Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu hareketler benim yaptığım reformer pilatesin aynı gibi... bildiğin işkence ama 2 gün acı çekio töt töbek

öteki ay zumbaya başlıcam; çok zevkli diolar... sence???

Ben de çok duydum zumba zevkli diye Bana dansla egzersiz yapma kafası pek hoş gelmiyor sadece sonuçta dans biraz esneklikle ilgili toplu insanlarda profesyonel derecede dans edebiliyor yani Kafam direk reddediyo hehe

Yine de zumba da dansla birleşmiş kardiyo kesin yararı olur kilo verimine koşu bandında saatlerce koşmaktan çok daha iyidir

Amacım biraz da akşamları kafa dağıtmak açıkçası. Bebek iş ders derken kafa bi dünya. Iki döktürüp rahatlarim :)) 1 saat sürüyor 500den fazla kalori yaktiriyormus. Gulbenin programda duydum :)

ya öyle ama uyku sersemliği işte bide çalıştığım için vakit olmuyoki ( hem öğlen hem akşam yemeği hazırlamak bitirdi beni zaten.haftasonu olsa yine iyi kötü bişeyler yapıyorum tatlı adına ama hafta içi çok zor ( bide regli krizi tutunca...

ben pazartesi akşamı bir kek yaptım kakaolu bir de ekmek yaptım istersen ikisinin tarifini de verebilirim sana. keki de 6 yk karışımdan ekmeği de 6 yk karışımdan yaptım böylece kek de ekmek de iki günlük oldu ikisini de dörde böldüm. 4 gündür yiyorum ekmeğin bir parçasını ve kekin bir parçasını akşam 5 gibi filan canım çekiyo tatlı vs o zaman süper oluyor kek hem de 4 dilim çıkıyor bir parçadan

Amacım biraz da akşamları kafa dağıtmak açıkçası. Bebek iş ders derken kafa bi dünya. Iki döktürüp rahatlarim :)) 1 saat sürüyor 500den fazla kalori yaktiriyormus. Gulbenin programda duydum :)

500 mü?! ya o senin kilonla filan da alakalı kaç kalori yaktığın ben geçen yıl almıştım bi tane heart rate monitor boy kilo yaş ve dinlenme kalp atışını (sabah uyandığında yataktan kalkmadanki nabzın) giriyosun kalp atışlarını takip ederek yaktığın kaloriyi gösteriyor. 1 saat ağır çalışmama rağmen en fazla 350'yi görmüştüm 500 bana pek realistik gelmedi açıkçası ama 100 kilo biri yakar tabi senin kilo boy benimkine yakın olduğu için söylüyorum

Ayyy 350 de iyiymiş :)))

canım ben ilk diyete başladığım günlerde yapmıştım hem kek hemde ekmek yulaf kepeğinden ama sevemedim bi türlü ( sabahları krep yapıp tüketiyorum bende. hafta sonu sütlü bi tatlı yapıyım diyorum ama abiii tutmuyo işte çikolatanın yeriniiii

DUKANELLA yapsanaa

bir de şunu ekliim, ben her gün şekersiz kahvenin yanında; eti stick bitter yiyorum; yağ oranı uygun çünkü...

Kizlarrr bu ikinci yazisim atak+seyir toplamda 20.gunum. 67 ile basladim bu sabah 63.4 ciktim acaip mutlu oldum
Cunku son 10 gundur toplam bi kilo verebilmistim hersabah 100 gr veriordum ama pes etmedim bu surec 7-8 gun surdu daha dun sabah 64.8 idim kac gundur hep bole yavas yavas gidiordu sonunda 400 bi anda gitti mutlulugumu anlatamam, ben 5+5 yapiyordum ama zor dayanmak yarin itibari 1+1 yapacam baya bi tarif buldumda hedef kilom 58 az kaldi sanirim az diyorum ama bu nerden baksam yine bi uc hafta surer olsun gunler cabuk geciyor, kizlar internetten arastirin sebze protein gunlerinde acaip yemekler yiyebiirsiniz hep gorunuleri hep tadlari enfes yarin ilk isim kozlenmis patlicani iicni acik tavuk sebze karisimi koycam kac gundur bunun hayalini kuruom

Başlangıç tarihi: 19/11/2013
Başlangıc kilo: 73
Kaçıncı gün : 105
Gecen haftaki kilo :62,2
Güncel kilo:61,5
Hedef kilo : 59
Boy :1.63

Çok zor kilo verdiğimi biliyorum ama 1.5-2 kilo veren arkadaşlarım sizi çook kıskanıyorum

Başlangıç tarihi: 16.02.2014
Başlangıc kilo: 67
Kaçıncı gün : 20
Gecen haftaki kilo :63.8
Güncel kilo:63.400
Hedef kilo : 58
Boy :1.65

son on gunde seyirde bi aldim bi verdim sanirim durakama oldu bi sure :2:

bu ara hacar sendeki o taplo kilo tablosu nsil yaptin bende istiyom

közlenmiş karnıyarık =) kıymayla da yapabilirsin; yanına sarımsaklı yoğurt.... annem hep yapar tabi yağlısını yağsızını ben de yaptım domatesle tatlandırarak harika olduu =)

harika kilo vermişsin ya. telden girince görünmüyor çizelgen; şimdi gördüm... maşallahh nazar değmesin. biz yeni başladık ondan gidio 1-2 senin 100lerde gün sayın... benim kesin dururdu o günlerde... 62'nin darısı başıma =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…