dakika suda kaynattım makarna gibi süzüp tavukların içine kapadım ağzını kıstım altını biraz da öyle pişti. Tadı pilav değil de sanki biraz makarnamsı ben çok çok beğendim internette farklı tarifler de bulabilirsiniz :) Yarısını yedikten sonra aklıma geldi foto çekmek hehe

Eklentiler

• $1385348_10152393868024572_1056316906_n.webp
    6 KB · Görüntüleme: 46
Cok Teşekkür ederim insallah hepimiz veririz biran once.sizler yasadınız mi acaba duraklama?

Benim 62 sabit kilomdu yani daha önceki diyet denemelerimde de inememiştim altına bu sürenin bir buçuk hafta filan sürdü 62 den 61'e düşmem yani öyle haftada bir kilo veremiyorum ben ama normal sanırım 1,65 boyum çünkü 53 olmak istiyorum biraz zorlayacak. 27 yıllık hayatımda binelli tane diyet yaptığım düşünülürse vücudum direnç de gösterecektir eminim Regldi ilaç kullanımıydı filan derken biraz daha yavaşlıyor ama eninde sonunda gidiyor. Hemen hemen herkes yaşıyormuş en azından bir kere duraklama artık yeşil çaydı spordu duraklamayı da kırıyorsun

Haklısınız illaki hepimiz yasiycaz bi imtihan gibi resmen sabreden kazancak.bende kilo olarak değilde 38 bedene nezamn ulaşırsam ozamn birakcm.:)yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyormuş normaldede iciyormusunuz yeşil cayı.cok soru soruyorum ama kusura bakmayın tecrublisiniz diye ben daha acemiyim.

Ben 3 bardak filan içiyorum günde alışınca arıyosun zaten. Gerçi ben normalini içmiyorum aromalılar var ya tarçınlı filan onları içiyorum genelde

dukan diyeti atak evresinde 60 kiloyum ne kadar vermem ve kaç gün yapmam lazım

Dukan'ın sitesinde bir test var onu çözüyorsun. Bir de kitabı okumadan başlama derim ben

Hahaha valla bi keyif yaptim bugun :) odf yrn tarti gunu. Tek bir lokma kacamak yapmamama ragmen hic umudum yok ve sabah tartiya cikmak istemiyorum

Ben de bi paketin yarisitla sutlac yarisiyla pilav yapmistim ama yerkeb ölüyodum. Omu beni yedi benmi onu hatirlamiyorum. Bidaha asla tadina bile bakmayacagim gida listesinun ilk sirasina yerlesti kendileri

Ben de bi paketin yarisitla sutlac yarisiyla pilav yapmistim ama yerkeb ölüyodum. Omu beni yedi benmi onu hatirlamiyorum. Bidaha asla tadina bile bakmayacagim gida listesinun ilk sirasina yerlesti kendileri

Aa begenmedin mi?? Ben bayilmistm :) Gerci bazilarina da plastik fln gbi gelmis tadi yok cunku neyle pisirirsen onun tadini alio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…