Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın Günaydın Günaydın. İki haftadır yoğunluktan gelemiyordum.

Başlangıç tarihi: 04.02.2014
Başlangıc kilo: 80.8
Kaçıncı gün : 34
Gecen haftaki kilo : 72.6
Güncel kilo:71.2
Hedef kilo : 60
Boy :1,57

Herkese bol bol eksiler olsun

Başlangıç tarihi: 24.02.2014
Başlangıc kilo: 69,9
Kaçıncı gün : 8
Gecen haftaki kilo : 67.8
Güncel kilo:65.8
Boy :1,71

Dukan öpcem seni; dün gece eşim ağzıma cheesecaketen 2 lokma tıkınca dedim bırak duygu bu işi, böyle olmaz, ayıp dedim yazık... gece tartıldım moral sıfır 68.8 yuh dedim sana öl emi... amma velakin bu dukan ne melem bi adamsın be!!! sabah güldürdün yüzümü!!!

Başlangıç tarihi: 25.02.2014
Başlangıc kilo: 81
Kaçıncı gün : 9
Gecen haftaki kilo : 81
Güncel kilo:79,8
Hedef kilo : 61
Boy :1,59

Başlangıç tarihi: 21.01.2014
Başlangıc kilo: 94.1
Kaçıncı gün : 45
Gecen haftaki kilo :86.7
Güncel kilo:86.5
Hedef kilo : 75
Boy :1.71

Eski Dilek geri döndü... sanırım direnç kilomdayim ve uzun zaman da burda kalicam. Yaklasik 1.5 senedir 85i gormedim ben
Bi gecen haftaya bak (-2.2) bi bu haftaya (-0.2)
Neyse bozmuyorum moralimi. Sonucta kacamak yapmadim fazlaya kacmadim.sporum suyum herbiseyim tastamam. Ben elimden geleni yaptigima gore vicdanim rahar olsun dimiii ama :)

günaydın hanımlar...bende bildirimimi yapıyım pek fark eden bişey yok ama olsun. bir iki güne regli olcam o yüzden diyip kendimi avutuyorum işte bide dün gece kaçamakların babasını yaptım. regli olcam diye galiba büyüüüükkk bi tatlı kriziyle uyandım gecenin bi vakti. kalktım istimat buzdolabı, kapağı açtım aman allahımmmm kocaman şu kare çikolatalardan. aldım oturdum hepsini yedimm.tabi bide uyku sersemliği vardı yinede eksi gördüm sabah biraz rahatladım..
Başlangıç tarihi: 03.12.2013
Başlangıc kilo: 69.2
Kaçıncı gün : 94
Gecen haftaki kilo : 57.9
Güncel kilo:57.7
Hedef kilo : 52
Boy :1,64

gunaydin kizlar gecen hafta sadece yarim kilocuk veren ben bu hafta elhamdulillah taaaaaammmm 1.5 kilo verdim :) gelelim bildirime
baslangic kilo: 88
baslalama tarihi: 03/02/2014
kacinci gun: 31
gecen haftaki kilo: 82
guncel kilo: 80.5
hedef kilo :67
boy : 1.64

-2.2 ile -0,2'yi toplayınca çıkan rakam oldukça cazip bence... beslenme şeklin takdire şayan kesinlikle, duraklama yok... duraklama olduğunda beyaz gün yap olur biter gibi geliyor =) 40 yıllık dukancı gibi konuştum :S

tartıyı kafamda kırmam an meselesidir. Neyse ki iki tartım var

başlangıç tarihi: 09/02/2014
kaçıncı gün: seyir 23 total 26
boy: 1.65
başlangıç kilo:65
geçen haftaki kilo: 61,3
bu haftaki kilo: 61,3
hedef: 53

Ve bi gıdım bişey bile vermemişim. Bugün de sabah 6'da kalkıp sporumu yaptım ama. Heryerlerimde değişik tatta ağrılar mevcut. Güzel ağrı onlar sevgiyle kucaklıyorum tam da istediğim noktalar O göbek gidecek o kadar!!

