Ne yazık ki bölgesel zayıflama diye birşey mevcut değil sadece sıkılaştırabilirsin çalıştırdığın bölgeni. Güçlenen kas daha çok kalori harcar ve vücut kendi karar verir nereden kilo vereceğineYapılan egzersizler harcanan kalori miktarını arttırdığı için kilo verimi de hızlanıyor Göbek eritmenin tek yolu kilo vermek. Hiç spor yapmasan bile göbeği eritebilirsin sadece diyetle ama spor işin içine girince vücut daha sıkı oluyor harcanan kalori de daha fazla olduğu için kilo verimi de hızlanıyor. Ama dediğim gibi giden en son yerin göbeğin de olabilir o yüzden sabır sabır ya sabııırr
Youtube'da deli videolar var tüm vucüt çalıştıran egzersizler en iyisi. Mekik pek önermiyorum genelde yanlış yapıyoruz biz türk halkı olarakMekik zaten yanlış da crunch diye birşey var yarım mekik gibi ama omuzlarımız yukarı kalkarken öne doğru yuvarlanma eğiliminde olduğundan boyna ve sırta çok zarar veriyor. Karın hareketleri artık yurtdışında değişti core diyolar tüm kalçanın göbeğinin obliklerinin içinde olduğu egzersiz bütününü çalıştırıyosun. heryer birbiriyle ilişkide oluyor yani Sırtın boynun belin de ağrımıyor böylelikle bunun içinde önerebileceğim şınav pozisyonunda dur ellerin acırsa dirseklerini koyabilirsin yere hiç yapamadın dizlerini de kırabilirsin Önemli olan hareketleri tekrarlamak değil bir pozisyonda maksimum süre durabilmek ve bu duruşu yaparken kasların kasıcaksın hep poponu hem göbeğini asker gibi sert jilet gibi durman lazım bi süre sonra titremeler başlıyor işte o zaman hareketin en en en çok işe yaradığı zaman fakat daha çok titreme olsun diye de duruş formunu bozmamak lazım duruş kalitesi durabildiğiniz saniyeden çok daha önemli Fotoğraf da ekliyorum neye benzediğini görebilirsiniz
Eki Görüntüle 1010846 Eki Görüntüle 1010849
bu iki hareketi beraber de yapabilirsiniz güçlendikçe
Eki Görüntüle 1010854
Eki Görüntüle 1010855
Eki Görüntüle 1010856
Bisiklet ve yürüyüş dışında birşey yapmak istersen sana tavsiyem HIIT training videolarını izle youtubeda HIIT cardio veya high intensity interval training yazarsan karşına dolu video çıkacaktır. 10 dk uzunluğunda olanlar var yapabileceğini düşündüğün bu 10 dklık egzersizlerden birini seçerek işe başlayabilirsin. Bu sistemin en güzel özelliği spor yaparken yaktığın kalori dışında metabolizmayı hızlandırarak gün içinde de kalori yakma makinasına dönüştürüyor seni :) Önceleri sabah 10 dk yaparsın bir iki hafta sonra zaten nefesin açılacak iyice bir tur sabah bir tur akşam yaparsın böylece uyurken de kalori yakabilirsin
Şimdi diceksiniz ki madem bu kadar biliyosun sen niye yapmadın itiraf ediyorum üşengecimVe sanırım lanetli filanım ne zaman başlasam fitness işine kesin birşey çıkıyor haha geçtiğimiz yıl p90x yapmaya başlamıştım 1 ay yaptım vücuttaki toparlanma inanılmazdı barfiks filan çekiyodum yani o derece Sonra bu kapıya takılan barfiks barından sen düş totonun üzerine yetmesin bileğin üzerine de kapaklan incindi bileğim yapamadım bişey O bitti bu sefer başladık Insanity diye bir programa bu sefer de erkek arkadaşım carladı hiç ona vakit ayırmıyorum diye Bi süre ikisini beraber idare etmeye çalıştım çünkü bu bahsettiğim iki programda her gün yapılıyor ve en az 1 saat sürüyor eve geliyorum zaten 19:30 a yemek ye spor yap oluyo mu sana saat 11 yani ne kendime ne sevgilime ne de arkadaşlarıma vakit ayıramıyodum sonunda delirdim hepsini bıraktım Şimdi günde 20 dk 30 dk yapıyorum iki gündür sabah erken kalkıp bakalım bunda hedef bir ayı tutturmak Seyir bitsin bir an önce güçlendirmeye geçeyim bitmek bilmez isteklerimden öncelikli sırada bu yeralıyo şu an
bu hareketler benim yaptığım reformer pilatesin aynı gibi... bildiğin işkence ama 2 gün acı çekio töt töbek
Pilates zaten muhteşeeeeeemmmEvimin yakınlarında bir salon olsa direk direk direk giderim Yoga da aynı şekilde
öteki ay zumbaya başlıcam; çok zevkli diolar... sence???