Silindir gibiyim ya bel 74 cm kalça 96 cm bu ne orantı sıfır. Lanet olasıca simit. Çok pis kararlıyım ama dağıtıcam bu vücudu

Cumartesi sabah tartıldığımda 60,9 göstermişti tartı sonra dişimi çektirince ağrı kesici antibiyotik derken gene almışım neyse ki aynı kaldı kilom. Geçtiğimiz hafta da malum haftaydı ondan verememiştim. Bi yandan diyorum kızım rahat ol gidicek bunlar neden veremediğini biliyorsun talihsizlik oldu bilmem ne bir yandan da sinir oluyorum 26 gün oldu ya verdiğim hepi topu 3,7 kg

Napim ben şimdi? Sinirlenim mi salon kadını çizgimi bozmiim mi? Akıl verin kızlar

Akşam da babam konuşuyo aman efendim içli köfte yapmıyomuş annem zart zurt bi carladım gitsin restorantta yesin canım alla alla zaten ne baklavası kaldı ne sütlaçı yiyolar yiyolar bi de benim bi gıdım süt reçelime sulanıyolar

Evde fırtınalar estiricem bu gidişle hem belki bu sayede iki üç kalori daha fazla yakarım nıhahahaha

ben de bi paketin yarisitla sutlac yarisiyla pilav yapmistim ama yerkeb ölüyodum. Omu beni yedi benmi onu hatirlamiyorum. Bidaha asla tadina bile bakmayacagim gida listesinun ilk sirasina yerlesti kendileri :d

:):) bende ilk zamanlar yulaf kepeği için demiştim. Krep yaparım olmaz yoğurtla yerim kum yer gibi:)

Çok hoşsun ya sabah sabah güldürdün beni

Siz zaten incelmissinizdir çünkü kilonuz boyunuza göre gayet normal.

Öncelikle sana smarty pants dance armağan ediyorum Youtube'a yaz çıkıcaktır Ama şu kaçamakları yapma lütfen sonra duraklama olucak bişe olucak mazallah hepten darlanıp bırakma <3

1.4 Allahııım darısı başıma tebrik ederim

spor olarak sen ne yapıyorsun? Eğer ağır birşeylerse durabilir zaman zaman kilon sonra zart diye iniveriyor

Yapmayın kaçamaakk!!! Milyon tane tarif var tiramisusundan dukanellasına muhallebisine kadar regl zamanları kurtarıcı oluyor özellikle nefsinize yenilmeyin nolur hem 11 kilo vermişsin 3 ayda emeğine yazık :)

33 gün olmuş ve 7,5 kilo off süper!!!

Bu arada umarım siz ballı şekerleri üzmüyorum veya kızdırmıyorumdur herşeye burnumu sokan yapımla Darlanırsanız söyleyin emi :)

başlangıç tarihi:20/01/2014
kaçıncı gün:45
boy: 1.60
başlangıç kilo: 84.6
geçen haftaki kilo: 77,9
bu haftaki kilo: 76,8
hedef kilo: 64

Yine bir iki kaçamağa rağmen bugün düştü kilom. Perşembeler bana uğurlu geldi. Kaçamak sebebi de çarşamba günü bebekle ilgili bir ameliyat olamam gerekiyor. o nedenle doktor yasmin verdi ama ben böyle bir hap görmedim acıkmayan ben yemeği yiyip kalkıyorum bir saat geçmeden açlıktan miden kazınıyor.
çok az yiyorum belki de ondan kaçamağa rağmen gidiyor kilo. Az yememin sebebi yiyecek bir şey bulamıyorum. işten eve gidiyorum et pişirmek uzun geliyor mecburen peynir bir şeyler yiyorum. Dünkü menü örneğin;

sabah: dukan ekmek,peynir,yumurta
öğlen: yoğurt, ekmek
akşam:bir but,çay
aralarda kefir içiyorum tadı kötü ama midemi rahatlatıyor.

Ben daha dun başladım ama yinede yazayım.dun tuvalete çıkmamıştım bügünde zar zor iste.
Başlangıç tarihi: 05.03.2014
Başlangıc kilo: 80.500
Kaçıncı gün : 2
Gecen haftaki kilo : 80.500
Güncel kilo:78.800
Boy :1,66

sevgili vivin subat 28 cekti ya o yuzden 31 gun oldu 33 degil iki gun cok onemli benim icin :)

yapar mıyım bi daha kaçamak şu süt tozunu aromaları alayım bak ne tatlişler yapcam kendimee... haftasonu araştırmada olcam gerçi yapamam da; artık halletcez bi şiiler

arkadaslar yuruyus yapamiyorm ama bisiklet ceviriyorm hergn daha once soylemstm bacaklarm gercekten inceldi ama gobek cok fark etmedi gobek eritmenin yolu nedir egzersz filan var mi bilen

Bende 2 gun ust uste sp yapmistim kismet olmadi onumuzdeki haftalara bakicaz kuzum :)))

arkadaslar yuruyus yapamiyorm ama bisiklet ceviriyorm hergn daha once soylemstm bacaklarm gercekten inceldi ama gobek cok fark etmedi gobek eritmenin yolu nedir egzersz filan var mi bilen

Ne yazık ki bölgesel zayıflama diye birşey mevcut değil sadece sıkılaştırabilirsin çalıştırdığın bölgeni. Güçlenen kas daha çok kalori harcar ve vücut kendi karar verir nereden kilo vereceğine Yapılan egzersizler harcanan kalori miktarını arttırdığı için kilo verimi de hızlanıyor Göbek eritmenin tek yolu kilo vermek. Hiç spor yapmasan bile göbeği eritebilirsin sadece diyetle ama spor işin içine girince vücut daha sıkı oluyor harcanan kalori de daha fazla olduğu için kilo verimi de hızlanıyor. Ama dediğim gibi giden en son yerin göbeğin de olabilir o yüzden sabır sabır ya sabııırr

Youtube'da deli videolar var tüm vucüt çalıştıran egzersizler en iyisi. Mekik pek önermiyorum genelde yanlış yapıyoruz biz türk halkı olarak Mekik zaten yanlış da crunch diye birşey var yarım mekik gibi ama omuzlarımız yukarı kalkarken öne doğru yuvarlanma eğiliminde olduğundan boyna ve sırta çok zarar veriyor. Karın hareketleri artık yurtdışında değişti core diyolar tüm kalçanın göbeğinin obliklerinin içinde olduğu egzersiz bütününü çalıştırıyosun. heryer birbiriyle ilişkide oluyor yani Sırtın boynun belin de ağrımıyor böylelikle bunun içinde önerebileceğim şınav pozisyonunda dur ellerin acırsa dirseklerini koyabilirsin yere hiç yapamadın dizlerini de kırabilirsin Önemli olan hareketleri tekrarlamak değil bir pozisyonda maksimum süre durabilmek ve bu duruşu yaparken kasların kasıcaksın hep poponu hem göbeğini asker gibi sert jilet gibi durman lazım bi süre sonra titremeler başlıyor işte o zaman hareketin en en en çok işe yaradığı zaman fakat daha çok titreme olsun diye de duruş formunu bozmamak lazım duruş kalitesi durabildiğiniz saniyeden çok daha önemli Fotoğraf da ekliyorum neye benzediğini görebilirsiniz

bu iki hareketi beraber de yapabilirsiniz güçlendikçe

Bisiklet ve yürüyüş dışında birşey yapmak istersen sana tavsiyem HIIT training videolarını izle youtubeda HIIT cardio veya high intensity interval training yazarsan karşına dolu video çıkacaktır. 10 dk uzunluğunda olanlar var yapabileceğini düşündüğün bu 10 dklık egzersizlerden birini seçerek işe başlayabilirsin. Bu sistemin en güzel özelliği spor yaparken yaktığın kalori dışında metabolizmayı hızlandırarak gün içinde de kalori yakma makinasına dönüştürüyor seni :) Önceleri sabah 10 dk yaparsın bir iki hafta sonra zaten nefesin açılacak iyice bir tur sabah bir tur akşam yaparsın böylece uyurken de kalori yakabilirsin

Şimdi diceksiniz ki madem bu kadar biliyosun sen niye yapmadın itiraf ediyorum üşengecim Ve sanırım lanetli filanım ne zaman başlasam fitness işine kesin birşey çıkıyor haha geçtiğimiz yıl p90x yapmaya başlamıştım 1 ay yaptım vücuttaki toparlanma inanılmazdı barfiks filan çekiyodum yani o derece Sonra bu kapıya takılan barfiks barından sen düş totonun üzerine yetmesin bileğin üzerine de kapaklan incindi bileğim yapamadım bişey O bitti bu sefer başladık Insanity diye bir programa bu sefer de erkek arkadaşım carladı hiç ona vakit ayırmıyorum diye Bi süre ikisini beraber idare etmeye çalıştım çünkü bu bahsettiğim iki programda her gün yapılıyor ve en az 1 saat sürüyor eve geliyorum zaten 19:30 a yemek ye spor yap oluyo mu sana saat 11 yani ne kendime ne sevgilime ne de arkadaşlarıma vakit ayıramıyodum sonunda delirdim hepsini bıraktım Şimdi günde 20 dk 30 dk yapıyorum iki gündür sabah erken kalkıp bakalım bunda hedef bir ayı tutturmak Seyir bitsin bir an önce güçlendirmeye geçeyim bitmek bilmez isteklerimden öncelikli sırada bu yeralıyo şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…