Ben de çok duydum zumba zevkli diyeBana dansla egzersiz yapma kafası pek hoş gelmiyor sadece sonuçta dans biraz esneklikle ilgili toplu insanlarda profesyonel derecede dans edebiliyor yani Kafam direk reddediyo hehe
Yine de zumba da dansla birleşmiş kardiyo kesin yararı olur kilo veriminekoşu bandında saatlerce koşmaktan çok daha iyidir
teşekkür ederim :119: bebek düşündüğümüz için ne kadar verirsem kar diye düşünüyorum ondan :))Siz zaten incelmissinizdir çünkü kilonuz boyunuza göre gayet normal.
ya öyle ama uyku sersemliği işteÖncelikle sana smarty pants dance armağan ediyorumYoutube'a yaz çıkıcaktır Ama şu kaçamakları yapma lütfen sonra duraklama olucak bişe olucak mazallah hepten darlanıp bırakma <3
1.4 Allahııım darısı başıma tebrik ederim
spor olarak sen ne yapıyorsun? Eğer ağır birşeylerse durabilir zaman zaman kilon sonra zart diye iniveriyor
Yapmayın kaçamaakk!!! Milyon tane tarif var tiramisusundan dukanellasına muhallebisine kadar regl zamanları kurtarıcı oluyor özellikle nefsinize yenilmeyin nolur hem 11 kilo vermişsin 3 ayda emeğine yazık :)
33 gün olmuş ve 7,5 kilo off süper!!!
Bu arada umarım siz ballı şekerleri üzmüyorum veya kızdırmıyorumdur herşeye burnumu sokan yapımlaDarlanırsanız söyleyin emi :)
ya öyle ama uyku sersemliği iştebide çalıştığım için vakit olmuyoki ( hem öğlen hem akşam yemeği hazırlamak bitirdi beni zaten.haftasonu olsa yine iyi kötü bişeyler yapıyorum tatlı adına ama hafta içi çok zor ( bide regli krizi tutunca...
Amacım biraz da akşamları kafa dağıtmak açıkçası. Bebek iş ders derken kafa bi dünya. Iki döktürüp rahatlarim :)) 1 saat sürüyor 500den fazla kalori yaktiriyormus. Gulbenin programda duydum :)
500 mü?!ya o senin kilonla filan da alakalı kaç kalori yaktığın ben geçen yıl almıştım bi tane heart rate monitor boy kilo yaş ve dinlenme kalp atışını (sabah uyandığında yataktan kalkmadanki nabzın) giriyosun kalp atışlarını takip ederek yaktığın kaloriyi gösteriyor. 1 saat ağır çalışmama rağmen en fazla 350'yi görmüştüm 500 bana pek realistik gelmedi açıkçası ama 100 kilo biri yakar tabi senin kilo boy benimkine yakın olduğu için söylüyorum
canım ben ilk diyete başladığım günlerde yapmıştım hem kek hemde ekmek yulaf kepeğinden ama sevemedim bi türlüben pazartesi akşamı bir kek yaptım kakaolu bir de ekmek yaptım istersen ikisinin tarifini de verebilirim sana. keki de 6 yk karışımdan ekmeği de 6 yk karışımdan yaptım böylece kek de ekmek de iki günlük oldu ikisini de dörde böldüm. 4 gündür yiyorum ekmeğin bir parçasını ve kekin bir parçasınıakşam 5 gibi filan canım çekiyo tatlı vs o zaman süper oluyor kek hem de 4 dilim çıkıyor bir parçadan
canım ben ilk diyete başladığım günlerde yapmıştım hem kek hemde ekmek yulaf kepeğinden ama sevemedim bi türlü( sabahları krep yapıp tüketiyorum bende. hafta sonu sütlü bi tatlı yapıyım diyorum ama abiii tutmuyo işte çikolatanın yeriniiii
canım ben ilk diyete başladığım günlerde yapmıştım hem kek hemde ekmek yulaf kepeğinden ama sevemedim bi türlü( sabahları krep yapıp tüketiyorum bende. hafta sonu sütlü bi tatlı yapıyım diyorum ama abiii tutmuyo işte çikolatanın yeriniiii
Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 105
Gecen haftaki kilo :62,2
Güncel kilo:61,5
Hedef kilo : 59
Boy :1.63
Çok zor kilo verdiğimi biliyorum ama 1.5-2 kilo veren arkadaşlarım sizi çook kıskanıyorum
Kizlarrr bu ikinci yazisim atak+seyir toplamda 20.gunum. 67 ile basladim bu sabah 63.4 ciktim acaip mutlu oldum
Cunku son 10 gundur toplam bi kilo verebilmistim hersabah 100 gr veriordum ama pes etmedim bu surec 7-8 gun surdu daha dun sabah 64.8 idim kac gundur hep bole yavas yavas gidiordu sonunda 400 bi anda gitti mutlulugumu anlatamam, ben 5+5 yapiyordum ama zor dayanmak yarin itibari 1+1 yapacam baya bi tarif buldumdahedef kilom 58 az kaldi sanirim az diyorum ama bu nerden baksam yine bi uc hafta surer olsun gunler cabuk geciyor, kizlar internetten arastirin sebze protein gunlerinde acaip yemekler yiyebiirsiniz hep gorunuleri hep tadlari enfes yarin ilk isim kozlenmis patlicani iicni acik tavuk sebze karisimi koycam kac gundur bunun hayalini kuruom
Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 105
Gecen haftaki kilo :62,2
Güncel kilo:61,5
Hedef kilo : 59
Boy :1.63
Çok zor kilo verdiğimi biliyorum ama 1.5-2 kilo veren arkadaşlarım sizi çook kıskanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?